GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η χώρα δεν αντέχει ούτε άλλη μία μέρα ακυβερνησίας»

Ο πρόεδρος της Κ.Ε.Ε.Ε. και του Ε.Β.Ε.Α. κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το τι περιμένει ο επιχειρηματ...

Ο πρόεδρος της Κ.Ε.Ε.Ε. και του Ε.Β.Ε.Α. κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το τι περιμένει ο επιχειρηματικός κόσμος την επομένη των εκλογών της 17ης Ιουνίου, δήλωσε:
«Λιγότερα από τρία εικοσιτετράωρα απομένουν για τη διεξαγωγή των κρισιμότερων εκλογών των τελευταίων δεκαετιών και ο επιχειρηματικός κόσμος, αλλά και στην πλειοψηφία της η ελληνική κοινωνία ανησυχούν για την επόμενη μέρα.
Και ανησυχούν γιατί υπάρχουν κόμματα ακραία και πολιτικοί αρχηγοί που με τη στάση που τηρούν έχουν ήδη καταφέρει βαριά χτυπήματα στην ελληνική οικονομία και κοινωνία.
Γιατί κανείς δε δικαιούται να παίζει τζογαδόρικα παιχνίδια στις πλάτες του ελληνικού λαού, ρισκάροντας την ευρωπαϊκή του πορεία και την ίδια του την ύπαρξη.
Και επειδή αυτήν την ώρα χρειάζονται καθαρές κουβέντες, καλώ τους πολιτικούς αρχηγούς, οι οποίοι μάλιστα θέλουν να εμφανίζονται ως εν δυνάμει πρωθυπουργοί της χώρας, να σταματήσουν τα επικίνδυνα παιχνίδια που ήδη προκάλεσαν μεγάλο κακό ενισχύοντας τη δράση των κερδοσκοπικών κεφαλαίων σε βάρος της ελληνικής οικονομίας.
Τους καλώ να ωριμάσουν πολιτικά και να αλλάξουν στάση. Είτε κερδίσουν, είτε χάσουν τις εκλογές.
Η χώρα δεν αντέχει ούτε άλλη μία μέρα ακυβερνησίας, καθώς ήδη στην Ε.Ε. υπάρχουν δυνατές φωνές κατά της Ελλάδας.
Στις δύσκολες αυτές ώρες, οι πολιτικοί πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να δώσουν τον υπέρ πάντων αγώνα για τη σωτηρία της χώρας».

3 σχόλια

  1. ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΥΒΕΡΗΣΗ ΩΣ ΤΩΡΑ;

    ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΕΙΧΑΜΕ

    ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΑΝΕΞΑΤΗΤΩΣ ΦΙΛΟΥ

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΑΡΧΙΔΙΑ

    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΩΚΤΙΚΑ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέχρι τη Κυριακή η χώρα θα είναι σε μεγάλη αγωνία. Μια μικρή πρωτιά της ΝΔ απέναντι στον ανεύθυνο Σύριζα του πεζοδρομίου δεν μπορεί να μας σώσει.

    Χρειάζεται μεγάλη διαφορά υπέρ της Ν.Δ, άνω των 5-6 μονάδων, ώστε με ισχυρή εντολή, να σχηματίσει κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας, χωρίς τον αδιάλλακτο Σύριζα ( που, κανονικά, αν ενδιαφερόταν πραγματικά για την Ελλάδα και τους πολίτες, θα έπρεπε να συμμετάσχει σε μια πανεθνική προσπάθεια αλλαγής του μνημονίου )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πόσα βαριά χτυπήματα έχετε ήδη καταφέρει στην ελληνική οικονομία και κοινωνία; Υμείς και ΥΜΕΙΣ, από την κατοχή και δώθε; Και πώς βγάζατε τα λεφτουδάκια σας,στις πλάτες των εργατών σας; Δεν είχατε ποτέ τα κότσια να παραδεχτείτε τα αυτονόητα.
    Οικονομική Ιστορία, από το 1834 μέχρι το 1994, διαβάσατε καμιά φορά;
    Το 1950 ,κύριοι υμείς και ΥΜΕΙΣ, σας λέι τίποτα;
    Όχι; Θα το θυμηθείτε την Κυριακή. Ευτυχείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση