GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεγαλώνει η κρίση: Παραιτήθηκε κι άλλο κορυφαίο στέλεχος της ΔΗΜΑΡ...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο. Μεγαλώνει η κρίση στην ΔΗΜΑΡ. Ύστερα από την παραίτηση του Δ. Χατζησωκράτη από τη θέση του υπεύθυνου οικονομικής...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.

Μεγαλώνει η κρίση στην ΔΗΜΑΡ. Ύστερα από την παραίτηση του Δ. Χατζησωκράτη από τη θέση του υπεύθυνου οικονομικής πολιτικής της, άλλο ένα κορυφαίο στέλεχος διαχώρισε τη θέση του. Πρόκειται για τον Στέφανο Μπαγιώργο ο οποίος όχι απλά παραιτήθηκε από μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής αλλά αποχώρησε και από το κόμμα!
Ο κ. Μπαγιώργος διαφώνησε με τη συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ στην τρικομματική κυβέρνηση. Ήταν μάλιστα ένα από τα τέσσερα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής (Σ. Μπαγιώργος, Β. Ζορκάδης, Χ. Σταυρόπουλος και Α. Νεφελούδης) που στην πρόσφατη συνεδρίασή της παρουσίασαν κείμενο στο οποίο τάσσονταν κατά της συμμετοχής στην κυβέρνηση, της μη στήριξής της αλλά και υπέρ μιας προγραμματικής αντιπολίτευσης.

3 σχόλια

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΜ ΒΕΒΑΙΑ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΣΥΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΑΛΤΣΑ. ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Ε ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΜΟΝΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ. ΑΠΟ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΗΔΕΝ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τωρα τι θα κανουμε πως θα ξεπερασουμε ακομα ενα τυχαρπαστο που ηθελε να σωσει τη χωρα.σε παρακαλω γυρνα και σωσε μας γιατι θα καταστραφουμε εισαι η ελπιδα μας θα σε βαλουμε και σε επιτροπες για γερες μασες.η γυρνας η πεφτω απο τον ημιοροφο η ζωη μου ειναι στα χερια σου παλιολινατσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο Κος ΜΠΑΚΟΓΙΩΡΓΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΟΣΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.
    ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ, ΠΟΝΗΡΗ , ΚΑΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΚΗ , ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΑΝΙΚΑΝΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΠΕΡΙΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση