GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΛΙΤΙΚ(ΟΙ)Η ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ...

Γράφει ο  ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ. Δημοσιογράφος  –Συγγραφέας - Τουρκολόγος.  Η γελοιότητα της ελληνικής πολιτικής στο αποκορύφωμα της μετά τις ...

Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ.
Δημοσιογράφος –Συγγραφέας - Τουρκολόγος. 
Η γελοιότητα της ελληνικής πολιτικής στο αποκορύφωμα της μετά τις νέες εκλογές. Χάσαμε ενάμιση μήνα, ξοδεύτηκαν εκατομμύρια, σταμάτησαν όλες οι νομοθετικές διαδικασίες, τα νοσοκομεία κατέρρευσαν, η ανεργία εκτινάχτηκε στα ύψη για να φτάσουμε στο ίδιο σημείο που ήμασταν στις 7 Μαΐου, δηλαδή στον σχηματισμό κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.
Οι πολιτικές φιλοδοξίες κάποιου πολιτικού αρχηγού, η πολιτική υποκρισία και η τραγική πολιτική ανεπάρκεια σε σημείο πολιτικής ηλιθιότητας, όπως θα φανεί πολύ σύντομα, στρώνουν ουσιαστικά το «χαλί» στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και παράλληλα στην Χρυσή Αυγή η οποία εκτός όλου αυτού του πολιτικού θεάτρου, είναι σίγουρα πως θα εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο την λαϊκή οργή για να πιάσει ασύλληπτα ποσοστά.
Ένας απλός παρατηρητής των πραγμάτων χωρίς να χρειάζεται μεγάλη πολιτική πείρα, αλλά να μην είναι κομματικά τυφλωμένος, αμέσως θα καταλάβει ότι το παιχνίδι είναι πλέον σαν μια μεγάλη παγίδα, μια έξυπνη φάκα μέσα στην οποία έπεσαν όλοι αυτοί που οδήγησαν τον τόπο στον όλεθρο. Δεν κατάλαβαν τίποτα, δεν κατάλαβαν ότι αντί να παραμερίσουν, να κάτσουν στην άκρη και να αφήσουν τελείως νέα πρόσωπα, εξακολουθούν σαν πολιτικοί νάρκισσοι να λατρεύουν τις καρέκλες τους. Αλλά αυτή την φορά η Νέμεσις θα είναι πολύ σκληρή και όλα αυτά θα είναι «βούτυρο» στο ψωμί του ΣΥΡΙΖΑ.
Γρήγορα όλοι αυτοί οι πολιτικάντηδες θα καταρρεύσουν στο χάος των προβλημάτων που οι ίδιοι δημιούργησαν δεμένοι στις αλυσίδες, made in Germany, που τους δένουν και δεν τους επιτρέπουν να αλλάξουν τη εθνοκτόνο πολιτική τους. Τότε θα έρθει ο θρίαμβος τους ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής και τότε όλοι θα τρέχουν να σωθούν.
Έλεος πριν είναι πολύ αργά. Αν δεν αλλάξουν όλοι αυτοί οι ανίκανοι, (για να μη τους χαρακτηρίσουμε προδότες), σίγουρα θα έρθουν οι άλλοι αλλά κανείς δεν ξέρει αν τότε θα μπορούμε ακόμα να σωθούμε από την ολοκληρωτική καταστροφή. Τότε πολλοί θα μετρούν με αγωνία θέσεις διαφυγής στο ελικόπτερο.

1 σχόλιο

  1. Πουλημένοι πουλημένοι
    Άλλη στράτα δεν σας μένει
    Μνήμα σας προσμένει
    Κάσα καρφωμένη

    Για τους πουλημένους
    Βόλι δεν χαλάμε
    Με πέτρες και κοτρόνια
    Τους πετροβολάμε

    Πουλημένοι πουλημένοι
    Άλλη ώρα δε σας μένει
    Μνήμα σας προσμένει
    Κάσα αφορισμένη

    Και για όλους ίδια
    Θα ’χετε κονάκι
    Λακούβες με σκουπίδια
    Κι απάνω τους κοράκι

    Όλοι οι πουλημένοι
    Είστε καταραμένοι
    Απ’ την δική μας τη γενιά
    Από εργάτη ποιητή
    Κι από γραφιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση