GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκύλος… καταστροφέας

Δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ένα κινητό τηλέφωνο, καλώδια της τηλεόρασης και μία ολόκληρη… πολυθρόνα (!) έχει καταφέρει να καταστρέψε...

Δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ένα κινητό τηλέφωνο, καλώδια της τηλεόρασης και μία ολόκληρη… πολυθρόνα (!) έχει καταφέρει να καταστρέψει η 11 μηνών Pups της 19χρονης Claire Riley.
Το υπερκινητικό Staffordshire Bull Terrier δεν αντέχει την απουσία της Claire και όταν έμενε μόνο του στο σπίτι απλά κατέστρεφε ό,τι μπορούσε, αφήνοντας τη 19χρονη με ζημιές ύψους σχεδόν 1900 ευρώ.
Η Perry από το Northampton αναγκάστηκε να αφήσει τις σπουδές της- σπουδάζει αισθητική και κομμωτική- γιατί φοβάται να αφήνει την Pups μόνη της στο σπίτι.
«Τρελαίνεται τελείως! Είναι το πιο γλυκό πράγμα που έχω δίπλα μου αλλά μόλις φύγω από το σπίτι τρελαίνεται. Της αρέσουν τα… ηλεκτρονικά και κυριολεκτικά έφαγε το λάπτοπ μου. Έχασα τις εργασίες που είχα γράψει γιατί η Pups διέλυσε το πίσω μέρος του, την επόμενη ημέρα πήγα στη σχολή μου κι έπρεπε να πως πως είχα χάσει το υλικό μου επειδή το έφαγε ο σκύλος μου. Τη βγάζω βόλτα τρεις φορές την ημέρα, την ταΐζω όπως πρέπει… Έχει καταστρέψει το σπίτι μου…», λέει η Claire.
Η 19χρονη απευθύνθηκε και σε εκπαιδευτή σκύλων για να κάνει την Pups να σταματήσει να διαλύει το σπίτι της αλλά εκείνος της είπε πως το σκυλί δεν μπορεί να βοηθηθεί. «Μου είπε πως δεν μπορούσε να κάνει τίποτα και πως δεν είχε ξαναδεί άλλο τέτοιο σκυλί. Τίποτα δεν έχει αποτέλεσμα, δεν μπορούσε να μου προτείνει καμία τακτική. Ελπίζουμε με το πέρασμα του χρόνου να ηρεμήσει. Πρέπει συνέχεια να της φωνάζω κι ελπίζω κάποτε να με ακούσει. Είναι πολλή δουλειά, είμαι καθηλωμένη στο σπίτι μαζί της».
Η Claire δυσκολεύεται αλά δεν το βάζει κάτω. «Έφτασα μέχρι εδώ μαζί της», λέει, «την τάιζα με το μπιμπερό. Δεν θέλω να παραιτηθώ. Ελπίζω πως τα πράγματα θα αλλάξουν και μέχρι τότε κρύβω το λάπτοπ και το κινητό μου και ελπίζω πως θα μεγαλώσει και θα σταματήσει».
Δείτε τις φωτογραφίες
 Σκύλος... καταστροφέας
 Σκύλος... καταστροφέας
 Σκύλος... καταστροφέας
 Σκύλος... καταστροφέας

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση