GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δ. Κρανιώτης: "Γιατί απέσυρα την υποψηφιότητά του με τη ΝΔ"

Mε δήλωσή του ο γιατρός και ποιητής Δημήτρης Κρανιώτης διευκρινίζει πως αποδέχθηκε την πρόσκληση του Αντ. Σαμαρά να είναι υποψήφιος στη...


Mε δήλωσή του ο γιατρός και ποιητής Δημήτρης Κρανιώτης διευκρινίζει πως αποδέχθηκε την πρόσκληση του Αντ. Σαμαρά να είναι υποψήφιος στη Λάρισα, αλλά απέσυρε την υποψηφιότητά του εξαιτίας της ποσόστωσης των γυναικών στο ψηφοδέλτιο.
Συγκεκριμένα, ο κ. Δημήτρης Κρανιώτης δήλωσε:
«Αποδέχθηκα την τιμητική πρόσκληση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά να συστρατευθώ στον  πιο κρίσιμο αγώνα της μεταπολιτευτικής περιόδου, ως υποψήφιος βουλευτής στη λίστα του νομού Λάρισας. Ωστόσο, το πρόβλημα που ανέκυψε με την εκπροσώπηση των γυναικών στους συνδυασμούς του κόμματος και την ποσόστωση που ορίζει η σχετική νομοθεσία να υπάρχει σε πανελλαδικό επίπεδο, με οδήγησαν στην απόφαση να διευκολύνω το κόμμα, αποσύροντας οικειοθελώς την υποψηφιότητά μου από τη λίστα της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να υπερκεραστούν τα συγκεκριμένα  προβλήματα.
Παραμένω απλός στρατιώτης της Νέας Δημοκρατίας και στηρίζω την προσπάθεια του κόμματος και του προέδρου μας Αντώνη Σαμαρά για την ανασυγκρότηση της Ελλάδας και την έξοδο της χώρας από την κρίση.»