GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαψεύδονται οι δηλώσεις Σόιμπλε περί ελληνικής εξόδου...

Ανώτατος γερμανός αξιωματούχος διέψευσε σήμερα δημοσίευμα του περιοδικού Focus, σύμφωνα με το οποίο ο υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόι...

Ανώτατος γερμανός αξιωματούχος διέψευσε σήμερα δημοσίευμα του περιοδικού Focus, σύμφωνα με το οποίο ο υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είπε την Παρασκευή σε βουλευτές να είναι έτοιμοι για χρεοκοπία της Ελλάδας και έξοδό της από το ευρώ.
«Το δημοσίευμα αυτό είναι ανοησία», δήλωσε στο Reuters ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Στέφαν Κάμπετερ, στο περιθώριο συνάντησης των Χριστιανοδημοκρατών στο Κρέφελντ της δυτικής Γερμανίας.
Όπως είπε ο ίδιος, ο κ. Σόιμπλε μίλησε χθες στους Γερμανούς βουλευτές για την ανάγκη εφαρμογής των μέτρων λιτότητας και των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα.Στο δημοσίευμα του Focus αναφερόταν πως ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ είπε στους βουλευτές των συντηρητικών κομμάτων CDU και CSU να προετοιμαστούν για μια χρεοκοπία και αποχώρηση της Ελλάδας από την ευρωζώνη.

Πηγή: Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση