GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νίκος Νικολόπουλος : «Καλωσόρισες Γιώργο στο σπίτι σου»

Ο Νίκος Νικολόπουλος καθημερινά δίνει τη μάχη της πολύπλευρης διεύρυνσης των στελεχών στη δύσκολη περιφέρεια του λεκανοπεδίου (βάση τελευ...

Ο Νίκος Νικολόπουλος καθημερινά δίνει τη μάχη της πολύπλευρης διεύρυνσης των στελεχών στη δύσκολη περιφέρεια του λεκανοπεδίου (βάση τελευταίων ποσοστών για τη Ν.Δ.) από το στρατηγείο της Ρηγίλλης που έδωσε μεγάλες χαρές στην παράταξη.
Παρ’ όλα αυτά, από την περασμένη Τρίτη έγινε ο προπομπός της περιοδείας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, στη δυτική Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, στις 6 του μηνός, ημέρα Τετάρτη, στην ομιλία του στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Ιόνιον, μίλησε για την μεγάλη νίκη όχι απλά της Νέας Δημοκρατίας, αλλά όλων των Ελλήνων, όπως είπε χαρακτηριστικά.
Απευθυνόμενος δε, στο Γιώργο Κοντογιάννη, επανέλαβε τη φράση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, «καλωσόρισες Γιώργο στο σπίτι σου», απευθυνόμενος στον πρώην υπουργό Γιώργο Σουφλιά.
Μια συγκινητική στιγμή και για τον ίδιο τον πρώην υφυπουργό Γιώργο Κοντογιάννη για την αγάπη που του επιφύλαξαν οι συμπολίτες του.

2 σχόλια

  1. Τα πράγματα δεν φαίνονται καθόλου ρόδινα. Με νέες δηλώσεις του οι κ. Βενιζέλος και Σκανδαλίδης δήλωσαν οτι θέλουν οικουμενική, ενώ γνωρίζουν ότι ο Σύριζα δεν θα δεχθεί, ούτε ο Καμμένος. Τις ίδιες αδιάλλακτες απόψεις, περί μη συγκυβέρνησης με Σαμαρά, εξέφρασε ο κ. Καμμένος, κάνοντας σχεδόν αδύνατη τη συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας και Σωτηρίας.ΚΚΕ και Χ.Α δεν θέλουν να μπουν σε διακυβέρνηση,οπότε η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά στο φάσμα μιας "Μικρασιατικής καταστροφής", μια εβδομάδα πριν τις εκλογές.
    Ο Σύριζα, με την ουσιαστική κατάργηση της ιδιωτικής πρωτουβουλίας τορπιλίζει κάθε προσπάθεια ανάπτυξης. Με τη φυγή των επιχειρήσεων στο εξωτερικό,ποιους θα φορολογήσει ; Από που θα αυξηθεί το ΑΕΠ ; Το Δημόσιο δεν παράγει πλούτο για να αναδιανεμηθεί στους πολίτες. Το χειρότερο είναι ο κίνδυνος εμφυλίου πολέμου ( στους δρόμους ) μεταξύ συνιστωσών του Σύριζα και της Χ.Α, ενώ η διάλυση των Σωμάτων Ασφαλείας θα προκαλέσει συγκρούσεις μεταξύ Ελλήνων- μεταναστών, οπαδών διαφορετικών ομάδων, θα οδηγήσει σε αυτοδικία και διάλυση του κοινωνικού ιστού. Για πρώτη φορά, μετά τη μεταπολίτευση, η Ελλάδα κινδυνεύει με χάος, ακυβερνησία, κοινωνικές ταραχές και συγκρούσεις ακραίων ομάδων, εσωτερική οικονομική κατάρρευση.Μέσα στα πλαίσια αυτού του πανικού, πολίτες κάνουν μαζικές αγορές τροφίμων, φαρμάκων και σκέφτονται να αποσύρουν καταθέσεις, αν βγαίνει πρώτο κόμμα ο Σύριζα. Το κλίμα θα επιδεινωθεί, αν η ΕΕ δεν μπλοφάρει και κόψει πιστώσεις, επιδοτήσεις και ΕΣΠΑ. Από την άλλη είναι αδύνατον η ελληνική κοινωνία να αντέξει αυτό την καταστροφική, οριζόντια, φορομπηχτική πολιτική Βενιζέλου, που οδηγεί σε ύφεση και αύξηση της ανεργίας.
    Συμπερασματικά, δεν αρκεί πλέον να βγει πρώτο κόμμα η ΝΔ, αλλά θα πρέπει να έχει μεγάλη διαφορά από τον Σύριζα, για να αποφευχθεί μια ολική, νέα "μικρασιατική καταστροφή" σε μια εβδομάδα από τώρα. Από τη στιγμή που πασοκ και ανελ δείχνουν ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΟΙ σε ακραίες θέσεις ακυβερνησίας, οδηγούν τους ψηφόφορους τους προς τη ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KAΛΟ ΚΟΥΜΑΣΙ ΚΑΙ ΕΣΥ.ΨΕΥΤΕΣ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση