GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ρητορική αδεξιότητα του αρχηγού της ΝΔ...

Η υπέρμετρη ευαισθησία δημιουργεί μέτριους ηθοποιούς, λέει ένα από αξιώματα του σπουδαίου Διαφωτιστή φιλοσόφου και φιλόλογου του 18ου αιώνα,...

Η υπέρμετρη ευαισθησία δημιουργεί μέτριους ηθοποιούς, λέει ένα από αξιώματα του σπουδαίου Διαφωτιστή φιλοσόφου και φιλόλογου του 18ου αιώνα, Ντενί Ντιντερό, το οποίο περιλαμβάνεται στο περίφημο δοκίμιό του με τίτλο «Το παράδοξο του ηθοποιού» και μοιάζει να ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας…
Κάθε φορά που επιχειρεί να αρθρώσει λόγο, ο εν λόγω πολιτικός επαναλαμβάνει το ίδιο σφάλμα, σε σημείο μάλιστα να απορεί κανείς πώς και δεν το έχει αντιληφθεί το συνεργείο επικοινωνιολόγων που επιμελείται τις εκάστοτε «σκηνοθεσίες» του, εκτός κι αν πρόκειται για εμβόλιμους δακτύλους αντίπαλων δυνάμεων απεργαζόμενων σχέδια πολιτικής εξόντωσής του.
Πέραν της φυσιολογικής ακαταλληλότητάς του, μιας ακαταλληλότητας που έχει να κάνει με τη φυσιολογία και την υφή της φωνής του, όταν βγάζοντας λόγους ή μιλώντας με ένταση σε πάνελ, αναγκαστικά αυξάνει την τονικότητά της με αποτέλεσμα να χάνει σε κυριαρχικότητα, κάτι που επιτείνεται και από το soft παρουσιαστικό του, ο αρχηγός της ΝΔ πάσχει και σε επίπεδο υποκριτικής.
Ο Αντώνης Σαμαράς, κάθε φορά που προσπαθεί να πείσει για τις προθέσεις, τα αισθήματα και τα επιχειρήματά του, αποδεικνύει περίτρανα ότι είναι πρόβλημα να μιλάς με υπερβολική «ευαισθησία» και να δείχνεις υπερβολικά έντονα πως τα πράγματα σε αφορούν και σε αγγίζουν.
Και αυτό για τον πολύ απλό λόγο ότι το να επιδεικνύεις υπερβολική ευαισθησία σημαίνει πως πασχίζεις να νιώσεις έντονα κάτι, καθιστώντας όμως έτσι τον εαυτό σου ανίκανο να αποδώσει συναισθήματα και άρα προδίδοντας τον αρχικό σκοπό σου.
Στον ηθοποιό, όπως και στον πολιτικό, η ευαισθησία και το υπερβολικό πάθος όχι μόνο δεν είναι απαραίτητα συστατικά της τέχνης τους, αλλά επιπλέον αποδεικνύονται απολύτως επιζήμια.
Αυτό δεν ισχύει καθόλου για τους πολιτικούς αντιπάλους του, από τον Βενιζέλο και τον Τσίπρα μέχρι και τον Μιχαλολιάκο, οι οποίοι μοιάζουν να γνωρίζουν καλά πως για να συγκινήσει ο πολιτικός το κοινό του πρέπει να μείνει παγερός, ακόμη και στις πιο ακραίες εκδηλώσεις του.
Θα μπορούσε, βεβαίως, ο αρχηγός της ΝΔ να αντεπιχειρηματολογήσει και να υποστηρίξει πως αυτό είναι το ζητούμενο: η συμπεριφορά του και το λέγειν του να μη διαμεσολαβούνται από καμία υποκριτική επεξεργασία. Κοινώς, να είναι αληθινός, δηλαδή υποκριτικά κακός, κάποιος που δείχνει ότι υποκρίνεται πως υποκρίνεται!

18 σχόλια

  1. Επιστολή προς τους Έλληνες ψηφοφόρους απευθύνει, μετά τους Financial Times Deutschland, η ευρείας κυκλοφορίας ταμπλόιντ Βild. Γραμμένη στα ελληνικά και στα γερμανικά, η σημερινή επιστολή προειδοποιεί σε ιδιαίτερα οξύ τόνο ότι «εάν κερδίσουν τις εκλογές τα κόμματα που θέλουν να τελειώσουν με τη λιτότητα και με τις μεταρρυθμίσεις, παραβιάζοντας κάθε συμφωνία- θα σταματήσουμε να πληρώνουμε» και σημειώνει ότι στις αυριανές εκλογές η επιλογή είναι μόνο ανάμεσα στην «επίπονη σύνεση» και στην «ολοκληρωτική καταστροφή».

    «Αγαπητοί Έλληνες, είστε περήφανος λαός, περήφανη χώρα. Αύριο έχετε για πολλοστή φορά εκλογές. Εσείς λέτε: Είμαστε ελεύθεροι. H Bild λέει: Είναι στο χέρι σας. Έχει διαφορά», γράφει η εφημερίδα και, συνεχίζοντας σε δεύτερο πρόσωπο, αναφέρει: «Αν δεν θέλατε τα δισεκατομμύρια τα δικά μας, από εμάς είχατε το ελεύθερο να εκλέγετε τον κάθε αριστερό ή δεξιό καραγκιόζη που θέλετε.

    Αλλά εδώ και πάνω από δύο χρόνια η κατάσταση έχει ως εξής: Τα ΑΤΜ σας εξακολουθούν να βγάζουν ευρώ μόνο γιατί τα βάλαμε εμείς, οι Γερμανοί και τα υπόλοιπα κράτη που έχουν το ευρώ», ενώ τονίζει ότι οι Γερμανοί «δεν θεωρούν αστείο το ότι παρόλα αυτά, στην Ελλάδα τους βρίζουν Ναζί», για να ακολουθήσει η προειδοποίηση: «Για να καταλαβαινόμαστε όμως: Εάν κερδίσουν τις εκλογές τα κόμματα που θέλουν να τελειώσουν με τη λιτότητα και με τις μεταρρυθμίσεις, παραβιάζοντας κάθε συμφωνία- θα σταματήσουμε να πληρώνουμε.

    Η συμφωνία ήταν: Εσείς φτιάξτε τη χώρα σας και εμείς στο μεταξύ θα σας βοηθήσουμε. Εάν ΕΣΕΙΣ αυτό δεν το θέλετε πια, ούτε ΕΜΕΙΣ το θέλουμε. Είναι στο χέρι σας».

    Η επιστολή καταλήγει: «Αύριο έχετε εκλογές. Επιλογές όμως δεν έχετε. Θα επιλέξετε μεταξύ επίπονης σύνεσης και ολοκληρωτικής καταστροφής. Και πολύ φοβόμαστε: δεν το ΄χετε καταλάβει ακόμα. Φιλικά, η BILD σας».

    Η επιστολή, με τίτλο «Αγαπητοί Έλληνες, μην κάνετε τώρα κανένα λάθος» και υπέρτιτλο «Μια επιστολή της Bild από ανησυχία για την Ευρώπη», συνοδεύεται από εισαγωγικό σημείωμα, στο οποίο αναφέρεται ότι στις εκλογές της 17ης Ιουνίου «κρίνεται η παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ ή το εάν η κρίση θα κορυφωθεί δραματικά σε όλη την Ευρώπη».



    Πηγή: ΑΜΠΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η επιστολή, με τίτλο «Αγαπητοί Έλληνες, μην κάνετε τώρα κανένα λάθος» και υπέρτιτλο «Μια επιστολή της Bild από ανησυχία για την Ευρώπη», συνοδεύεται από εισαγωγικό σημείωμα, στο οποίο αναφέρεται ότι στις εκλογές της 17ης Ιουνίου «κρίνεται η παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ ή το εάν η κρίση θα κορυφωθεί δραματικά σε όλη την Ευρώπη».


    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ !!! ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟ !!!ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΧΟΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΝΥΓΙΡΙΑ!!!ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΕΞΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. απο την κυριακη το βραδυ ο σαμαρας ξαναγινεται απλος πολιτης.
    τι να την κανει την ρητορεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς από την Κυριακή το βράδυ ο Σαχλαμαράκος θα είναι πορδυπουργός. Από τον έναν καθυστερημένο προδότη στον άλλο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. MHN ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ
    ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗ ΧΩΡΑ

    MHN ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
    ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΗΣΑΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ

    MHN ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ
    ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΧΤΕΣ
    ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ

    MHN ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ
    ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ

    ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ
    ΟΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ
    ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ
    ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ-ΕΚΚΛΗΣΙΑ-ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ
    ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ

    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο αντιμητσοτακικός Αντωνάκης τώρα μαζί με την Ντόρα ...την κόρη του εφιάλτη Δράκουλα.

    Ο οικονομολόγος του Χάρβαρντ με την πρωθιέρεια της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ.

    Άχρηστε Αντωνάκη, σε "περιμένει" η ελληνική ιστορία με άγριες διαθέσεις.
    Άπληστη Ντορούλα σε “περιμένει” o εισαγγελέας για τις εξωχώριες καταθέσεις

    Οι Δεξιοί πρέπει να "ξυπνήσουν" και να πάρουν το κόμμα τους από τα χέρια των χαφιέδων, των ξενόδουλων, των πρακτόρων, των μιζαρισμένων,των ξιπασμένων, των ξευτιλισμένων και των υποτακτικών των μνημονικών δυνάμεων.

    Να υπηρετήσουν με αυτόν τον τρόπο την πατρίδα και τη Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ H ΠΡΟΔΟΤΕΣ ;;;

    ΤΩΡΑ TA ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!

    ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΔΕΝ ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ…. ΜΟΝΟ ΒΡΥΚΟΛΑΚΙΑΖΟΥΝ …. ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ …

    ΤΗΝ “ΓΚΙΟΣΑ” ΝΤΟΡΑΚΟΥΛΑ ΟI ΟΠΑΔΟI ΤΗΣ ΝΟΥ-ΔΟΥΛΑΣ ΤΗΝ ΑΠΕΤΑΞAN ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞAN ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ …

    ΕΣΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ “ΚΩΜΑ” ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ …

    ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ… ΠΟΣΟ ΠΙΤΟΥΡΟΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑΚΟΥΛΑ ΗΡΘΑΝ ΕΙΣ ΓΑΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΑ …

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ Γ@ΑΜΙΣΙΑ !!!

    ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΤΟΝ ΙΣΙ-ΔΩΡΑ, ΤΙΣ ΜΟΥΝΤΖΕΣ ΣΤΗΝ ΝΟΥ-ΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΑΚΟΥΛΑ …

    Υ.Γ. ΤΟ ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ ΣΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αντωνάκης και Ντορούλα, τα δυο νιόπαντρα πιτσουνάκια της Λέσχης Μπίντελμπέργκ πολιτικονταραβερίζονται !!!

    Είμαι ένας από τις χιλιάδες οπαδούς και ψηφοφόρους της Ν.Δ που παρακολουθώ εμβρόντητος τις τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα μου.

    Παρακολουθώ τον Πρόεδρο που πίστεψα, τον Πρόεδρο που ψήφισα, τον Πρόεδρο που έδωσα μάχη για να βγει να σώσει την παράταξη από τα νύχια του Μητσοτακέϊκου, να έχει μεταβληθεί σε ένα σκουπιδιάρη, που μαζεύει ό,τι περίττωμα κυκλοφορεί στα άθλια πολιτικά πεζοδρόμια και πραγματικά κάνω το σταυρό μου!

    Αλήθεια υπάρχουν οπαδοί -ψηφοφόροι που θα ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ αυτή τη προσβολή;

    Υπάρχουν ψηφοφόροι που θα πάνε να ψηφίσουν το Σαμαρά «αγκαλιά» με την Ντόρα;

    Υπάρχουν ΕΛΛΗΝΕΣ που θα σκύψουν το κεφάλι;

    Έντιμοι, ενσυνείδητοι και ασυμβίβαστοι Νεοδημοκράτες δεν πρόκειται να ψηφίσουν αυτό το εξάμβλωμα που συνδυάζει στην πιό στυγνή του μορφή τον αριβισμό , την πολιτική ανηθικότητα και τον παλαιοκομματισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι στο καλό εκπροσωπεί στον δημόσιο βίο η καταψηφισμένη Ντόρα Μπακογιάννη με τα απόβλητα Ντοροκοπρόσκυλα της .

    Με το ποσοστό καταγεγραμμένο κάτω από το 2,55% και την λίμπιντο της ακόμα χαμηλότερα, μην έχοντας κάτι να κάνει σπίτι της, μαγείρεμα, σκούπισμα κτλ οικιακά, έχει πέσει στην αγκαλία του Ρεμπεσκέ για την επαναφορά της στο πολιτικο σκηνικό της χώρας που αφαίμαξε .
    Η Μπακογιάννη δεν επιστρέφει για να …βοηθήσει, αλλά για να πάρει την εκδίκησή της.

    Αυτό, ας μη το ξεχάσουν κάποιοι ανεγκέφαλοι οικονομησάριοι της Συγγρού.

    Όποιος συμμαχεί, η υποστηρίζει, η υπηρετεί τα ύπουλα σχέδια της Oσίας Οικογένειας του ΜΗΤΣΟ-ΝΤΟΡΑ-ΚΟΥΛΑ πρέπει να είναι πολύ μαζοχιστής … η υπόλογος … η μνημονιάκος …πάντως σίγουρα γραικύλος… η ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ .…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΤΡΑΦΙΕΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ,ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΑΠΟΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟ ΑΠΛΑΝΕΣ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΣΑΡΔΟΝΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΕΠΙΤΥΧΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.

    ΤΩΡΑ TA ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!

    ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΔΕΝ ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ…. ΜΟΝΟ ΒΡΥΚΟΛΑΚΙΑΖΟΥΝ …. ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ …

    ΤΗΝ “ΓΚΙΟΣΑ” ΝΤΟΡΑΚΟΥΛΑ ΟI ΟΠΑΔΟI ΤΗΣ ΝΟΥ-ΔΟΥΛΑΣ ΤΗΝ ΑΠΕΤΑΞAN ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞAN ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ …

    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΡΑΚΟΥΛΕΣ , ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΕΣ ,ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΗΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΡΗΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΔΑΙΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΧΑΤΖΗΔΟΝΤΟΡΑΚΗΔΕΣ ,ΤΟΥΣ ΜΕΙΜΑΡΑΝΟΝΤΟΡΑΚΙΔΕΣ , ΤΟΥΣ ΑΡΗΔΕΣ …ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΠΑΡΗΔΕΣ…Η ΑΡΧΗΜΑΛΑΚΙΔΕΣ

    Η ΝΟΥ-τόσο-ΔΟΥΛΑ κατέλειξε ένα άρρωστο και ξεπεσμένο ΚΟΥΦΑΡΙ από ΦΟΥΛΗΔΕΣ , ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ ,ΣΑΛΩΜΕΣ ΚΑΙ ΜΙΖΑΡΠΑΧΤΡΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ

    Οι οιωνοί είναι άριστοι.

    Νέα Δημοκρατία και Εθνική Ελλάδος πάνε πακέτο.

    Πάρτε το χαμπάρι, ότι το 2004 θα επαναληφθεί.

    ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ

    Οι οιωνοί είναι άριστοι.

    Νέα Δημοκρατία και Εθνική Ελλάδος πάνε πακέτο.

    Πάρτε το χαμπάρι, ότι το 2004 θα επαναληφθεί.

    ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.

    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.

    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.

    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΙ ΜΥΩΠΑΣ ΚΑΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση