GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Περίμενα να είμαι πιο πίσω»...

Την έκπληξή του από την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στις κατατακτήριες δοκιμές του γκραν πρι της Βαλένθια, εξέφρασε ο Λιούις Χάμιλτον. Ο Β...

Την έκπληξή του από την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στις κατατακτήριες δοκιμές του γκραν πρι της Βαλένθια, εξέφρασε ο Λιούις Χάμιλτον.
Ο Βρετανός πιλότος της McLaren ωστόσο τόνισε πως πρέπει να προσέξουν τις Lotus κατά τη διάρκεια του αγώνα, αφού είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές.
«Περίμενα να είμαι λίγο πιο πίσω. Κάναμε κάποιες αλλαγές πριν τις κατατακτήριες και φαίνεται πως δούλεψαν. Πραγματικά έμεινα έκπληκτος από τον χρόνο μας. Οι μηχανικοί έκαναν πολύ καλή δουλειά και το μονοθέσιο ήταν πολύ καλό», ήταν τα λόγια του Βρετανού πιλότου, ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε.
«Τα δύο μονοθέσια της Lotus φαίνονται αρκετά ανταγωνιστικά, νομίζω ότι αυτούς πρέπει να προσέξουμε αύριο στον αγώνα. Σίγουρα και η Ferrari θα είναι γρήγορη. Εμείς θα πρέπει να προσέξουμε τα ελαστικά μας σε αυτές τις συνθήκες», πρόσθεσε.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση