GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αν δεν βγει πρώτη η ΝΔ θα...

Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/ . Σας λειψουν τα φαρμακα Μα δεν εχουμε και τωρα Θα χρεοκοπησουμε Μα χρεοκοπημενοι ειμαστε και...

Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/.

Σας λειψουν τα φαρμακα
Μα δεν εχουμε και τωρα
Θα χρεοκοπησουμε
Μα χρεοκοπημενοι ειμαστε και τωρα
Θα βγουμε απο το ευρω
Και τι θα βλεψει αυτο τον ανεργο η τον αστεγο,η τον μισθωτο της πεινας?
Θα βγουμε απο την Ε.Ε.
Των συκοφαντων της χωρας? ε και?
Σας λειψουν τα ευρω
Μα δεν εχουμε και τωρα
Σας λειψουν οι δουλειες
Μα δεν εχουμε και τωρα
Σας λειψει η ασφαλεια
Μα δεν εχουμε και τωρα
Σας λειψει η μουνοψειρα
Μα δεν εχουμε και τωρα
Σας λειψουν τα τροφιμα
Μα δεν εχουμε και τωρα
Σας λειψει η κυβερνηση
Μα δεν ειχαμε ποτε
Σας λειψει καποιος που μπορει να μιλησει σοβαρα με τους ευρωπαιους
Μα δεν ειχαμε ποτε
Σας λειψει το μελλον που οραματιζεται ο Σαμαρας για την χωρα
Δεν μας γαματε λεω εγω να ισιωσουμε?
Αι στον διαολο.

14 σχόλια

  1. Λοιπον χωρις πλακα.

    Κανοντας μια αναδρομη των τελευταιων δεκαετιων θεωρω οτι η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια εχει καταστρεψει την Ελλαδα..

    Η αρχη εγινε με τον μεθυσο ελληνοπολωνο αντρει μινεικο παπανδρεου..

    Υποτιμησε την 26/1/1982 τη δραχμη και μοιραζε πληθωριστικα λεφτα..
    Οι Ελληνες πηραν ..αυξηση 12% στους μισθους και πανηγυριζαν!
    Βεβαια το δολλαριο ειχε 29.50 δραχμες και μετα πηγε 42 δραχμες,αλλα ποιος νοιαζοταν!!
    Πηραμε αυξηση απο την ..σοσιαλιστικη κυβερνηση !
    Και μετα πηραν και ατα!!!

    Ομως τους ειχε διαφυγει οτι πριν για να παρουν ενα πχ αυτοκινητο ας πουμε αξιας 1000 δολλαριων επρεπε να δωσουν 29.500 δραχμες ενω μετα την υποτιμηση επρεπε να δωσουν 42.000 δραχμες ητοι 22% παραπανω ενω η αυξηση που πηραν ηταν 12% ,αρα χασουρα 10%!!
    Και φυσικα η χασουρα αφορουσε ΟΛΑ τα εισαγομενα ειδη..

    Και ομως η αλητοσυμμορια πασοκ με τετοια τεχνασματα που τα περναγε στον κοσμο σαν .."σοσιαλιστικη αλλαγη" κυβερνησε 22 χρονια περιπου..

    Εχουμε μετα το σπυριαρικο βιομηχανικο αποβλητο σημιτη και τη ληστεια του χρηματιστηριου και απωλεια εθνικου εδαφους και σκανδαλα και σκανδαλα και μιζες και σκανδαλα...ατελειωτα σκανδαλα..

    Ολοι οι ξεβρακωτοι πασοκο-μπινεδες που τα δοντια τους βρωμαγανε απο την πεινα και τα ειχε κοψει η μαλακια και η αφραγκια εγιναν ζαπλουτοι!!

    Λεφτα βιλλες αυτοκινητα ...
    Και οι πολλοι χωρισανε και τις συμβατικες γυναικες τους ,αυτες που τους δωσαν οταν τα ειχε κοψει η μαλακια και η αφραγκια ,βρηκαν ..γκομενες και ξαναπαντρευτηκαν!!

    Η χαριστικη βολη δοθηκε απο το διανοητικα αναπηρο το ηλιθιο βλακογιοργο της τσαντ..
    Αυτο το νουμερο μας χρεωκοπησε σαν κρατος.
    Και η πλακα ειναι οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ του τι εκανε!!!

    Το ειδα χτες σε ενα επαρχιακο καναλι και κουφαθηκα.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ του τι εκανε.
    Νομιζει οτι μας εσωσε!!

    Δεν ξερω πως αλλιως οριζεται η ηλιθιοτητα ,παντως επιζηλη θεση κατεχει αυτο το διανοητικα αναπηρο βλακογιοργο της μαργκαρετ τσαντ..

    Οι Πατρινοι μαγκες ειναι "πας πουστης πατρινος" ειμαι σιγουρος ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ αλητοσυμμορια πασοκ..
    Να ΜΗΝ ΒΓΕΙ βουλευτης το ηλιθιο βλακογιοργο..

    Να χασει την βουλευτικη ασυλια .
    Και να το δικασουμε τουλαχιστον..

    Εγω θα ψηφισω Χρυση Αυγη γιατι πιστευω οτι αν η Χρυση Αυγη παρει 46% ,ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ δικη για αυτο το διανοητικα αναπηρο βαλκογιοργο και το μαμουνι παπακωνσταντινου και καμποσα ακομα σκυλια της αλητοσυμμοριας πασοκ..
    Θα απλοποιηθουν τα πραγματα ..
    Ο χρονος ειναι ..χρημα (λεφτα υπαρχουν).

    Συλληψη ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ.
    Δια απαγχονισμου.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΑ ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ,

    ΕΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ.

    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΥΜΜΕΝΑ Ή ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ, ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΟΙ ΦΡΑΓΚΟΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ, ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΟΛΗ Η ΑΤΤΙΚΗ, Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Η ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΙΚΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΡΙΗΜΕΡΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΠΙΤΑΡΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΧΙΚΑ, ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΖΟΥΝ , ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ.

    ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΣΤΕΙΛΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ, ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΦΡΟΥΤΑ ΕΠΟΧΗΣ, ΝΑ ΒΟΣΚΟΥΝ ΚΟΠΑΔΙΑ. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΟΥΜΠΕΣ ΤΗΣ ΦΡΑΠΕΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΤΣΑΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ, ΚΟΨΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.

    ΒΡΕΣ ΟΣΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΗ ΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΒΡΕΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑ ΠΟΣΑ ΣΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ
    ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΥΠΗΤΑ. ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΟΦ ΣΟΡ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ. ΦΟΡΟΛΟΓΙΣΕ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 25.000 ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 100.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΔΕΙΞΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ, ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.

    ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ, ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΑ. ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΒΑΣΙΛΙΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ, ΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

    ΔΗΜΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΩΝ, ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ΔΗΜΕΥΣΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΟΤΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ - ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ. ΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ, ΚΑΙ ΡΙΞΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΣΤΙΣ ΔΕΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΑ 1000 ΕΥΡΩ. ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΕΥΡΩ.ΟΛΑ ΙΣΑ. ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΞΕΘΕΜΕΛΙΩΣΕ ΟΤΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΑΥΓΩΝ, ΤΥΠΟΥ ΤΖΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟΝ ΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ, ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχετε πάει μαλάκες τον πατέρα σας στο νοσοκομείο και να χτυπιέστε να βρείτε φάρμακο;;
    Ζείστε τά πρώτα και μετά οι μαλακίες.
    Ο Τσίπρας είναι καταστροφικός με τις συνιστοτρίχες, ο Σαμαράς πανάχρηστος με τα Δεξιοτίποτα και ο Βενιζέλος χαρατσάς. Οι άλλοι χέσε καλύτερα.
    Το μπουρδέλο όμως θέλει έτσι κι αλλιώς αφεντικό τη δευτέρα αλλιώς μαύρο φίδι.
    Να ευχαριστάτε το Θεό που δεν έχετε ανάγκη γιατρών τουλάχιστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εξαιρετικες οι ιδεες σου 3.45..
    θα τις εφαρμοσουμε αρχιζοντας απο σενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H Αττική, η Πάτρα και η Θεσσαλονίκη ψηφίζουν Σύριζα, δέχονται δηλαδή τους λαθρομετανάστες και ότι αυτό συνεπάγεται!!!

    Μην ακούσω κανέναν από Δευτέρα, αν βγει ο Τσίπρας, να διαμαρτύρεται για ληστείες, εγκληματικότητα, διαρρήξεις, βία κλπ, θα του κόψουν οι υπόλοιποι τον κώλο.

    Κανένας αστυνομικός δεν θα τρέχει να προστατέψει κανέναν ηλίθιο που ψήφισε Τσίπρα, αλλά τον ληστεύουν τα φιλαράκια του Τσίπρα οι Πακιστανοαβγανοί. Από Δευτέρα δεν υπάρχει αυτοδικία, θα ανοίξετε τα σπιτάκια σας, όμορφα κι ωραία, και ο κάθε ληστής ή άνεργος θα παίρνει ότι θέλει. Φαντάζομαι ότι ο Αλέξης θα μαζέψει όλα τα κυνηγετικά όπλα από ΟΛΟΥΣ, ώστε να μην υπάρχει περίπτωση αυτοδικίας, ενώ η Αστυνομία στις περιπτώσεις ληστειών να κάνει απλές συστάσεις στους κακοποιούς.

    Αλέξη, θέλετε στην Αθήνα και στη Πάτρα ; Αλέξη και σέξ-υ από Πακιστανά θα έχετε καθημερινά. Μην τολμήσει κανείς να μιλήσει αν ψηφίζει κόμματα μικρά, να μη τολμήσει να διαμαρτυρηθεί γιατί βγήκε πρώτος ο Αλέξης.

    Εγώ, πάντως, αν με κλέψουν θα πάω να βρω τροφή και στέγη στις βιλάρες των μεγαλοδημοσιογράφων και μπλογκερς που στηρίζουν Αλέξη και κοινοκτημοσύνη. Ελπίζω να θρέφουν εμένα και τα παιδιά μου. Και μάλιστα, προτείνω στον Αλέξη, με τσαμπουκά, αφού τα έβαλε με τη Μέρκελ, να τα βάλει και με αυτούς τους μεγαλοδημοσιογράφους- μπλογκερς και να τους καλέσει να μοιράσουν στα λαό τα σπίτια και τις καταθέσεις τους. Τέρμα η Μύκονος και το Κολωνάκι, τέρμα η Χαλκιδική και η Σαντορίνη, τέρμα η Εκάλη και η Κηφισιά και το Ψυχικό... Όλοι θα πρέπει να θυσιαστούν για το κοινό καλό, με πρώτους εκείνους τους λεφτάδες που στηρίζουν Τσίπρα και Σύριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εξαιρετικες οι ιδεες σου 3.45..
    θα τις εφαρμοσουμε αρχιζοντας απο σενα
    16 Ιουν 2012 3:58:00 μ.μ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ.
    ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑΒΛΙ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΦΡΑΠΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΣΕ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΑ.

    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ, ΤΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ. ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΝΗΣΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΓΡΟΤΗΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 70 ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ( ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ) ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΥΝΤΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΚΛΠ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΝ ΑΔΟΞΑΣΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελευταια δημοσκοπηση δινει ανετη πλειοψηφια στα λογικα ευρωπαικα κομματα,αρκετη για να αλλαξουν και το συνταγμα.
    Αντε να τελειωνουμε με τους θλιβερους λαικαντζες..

    Σύμφωνα με αυτή η Ν.Δ. λαμβάνει 28,4%, ο ΣΥΡΙΖΑ 25,6%, το ΠΑΣΟΚ 11,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 7,5%, η ΔΗΜΑΡ 7%, η Χρυσή Αυγή 6,5%, το ΚΚΕ 6% και τα υπόλοιπα κόμματα 7,5%. Με βάση αυτά τα αποτελέσματα η Ν.Δ. θα έχει στη νέα βουλή 127 έδρες, ο ΣΥΡΙΖΑ 69 έδρες, το ΠΑΣΟΚ 31 έδρες, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 20 έδρες, η ΔΗΜΑΡ 19 έδρες, η Χρυσή Αυγή 18 έδρες και το ΚΚΕ 16 έδρες.

    http://press-gr.blogspot.com/2012/06/blog-post_1496.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πολλα απο αυτα που λες θα γινουν 4.10,
    τσιπρας η οχι κερδισει..
    τα λεφτα τελειωσανε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ναι, βέβαια, ο Τσίπρας θα σφίξει τα κωλαράκια της νεολαίας του, που ξέρει μόνο από καταλήψεις στα πανεπιστήμια και τάβλι στα κυλικεία ... χαχαχαχα. Θες και τα πιστεύεις ;

    Από Δευτέρα δεν θα λειτουργεί τίποτα στο δημόσιο. Αφού οι συνδικαλιστάδες του Τσίπρα μια ζωή στο καθισιό ήταν και στις συνελεύσεις. Ποιος μαλάκας δημόσιος υπάλληλος θα δουλεύει με Τσίπρα ; Απολύσεις δεν θα γίνονται, οι μισθοί θα πέφτουν κανονικά ( αν δεν κοπούν τα δάνεια και οι επιδοτήσεις της Ε.Ε ).

    Τέρμα η εντατικοποίηση των σπουδών, τέρμα η παραγωγικότητα. Κάτσε όσο θες στο Πανεπιστήμιο και 10 και 20 χρόνια. Δούλεψε όσο θες στο Δημόσιο, καφεδάκι, διαλειμματάκια, κοπάνες για πορείες και συνελεύσεις. ο σοσιαλιστικός παράδεισος του τσίπρα είναι κοντά. ακόμα μια μέρα αδέλφια και όλα αλλάζουν. Φραπές, ξάπλα, αραλίκι νόμιμο παντού... Σιέστα ατελείωτη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ... ..50 ΧΡΌΝΙΑ ΜΑΣ ΚΛΈΒΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΆΝΕ ΟΜΩΣ ΕΡΧΌΣΑΣΤΕ Η ΠΕΙΝΆ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ..2.000 ΦΟΥΣΚΟΤΟΥΣ ΦΩΝΙΑΔΕΣ ΝΑ ΈΧΕΤΕ??

    http://naftilos.info/?cat=33

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΩΤΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ
    Μέρκελ: «Οχι» επαναδιαπραγμάτευση του δανεισμού της Ελλάδας

    Απέκλεισε σήμερα η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, την επαναδιαπραγμάτευση των όρων του δανεισμού της Ελλάδας (από την ΕΕ, την ΕΚΤ, το ΔΝΤ), τονίζοντας ότι,«οι συμφωνίες που συνάπτονται με τους διεθνείς πιστωτές, πρέπει να τηρούνται επακριβώς».
    Μέρκελ: «Οχι» επαναδιαπραγμάτευση του δανεισμού της Ελλάδας

    Η Γερμανίδα καγκελάριος εκφώνησε ομιλία στην κομματική οργάνωση στο Ντάρμστατ της 'Εσσης.'Οπως δήλωσε, «αυτός είναι ο λόγος που είναι τόσο σπουδαίο, οι ελληνικές εκλογές να καταλήξουν σε αποτέλεσμα, με το οποίο εκείνοι που θα σχηματίσουν τη νέα κυβέρνηση να δηλώσουν: θα προσηλωθούμε σε ό,τι συμφωνήθηκε»

    ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝ ΒΓΕΙ....ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση