GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ν. Σφακιανάκης: Η εκκλησία τα έχει γ@@@σει όλα...

Είναι γνωστό πως τίποτα δεν βγαίνει ασχολίαστο από τα χείλη του Νότη Σφακιανάκη όταν έχει να κάνει με τους πολιτικούς ή τους θρησκευτικού...

Είναι γνωστό πως τίποτα δεν βγαίνει ασχολίαστο από τα χείλη του Νότη Σφακιανάκη όταν έχει να κάνει με τους πολιτικούς ή τους θρησκευτικούς άρχοντες. Έτσι, σε δήλωση του στο "tralala" απαντά προκλητικά σε ερώτηση για το ρόλο που έχει η εκκλησία στη σύγχυση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.
"Μιλάς για το τώρα; Γιατί έχει παίξει μεγάλο ρόλο εδώ και 2000 χρόνια: τα έχει γ@@@@@ι όλα! Είναι αυτή που έκανε τους Έλληνες Χριστιανούς, που έκανε τους ανθρώπους πρόβατα, είναι τα μεγάλα κόμματα του παρελθόντος. Τώρα βέβαια τα μεγάλα κόμματα είναι άλλα, που όμως έχουν από πίσω τους την εκκλησία, συμπαραστάτη. Επί τουρκοκρατίας η εκκλησία αρωγός της καταστάσεως ήταν, κράτησε το λαό σε ύπνωση. Το παραμύθι περί "Αγίας Λαύρας" και "Παλαιών Πατρών Γερμανού" είναι δήθεν", είπε ο γνωστός τραγουδιστής.

24 σχόλια

  1. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΣΑΣ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ερχεται . . .


    Saddam Hussein ███████████████ 100% Complete.

    Osama Bin Laden ███████████████ 100% Complete.

    Mu'ammar Gheddafi ███████████████ 100% Complete.


    Georgios Papandreou ███████████████ 100% Complete

    Venizelos ████████▒▒▒▒ Loading...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σφακιανάκη, πιο δήθεν από σένα δεν υπάρχει. Νομίζεις ότι επειδή τραγούδησες ανάμεσα σε χίλιες σχαλαμάρες ένα κακόγουστο τάχα πατριωτικό τραγούδι για την Ελλάδα κι ένα κάπως καλύτερο για τον Σολωμού είσαι και καλά ο σούπερ πατριώτης. Αλλά σε πληροφορώ ότι έχεις πιο μαύρα μεσάνυχτα και από τους τσιριζαίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 8:06
    =====

    Αφου αυτο το μπλοκ ειναι ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ -ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
    δεν ειδες την επικεφαλιδα;
    Που νομιζεις οτι μπαινεις;
    Σε μπλοκ καποιας Μητροπολης;!

    ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H AΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ
    ΕΚΚΛΗΣΙΑ = ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα συμφωνήσω πως μειώνει την ποιότητα του ιστοτόπου η δημισίευση τέτοιων κομπλεξικών ηλιθιοτήτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο ρε Νότη λεβέντη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. που την τη λεβεντια ρε στις ασχετοσύνες κάποιου που θέλει να πει πως υπάρχει μην τον ξεχάσουμε και χαθεί απ΄την πιάτσα; πάνε να ψηφισεις και συ τώρα να σωθεί η χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ ΝΟΤΗ.ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ.ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΠΟΥΛΑΣ ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ ΒΓΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΟΥ.ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΜΑΣΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ.ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΟΧΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οι συνιστώσες του κωλοχανείουΣύριζα
    ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΦΑΛΑΚΡΑ ..ΣΚΥΛΙΑ
    άς κάνουν μία ...ενδοφλέβια

    και ας κράξουν ολές μαζί..

    Ρε τους μαλάκ@@ τους Ιρλανδούς!
    Με 60,3% αποδέχθηκαν τον Ευρωπαϊκό οικονομικό έλεγχο...


    - Με ποσοστό 60,3%, ενέκριναν οι Ιρλανδοί το Δημοσιονομικό Σύμφωνο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προσερχόμενοι στο δημοψήφισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποιος είναι αυτός ο Σφακιανάκης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΡΑΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!! ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ!!!
    01 Ιου 2012 1 Σχόλιο

    Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του «Δ΄ Παγκοσμίου Συνεδρίου παραδοσιακών θρησκειών» στο Καζακστάν.
    Στο συνέδριο συμμετείχαν ο Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος, ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος που είχαν και κατ΄ ίδιαν συνάντηση, ο Μητροπολίτης Γαλλίας Εμμανουήλ, άλλοι ορθόδοξοι κληρικοί και μαζί εκπρόσωποι της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας, προτεστάντες, μουσουλμάνοι και βουδιστές .
    Στην ομιλία του στο συνέδριο ο Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος βρήκε την ευκαιρία να στραφεί ενάντια σε όσους προωθούν την αθεΐα τονίζοντας ότι «Το αθεϊστικό μοντέλο ανάπτυξης των ανθρώπων απέτυχε μαζί με τις ιδεολογίες του 20ου αιώνα» και πρόσθεσε: «Μόνο η πίστη μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να δουν την αλήθεια, ποιο είναι το νόημα της ζωής» γι' αυτό «πρέπει οι θρησκευτικοί ηγέτες, να μιλήσουν με σαφήνεια για τη βλάβη των προσπαθειών να χτιστεί ένας κόσμος χωρίς Θεό». ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΣΤΑ ΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολύ σωστός. Σωστότατος. Συνέχισε Σφακιανάκη να λες αλήθειες. Από ότι διάβασα στα σχόλια κανένας δεν σε αντικρούει με επιχειρήματα. Σε βρίζουν γιατί δεν έχουν απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. επιχειρήματα λες όπου υπάρχει λόγος, όχι μπουρδολογήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΣΑΜΟΥΗΛ ΣΤΟ ΚΟΥΓΚΙ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΉΡΧΕ ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ.
    ΤΩΡΑ ΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΕΒΑΛΛΕ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ. ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ.
    ΦΙΛΕ ΝΟΤΗ, ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ. ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΣΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ. ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΠΕΤΡΟΒΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΚΑΚΙΑ.
    ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΠΑΝΤΩΣς ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΗΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΥΣΕΙΣ.
    Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ[2000] ΧΡΟΝΙΑ. ΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥς ΠΙΟ; ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΡΙΑ;
    Ο ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ ΩΣ ΘΕΩΡΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΙΣ ΙΔΙΕς ΑΡΧΕΣ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΕΞΩΒΕΛΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ;
    ΕΠΕΙΔΗ Ο ΝΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΧΙΛΙΑ ΚΑΝΤΑΡΙΑ ΣΙΔΕΡΟ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥ ΣΤΑ ΒΑΡΙΑ ΛΑΪΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟ ΛΑΜΠΕΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ. ΕΝΩΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΛΑΜΠΕΙ ΑΔΙΑΚΟΠΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2000 ΧΡΟΝΙΑ. ΑΣΤΑ ΝΟΤΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΑΥΤΑ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΕΤΟΣ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΑ ΦΤΕΡΑ. ΚΑΛΟ ΤΟ ΓΑΥΓΙΣΜΑ, ΚΑΛΗ ΚΑΙ Η Π...ΖΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΦΟΥΜΑΡΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ.
    Α, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΝΟΤΗ. Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΑΦΑΝΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΡΑΓΟΥΔΑΓΕ ΔΗΛΑΔΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η Ορθοδοξία υπήρξε ο φωτεινός φάρος του Έθνους γιά δύο χιλιετίες.

    Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων το πιστεύουν.

    Τώρα κάτι περίεργοι περιθωριακοί θολοκουλτουριάρηδες ψελλίζουν διάφορα "ευφυολογήματα".

    Ελάχιστη μειοψηφία είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η ορθοδοξία και ο Χριστιανισμός είναι έννοιες υπερτατες και φωλιαζουν στις ψυχες των ανθρωπων ως καταφύγια από την απολυτη ματαιοδοξία και ανοησία των ανθρώπων.

    Εχουν γραφτεί με ποταμους μελάνης βιβλία που προσπαθουν να πολεμησουν την Αγία Γραφή αλλα αυτη παραμενει αγερωχη εδώ και 2000 χρόνια προβλέπωντας ολα αυτα που ζούμε σήμερα.

    Σε οτι αφορα τον κ Σφακιανακη που διαβαζωντας και ακουγωντας καποιες συνεντεύξεις του εντασσει το εαυτό του στους αρχαίους Ελληνες και τον δωδεκαθεισμό ξεχνωντας ή μη γνωρίζωντας οτι και οι αρχαίοι ειχαν το μνημειο που έγραφε "τω αγνωστω θεω".
    Μεσα από τα κείμενα των μεγαλων φιλοσοφων υπαρχουν πολλες αναφορες που σιγουρα δεν συμβαδίζουν με την άποψη του.
    Τωρα το αν καποιοι ιερείς παρεβησαν τους ιερους κανονες και χρησιμοποίησαν την εκκλησια με ιδιοτέλεια δεν εχει να κανει με την θρησκεία μας και τον Θείο ΛΌΓΟ.
    Κατα τα αλλα μου είναι ενας συμπαθεστατος τραγουδιστής.

    "θα έρθει η εποχή που θα σας φορολογήσουν τα παραθυρα τα κοτετσια και θα σας κυβερνουν τα άλαλα και τα παλαλα"
    ΚΟΣΜΑΣ ΑΙΤΩΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ ..

    ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Οι εφοπλιστές ναυπηγούν 500 πλοία σε ξένα ναυπηγεία! Ούτε ένα στην Ελλάδα!!!!!!


    Πακτωλός χρημάτων από τους Έλληνες εφοπλιστές, που θα μπορούσαν σε μεγάλο βαθμό να σώσουν την οικονομία της χώρας, πέφτουν σε ναυπηγεία..εκτός Ελλάδος.
    Η πρόκληση είναι διπλή.
    Τόσο από τους ανθέλληνες (εκ των πράξεών τους) εφοπλιστές, όσο και από τους ανύπαρκτους πολιτικούς και το διαλυμένο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας.

    Διαβάστε και εξοργιστείτε....
    Στο τέλος Δεκεμβρίου 2011, οι παραγγελίες νεότευκτων πλοίων ελληνικών συμφερόντων ανήλθαν σε 439 πλοία (άνω των 1.000 gt) συνολικής χωρητικότητας 40,67 εκ.dwt, σύμφωνα με στοιχεία της HIS Fairplay World Shipping Encyclopedia που δημοσιοποίησε η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών.

    Επιπροσθέτως στο πρώτο τετράμηνο του 2012 παραγγέλθηκαν άλλα 38 πλοία σύμφωνα με τα στοιχεία της Golden Destiny.

    Όσον αφορά τους τύπους των ποντοπόρων που παραγγέλθηκαν, από τα 439 πλοία ελληνικών συμφερόντων της HIS Fairplay World Shipping Encyclopedia, 152 είναι δεξαμενόπλοια που αντιπροσωπεύουν το 27,45% της παγκόσμιας ναυπηγούμενης χωρητικότητας (σε dwt).

    Δεξαμενόπλοια

    Ειδικότερα, 67 είναι δεξαμενόπλοια αργού και προϊόντων πετρελαίου που αντιστοιχούν στο 28,10% του παγκόσμιου dwt, 30 είναι δεξαμενόπλοια LNG και LPG που αντιστοιχούν στο 39,34% της παγκόσμιας χωρητικότητας (dwt) και 55 είναι product tankers που αντιστοιχούν στο 18,64% (dwt) της παγκόσμιας χωρητικότητας.

    Φορτηγά

    Ακόμα 220 από τα 439 είναι φορτηγά πλοία που αντιστοιχούν σε 12,73% της συνολικής ναυπηγούμενης χωρητικότητας στην κάθε κατηγορία αντιστοίχως, 60 είναι πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων που αντιστοιχούν σε 10,40% της ναυπηγούμενης χωρητικότητας (dwt) και 7 είναι πλοία διαφόρων τύπων.

    Εξειδικευμένα πλοία

    Είναι αξιοσημείωτο ότι οι παραγγελίες της ελληνικής πλοιοκτησίας το 2011 υποδηλώνουν μία τάση προς τα εξειδικευμένα πλοία όπως τα LNG πλοία, πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, καθώς και σε πλοία εξόρυξης πετρελαίου (drilling ships).

    Προφίλ

    Το ηλικιακό προφίλ του ελληνικής σημαίας στόλου το 2011 ήταν 11,3 έτη -με 50% του στόλου ηλικίας μικρότερης των 10 ετών- συγκρινόμενο με 17 έτη για το 2000, ενώ ο μέσος όρος ηλικίας του παγκόσμιου στόλου ήταν 12,8 έτη και του ελληνόκτη του στόλου 10,5 έτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Από χρόνια έδειχνε πυροβολημένος τώρα δεν κρύβεται με τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ,ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΕΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΤΕΡΑ, ΕΝΑ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΔΑΗΣ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ.

    ΚΡΙΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΞΕΠΕΣΕΣ ΤΟΣΟ.

    ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ; Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΦΤΩΧΑΔΑΚΙ ; ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ, ΚΑΝΕ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΓΙΑ 100.000 ΑΤΟΜΑ, ΟΠΩΣ ΔΙΝΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ.

    ΣΑΛΕΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ.

    ΠΡΩΗΝ ΠΑΓΑΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Συμβαίνει τώρα στη Λειβαδιά.
    Ο Βενιζέλος μιλά σε ακροατήριο 40- 50 ατόμων, υποψηφίων και μεγάλων σε ηλικία άνω των 55 ετών !
    Τα ίδια και στη Γλυφάδα, στο Ίλιον, στη Καλλιθέα, οπότε ακυρώθηκαν οι υπόλοιπες παραστάσεις στο Λεκανοπέδιο Αττικής !
    Το ποσοστό του όχι μόνο πάει για μονοψήφιο,όπως έδειχνε το χθεσινό γκάλοπ των Νέων, αλλά στις δύο εβδομάδες, λόγω πόλωσης, θα χάσει άλλο ή 2-3% περιοριζόμενο στα ίδια ή χαμηλότερα επίπεδα από ΑΝΕΛ, ΔΗΜΑΡ και ΚΚΕ !
    Για μια ακόμα φορά τραγικός ο Μπενίτο, χωρίς τις απειλές της εξουσίας και των χημικών, ρίχνει την ευθύνη στους ξένους, που δεν είχαν υπολογίσει την ύφεση. Όταν τους τα έλεγε από την αρχή ο Σαμαράς, ότι είναι αδιέξοδη και υφεσιακή πολιτική, τον κατηγορούσαν και τον χλεύαζαν. Τώρα είναι αργά. Κατέστρεψαν την ελληνική οικονομία και τους Έλληνες ! Παντού ακους ανθρώπους να τρέμουν για τις φορολογικές δηλώσεις και για τους φόρους στα ακίνητα και τις αναδρομικές μειώσεις που τους ετοίμασε ο Βενιζέλος και ο Παπανδρέου- Παπακωνσταντίνου.

    Τώρα είναι αργά κ. Βενιζέλο, αποτύχατε, ξεπαστρέψατε εμάς τους παλιούς σας ψηφοφόρους και μας διαλύσατε, μας φάγατε μισθούς και συντάξεις, φάγατε τα λεφτά των ταμείων και τώρα με την πολιτική σας χάνει ο κόσμος τις αποταμιεύσεις μιας ζωής και κινδυνεύει να χάσει και τη πρώτη του κατοικία ! Να αυτοδιαλυθείτε πριν τις εκλογές. Προλαβαίνετε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΖΩΩΩΩΝ;;;;

    ΓΕΡΟΠΟΥΣΤΑ;;;

    ΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΕ,
    ΠΕΡΙ Χ.Α. ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΑΦΟΥ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ,

    ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΝΔ-ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ, ΠΟΥΣΤΑΡΕ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ!!!!!

    ΔΗΛΑΔΗ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΑΝΙΑΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΔΕΞΙΟ ΤΡΑΒΕΛΙ!!!!!

    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ,

    ΤΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΤΖΩΩΩΩΝ$$$$$////!!!,

    ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ,

    ΤΟΝ ΚΩΛΟΓΛΥΦΤΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!!

    ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΕΡΚΕΛ!!!!!!

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ, ΤΖΩΩΩΝ$$$$,

    ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΤΖΑΚΙΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!!!

    ΑΦΟΥ ΡΕ ΚΩΛΟΓΕΡΕ, ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ, ΓΡΙΑ ΔΕΞΙΑ ΒΡΩΜΟ-ΑΔΕΡΦΗ...

    ΤΙ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ;;;

    ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ;;;

    ΛΟΥΓΚΡΑ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ!!!

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση