GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεύτερη χειροβομβίδα στον ΣΚΑΪ

Και δεύτερη χειροβομβίδα εντοπίστηκε στον προαύλιο χώρο του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι στο Νέο Φάληρο, ίδιου τύπου με την πρώτη και σε μ...

Και δεύτερη χειροβομβίδα εντοπίστηκε στον προαύλιο χώρο του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι στο Νέο Φάληρο, ίδιου τύπου με την πρώτη και σε μικρή απόσταση από αυτή. Προηγήθηκε τηλεφώνημα αγνώστου στο σταθμό, ο οποίος ανέφερε ότι υπάρχει και δεύτερη χειροβομβίδα.
Υπενθυμίζουμε ότι η πρώτη βρέθηκε από εργαζόμενο του σταθμού…
, ενώ η δεύτερη κατά τον επαναληπτικό έλεγχο που διενεργούνταν από άνδρες της Αστυνομίας. Ευτυχώς καμία από τις δύο χειροβομβίδες δεν έχει εκραγεί. Και οι δυο χειροβομβίδες θα περισυλλεχθούν από τα αρμόδια συνεργεία εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών και εγκληματολογικών ερευνών.
Ο χώρος έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις και οι έρευνες από τα αρμόδια κλιμάκια συνεχίζονται.
Τις αστυνομικές έρευνες, καθώς και την προανάκριση, διενεργεί η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας.

3 σχόλια

  1. απο την τηλεοραση φαινεται σαν πλαστικη

    με αυτες που εκπαιδευονται οι νεοι

    και χι κανονικη με πληρη περειτυδα

    πειτε τηνναληθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απο την τηλεοραση φαινεται σαν πλαστικη

    με αυτες που εκπαιδευονται οι νεοι

    και χι κανονικη με πληρη περειτυδα

    πειτε τηνναληθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν ξερω αν ειναι ψευτικη αλλα στον στρατο οι εκπαιδευτικες χειροβομβιδες ηταν μπλε. Αυτην δεν ειναι. Το μεγαλο ερωτημα ειναι καποιοι ριξαε 2 χειροβομβιδες και καμια δεν εσκασε? Τοσο τυχη ποια ο σκαι η τοσο "ατυχια" αυτοι που τις ριξανε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση