GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μειώθηκαν οι δημόσιοι υπάλληλοι...

Σημαντική μείωση των δημοσίων υπαλλήλων διαπιστώνει η τρόικα. Στην τελευταία έκθεσή της για την απασχόληση στο Δημόσιο, η τρόικα, όπως γράφε...

Σημαντική μείωση των δημοσίων υπαλλήλων διαπιστώνει η τρόικα. Στην τελευταία έκθεσή της για την απασχόληση στο Δημόσιο, η τρόικα, όπως γράφει η Καθημερινή, υπολογίζει ότι από το τέλος του 2009 έως τον περασμένο Μάιο οι δημόσιοι υπάλληλοι είχαν μειωθεί κατά 95.908 άτομα, ενώ έως το τέλος του 2012 η μείωση θα φτάσει τα 106.251 άτομα.
Η έκθεση της τρόικας διαψεύδει τις πληροφορίες περί 70.000 προσλήψεων την τριετία της κρίσης.

3 σχόλια

  1. Τι Ρουβάς, Ρονάλντο και παπαριές... σταρ σαν τον Αμερικάνο δεν υπάρχει (φώτο από υποδοχή ήρωα)...

    Δείτε τη χαρά των κοριτσιών όταν φωτογραφίζονται μαζί του!!!
    Δείτε νάζι και θαυμασμό που ακούμπησαν...τον Γιωργάκη

    Και επειδή τα κορίτσια της ΓΓ Πληροφοριακών Συστημάτων, θα θέλουν να θυμούνται πόσο χαζά ήταν που κοιτούσαν σαν θεό τον μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα που πέρασε από τη χώρα,
    του θυμίζουμε τις φώτο που σημειωτέον είναι από επίσκεψη του ΓΑΠ στη ΓΓΠΣ τον Μάιο του 2009...

    Δείτε την υποδοχή λαικού ήρωα που του κάνουν και κατά τ' άλλα κυβερνούσε ο Καραμανλής!!!
    - Όλες αυτές τώρα ψηφίζουν Καμμένο ή Τσίπρα...
    Πωπω ιστορικη φωτογραφια..μιλαμε για λατρεια....

    Όταν βλεπεις τετοιους πολιτες,
    δεν απορεις πως φτασαμε να χρεωκοπησουμε..

    Τις συγκεκριμενες κυριες πρεπει ισοβιως να τις αφαιρεθει το δικαιωμα ψηφου!

    Θέλω να ξέρω με τί μούτρα θα πάνε αύριο(μετά από αυτές τις φωτό) να ψωνίσουν σερβιέττες στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς τους.
    Εδώ κολλάει το "ΤΙ ΨΥΧΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΜΩΡΗ ??"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς Υπουργείο Οικονομικών

    Κύριοι, μαθαίνουμε ότι βάζετε σε 6 δόσεις το χαράτσι της ΔΕΗ στα σπίτια μας ! Είστε καλά ; Δεν έχετε ακούσει ότι ο κόσμος αδυνατεί να πληρώσει τα εκκαθαριστικά της εφορίας και το ΕΤΑΚ του 2009, ακόμα και τουυς λογαριασμούς της ΔΕΗ και του νερού ;

    Ζητούμε
    1) Καθιέρωση μειωμένου τέλους 1 ευρώ το τμ για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, στη πρώτη τους κατοικία, ανεξαρτήτως περιοχής ! Στην ίδια ρύθμιση να μπουν όσοι δεν έχουν καταφέρει να πληρώσουν το ΕΕΤΗΔΕ του 2011.

    2) Έκπτωση 10% από τις φετινές δηλώσεις ( φόρο εισοδήματος και έκτακτες εισφορές ) για κάθε παιδί της Ελληνικής Οικογένειας και περισσότερες δόσεις αποπληρωμής των πολυεκκαθαριστικών. Δηλαδή, ένας με 2 παιδιά να έχει έκπτωση 20%, με 3 παιδιά 30% κλπ.

    Αλλιώς, αν δεν αλλάξετε άμεσα πολιτική, δεν θα εισπράξετε πολλά από το χαράτσι και ο κόσμος που ήδη έχει ληξιπρόθεσμα χρέη θα πολλαπλασιαστεί.

    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ.ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΜΑΙΛ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Pws meiw8hkan re... moynia afoy h PA.SO.K.-N.D.-COMPANY kata th sygkybernhsh toy '11-'12 ebale... alloys 80.000 remaloys sto dhmosi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση