GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ισχυροί άνεμοι οκτώ μποφόρ στο Αιγαίο κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες

Ενισχύονται οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο μέχρι 8 μποφόρ ενώ κανονικές για την εποχή είναι πλέον οι θερμοκρασίες, σύμφωνα με την Εθνική Με...

Ενισχύονται οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο μέχρι 8 μποφόρ ενώ κανονικές για την εποχή είναι πλέον οι θερμοκρασίες, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Συγκεκριμένα, σήμερα στην Αττική, αναμένεται αίθριος καιρός, με βοριάδες 5 με 6 και στα ανατολικά 7 τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς κελσίου.
Καλός θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη, όπου η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στη Θράκη το απόγευμα. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία από 16 έως 33 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα νησιά του Ιονίου, την ήπειρο, τη δυτική στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 18 έως 35 βαθμούς κελσίου. Στα νησιά του Ιονίου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Σε Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 και τοπικά 8 μποφόρ και η θερμοκρασία από 19 έως 33 βαθμούς κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη οι άνεμοι βόρειοι 6 με 7 και στα δυτικά τοπικά 8 μποφόρ και η θερμοκρασία από 22 έως 32, ενώ στη νοτια Κρήτη έως 35 βαθμούς κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση