GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιες εξηγήσεις δίνει η Χρυσή Αυγή για το επεισόδιο...

Στην ανακοίνωσή της η  Χρυσή Αυγή με αφορμή το σημερινό επεισόδιο στην τηλεόραση μεταξύ Κασιδιάρη - Κανέλλη, υποστηρίζει τα εξής: "Επί...

Στην ανακοίνωσή της η  Χρυσή Αυγή με αφορμή το σημερινό επεισόδιο στην τηλεόραση μεταξύ Κασιδιάρη - Κανέλλη, υποστηρίζει τα εξής:
"Επί σειρά ετών οι δημοσιογράφοι όλων των καναλιών λασπολογούσαν μαζί με τους εκπροσώπους των κομμάτων του πολιτικού κατεστημένου την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Καμμία πρωτοτυπία, λοιπόν, στον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν το ατυχές περιστατικό στην εκπομπή του Παπαδάκη. Πριν αναφερθούμε σε αυτό, ανακοινώνουμε προς τον Ελληνικό Λαό ότι πριν τα ΜΜΕ μας αποκλείσουν, τους αποκλείουμε εμείς. Δεν τους χρειαζόμαστε. Έχουμε στο πλευρό μας μισό εκατομμύριο Έλληνες, οι οποίοι για εμάς έχουν μεγαλύτερη σημασία από τα φερέφωνα ενός αμαρτωλού καθεστώτος, τα οποία είναι απόλυτα συνένοχα για την χρεωκοπία και το σημερινό κατάντημα του Λαού μας! Εμπάργκο από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε όλα τα κανάλια και σε όλες τις εφημερίδες για να φανεί ξεκάθαρα ο αποκλεισμός μας, για να φανεί ξεκάθαρα το βρώμικο παιχνίδι που παίζουν εις βάρος μας. Χαρακτηριστικό είναι ότι σε όλες τις συνεντεύξεις και παρουσίες των εκπροσώπων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κατά σύστημα οι περισσότεροι δημοσιογράφοι ήταν εχθρικοί απέναντί μας και προσπαθούσαν με κάθε τρόπο, όχι αντικειμενικά να πράξουν την αποστολή τους, που είναι η ενημέρωση του Ελληνικού λαού, αλλά να κάνουν προπαγάνδα κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όπως λοιπόν έκαναν επί τόσα χρόνια να μιλούν για εμάς χωρίς εμάς και να μας συκοφαντούν, χωρίς να μας δίνουν το δικαίωμα της απαντήσεως, έτσι ας συνεχίσουν και τώρα, την απάντηση θα την δώσει ο Ελληνικός Λαός στις 17 Ιουνίου 2012.
Σχετικώς με το επεισόδιο στην εκπομπή Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Επισημαίνουμε αυτά που με επιμέλεια όλα τα κανάλια αποκρύπτουν. Πρώτη σηκώθηκε και χειροδίκησε κατά του εκπροσώπου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ηλία Κασσιδιάρη, η Λιάνα Κανέλλη κτυπώντας απρόκλητα τον στο πρόσωπο με ένα πακέτο εντύπων. Το δείχνει καθαρά το βίντεο. Αυτό όμως δεν το είδε κανένας, δεν το είδε ούτε η δικαιοσύνη, η οποία ξεκίνησε αυτόφωρη διαδικασία μόνο για τον εκπρόσωπο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όπως δεν άκουσε βεβαίως και τις ύβρεις της Λιάνας Κανέλλη «πουσταριά, φασισταριά» κλπ. Για αυτά κύριοι κύριοι Εισαγγελείς δεν υπάρχει αυτόφωρη διαδικασία;
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συνεχίζει τον αγώνα της για ένα δυνατό εθνικιστικό κίνημα εναντίον όλων και φυσικά εναντίον των ορφανών του Μαρξ, που κυριαρχούν στα κανάλια και παίζουν ένα βρώμικο παιχνίδι προπαγάνδας. Εάν θέλετε να καταδικάσουμε τον συναγωνιστή μας για την πράγματι ατυχή στιγμή, καταδικάστε και εσείς πρώτα τις ύβρεις και την επίθεση της Λιάνας Κανέλλη, αλλιώς δεν είστε τίποτε άλλο από θλιβεροί υποκριτές σε διατεταγμένη υπηρεσία. Αξιος ο μισθός σας! Στις 17 Ιουνίου θα μιλήσει ο λαός και αυτός θα κρίνει…".

35 σχόλια

  1. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΟΜΕΝΟ
    ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΥΔΑΙΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΤΟΥ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ... ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΘΑ ΤΗΝ ΛΟΥΖΕΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΕΛΕΙΝΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να λέμε και του "στραβού" το δίκιο, πράγματι ΠΡΩΤΗ η κανέλη χτύπησε το χρυσαυγίτη στο πρόσωπο και είσέπραξε τις φάπες της!
    Τι νομίζει δηλαδή η κα λιάνα, ότι μπορεί ΠΑΝΤΟΥ να πουλάει τσαμπουκά, να βρίζει και να λέει ό,τι θέλει;;;!!
    Τώρα να δείτε ποσοστά η χρυσή αυγή!

    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί Αυτοδύναμος Αλέξης Τσίπρας.

    Θέλω μια (αυτοδύναμη, ναι!) κυβέρνηση Τσίπρα για να φέρει τα πάνω-κάτω σ’ αυτόν άθλιο τόπο όπου ζούμε.

    Δεν αντέχω άλλο την μικρομεσαία μετριότητα και την έφεση προς την διαπλοκή και την συναλλαγή με επιχειρηματίες, μαφιόζους, εμπόρους ναρκωτικών, νταβατζήδες, εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου και εκβιαστές -που χαρακτηρίζει όλο το πολιτικό μας σύστημα.

    Θέλω να φύγουν όλοι, να εξαφανιστούν, να τους φάει η μαρμάγκα, η μαύρη τρύπα που αυτοί δημιούργησαν.

    Δεν θέλω ούτε Βενιζέλους, ούτε Σαμαράδες, ούτε Παπανδρέου, ούτε Καραμανλήδες, ούτε Μητσοτακέϊκο – θέλω να αποσυρθούν και να μας αφήσουν επιτέλους ήσυχους.

    Μας οδήγησαν όλοι αυτοί στο απόλυτο αδιέξοδο και έχουν το θράσος να μας ξαναζητάνε την ψήφο μας; Πολύ θράσος το λέω εγώ αυτό.

    Γιατί ξέρω, όπως ξέρουν όλοι οι Έλληνες πια, ότι όλοι αυτοί και τα κομματόσκυλά τους, χρησιμοποίησαν τις ψήφους μας προς ίδιον όφελος –για να πλουτίσουν σε βαθμό εμετικό, να εξασφαλίσουν εγγόνια και τρισέγγονα και να νοιώσουν το “ power” του χρήματος και της εξ αυτού εκπορευομένης «εξουσίας».

    Και, όχι, συγγνώμη, δεν το κάνανε καν «για τα παιδιά τους». Όλα τους τα εγκλήματα τα κάνανε για πάρτη τους, κινούμενοι από τον ακόρεστο εγωισμό τους και την λατρεία τους στο χρήμα.

    Από τα χωριά τους όλοι αυτοί (καλά τα έλεγε ο Κατσιφάρας ότι δεν τους ήξεραν ούτε οι θυρωροί τους –αν είχαν και θυρωρούς), εκτοξεύτηκαν στην επικίνδυνη ζώνη των μεγάλων εθνικών αποφάσεων χωρίς να νοιάζονται ντιπ για το "έθνος".

    Απατεώνες με σφραγίδα. Ένας υπουργός Αμύνης, παρ’ ολίγον πρωθυπουργός που σαν ψυχοπαθής κρατούσε σημειώσεις για τα μπίλιον —μπικικίνια του και ένοιωθε ασφαλής ότι κανείς δεν μπορεί να τον αγγίξει.

    Πρέπει επειγόντως να απαλλαγούμε απ’ όλον αυτόν τον συρφετό.

    Τώρα, στις 17 Ιουνίου.

    Δεν ξέρω τι θα μπορέσει να καταφέρει μια αριστερή κυβέρνηση στην Ελλάδα, ξέρω όμως ότι μπροστά στην μαφιόζικη Ελλάδα στην οποία ζούμε δεκαετίες τώρα, είναι ελπίδα μεγάλη η ριζική αλλαγή των ανθρώπων που θα χειριστούν από δω και πέρα την εξουσία. Είναι άλλα μυαλά.

    Δεν είναι «έμπειροι» στην άσκηση της εξουσίας αλλά είναι διαθέσιμοι να μάθουν και να βοηθήσουν τον έρημο αυτόν τόπο να ξανασταθεί στα πόδια του. Και κανένας Στρατούλης, καμιά Κωνσταντοπούλου, κανένα στέλεχος του νέου «κόμματος» του ΣΥΡΙΖΑ (και φυσικά όχι ο αρχηγός του) δεν μπορεί να είναι χειρότερος από τους αλήτες που μας κυβερνούνε 38 χρόνια τώρα.

    Αυτοδύναμος ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν.

    Αυτή είναι εμένα η επιλογή μου.

    Ευτυχώς θα το βοηθήσει αυτό το «όνειρο» η αποκοτιά του Σκανδαλίδη και του Παυλόπουλου που φτιάξανε τους νόμους με τα μπόνους των 40 (και μετά των 50) βουλευτών, σίγουροι ότι αυτοί θα τους χαρούνε.

    Αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα δόξα τω Θεώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΤΕ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ, ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;;;

    ΤΖΩΩΩΩΝ;;;;

    ΓΕΡΟΠΟΥΣΤΑ;;;

    ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ" ΣΟΥ, ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ;;;

    ΤΗΣ ΒΡΩΜΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ!!!!

    ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΘΑΛΠΩΡΗ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΙΤΛΕΡΙΚΑ ΚΤΗΝΗ!!!

    ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΕΞΙΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ,

    ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΝΔ-ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ, ΠΟΥΣΤΑΡΕ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ!!!!!

    ΔΗΛΑΔΗ... ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΑΝΙΑΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΔΕΞΙΟ ΤΡΑΒΕΛΙ!!!!!

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ,
    ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα σημερινά γεγονότα ( επεισόδιο στον Αντέννα, άμυνα 25χρονου απέναντι σε 43χρονο Αλβανό διαρρήκτη κλπ ) δείχνουν πολλά πράγματα, αλλά το κυριότερο είναι έχει ξεφύγει η οικονομική και κοινωνική κατάσταση στην Ελλάδα. Οδηγούμαστε σε πτώχευση και "εμφύλιο πόλεμο" , εκτός αν...

    ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή δεν μπορούν να δώσουν λύση σε κυβέρνηση συνεργασίας ή οικουμενική.
    Σύριζα και ΑΝΕΛ του Καμμένου, με την ΑΠΟΛΥΤΗ άρνηση "ΟΧΙ στο μνημόνιο", οδηγούν σε άμεση παύση δανείων του εξωτερικού και του ΕΣΠΑ, πρόκληση πανικού, φυγή καταθέσεων και επιχειρήσεων στο εξωτερικό, εσωτερική κατάρρευση.
    Το Πασοκ του Βενιζέλου, λόγω της άθλιας φορομπηχτικής πολιτικής ( χαράτσια, έκτακτες εισφορές, μεγάλες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, φάρμακα, γιατρούς, σε σχολεία, σε νοσοκομεία,σε δήμους, στις άθλιες νεες φορολογικές δηλώσεις, το μπάχαλο στις Πανελλαδικές κλπ ) έχει προκαλέσει την οργή και το μίσος ακόμα και των ψηφοφόρων του, ενώ υστερεί και στο τομέα της δημόσιας ασφάλειας. Οι καθημερινές ληστείες δεν λύνονται ούτε με τον "αφοπλισμό" της Αστυνομίας ( Σύριζα ), ούτε με παράλληλους μηχανισμούς ( Χ.Α ).

    Οι πολίτες, μπροστά σε αυτό το χάος στην Οικονομία και στη Δημόσια Ασφάλεια, έχουν να επιλέξουν τη ΜΕΣΗ ΟΔΟ, μια μέση λύση, πριν έρθουν τα χειρότερα. Μια ισχυρή, σε ποσοστά, Νέα Δημοκρατία, με μεγάλη διαφορά από το νεφελώδες οικονομικό και κοινωνικό πρόγραμμα του Σύριζα, με ΑΜΕΣΗ επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου ( αλλαγές σε χαράτσι στη ΔΕΗ, στις φορολογικές δηλώσεις, στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ), με εκζήτηση κοινωνικής συναίνεσης από όλα τα κόμματα ( ιδέες, προτάσεις για την οικονομία- κοινή γραμμή απέναντι στην ΕΕ ), με επιβολή της δημόσιας τάξης σε όσους παρανομούν ( χωρίς την αυταρχικότητητα της κυβέρνησης πασοκ ), με ανάπτυξη- προσέλκυση επενδύσεων και ΕΣΠΑ,μόνο αυτή μπορεί να αποτρέψει το επερχόμενο ΧΑΟΣ,τη πτώχευση,την εμφύλια σύρραξη μεταξύ των άκρων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟΚΛΙΠ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩ ... ΔΑΓΚΩΤΟ ΟΛΟΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕΕ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. APO TH MIA TO KATASTROFIKO PASOK TOY XARATSOVENISELOY.
    APO THN ALLH KATASTROFIKA AKRAIA KOMMATA FANATISMOY POY ODHGOYN SE SYGKROYSH STOYS DROMOYS TON POLEON, APO ARISTERA KAI DEKSIA TOY POLITIKOY FASMATOS.

    POY PAME ; THA FTASOYME MEXRI TIS KALPES ; KAI TI THA GINEI META, AN EXOYN ENISXYTHEI OI AKRAIES FONES ;

    TELIKA, THA MAS ANAGKASOYN NA PFHFISOYME TH NEA DHMOKRATIA, GIA NA GLITOSOYME APO THN OLIKH KATASTROFH KAI TIS SYGKROYSEIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ
    ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ Η ΜΕΡΚΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. η Κανελλη,
    γ ι α τ ι

    σ η κ ω σ ε
    το
    χ ε ρ α κ ι της π ρ ω τ η;

    τι
    π ε ρ ι μ ε ν ε;

    να της γυρισει και το αλλο μαγουλο;!



    η β ι α
    φερνει β ι α


    δηλαδη μ ο ν ο
    η Κανελλη
    μπορει
    να χαστουκιζει;


    Ασε να μπει η ΧΑ στη Βουλη
    και τοτε θα πεσει το ξυλο της ΚΟΡΕΑΣ!


    Το ΦΟΒΟ που μας γεμισαν
    θα τον δεχτουν
    στα τομαρια τους
    βοϊδανθρωποι


    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ
    ΧΡΥΣΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. M A Λ Α Κ Ε Σ Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ

    ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΡΕ ΖΩΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΕΧΕΤΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΡΕ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΨΗΦΟ ΣΕ ΖΟΜΠΙ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ;

    ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΓΑΜΩ ΤΗ ΦΑΡΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥΣΤΡΕΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τη σύλληψη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη ζήτησε η εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών Ελένη Ράικου μετά από επικοινωνία με τον φύλακα της Δημοκρατίας Δελατόλα, επειδή όταν η Κανέλη τον χτύπησε, όπως βλέπετε στην φώτο...
    με ένα φάκελο και αυτός απάντησε ασύμμετρα με ξώφαλτσα χαστούκια που την οδήγησαν στην εντατική ενώ θα χρειαστεί και μερικές πλαστικές επεμβάσεις για να διορθώσει τα τραύματα που της προκάλεσαν τα ξώφαλτσα χαστούκια....

    Καλά το τι θα ακούσουμε είναι απίστευτο: "ξυλοδαρμός", "γρονθοκοπήματα", "έσπασε την πόρτα ο Κασιδιάρης για να φύγει από τον ΑΝΤ1", "τον κυνηγάνε τα περιπολικά" κ.λ.π.

    Πάντως το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής είναι ότι μεγάλη δύναμη Αστυνομικών έχει σπεύσει στα γραφεία της ΧΑ τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη μιας και φοβούνται αντίποινα από το "λαϊκό κίνημα"...

    χιχιχιχχ...

    ΟΤΑΝ Η ΜΑΛΑΚΙΑ
    ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ..

    ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ
    ΚΑΙ Η πρωτοκαθεδρία του Γιωργάκη Παπανδρέου
    σαν ο πρώτος Παγκόσμιος Έλλην ΜΑΛΑΚΑΣ
    απο δύο (2) μάλιστα !
    "γυναίκες" γνωστών κομμουνιστικών ..ηθών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ θα χτυπούνε για όποιο αντιδρά ιδικά αν είναι το κυβερνητικό σχήμα της Νέας Δεξιάς, η μετά Σαμαρά εποχής…

    Εδώ δέχτηκαν της κατοχικές επιτροπές Ραιχεμπαχ κ.τ.λ που τους βαφτίζουν ιδικούς συμβούλους λες και θέλεις ξένους -ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΣ- σύμβουλους ώστε να ασκήσεις κυβερνητική πολιτική..

    Προσωπικά έχω γράψει 1.000 φορές ότι θα χυθεί αίμα, κάποιοι δεν θα αντέξουνε και επειδή δεν ξέρουνε τι και ποίος είναι ο εχθρός απλώς θα βαρά ο ένας τον άλλο γιατί δεν ξέρει ότι ο εχθρός είναι μέσα στα κάστρα ,ώστε να έλθουνε μετά να μας επιβάλουνε την ΤΑΞΗ δείτε τον καπετάν Αδωνη τον Ντινόπουλο, τον Κασιδιάρη ,τον Μιχαλολιάκο αυτοί θέλουνε την εθνική ηρεμία του ΛΑΟΥ; Κάθε μέρα προκαλούν από τα ΜΜΕ της εμφυλιακες καταστάσεις ..

    ΑΥΤΟI HTAN AYTOI EINAI ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ …
    Η Παράδοση της χώρας στην τρόικα όλοι αυτοί οι ΚΑΣΙΔΙΑΡΙΔΕΣ είναι ΣΟΥΖΑ !!! αν βρούνε κανένα Αλλοδαπό η Έλληνα να διαμαρτυρείτε θα τον πλακώνουν στο ξύλο , έτσι θα μπούνε στο κόλπο και τα αριστερά μπλοκ και θα φτιάξουν έναν καλός εμφύλιο.

    ΑΚΟΎΤΕ ΚΎΡΙΟΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ... Το Ε.Α.Μ και το ΕΛΑΣ πρώτα πολέμησαν της κατοχικές δύναμης και μετά τους έβαλαν και σφάχτηκαν οι νικητές σύμμαχοι μας!!!

    Αυτά μόνο μπορούνε να κάνουν .. είδατε καμιά επίθεση από τα χρυσά αυγά σε τροικανους ; ΕΔΏ ΘΈΛΟΥΝ ΤΟ ΕΥΡΩ!!!!ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΧ ΚΑΗΜΈΝΗ ΜΟΥ ΠΑΤΡΊΔΑ ΠΑΛΙ ΣΕ ΟΔΗΓΟΎΝΕ ΣΤΟΝ ΕΜΦΎΛΙΟ ,,,ΔΥ-ΣΤΗ-ΧΟΣ ..


    Μπουντζουκας Τηλέμαχος Ηράκλειο Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η κανέλη, όψιμος γεννίτσαρος του κκε, χρειαόταν εδώ και χρόνια όχι τις δυο φάπες που έριξε ο Κασσιδιάρης, αλλά κλωτσομπούνια πργματικά. Έχει βρωμίσει την Ελληνική κοινωνία με το φασιμό των ανοργασμικών σταλινικών μαινάδων που τη διακρίνει σε κάθε εμφάνισή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλα της εκανε της καριολας.Να αγιασει το χερακι του.Τετοια λογοδιαρροια ουτε ο Ιωβ θα αντεχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΩΝ ΤΣΙΠΡΟΣΑΜΑΡΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ Η ΦΑΠΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΕΦΟ.
    ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κασιδιάρη !!!! κο κο κο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γιατί Αυτοδύναμος Αλέξης Τσίπρας.

    Θέλω μια (αυτοδύναμη, ναι!) κυβέρνηση Τσίπρα για να φέρει τα πάνω-κάτω σ’ αυτόν άθλιο τόπο όπου ζούμε.

    .............
    .............
    .............
    ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΤΣΙ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΛΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ !!!!!!!!!

    ΔΕ ΛΕΣ ΡΕ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ 2 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ?!?!?!?

    ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΡΕΜΑΛΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ¨"ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" ΑΝΘΡΩΠΟΙ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΡΣΑΜΗΔΕΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ?!?!?!?!

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΠΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ..........

    ..........
    Α!!! ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ..... ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ" ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΛΕΥΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ !!!!!!!!!

    ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΡΧΙΔΑΚΙΑ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΓΑΜΗΣΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.....

    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΥΣΤΡΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΞΗΡΟ, ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ, ΝΑ ΠΝΙΓΕΤΑΙ Ο ΛΑΙΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΧΥΣΙ....

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ-ΧΑΣΙΚΛΗΔΕΣ-ΚΡΥΦΟΠΑΣΟΚΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ.... ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΑΡΧΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚΟΙ ΓΙΝΑΤΕ ΑΝΤΑΡΣΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΕΣΕ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 3.500 ΣΤΑ 2.000 €... ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟΨΥΧΟΙ.....

    ΚΚΕ Ή ΑΝΑΡΧΙΑ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ...
    ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ....

    ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανωνυμε 7 Ιουν 2012 1:49:00 μ.μ. τα αρχιδακια τα επαιρνε η πουτανα η μανα σου στο στομα οταν δουλευε στο μπουρδελο που σε γεννησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΤΕ ΚΝΙΤΟΜΟΥΤΡΑ, ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;;;

    ΛΙΑΝΑ;;;;

    ΝΕΟΠΟΥΣΤΑ;;;

    ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ" ΣΟΥ, ΤΟΥΣ ΚΝΙΤΕΣ;;;

    ΤΗΣ ΒΡΩΜΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ!!!!

    ΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΗ,
    ΠΕΡΙ ΨΗΦΟΥ ΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΚΕ , ΑΦΟΥ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΓΡΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ,


    ΔΗΛΑΔΗ… ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓK OYN , ΑΝΙΑΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΡΑΒΕΛΙ!!!!!

    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ,

    ΚΑΡΙΟΛΑ$$$$$////!!!,

    ΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΒΡΩΜΟΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ

    ΤΗΝ ΠΡΩΚΤΟΓΛΥΦΤΡΑ ΤΟΥ ΧΑΣΑΠΗ!!

    ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΑΛΙΝΟΖΟΜΠΙ!!!!!!


    ΑΦΟΥ ΡΕ ΒΡΩΜΟΛΕΣΒΙΑ , ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ, ΓΡΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΒΡΩΜΟ-ΑΔΕΡΦΗ...

    ΤΙ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ;;;

    ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ;;;

    ΛΟΥΓΚΡΑ ΜΑΤΣΟΚΟΤΑ!!!

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ, ΤΗ ΛΙΓΔΙΑΡΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ OYN!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αρχιπουταναρα ηταν η μανα σου μουνοπανακι 7 Ιουν 2012 2:11:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. χιχιχιχχ...

    ΟΤΑΝ Η ΜΑΛΑΚΙΑ
    ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ..

    ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ
    ΚΑΙ Η πρωτοκαθεδρία του Γιωργάκη Παπανδρέου
    σαν ο πρώτος Παγκόσμιος Έλλην ΜΑΛΑΚΑΣ
    απο δύο (2) μάλιστα !
    "γυναίκες" γνωστών κομμουνιστικών ..ηθών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. GAMIETAI KAI THA GAMIETAI I MANA TOY KATHE XRISAYGITI......

    OYST NAZI BASTARDOI....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Aποβρασματα του κοινου ποινικου δικαιου με βαρβαρες ψυχικες διαταραχες.
    Ευτυχως που ειναι τοσο απροκαλυπτοι ,επικινδυνοι,,μα και ηλιθιως γραφικοι,,ευκολα αναγνωρισιμοι.....

    Μπα...το αβγο του φιδιου ειναι κλουβιο.....απλα βρωμαει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 7 Ιουν 2012 1:03:00 μ.μ.
    Πες μου τώρα αμμέσως τι πίνεις?
    Τώρα αμμέσως.
    ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 7 Ιουν 2012 2:39:00 μ.μ.esi me pion gamiese

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΤΕ ΚΝΙΤΟΜΟΥΤΡΑ, ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;;;

    ΛΙΑΝΑ;;;;

    ΝΕΟΠΟΥΣΤΑ;;;

    ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ" ΣΟΥ, ΤΟΥΣ ΚΝΙΤΕΣ;;;

    ΤΗΣ ΒΡΩΜΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ!!!!

    ΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΗ,
    ΠΕΡΙ ΨΗΦΟΥ ΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΚΕ , ΑΦΟΥ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΓΡΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ,


    ΔΗΛΑΔΗ… ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓK OYN , ΑΝΙΑΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΡΑΒΕΛΙ!!!!!

    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ,

    ΚΑΡΙΟΛΑ$$$$$////!!!,

    ΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΒΡΩΜΟΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ

    ΤΗΝ ΠΡΩΚΤΟΓΛΥΦΤΡΑ ΤΟΥ ΧΑΣΑΠΗ!!

    ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΑΛΙΝΟΖΟΜΠΙ!!!!!!


    ΑΦΟΥ ΡΕ ΒΡΩΜΟΛΕΣΒΙΑ , ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ, ΓΡΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΒΡΩΜΟ-ΑΔΕΡΦΗ...

    ΤΙ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ;;;

    ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ;;;

    ΛΟΥΓΚΡΑ ΜΑΤΣΟΚΟΤΑ!!!

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ, ΤΗ ΛΙΓΔΙΑΡΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ OYN!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΤΕ ΚΝΙΤΟΜΟΥΤΡΑ, ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;;;

    ΛΙΑΝΑ;;;;

    ΝΕΟΠΟΥΣΤΑ;;;

    ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ" ΣΟΥ, ΤΟΥΣ ΚΝΙΤΕΣ;;;

    ΤΗΣ ΒΡΩΜΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ!!!!

    ΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΗ,
    ΠΕΡΙ ΨΗΦΟΥ ΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΚΕ , ΑΦΟΥ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΓΡΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ,


    ΔΗΛΑΔΗ… ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓK OYN , ΑΝΙΑΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΡΑΒΕΛΙ!!!!!

    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ,

    ΚΑΡΙΟΛΑ$$$$$////!!!,

    ΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΒΡΩΜΟΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ

    ΤΗΝ ΠΡΩΚΤΟΓΛΥΦΤΡΑ ΤΟΥ ΧΑΣΑΠΗ!!

    ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΑΛΙΝΟΖΟΜΠΙ!!!!!!


    ΑΦΟΥ ΡΕ ΒΡΩΜΟΛΕΣΒΙΑ , ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ, ΓΡΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΒΡΩΜΟ-ΑΔΕΡΦΗ...

    ΤΙ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ;;;

    ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ;;;

    ΛΟΥΓΚΡΑ ΜΑΤΣΟΚΟΤΑ!!!

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ, ΤΗ ΛΙΓΔΙΑΡΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ OYN!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΤΕ ΚΝΙΤΟΜΟΥΤΡΑ, ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;;;

    ΛΙΑΝΑ;;;;

    ΝΕΟΠΟΥΣΤΑ;;;

    ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ" ΣΟΥ, ΤΟΥΣ ΚΝΙΤΕΣ;;;

    ΤΗΣ ΒΡΩΜΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ!!!!

    ΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΗ,
    ΠΕΡΙ ΨΗΦΟΥ ΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΚΕ , ΑΦΟΥ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΓΡΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ,


    ΔΗΛΑΔΗ… ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓK OYN , ΑΝΙΑΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΡΑΒΕΛΙ!!!!!

    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ,

    ΚΑΡΙΟΛΑ$$$$$////!!!,

    ΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΒΡΩΜΟΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ

    ΤΗΝ ΠΡΩΚΤΟΓΛΥΦΤΡΑ ΤΟΥ ΧΑΣΑΠΗ!!

    ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΑΛΙΝΟΖΟΜΠΙ!!!!!!


    ΑΦΟΥ ΡΕ ΒΡΩΜΟΛΕΣΒΙΑ , ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ, ΓΡΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΒΡΩΜΟ-ΑΔΕΡΦΗ...

    ΤΙ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ;;;

    ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ;;;

    ΛΟΥΓΚΡΑ ΜΑΤΣΟΚΟΤΑ!!!

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ, ΤΗ ΛΙΓΔΙΑΡΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ OYN!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Το πουστρακι αυτο τον Γκασιδιάρη πρέπει να τον γκλεισουν σε γκελί μαζί με τον ΓΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ, τον αγωνιστή, τον ΗΡΩΑ μας, το μαλάκα, το πράκτορα του ένοπλου ΠΑΣΟΚ.
    ΕΚΕΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο ΓΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ?????
    ΘΑ ΣΟΥ ΧΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΛΙΩΤΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΡΕ, ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ ΚΝΙΤΗΣ....

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΠΑΣΟΚΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ 2% ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΕΣ.... ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ ΒΑΛΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ...

    ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΤΖΩΝ, Ο ΤΖΑΚ, Ο ΤΖΙΜ , Ο ΓΑΠ, Ο ΜΑΚ ΝΤΑΚ, Ο ΓΚΑΣΤΟΝΕ Ο ΝΤΑΡΤΑΝΙΑΝ,Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ,Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, Ο ΒΡΥΖΑΣ, Ο ΜΠΑΟΚ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ .

    ΠΑΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΑΝΤΑ ΣΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Το πουστρακι αυτο τον Γκασιδιάρη πρέπει να τον γκλεισουν σε γκελί μαζί με τον ΓΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ, τον αγωνιστή, τον ΗΡΩΑ μας, το μαλάκα, το πράκτορα του ένοπλου ΠΑΣΟΚ.
    ΕΚΕΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο ΓΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ?????
    ΘΑ ΣΟΥ ΧΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΛΙΩΤΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΡΕ, ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ ΚΝΙΤΗΣ....

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΠΑΣΟΚΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ 2% ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΕΣ.... ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ ΒΑΛΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ...

    ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΤΖΩΝ, Ο ΤΖΑΚ, Ο ΤΖΙΜ , Ο ΓΑΠ, Ο ΜΑΚ ΝΤΑΚ, Ο ΓΚΑΣΤΟΝΕ Ο ΝΤΑΡΤΑΝΙΑΝ,Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ,Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, Ο ΒΡΥΖΑΣ, Ο ΜΠΑΟΚ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ .

    ΠΑΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΑΝΤΑ ΣΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση