GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Γ. Πανάρετος επιμένει για τον Μ. Σαλμά...

Ο πρώην υφυπουργός Παιδείας Γ. Πανάρετος επιμένει για

Ο πρώην υφυπουργός Παιδείας Γ. Πανάρετος επιμένει για
τον Μ. Σαλμά...

16 σχόλια

  1. κ Πανάρετε δεν γνωρίζω εάν διαβάζετε press-gr, αλλά απαντώντας στο σχόλιό σας (από τη ιστοσελίδα σας) θα ήθελα να θέσω το καυτό ερώτημα:
    Η ΕΝΤΟΛΗ σας ως Υφυπουργού για Πειθαρχική δίωξη στον πρώην Πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και των 3 αντιπρυτάνεών του του που είχε εκδοθεί πριν να σας "διώξουν" από το Υπ. Παιδείας τί απέγινε;
    Εάν έχετε μια απάντηση θα χαρώ και εγώ και χιλιάδες άλλοι που σχετίζονται με το Παν Μακεδονίας να τη διαβάσουμε, δεδομένης μάλιστα της "τύχης"¨που είχαν και κάποιοι συνάδελφοι του Παντείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AAA! Το να πετατε την μπαλα σ αλλο γήπεδο είναι γνωστή και στρεψόδικη τακτική εις βάρος της αλήθειας. ΕΝΑ_ΕΝΑ τα ζητήματα. Μην τους αφήσουμςε σε χλωρό κλαρί αλλά με τη σειρά. Ο κ Σαλμάς ειναι ΥΠΟΥΡΓΟΣ (Υφυπ.αλλά το ιδιο ειναι-σοβαρότατα ζητήματα κλήθηκε να χειριστεί).Πρέπει να ξεκαθαρίσει. Είδα παραπάνω ότι κ ενας θεσσαλονικιός της Οπερας κλήθηκε από τη δικαιοσύνη.Για να δούμε. Με τη σειρά να μη στριμώχνονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η υπόθεση:

    Ο Μάριος Σαλμάς, τοποθετήθηκε σε κενή θέση ΔΕΠ στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή της Ιατρικής Σχολής, με την 332/27-8-2008 πράξη του πρύτανη του Πανεπιστημίου της Αθήνας,

    Το 2011, ο μαχητικός βουλευτής πλέον της ΝΔ Μάριος Σαλμάς, ασκεί έντονη κριτική στη Βουλή για τη Χρηματοδότηση του Ινστιτούτου Στατιστικής Έρευνας και Τεκμηρίωσης στο οποίο ήταν πρόεδρος ο κ. Πανάρετος, Υφυπουργός Παιδείας του ΠΑΣΟΚ. Η επίκαιρη ερώτηση αφορούσε τη χρηματοδότηση του Ινστιτούτου από το Υπουργείο παιδείας που ήταν Υφυπουργός ο κ. Πανάρετος.

    "Ο κ. Πανάρετος το 1995, όταν ήταν αυτός Γενικός Γραμματέας, ιδρύει ένα ινστιτούτο, το Ινστιτούτο Στατιστικής Τεκμηρίωσης, Ανάλυσης και Έρευνας, στο οποίο διευθυντή έθεσε τον εαυτό του για τα επόμενα χρόνια. Αυτό χρηματοδοτούνταν, όπως έλεγε η ιδρυτική πράξη, από τον Κρατικό Προϋπολογισμό. ",
    αναφέρει στη συζήτηση ο Μάριος Σαλμάς
    Η Υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, απαντά:
    «Δεν έχω καμία αμφιβολία και για την εντιμότητά του του κ. Πανάρετου και για τον τρόπο που διαχειρίστηκε το δημόσιο χρήμα»

    Ο κ. Πανάρετος για αντίποινα, ζήτησε το φάκελο της εκλογής του κ. Σαλμά, στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή, που έγινε το 2008 πρός έλεγχο νομιμότητας. Και αυτό το έκανε το 2010, δυόμιση χρόνια μετά. Όμως, επειδή δεν είχε το δικαίωμα μετά την παρέλευση ενός έτους από την εκλογή, δηλαδή μετά τον Ιούνιο του 2009, εξασφάλισε γνωμοδότηση του Συμβουλίου της Επικρατείας για να μπορεί να ελέγξει το φάκελο μετά από 2,5 χρόνια.

    Με σκεπτικό δικό του, που υπογράφει ο ίδιος ο κ.Πανάρετος, ακύρωσε την εκλογή και ζήτησε να επαναληφθεί, επειδή "διαπίστωσε πλημμέλειες στη διαδικασία εκλογής", κάτι που μπορεί να ειπωθεί για όλες τις διαδικασίες εκλογής καθηγητή οποιασδήποτε βαθμίδας στα ελληνικά Α.Ε.Ι. Οποιοσδήποτε κακοπροαίρετος Υπουργός, σκαλίζοντας τον φάκελο εκλογής, οποιουδήποτε καθηγητή (ακόμη και του Σημίτη ή του Βενιζέλου), είναι βέβαιο ότι θα βρεί πλημμέλειες. Όπως ένας ελεγκτής της εφορίας, αν θελήσει να βρεί παραβάσεις στα βιβλία μιας εταιρείας, θα βρεί! Από μια εκ παραδρομής λάθος πρόσθεση, μέχρι ένα τιμολόγιο που ξεχάστηκε να γραφεί αν εξοφλήθει ή είναι επί πιστώσει λόγω βιασύνης. Δεν υπάρχει "φάκελος εκλογής" ή καθηγητής, που αν θέλεις να τον πλήξεις, είναι τέλειος. Παίρνεις για παράδειγμα ένα απόσπασμα από τη διατριβή του, το ψάχνεις στις ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες και του αποδίδεις λογοκλοπή. Όλο και κάποιο άλλο κείμενο θα μοιάζει!

    Το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους ακυρώνει τον Πανάρετο


    Το νομικό συμβούλιο του κράτους με την υπ΄αριθμ.385/2011 γνωμοδότηση του αντιπροέδρου του, γνωμοδοτεί οτι παρανόμως ο κ. Πανάρετος ακύρωσε την εκλογή του κ. Σαλμά και στη συνέχεια η υπουργός κ. Διαμαντοπούλου απεκατέστησε τη νομιμότητα εφαρμόζοντας την απόφαση του Νομικού Συμβουλίου του κράτους, ακυρώνοντας την απόφαση Πανάρετου.
    Έτσι, ακυρώνεται η προσπάθεια Πανάρετου να εκδικηθεί τον ενοχλητικό βουλευτή και σύμφωνα με την απόφαση, ισχύει η αριθμ. 332/27-8-2008 πράξη του Πρύτανη, που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 751Γ'/4-9-2009.


    Ο Μάριος Σαλμάς λοιπόν (που χαίρει της εκτίμησης των συμπολιτών του, που τον εκλέγουν πρώτο βουλευτή του νομού για πολλά χρόνια) , νομιμότατα κατέχει τη θέση του στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, θέση που επικυρώθηκε από τους συναδέλφους του, από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου, από το Συμβούλιο Εκλογής, από την Υπουργό Παιδείας και από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους.


    Το ζήτημα είναι αν η πολιτική ζωή του τόπου, θα συνεχίσει να λερώνεται από συκοφαντικές "αποκαλύψεις", πονεμένων ΠΑΣΟΚων, που έχασαν την κουτάλα με το μέλι της εξουσίας και τις χρηματοδοτήσεις στα "ιδρύματα" και τα "ινστιτούτα" τους κι αν η Ν.Δ. θα συνεχίσει να χαριεντίζεται με τους συκοφάντες της.

    δείτε τη συζήτηση της καταγγελίας Σαλμά, για τη χρηματοδότηση του Ινστιτούτου του κ.Πανάρετου, εδώ
    Κατεβάστε την απόφαση της κ. Διαμαντοπούλου από τη "διαύγεια", εδώ:
    http://static.diavgeia.gov.gr/doc/457%CE%A99-23%CE%92

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι μερικοί πολιτικοί, γεννημένοι για την αντιπολίτευση. Να κάνουν κριτική και "αποκαλύψεις".
    Σύστημα Καρχιμάκη δηλαδή.

    Αυτοί, ανήκουν στη λεγόμενη αριστερά του φραπέ. Αυτούς δηλαδή που έχουν αναγάγει τον σοσιαλισμό και τον αριστερισμό, σε πολύ προσοδοφόρο επάγγελμα. Το ΠΑΣΟΚ έκανε επιστήμη την "καταγγελία". Χιλιάδες ..
    στελέχη, ρουφιάνοι μέσα σε υπηρεσίες, τεμπελχανάδες που κλέβουν κρατικούς πόρους, εξασκούνται στο επάγγελμα της ρουφιανιάς, δημιουργώντας "σκάνδαλα", στα πλαίσια της γνωστης ρήσης του Γκαίμπελς "πες, πες, κάτι θα μείνει".
    Το ίδιο έκαναν όταν βγήκε ο Καραμανλής, το ίδιο κάνουν και τώρα.
    Απλά, τώρα είναι πιό ...ανυπόμονοι. Δεν περίμεναν ούτε 24 ώρες από το σχηματισμό κυβέρνησης, για να πιάσουν δουλειά οι χαφιέδες σε κάθε υπηρεσία, κάθε οργανισμό, κάθε τμήμα. Μνησίκακοι, αρνητικοί, συκοφάντες, ψεύτες, τεμπέληδες, όλοι μαζί για το βόλεμα.
    Βοηθά βέβαια, η ύπαρξη στην εξουσία του κόμματος των ηλιθίων, της ΝΔ δηλαδή, που διευκολύνει τους κηφήνες να δημιουργούν ανύπαρκτα σκάνδαλα.
    Οι κηφήνες σκαλίζουν με την ησυχία τους τα συρτάρια των υπηρεσιών, κλέβουν φακέλους, σκανάρουν, φωτοτυπούν, φωτογραφίζουν και διοχετεύουν στον φιλικό τους τύπο, τα δήθεν σκάνδαλα. Η αντίδραση της ΝΔ; Δίνει λεφτά στους συκοφάντες της !
    Χαρακτηριστικό παράδειγμα, βουλευτής Έβρου, που έδωσε 2.000 (παράνομα) στο πιό υβριστικό, χυδαίο, περιθωριακό blog, που διατηρεί στην περιοχή, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ !

    Φοβικοί ηλίθιοι, τα στελέχη της ΝΔ, που προσπαθούν να ταϊσουν το σκυλί που τους δαγκώνει !
    Σέρνονται πίσω από εκβιαστές δημοσιογράφους, αντί να τραβήξουν το αυτί όσων συκοφαντούν.

    Πρόσφατο παράδειγμα, η "είδηση" και "αποκάλυψη" για τον "πλαστό τίτλο" του Υφυπουργού Υγείας ιατρού Μάριου Σαλμά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ηλίθια και κατευθυνόμενα ανθρωπάκια του ''θεραπευμένου''. Ο Βερνίκος ρε, σας έδειξε το δρόμο. Όταν σκάσουν οι βόμβες για αυτόν που πάτε να βάλετε πλάτη, τότε να σας δω. Γυμνοσάλιαγκες ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://ypepth.opengov.gr/panaretos/wp-content/uploads/2011/06/aitiologisi-akyrosis.pdf
    Εδω συμπεριλαμβάνεται το επισημο εγγραφο για το περιεχόμενο του φακέλλου που κατεθεσε στο εκλεκτορικό σωμα και απο ποιους απαρτιζοταν αυτό καθώς και ποια θα επρεπε να ήταν τα νόμιμα προαπαιτούμενα. Με μακροσκελείς αναρτήσεις (αλλά διαλεγοντας κατα πως συμφέρει τις αναφορές)δεν μπορεί να κρυφτεί η αλήθεια 6:31. Το μόνο που θα μπορούσε να πει κάποιος είναι ότι στο Ελλαδιστάν δεν ειναι κι ο μόνος "πέτσινος" καθηγητής! Καληνύχτα μας.Πάντως, ατομικη γνωμοδοτιση απεσπασε ο λιεβέντης κι εχει τα χάλια της.Τυπικές παραλείψεις στη διαδικασία περιλαμβάνει και κουβέντα για πραγματικά περιστατικά.Συγχορδία στο κουκούλωμα. Απ ότι φαίνονται σε σειρά εγγράφων, ακυρώθηκαν τότε στην προσπάθεια διαφάνειας ,μπόλικοι ψευτοκαθηγητές σε πολλά Παν/μια σ ολη την Ελλάδα. Μα Ολους αυτούς τους είχε προσωπικά άχτι ο ΥΦυπουργός Πανάρετος τελος πάντων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ
    ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Μαρούσι, 2-6-2011
    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΝΩΤΑΤΗΣ
    ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
    ΤΜΗΜΑ Α΄ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Αρ. πρωτ. Βαθμ. Προτ.

    Φ.122.2/77/122938π.ε.(α)/Β2
    Ταχ.Δ/νση: Αν.Παπανδρέου 37
    Τ.Κ.-Πόλη: 15180-Μαρούσι
    Ιστοσελίδα: www.minedu.gov.gr ΠΡΟΣ: Τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου
    Πληροφορίες: Ελ. Ζώη Αθηνών κ. Πελεγρίνη
    Τηλέφωνο: 210 3443623
    Fax: 210 3442314
    ΘΕΜΑ : Έλεγχος Νομιμότητας φακέλου εκλογής του κ. ...

    Σύντομο ιστορικό
    Σε εφαρμογή του άρθ.25 παρ.1 του Ν.3549/2007 (ΦΕΚ Α΄-69) και
    κατόπιν προσφυγής που ασκήθηκε από τον κ. ..., συνυποψήφιο του κ. ... για την
    πλήρωση μιας θέσης της βαθμίδας του Επίκουρου Καθηγητή της Ιατρικής
    Σχολής με γνωστικό αντικείμενο «Περιγραφική Ανατομική», ζητήθηκε από το
    Ίδρυμα ο φάκελος εκλογής του ως άνω εκλεγέντα, προκειμένου να ασκηθεί ο
    προβλεπόμενος από τις ως άνω διατάξεις έλεγχος νομιμότητας. Ο φάκελος
    εκλογής του περιήλθε στο ΥΠ.Π.Δ.Β.Μ.Θ. στις 1-10-2010 με το αριθμ.
    1011002526/27-9-2010 έγγραφο σας (αρ.πρ. ΥΠ.Π.Δ.Β.Μ.Θ. 122938/Β2/1-10-
    2010). Λόγω ελλιπών στοιχείων του φακέλου, ζητήθηκε από τον Πρύτανη να
    αποστείλει πλήρη και επικυρωμένα πρακτικά της διαδικασίας εκλογής, τους
    τίτλους σπουδών του εκλεγέντος καθώς και όλα τα εκ του νόμου απαραίτητα
    δικαιολογητικά διορισμού του που περιέχονται στον φάκελό του (αρ.πρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φ.122.2/202/126900/Β2/11-10-2010 έγγραφο του Ειδικού Γραμματέα Ανωτάτης
    Εκπαίδευσης). Το Πανεπιστήμιο απέστειλε τα ανωτέρω με το αρ. πρ.
    1011008061/18-11-2010 έγγραφό του (αρ.πρ. ΥΠ.Π.Δ.Β.Μ.Θ. 146736/β2/19-11-
    2010).
    Ισχύουσες διατάξεις
    Οι διατάξεις που ισχύουν ως προς τα σημεία που επικαλείται ο
    προσφεύγων συνυποψήφιος κ. ... , είναι οι κάτωθι: Με τις διατάξεις του άρθρου
    1 του Ν. 2517/97 (ΦΕΚ Α΄-160) («εκλογή μελών Διδακτικού Ερευνητικού
    Προσωπικού») όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 25 παρ.3 Ν.3549/2007
    (ΦΕΚ Α΄-69), η εκλογή μέλους Δ.Ε.Π. γίνεται με προκήρυξη της αντίστοιχης
    θέσης και με ανοικτή διαδικασία. Η προκήρυξη αφορά είτε πλήρωση νέων
    θέσεων Δ.Ε.Π. «στο πλαίσιο του τετραετούς ακαδημαϊκού - αναπτυξιακού
    προγράμματος και των συναφθεισών προγραμματικών συμφωνιών», σύμφωνα
    με τις κείμενες διατάξεις είτε πλήρωση θέσεων ύστερα από αίτηση του μέλους
    Δ.Ε.Π. για εξέλιξη.
    Σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθ. 14 του Ν 1268/82 (ΦΕΚ Α΄- 87) «Για
    εκλογή ή εξέλιξη σε θέση Επίκουρου Καθηγητή απαιτούνται : 1)Τουλάχιστον
    δύο χρόνια αυτοδύναμης διδασκαλίας μετά την απόκτηση του διδακτορικού
    διπλώματος στο γνωστικό αντικείμενο του Τομέα ή τουλάχιστον δύο χρόνια
    εργασίας σε αναγνωρισμένα ερευνητικά κέντρα της χώρας ή της αλλοδαπής ή
    αναγνωρισμένο επαγγελματικό έργο σε σχετικό επιστημονικό πεδίο ή
    συνδυασμός των παραπάνω. 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 2) Πρωτότυπες δημοσιεύσεις σε επιστημονικά
    περιοδικά είτε αυτοδύναμες ή σε συνεργασία με άλλους ερευνητές ή πρωτότυπη
    επιστημονική μονογραφία πέρα από τη διδακτορική διατριβή ή συνδυασμός των
    παραπάνω. Για την εκλογή θα συνεκτιμάται κατά πόσο το συνολικό έργο του
    υποψηφίου θεμελιώνει προοπτικές ακαδημαϊκής εξέλιξής του». Επίσης κατά το
    αρθ. 14 παρ.5
    α
    του ίδιου Νόμου, όπως έχει αντικατασταθεί από το άρθρο 4 παρ. 3
    3 του Ν. 2517/97 και ισχύει «η κρίση για εξέλιξη ή εκλογή μελών ΔΕΠ
    βασίζεται στο συνολικό διδακτικό έργο των κρινομένων, στη συνολική τους
    επιστημονική και ερευνητική δραστηριότητα, με έμφαση στη διεθνή τους
    παρουσία, ικανό μέρος των οποίων πρέπει να έχει συντελεσθεί τα τελευταία
    πέντε έτη από την υποβολή της αίτησης για εξέλιξη ή εκλογή».
    Κατά το αρθ. 24 παρ. 1 του Ν.3549/2007 «1. Σε κάθε περίπτωση
    εκλογής, εξέλιξης ή μονιμοποίησης, το εκλεκτορικό σώμα απαρτίζεται κατά τα
    δύο τρίτα από μέλη ΔΕΠ του οικείου Τμήματος και κατά το ένα τρίτο από μέλη
    ΔΕΠ άλλων Τμημάτων του ίδιου ή άλλων ΑΕΙ. Το σύνολο των μελών του
    εκλεκτορικού σώματος δε μπορεί να είναι μικρότερο από έντεκα και δε μπορεί να
    υπερβαίνει τα τριάντα. Στο εκλεκτορικό σώμα μετέχουν μέλη ΔΕΠ της βαθμίδας
    για την οποία γίνεται η κρίση και των ανώτερων από αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα μέλη ΔΕΠ που
    προέρχονται από άλλα Τμήματα του ίδιου ή άλλων ΑΕΙ πρέπει να είναι του
    ίδιου γνωστικού ή συναφούς αντικειμένου με την υπό πλήρωση θέση. Εάν
    υπάρχουν περισσότερα από τα απαιτούμενα μέλη ΔΕΠ με το ίδιο ή συναφές
    γνωστικό αντικείμενο, ο ορισμός τους γίνεται με κλήρωση μεταξύ μελών ΔΕΠ
    άλλων Τμημάτων του ίδιου ή άλλων ΑΕΙ που πληρούν τις ανωτέρω
    προϋποθέσεις και ανέρχονται σε αριθμό τουλάχιστον ίσο με το διπλάσιο των
    θέσεων των εξωτερικών εκλεκτόρων, ενώ με τη διάταξη του άρθρου 24 παρ. 3δ
    του Ν. 3549/2007 αντικαταστάθηκε η παράγραφος 3 του κεφαλαίου Δ΄ του αρ. 6
    του ν.2083/1992 ως εξής: «3.Aν τα μέλη ΔΕΠ που έχουν δικαίωμα ψήφου είναι
    περισσότερα από τριάντα (30), το σώμα των εκλεκτόρων απαρτίζεται από
    τριάντα (30) μέλη, από τα οποία τα δέκα (10) ανήκουν, εφόσον υπάρχουν, στον
    αντίστοιχο τομέα. Προηγούνται τα μέλη που ανήκουν στο ίδιο γνωστικό
    αντικείμενο και έπονται τα υπόλοιπα μέλη του τομέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν σε οποιοδήποτε στάδιο
    ο αριθμός των δικαιουμένων ψήφου υπερβαίνει τους δέκα (10), τότε διενεργείται
    κλήρωση μεταξύ τους με την ευθύνη του διευθυντή του τομέα. Τα υπόλοιπα μέλη
    Δ.Ε.Π. και μέχρι να συμπληρωθεί ο αριθμός είκοσι (20) ορίζονται, ανάλογα με τη
    βαθμίδα της υπό πλήρωση θέσης, διαδοχικά από τη βαθμίδα του καθηγητή σε4
    ποσοστό 50% του ελλείποντος, στη συνέχεια από τη βαθμίδα του αναπληρωτή
    καθηγητή σε ποσοστό 30% του ελλείποντος και τέλος από τη βαθμίδα του
    επίκουρου καθηγητή σε ποσοστό 20%. Σε περίπτωση που δεν καλύπτονται τα
    ανωτέρω ποσοστά από τα υπάρχοντα μέλη Δ.Ε.Π. μιας βαθμίδας, το υπόλοιπο
    μεταφέρεται στην επόμενη βαθμίδα. Αν σε οποιοδήποτε στάδιο ο αριθμός των
    υπαρχόντων μελών Δ.Ε.Π. υπερβαίνει τον αριθμό εκείνων που δικαιούνται να
    μετάσχουν στο εκλεκτορικό σώμα, διενεργείται κλήρωση με ευθύνη του
    προέδρου του τμήματος».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν σε οποιοδήποτε στάδιο
    ο αριθμός των δικαιουμένων ψήφου υπερβαίνει τους δέκα (10), τότε διενεργείται
    κλήρωση μεταξύ τους με την ευθύνη του διευθυντή του τομέα. Τα υπόλοιπα μέλη
    Δ.Ε.Π. και μέχρι να συμπληρωθεί ο αριθμός είκοσι (20) ορίζονται, ανάλογα με τη
    βαθμίδα της υπό πλήρωση θέσης, διαδοχικά από τη βαθμίδα του καθηγητή σε4
    ποσοστό 50% του ελλείποντος, στη συνέχεια από τη βαθμίδα του αναπληρωτή
    καθηγητή σε ποσοστό 30% του ελλείποντος και τέλος από τη βαθμίδα του
    επίκουρου καθηγητή σε ποσοστό 20%. Σε περίπτωση που δεν καλύπτονται τα
    ανωτέρω ποσοστά από τα υπάρχοντα μέλη Δ.Ε.Π. μιας βαθμίδας, το υπόλοιπο
    μεταφέρεται στην επόμενη βαθμίδα. Αν σε οποιοδήποτε στάδιο ο αριθμός των
    υπαρχόντων μελών Δ.Ε.Π. υπερβαίνει τον αριθμό εκείνων που δικαιούνται να
    μετάσχουν στο εκλεκτορικό σώμα, διενεργείται κλήρωση με ευθύνη του
    προέδρου του τμήματος».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΣΑΛΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΟΥΤΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΜΟΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ή αν του ζήτησαν κανένα εγγραφο ΟΛΟ ΤΟΥ το ΕΡΓΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ όλη η ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΜΙΑΣ ΘΕΛΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ οι εκλεγέντες τα τελευταία χρόνια έχουν μαιμου προσόντα διδακτορικά ή άλλα χαρτιά, φυσικά αυτό ισχύει για όλους τους εκλεγέντες τα τελευταία χρόνια και οσοι είχαν κανονικά χαρτιά κατι άλλο έδωσαν π.χ λάδι.
    Ο Καθε ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ον Ιούνιο του 2011 ο υφυπουργός Παιδείας, ανάμεσα σε αρκετές άλλες ακυρώσεις διορισμών πανεπιστημιακών, ανακάλεσε και τον διορισμό του κ. Σαλμά με την αιτιολογία ότι «κατά τον έλεγχο που ασκήθηκε κατόπιν προσφυγής διαπιστώθηκαν πλημμέλειες στη διαδικασία εκλογής του». Στο έγγραφό του ο κ. Πανάρετος χαρακτήριζε «παράνομη την εκλογή και την πράξη διορισμού του». Σημειώνεται ότι την περίοδο εκείνη ο κ. Πανάρετος είχε περάσει «από κόσκινο» όλους τους διορισμούς, κυρίως της τελευταίας διετίας, καθώς, όπως υποστήριζε, υπήρχαν έντονα φαινόμενα οικογενειοκρατίας στα πανεπιστήμια.
    Ωστόσο, έξι μήνες αργότερα και ενώ ο κ. Πανάρετος είχε απομακρυνθεί από τη θέση του έπειτα από ανασχηματισμό, η κυρία Διαμαντοπούλου «επέστρεψε» στον κ. Σαλμά την έδρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν ακούει και δεν ενδιαφέρεται κανένας. Φουλάρουν μέρα τη μέρα οι κυβερνητικές καρέκλες με αήθεις και καιροσκόπους παντός είδους και μεγέθους και εμείς λουφάζουμε.Ανοίξαν τα κιτάπια τους και διορίζουν συνεργάτες εδώ κι εκεί γνωστά ακραιφνή κομματόσκυλα.
    Ζαλισμένοι από τα χαράτσια, το φόβο και την υποτίμηση της ζωής αφήνουμε τα όρνεα ανενόχλητα.Εν τούτοις οι αναγνωρίσιμοι υπουργοβουλευτάδες δεν κυκλοφορούν ελευθερα. Καλού-κακού φυλάγονται από την οργή που συσσωρεύεται. Θυμηθείτε το κι όπου τους βρίσκετε να τους απαξιώνετε ηχηρά. "Φτού" στα πουλημένα τομάρια. Ανάξιοι τούτης της ερμης χώρας.
    Ξυπνατε γιατί μας πήραν φαλάγγι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση