GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μαραντόνα προβλέπει νέα Μάχη των Θερμοπυλών...

Ο  Ντιέγκο Μαραντόνα  μπορεί να έχρισε φαβορί την εθνική Γερμανίας στον προημιτελικό της Ελλάδας ωστόσο τόνισε χαρακτηριστικά με άρθρο το...

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα μπορεί να έχρισε φαβορί την εθνική Γερμανίας στον προημιτελικό της Ελλάδας ωστόσο τόνισε χαρακτηριστικά με άρθρο του στους Times της Ινδίας ότι ο Φερνάντο Σάντος  δίνει τη μάχη της... ζωής του και ότι «Αφού το έκαναν οι 300, μπορούν κι οι 11!», σε έναν παραλληλισμό με τη μάχη των Θερμοπυλών.
«Ο Φερνάντο Σάντος ξέρει ότι έχει το παιχνίδι της ζωής του στα χέρια του, αφού έχει μπροστά του μία... τεράστια ανηφορική μάχη. Αλλά αν 300 Έλληνες κατάφεραν να κρατήσουν 10.000 Πέρσες στις Θερμοπύλες, τότε 11 Έλληνες σίγουρα έχουν τη δυνατότητα απέναντι σε 11 Γερμανούς. Έκανε το θαύμα κερδίζοντας τους Ρώσους και θα πρέπει να διπλασιάσει το αγωνιστικό πνεύμα της ομάδας του το βράδυ στο Γκτανσκ», δήλωσε ο Ντιεγκίτο και πρόσθεσε:
«Η γερμανική ομάδα είναι αθλητική, νέα και δυνατή. Οι Έλληνες είναι σκληροί, μεγάλοι και έμπειροι. Αυτό το τουρνουά δίνει έμφαση στη δύναμη και παρότι είμαι σίγουρος ότι οι Έλληνες θα αντισταθούν ηρωικά, οι Γερμανοί θα κερδίσουν. Είναι εύκολο να θαυμάσεις την γερμανική ομάδα. Έχουν νεότητα, ταλέντο και δύναμη και είναι με βεβαιότητα το φαβορί για την αναμέτρηση και πιθανότατα για το Πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση