GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την έσπρωξε στις ράγες! [Βίντεο]

Ένα βίντεο έχει κάνει τον γύρο του κόσμου με έναν μεθυσμένο ηλικιωμένο να σπρώχνει μια εργαζόμενη του μετρό στις ράγες, μόλις ένα λεπ...

Ένα βίντεο έχει κάνει τον γύρο του κόσμου με έναν μεθυσμένο ηλικιωμένο να σπρώχνει μια εργαζόμενη του μετρό στις ράγες, μόλις ένα λεπτό πριν φτάσει το τρένο. Ο μεθυσμένος εκνευρίστηκε όταν η νεαρή γυναίκα προσπάθησε να προσφέρει την βοήθεια της για δεύτερη φορά. Ευτυχώς για εκείνη, ο τρίτος άντρας που φαίνεται στο βίντεο…
, ο οποίος προσπάθησε να την βοηθήσει να διαχειριστεί την κατάσταση, την ανέβασε πριν φτάσει το τρένο.

2 σχόλια

  1. Τραγική συγκέντρωση του πασοκ στο Κορυδαλλό. Παρά τα δένδρα και τα καπνογόνα,παρά τη τεράστια κινητοποίηση, μαζεύτηκαν μόνο γύρω στα 1000 άτομα από όλη την Αττική ( υποψηφιοι, κομματικά στελέχη και γύρω στους 100 νέους ) στη κεντρική εκδήλωση του πασοκ !!!

    Πρόκειται για νέα μεγάλη επικοινωνιακή γκάφα του Πασοκ να κάνει τη συγκέντρωσή του σε περιοχή, όπου υπάρχουν οι φυλακές Κορυδαλλού, μέσα στις οποίες είναι έγκλειστος ο "σύντροφος" Άκης !!! Για μια ακόμα φορά ο κ. Βενιζέλος, αντιμέτωπος με την εκλογική κατάρρευση του κόμματος του, λόγω χαρατσιού στη ΔΕΗ και των απίθανων φορολογικών δηλώσεων που εμπνεύστηκε αυτός και το επιτελείο του, στρέφει τα βέλη του κατά σοβαρών στελεχών του πασοκ, που βλέπουν ότι οδηγεί το κόμμα σε αποσύνθεση και ετοιμάζεται να τους πετάξει έξω το βράδυ της Κυριακής, σε μια "άγρια νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου" για να τους φορτώσει τις δικές του αποτυχίες.

    Η μεγαλύτερη γκάφα του ειναι ότι ζητά, μετεκλογικώς ( κάτι που είναι εντελώς αδύνατο ) να μπει σε κυβέρνηση ο Σύριζα ( κατά πρώτον ) και οι ΑΝΕΛ ( κατά δεύτερον ), και έτσι δυσκολεύει αφάνταστα τη δημιουργία σταθερής κυβέρνησης και μπορεί, έτσι, με αυτή την αδιαλλακτη τακτική, να οδηγήσει σε ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ, ΧΑΟΣ, νέες εκλογές ! Φυσικά τα σοβαρά στελέχη του πασοκ αδυνατούν να καταλάβουν την "αυτοκτονική" πολιτική που οδηγεί σε εκλογική συρρίκνωση και το ΠΑΣΟΚ ( είναι η ίδια τακτική Καμμένου που έχει ρίξει τους ΑΝΕΛ στο 6 με 7% ).

    Οι πολίτες δεν θέλουν ακυβερνησία, χάος, εμφύλια κοινωνική σύγκρουση στους δρόμους ανάμεσα στις ακροαριστερές συνιστώσες του Σύριζα και τα στελέχη της Χ.Α. Θέλουν και επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου και σταθερότητα και ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Ο κ. Βενιζέλος, παίζοντας με τους θεσμούς, και με μικροκομματική οπτική, στέλνει όλους τους κεντρώους και τους μετριοπαθείς ψηφοφόρους του κόμματος του προς τη Νέα Δημοκρατία, για να υπάρξει όσο το δυνατόν σταθερότερη κυβέρνηση, την οποία δεν εγγυώνται ούτε ο Βενιζέλος, ούτε ο Καμμένος, ούτε ο Μιχαλολιάκος, ούτε πολύ περισσότερο το νεφελώδες πρόγραμμα Σύριζα. Η Αττική, πολύ φοβάμαι, θα ζήσει στιγμές απείρου κάλους, αν συνεχιστεί η ακυβερνησία και το χάος το σημερινό, που θα πολλαπλασιαστεί. Μήπως μας οδηγούν σε "εμφύλιο κοινωνικό πόλεμο" ; Μήπως θέλουν "ταραχές" ανάλογες με του Δεκέμβρη του 2008 ; Μήπως μας οδηγούν σε "πρωτιά" Τσίπρα για να απωλέσουμε "εθνική κυριαρχία" και ΑΟΖ και να μπούμε σε περιπέτειες εθνικές, κοινωνικές, οικονομικές ; Μήπως , χωρίς να το θέλουν, κάποιοι που εμμένουν στο μικρόκοσμό τους και στα μικροποσοστά τους, βάζουν πλάτη για μια ανεξέλεγκτη εσωτερική "χρεοκοπία" το βράδυ της Κυριακής ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τις δεκαετίες που ακολούθησαν τη μεταπολίτευση, το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο, με μακρύ χέρι του το δημοσιογραφικό, πνευματικό και εκπαιδευτικό σύστημα, οργάνωσε και εκτέλεσε ένα πρόγραμμα πλύσεως εγκεφάλου με αντικείμενο τους Έλληνες.
    Σκοπός τους η αλλαγή του χαρακτήρα, του τρόπου σκέψεως, των πιστεύω και των ιδανικών του λαού μας. Τέθηκε έτσι σε λειτουργία στο μυαλό και την ψυχή των Ελλήνων ένας αποπροσανατολιστικός, αυτοκτονικός μηχανισμός.
    Είναι αυτός ο μηχανισμός που δημιουργεί τον διαλυτικό αριστερό αυτοματισμό στην κοινωνία. Είναι αυτός που ενεργοποιεί αντανακλαστικά το φόβο σε έναν λαό ανυπόταχτο σε ολόκληρη την μακραίωνη πορεία του.
    Είναι αυτός που κρατά τον Ελληνισμό σε καταστολή ώστε ανενόχλητοι οι εχθροί του, εχθροί της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας, εχθροί ορκισμένοι της Ελλάδας και οτιδήποτε Ελληνικού, να ποδηγετούν και να κατευθύνουν τον Ελληνικό λαό και να μετατρέπουν τον Άνθρωπο σε άψυχο αριθμό στις οθόνες αόρατων δικτατορικών εξουσιαστών στις Βρυξέλλες και αλλού.
    Η δημιουργία των αριστερών αυτοματισμών πέρασε μέσα από την παιδεία, την τέχνη και τον πολιτισμό. Η δημιουργία του φόβου προκλήθηκε από τα αλλεπάλληλα σοκ που δέχθηκε ο ελληνικός λαός ώστε να αποδεχθεί τη θεωρία της μαζικής ενοχής για την κατάσταση που δημιούργησαν οι δοσίλογοι διαπλεκόμενοι πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες. Η δημιουργία της καταστάσεως μαζικής καταστολής ήταν αποτέλεσμα της γιγαντιαίας προβολής του προτύπου της επίπλαστης ευζωίας μέσα από την τηλεοπτική αποχαύνωση.
    Με τον τρόπο αυτό, ο λαός μας που σε άλλες εποχές θα ξεσηκωνόταν μαζικά και θα κατέβαινε στους δρόμους για να διεκδικήσει τα αυτονόητα όχι μόνο παραμένει σιωπηλός παρατηρητής, αλλά στρέφεται κατά του ίδιου του τού εαυτού και όχι κατά των δημίων του, γινόμενος αυτόχειρας.
    Με τις μεθόδους αυτές, το άσπρο γίνεται μαύρο. Το πρόβλημα που είναι, επί παραδείγματι, η επιδρομή εκατομμυρίων αλλόφυλων και αλλόθρησκων στην Ευρώπη, και η επιβαλλόμενη από ξένους και εγχώριους κυβερνητικούς και πληρωμένους «μη κυβερνητικούς» εξωμότες και «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις», ισοπέδωση του λαού μας αλλά και των άλλων Ευρωπαϊκών λαών, αντιστρέφεται σε πρόβλημα «ρατσισμού» και «ξενοφοβίας» και πακτωλός χρημάτων εισρέουν για την καταπολέμησή τους.
    Ο μηχανισμός αυτός βρίσκεται ακόμη σε λειτουργία, όμως, όπως γίνεται φανερό από τις λυσσαλέες αντιδράσεις των κατασκευαστών του στην αναγεννητική δράση της Χρυσής Αυγής, μπορεί ακόμη να απενεργοποιηθεί.
    Η μεταπολιτευτική καλωδίωση του Ελληνισμού, η θανατηφόρος εισβολή στο μυαλό, στη σκέψη και την ψυχή του λαού μας είναι προφανές ότι πρέπει να καταργηθεί αν ο λαός μας θέλει να αναστηθεί από την επιθανάτιο κλίνη του.
    Όμως, η Ελευθερία δεν μπορεί να επιβληθεί σε ανθρώπους που έχουν αποφασίσει να είναι δούλοι. Μπορεί μόνο να κατακτηθεί με την ελεύθερη βούληση των ελεύθερων Ελλήνων . Αυτήν την ελεύθερη βούληση ξυπνά, ενθαρρύνει και αποκαθιστά η Χρυσή Αυγή σε κάθε Έλληνα που κρατά μέσα του αναμμένη τη φλόγα της Ελλάδας.
    Η Χρυσή Αυγή σαλπίζει στον αγώνα όσους Έλληνες παραμένουν ζωντανοί σε έναν κόσμο που η επελαύνουσα νέα παγκόσμια τάξη γεμίζει γκρίζα ερείπια.
    Εμείς όλοι οι αγωνιστές της Χρυσής Αυγής, οι αδούλωτοι Έλληνες που δεν αναγνωρίζουμε τυράννους, που πάνω από τα κεφάλια μας δεχόμαστε μονάχα την ύψιστη δικαιοδοσία του Θεού, στεκόμαστε στις επάλξεις του αγώνα με αρματωσιά μας την Πίστη και την Τιμή.
    Συναγωνιστές, με βάση όσα κατακτήσαμε στις 6 Μαΐου, συνεχίζουμε στις 17 Ιουνίου όλοι μαζί ακόμα πιο αποφασιστικά, ακόμη περισσότεροι, ακόμα πιο δυνατοί.
    Εμπρός για την Ελλάδα.
    Ζήτω η Νίκη, ζήτω η Χρυσή Αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση