GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελλάς το μεγαλείο σου‏...

-  Εγώ  είμαι  ο  υπεύθυνος  της  καταστροφής  της χώρας; Μπέος με  «αχίλλειο  πτέρνα» και  Μπέηδες της  διαφθοράς Μετά από ένα χρόνο  αποφυ...

-  Εγώ  είμαι  ο  υπεύθυνος  της  καταστροφής  της χώρας;

Μπέος με  «αχίλλειο  πτέρνα»

και  Μπέηδες της  διαφθοράς

Μετά από ένα χρόνο  αποφυλακίστηκε  ο  ποδοσφαιρικός  παράγοντας  που κατηγορείται  για  «στημένους»  αγώνες (αλλά  δεν υπάρχει  ακόμα  καμία απόδειξη ή  δικαστική  καταδίκη  του). Πρόκειται  για  τον  Αχιλλέα  Μπέο, που γλίτωσε   από τον υποβιβασμό  τον Πανιώνιο,  δημιούργησε την επαρχιακή ομάδα-θαύμα  Ολυμπιακό  Βόλου,  που τελικά όμως  υποβιβάστηκε λόγω...  Μπέου.
Αυτά  συμβαίνουν στην Ελλάδα  της  λαμογιάς,  του αλαλούμ και της ατιμωρησίας, όπου ένας  ύποπτος  για σικέ  αγώνες  ποδοσφαίρου (που και εάν τους  «έστησε»  δεν έφερε  στο  χείλος  του γκρεμού  τη  χώρα) κρατείται επί  μήνες  φυλακισμένος,  ενώ άλλοι πολιτικοί  και  διαπλεκόμενοι  που  κατάκλεψαν το  δημόσιο  χρήμα,  είναι  ελεύθεροι στις βίλες,  στα  σκάφη  τους,  στο  εξωτερικό, όπου  φυγαδεύτηκαν  για  να μη κάνουν  αποκαλύψεις…  
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...   

3 σχόλια

  1. Βρώμικο παιχνίδι παίζεται τις τελευταίες ώρες από τα μικροπολιτικά γραφεία ανύπαρκτων κομμάτων ( Δημιουργία-Δράση ), ίσως και Λαος και Ανελ και Χ.Α. ( πράγμα που βολεύει αφάνταστα τις συνιστώσες του Σύριζα ):
    Στέλνουν εμαιλ ή δημοσιεύουν "ειδήσεις" ότι δήθεν η ΝΔ προηγείται με 3-4 μονάδες διαφορά από τον Σύριζα, για να αρπάξουν ψήφους και πάνε από το 1 στο 1,5% και να στερήσουν τη πρωτιά από το μοναδικό κεντροδεξιό κόμμα που έχει προοπτική νίκης και να παίξουν, έμμεσα, το παιχνίδι ντόπιων και ξένων κερδοσκόπων, να ανεβεί στην εξουσία ο Τσίπρας και οι συνιστώσες του, για να μπορέσουν να ολοκληρώσουν την χρεοκοπία της Ελλάδας και να της αρπάξουν τον εθνικό πλούτο.

    Το παιχνίδι ειναι χοντρό, γιατί πολλοί ποντάρουν στην ανεξέλεγκτη χρεοκοπία της Ελλάδας και στη διάλυση της Ευρωζώνης. Γι' αυτό να είστε προσεκτικοί στο τι ακούτε και βλέπετε. Διάφοροι ηγετίσκοι βάζουν πλάτες στο Σύριζα , άγνωστο γιατί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΕ ΚΑΙ Ο ΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H Αττική, η Πάτρα και η Θεσσαλονίκη ψηφίζουν Σύριζα, δέχονται δηλαδή τους λαθρομετανάστες και ότι αυτό συνεπάγεται!!!

    Μην ακούσω κανέναν από Δευτέρα, αν βγει ο Τσίπρας, να διαμαρτύρεται για ληστείες, εγκληματικότητα, διαρρήξεις, βία κλπ, θα του κόψουν οι υπόλοιποι τον κώλο.

    Κανένας αστυνομικός δεν θα τρέχει να προστατέψει κανέναν ηλίθιο που ψήφισε Τσίπρα, αλλά τον ληστεύουν τα φιλαράκια του Τσίπρα οι Πακιστανοαβγανοί. Από Δευτέρα δεν υπάρχει αυτοδικία, θα ανοίξετε τα σπιτάκια σας, όμορφα κι ωραία, και ο κάθε ληστής ή άνεργος θα παίρνει ότι θέλει. Φαντάζομαι ότι ο Αλέξης θα μαζέψει όλα τα κυνηγετικά όπλα από ΟΛΟΥΣ, ώστε να μην υπάρχει περίπτωση αυτοδικίας, ενώ η Αστυνομία στις περιπτώσεις ληστειών να κάνει απλές συστάσεις στους κακοποιούς.

    Αλέξη, θέλετε στην Αθήνα και στη Πάτρα ; Αλέξη και σέξ-υ από Πακιστανά θα έχετε καθημερινά. Μην τολμήσει κανείς να μιλήσει αν ψηφίζει κόμματα μικρά, να μη τολμήσει να διαμαρτυρηθεί γιατί βγήκε πρώτος ο Αλέξης.

    Εγώ, πάντως, αν με κλέψουν θα πάω να βρω τροφή και στέγη στις βιλάρες των μεγαλοδημοσιογράφων και μπλογκερς που στηρίζουν Αλέξη και κοινοκτημοσύνη. Ελπίζω να θρέφουν εμένα και τα παιδιά μου. Και μάλιστα, προτείνω στον Αλέξη, με τσαμπουκά, αφού τα έβαλε με τη Μέρκελ, να τα βάλει και με αυτούς τους μεγαλοδημοσιογράφους- μπλογκερς και να τους καλέσει να μοιράσουν στα λαό τα σπίτια και τις καταθέσεις τους. Τέρμα η Μύκονος και το Κολωνάκι, τέρμα η Χαλκιδική και η Σαντορίνη, τέρμα η Εκάλη και η Κηφισιά και το Ψυχικό... Όλοι θα πρέπει να θυσιαστούν για το κοινό καλό, με πρώτους εκείνους τους λεφτάδες που στηρίζουν Τσίπρα και Σύριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση