GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητέρα- τέρας κακοποιούσε το μωρό της και έστελνε τα βίντεο στον πατέρα του!

"Λατρεύω να την κακοποιώ", "Θα της σπάσω τα μούτρα", "Θα της σπάσω το γ@μημένο το κεφάλι", έγραφε σε μερικά...

"Λατρεύω να την κακοποιώ", "Θα της σπάσω τα μούτρα", "Θα της σπάσω το γ@μημένο το κεφάλι", έγραφε σε μερικά από τα 55 μηνύματα που έστειλε η 20χρονη μητέρα-τέρας από το... Kονέκτικατ, στον πατέρα της μικρής. Μάλιστα η 20χρονη δεν έμενε μόνο στα λόγια καθώς τραβούσε βίντεο την ώρα που κακοποιούσε το παιδί και στη συνέχεια τα έστελνε στον πρωην σύντροφό της και πατέρα του παιδιού.
Σε ένα από τα βίντεο που έστειλε η 20χρονη φαίνεται να απαιτεί από το μωρό να φάει το φαγητό από το πάτωμα ουρλιάζοντας, ενώ σε άλλο της το πετάει στα μούτρα από την καρέκλα που κάθεται.
Σε ένα τρίτο είχε πάθει υστερία και έλεγε στο μωρό, αφού ο πατέρας σου δεν ενδιαφέρεται, δεν με νοιάζει ούτε εμένα.Τελικά, ο πρώην σύντροφος της κοπέλας και πατέρας του μωρού ενημέρωσε την αστυνομία ζητώντας την άμεση επέμβαση.
Πλέον την επιμέλεια του παδιού πήρε η μητέρα της 20χρονης καθώς όπως διαπιστώθηκε η νεαρή είχε ψυχολογικά προβλήματα και πιθανότατα να οδηγηθεί σε κάποιο ίδρυμα.

1 σχόλιο

  1. Προς Υπουργείο Οικονομικών

    Κύριοι, μαθαίνουμε ότι βάζετε σε 6 δόσεις το χαράτσι της ΔΕΗ στα σπίτια μας ! Είστε καλά ; Δεν έχετε ακούσει ότι ο κόσμος αδυνατεί να πληρώσει τα εκκαθαριστικά της εφορίας και το ΕΤΑΚ του 2009, ακόμα και τουυς λογαριασμούς της ΔΕΗ και του νερού ;

    Ζητούμε
    1) Καθιέρωση μειωμένου τέλους 1 ευρώ το τμ για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, στη πρώτη τους κατοικία, ανεξαρτήτως περιοχής ! Στην ίδια ρύθμιση να μπουν όσοι δεν έχουν καταφέρει να πληρώσουν το ΕΕΤΗΔΕ του 2011.

    2) Έκπτωση 10% από τις φετινές δηλώσεις ( φόρο εισοδήματος και έκτακτες εισφορές ) για κάθε παιδί της Ελληνικής Οικογένειας και περισσότερες δόσεις αποπληρωμής των πολυεκκαθαριστικών. Δηλαδή, ένας με 2 παιδιά να έχει έκπτωση 20%, με 3 παιδιά 30% κλπ.

    Αλλιώς, αν δεν αλλάξετε άμεσα πολιτική, δεν θα εισπράξετε πολλά από το χαράτσι και ο κόσμος που ήδη έχει ληξιπρόθεσμα χρέη θα πολλαπλασιαστεί.

    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ.ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΜΑΙΛ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση