GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: Νέα φορολογική επιδρομή μετά τις εκλογές

«Νέα φορολογική επιδρομή» μετά τις εκλογές «βλέπει» ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «κρυφή ατζέντα» στο υπουργείο Οικονομικών. Η Κουμουνδούρ...

«Νέα φορολογική επιδρομή» μετά τις εκλογές «βλέπει» ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «κρυφή ατζέντα» στο υπουργείο Οικονομικών.
Η Κουμουνδούρου επικαλείται συγκεκριμένα τις συναντήσεις που είχαν αντιπροσωπείες του ΣΥΡΙΖΑ με τον υπουργό Οικονομικών, Γ. Ζανιά και τον Γραμματέα του ΣΔΟΕ Ι. Διώτη, από τις οποίες, όπως υποστηρίζει προέκυψαν «αποκαλυπτικά δεδομένα».
Ιδιαίτερη εντύπωση, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, προκάλεσε το γεγονός ότι ο υπουργός Οικονομικών «δεν αρνήθηκε την ύπαρξη «απόρρητων» επεξεργασιών-προτάσεων στο φορολογικό πεδίο, τις οποίες όμως για προφανείς λόγους (προεκλογική περίοδος) αρνήθηκε να κοινοποιήσει, γεγονός που συνηγορεί υπέρ ενός συγκεκριμένου, μνημονιακού σχεδιασμού για νέα φορολογική επιδρομή μετά τις εκλογές».
Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει επίσης ότι τα δεδομένα που μεταφέρθηκαν στα στελέχη του στη διάρκεια των συσκέψεων δεν συμβαδίζουν «με επίσημες και ανεπίσημες διαρροές στα μέσα μαζικής ενημέρωσης περί πλήρους κατάρρευσης» και έρχονται σε πλήρη αντίθεση «με την καταστροφολογική προπαγάνδα των ημερών», σύμφωνα με το parapolitika.gr
Ενδεικτικά, όπως αναφέρει, από τις συσκέψεις προέκυψαν μεταξύ άλλων ότι μέχρι τα μέσα Ιουλίου, δεν υπάρχει πρόβλημα με τα ταμειακά διαθέσιμα, ενώ το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, τα φορολογικά έσοδα είναι πάνω από την πρόβλεψη.

6 σχόλια

  1. Κανένας δεν μπορεί να πει τη Κυριακή ότι δεν ήξερε. Ξέρουν πολύ καλά. Ξέρουν ότι αν δεν βγει πρώτη η ΝΔ με τουλάχιστον 5 μονάδες διαφορά, τότε η Ελλάδα τη Δευτέρα θα είναι στο γκρεμό, οικονομικό, κοινωνικό, εθνικό.

    Ξέρουν ότι αν βγει πρώτη και δεν μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση σταθερή, λόγω της ανευθυνότητας και επιπολαιότητας του κ. Βενιζέλου και του κ. Καμμένου, τότε η χώρα θα βυθιστεί ξανά στην αστάθεια και στην ακυβερνησία.Αυτά πρέπει να είναι ξεκάθαρα σε όλους, και κυρίως στους αναποφάσιστους. Και δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό που γινόταν σήμερα ( και ίσως αύριο ) στα σουπερμαρκετ και στα φαρμακεία και στα βενζινάδικα με τις ουρές πολιτών...Αφού, κύριοι, φοβάστε τον Τσίπρα και την ανευθυνότητά του, αντί να στήνετε στις ουρές, αποτρέψτε τη πρωτιά του στη κάλπη. Αν, παρ' ελπίδα, εκλέξετε πρώτο τον Σύριζα ή με μικρή διαφορά από τη ΝΔ, μη σας δω να τρέχετε το βράδυ στα ΑΤΜ και το πρωί τηςΔευτέρας στις τράπεζες για να πάρετε τα λεφτά σας. Αν απέχετε, ρίξετε λευκό ή άκυρο, είστε άξιοι της μοίρας σας και παίρνετε και στο λαιμό σας και όλους τους άλλους !

    Όσοι θέλετε να ψηφίσετε Βενιζέλο, Καμμένο, Μιχαλολιάκο- Χρυσή Αυγή, Καρατζαφέρη, Τζήμερο- Μάνο, μην πείτε αύριο ότι δεν ξέρατε, ότι νομίζατε ότι οι ξένοι και οι έλληνες επιχειρηματίες μπλοφάρουν... Εδώ δεν είναι χαρτιά, ούτε πόκερ. Εδώ είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Όσες φορές μας εγκατέλειψαν οι Σύμμαχοι μας, είχαμε εθνική τραγωδία.Ξέρουν εκείνοι να χρησιμοποιούν ακομα και "αριστερούς" για να πετυχαίνουν τους στόχους τους και να νομίζουν οι χαχόλοι από κάτω ότι είναι "αντιστασιακοί". Μικρός ήμουν και χειροκροτούσαμε τον Ανδρέα, έξω από το Νάτο, έξω από την ΕΟΚ, εξω οι βάσεις και έβαλε την υπογραφή του μετά : σε όλα μέσα ! Και υπάρχουν άνθρωποι που ξεγελάστηκαν από τον Γ. Παπανδρέου και είναι έτοιμοι να πάνε στον χειρότερο Τσίπρα ! Ε, καλά να πάθουμε. Με το Παπανδρέου- Βενιζέλο χάσαμε το 1/3 των εισοδηματων μας. Τώρα με τον Τσίπρα, που δεν έχει χώρο για την ιδιωτική πρωτοβουλία, πράγματι θα γίνουν Βουλγαρία, αλλά μέσα στο πρώτο μήνα!

    Θέλετε, κυριοι,να το ρισκάρετε ; Με γειά σας με χαρά σας. Αλλά πρέπει να είστε έτοιμοι για τις συνέπειες. Όταν πτώχευσε η Ελλάδα το 1893, 1897, 1932, οι περισσότεροι ζούσαν στα χωριά και είχαν τρόφιμα. Τώρα, αν γίνει πτώχευση, οι 9 στους 10 ζουν στα αστικά κέντρα, και ούτε να ξεχωρίζουμε τα χόρτα δεν μπορούμε, ούτε κυνήγι να κάνουμε, ούτε να ψαρεύουμε στο Σαρωνικό. Αυτά τα παιδάκια που θέλουν Τσίπρα, Καμμένο, Μιχαλολιάκο, έχουν μάθει στη καρμπονάρα και στη πίτσα, αύριο θα πρέπει να τρώνε φασόλια και ρεβύθια. Θα αντέξουν ; Είστε τρελοί ;Αυτά που ξέρουν μόνο από καφετέρια και τάβλι και μπιτς μπαρ και μπουζούκια θα αντέξουν όχι μόνο την ανεργία ( που έφερε η ηλίθια πολιτική Βενιζέλου ), αλλά και τη στέρηση αγαθών ;
    Κάθε ψήφος που πάει σε άλλο κόμμα, πλην της Νέας Δημοκρατίας, στην οριακή αυτή κατάσταση, μπορεί να οδηγήσει σε νέα μικρασιατική ή κυπριακή τραγωδία.Ξεκάθαρα πράγματα προς όλους. Κι αν η ΝΔ δεν μπορέσει να επαναδιαπραγματευτεί το μνημόνιο με κυβέρνηση εθνικής ενότητας,θα έχει πέσει σε 3 μήνες. Και τότε κι εγώ μαζί σας, θα πάω στα άκρα. Αλλά πρέπει να δώσουμε τη τελευταία ευκαιρία στη δημοκρατία να σώσει τη πατρίδα.Και αυτή τη κρίσιμη στιγμή, μόνο η μέση λύση είναι η λύση, η Νέα Δημοκρατία. Οι Γερμανοί αυτό παρακαλούν και γι' αυτό προβοκάρουν : να βγάλουμε Τσίπρα για να βρουν αφορμή να μας πετάξουν. Έτσι, δεν έγινε το 1920 με τον βασιλιά Κωνσταντίνο και απέσυραν τα δάνεια και μείναμε μπουκάλα και το 1922 ο Υπουργός Οικονομικών πήρε τα μισά λεφτά των Ελλήνων ( διχοτόμηση χαρτονομίσματος ); Τι διαφορετικό θα κάνει ο Τσίπρας, αν κοπούν δάνεια, επιδοτήσεις, ΕΣΠΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Γάλλος πρωθυπουργός Leygues πρότεινε να σταλεί στην ελληνική κυβέρνηση σαφής προειδοποίηση ότι τυχόν επιστροφή του Κωνσταντίνου Θα σήμανε παραδοχή της πολιτικής τον κατά τη διάρκεια τον πολέμου και ανασύσταση ενός καθεστώτος εχθρικού προς τους Συμμάχους. Στην περίπτωση αυτή θα έπρεπε η Ελλάδα να γνωρίζει ότι οι Σύμμαχοι δεν ήταν σε θέση να εμπιστευθούν σημαντικά στρατηγικά σημεία στη Μικρά Ασία σε μια μη φιλική κυβέρνηση. Με άλλα λόγια, επιστροφή τον Κωνσταντίνου θα σήμαινε αναθεώρηση, από τις Δυνάμεις, της Συνθήκης των Σεβρών. Το τελικό κείμενο, που υιοθετήθηκε από τη Συμμαχική Συνδιάσκεψη του Λονδίνου και επιδόθηκε στην κυβέρνηση Ράλλη, στις 20Νοεμβρίον/3Δεκεμβρίου, αποτελούσε, τυπικά, συμβιβασμό ανάμεσα στις δύο απόψεις με ουσιαστική παραδοχή των γαλλικών θέσεων. Δεν έθετε θέμα αναθεωρήσεως της Συνθήκης, αλλά τόνιζε ότι οι δυνάμεις της Εηtente, θα θεωρούσαν την τυχόν επιστροφή τον Κωνσταντίνου στον ελληνικό θρόνο σαν μια μη φιλική ενέργεια που θα τους έδινε το δικαίωμα να επανεξετάσουν ολόκληρη την πολιτική τους στην Εγγύς Ανατολή χωρίς καμία δέσμευση• χωρίς δηλαδή να δεσμεύονται από τη Συνθήκη των Σεβρών. Η Ελλάδα θα έπαυε να θεωρείται σύμμαχος-εντολοδόχος της Εηtente στη Μικρά Ασία. Στις 21 Νοεμβρίου/4 Δεκεμβρίου, μια μέρα πριν από το Δημοψήφισμα για την επιστροφή τον Κωνσταντίνου, οι πρεσβευτές της Αγγλίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας εξουσιοδοτήθηκαν να γνωστοποιήσουν στην ελληνική κυβέρνηση ότι οι Σύμμαχοι θα διέκοπταν κάθε οικονομική υποστήριξη προς την Ελλάδα αν ξαναγύριζε ο εξόριστος μονάρχης.
    [Ιστορία του Ελληνικού Έθνους, τόμος ΙΕ’, Εκδοτική Αθηνών, Αθήνα 1978, σελ. 150]

    Οι Ευρωπαίοι δεν μπλόφαραν, ακύρωσαν όλα τα δάνεια προς την Ελλάδα και πήγαν διπλωματικά με τον Κεμάλ Ατατούρκ και φτάσαμε στη Μικρασιατική καταστροφή. Η τότε ελληνική κυβέρνηση, διεθνώς απομονωμένη οικονομικά, προχωρά σε αναγκαστικό δάνειο όλων των Ελλήνων προς το Κράτος. Πιο συγκεκριμένα, όλοι οι Έλληνες υποχρεώθηκαν να καταβάλλουν τα μισά τους χρήματα στο Κράτος, με αντάλλαγμα ομόλογα του Δημοσίου!!!Λέτε το μέτρο αυτό να εφαρμόσει το οικονομικό επιτελείο Τσίπρα ;


    3. Η «διχοτόμηση της δραχμής»
    Οι προσπάθειες τον Γούναρη για δανειοδότηση από το εξωτερικό αποτυγχάνουν. Οι Αγγλογάλλοι έχουν ακυρώσει όλες τις πιστώσεις από την εποχή της επανόδου του Κωνσταντίνου στην Ελλάδα. Ο Γούναρης αναγκάζεται να ακολουθήσει αντιλαϊκή δημοσιονομική πολιτική. Ο υπουργός Οικονομικών Πέτρος Πρωτοπαπαδάκης προχωρεί με νόμο στη σύναψη εσωτερικού αναγκαστικού δανείου ύψους ενός δισεκατομμυρίου πεντα¬κοσίων εκατομμυρίων δραχμών (Μάρτιος 1922). Ο τρόπος εφαρμογής του αναγκαστικού δανείου ήταν πρωτότυπος: το χαρτονόμισμα που κυκλοφορούσε χάνει τη μισή του αξία. Οι πενήντα δραχμές, για παράδειγμα, που είχε στα χέρια τον ο πολίτης αποκτούν ονομαστική αξία είκοσι πέντε δραχμών. Οι άλλες είκοσι πέντε κατατίθενται στο δημόσιο ταμείο. ‘Έτσι, ο ελληνικός λαός, αιφνιδιαστικά, χάνει το μισό του νόμισμα.
    [Ιστορία Νεότερη και Σύγχρονη Γ΄ Λυκείου του ΟΕΔΒ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ

    Η Ελλάδα πια έχει μόνο: ανεργία, φτώχεια, γιοκ περίθαλψη, ληστείες, δολοφονίες, αυτοκτονίες, και πλούσιους πολιτικούς!!!

    Έλληνα πολίτη, Ελληνα ψηφοφόρε, η Κυριακή 17 Ιουνίου έφτασε!
    Καλώς ή κακώς οι επαγγελματίες πολιτικοί μας οδήγησαν ξανά στις κάλπες πιστεύοντας ότι με την τρομοκρατία που θα ασκούσαν (οι ίδιοι,τα τσιράκια τους και οι ξένοι φίλοι τους) στο μεσοδιάστημα από τις 6 Μαϊου μέχρι και την Παρασκευή το βράδυ θα κατάφερναν να σε τρομάξουν και να σε εγκλωβίσουν στο μαντρί του ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    Παρένθεση: Είναι απορίας άξιον πως μια χρεοκοπημένη στην ουσία χώρα αντέχει τρεις μήνες προεκλογική περίοδο κι έχει και χρήματα για δύο εκλογικές αναμετρήσεις αλλά δεν έχει πχ για φάρμακα!!!!)

    Εχουν ακόμα ανοικτούς λογαριασμούς με τα ξένα αφεντικά τους!...

    Δεν πρόκαναν να υλοποιήσουν το πλήρες ξεπούλημα της χώρας, υπάρχουν γραμμάτια που λήγουν σύντομα, για τα οποία έχουν δεσμευτεί και πρέπει να τα ξοφλήσουν, διαφορετικά θα έχουν την τύχη του Ακη.

    Καμία στημένη λεμονόκουπα δεν χρησίμευσε ποτέ σε κανέναν, πολλές μαζί όμως κάνουν πλούσιο λίπασμα κι αυτό το ξέρουν πολύ καλά αυτοί που μας έφεραν στο σημερινό χάλι.


    Είναι τόσο ξεδιάντροποι που υπόσχονται να “επαναδιαπραγματευτούν” ό,τι δεν συζήτησαν καν το Φλεβάρη που είχαν τη δύναμη των 258 βουλευτών, τότε που διέγραψαν εν μια νυκτί όσους τόλμησαν να μην ψηφίσουν το μνημόνιο 2, ασχέτως βέβαια αν πολλοί απ’ αυτούς ξαναγύρισαν στο μαντρί.

    Εμείς δεν έχουμε την πρόθεση να υποδείξουμε σε κανέναν τι να ψηφίσει, όμως ζούμε σ’ αυτή τη χώρα και υποφέρουμε στο πετσί μας όσα και η πλειοψηφία των Ελλήνων.

    Δεν έχουμε συνεπώς τίποτα να φοβηθούμε και τίποτα να χάσουμε πια μετά τη δίχρονη επέλαση των βαρβάρων.

    ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ

    Σ’ αυτούς που κατάφεραν,με τις φιλότιμες προσπάθειές τους, η Ελλάδα τώρα πια να έχει μόνο: ανεργία, φτώχεια, γιοκ περίθαλψη, ληστείες, δολοφονίες, αυτοκτονίες, και πλούσιους πολιτικούς!!!

    Δυστυχώς για αυτούς τα επίσημα στατιστικά στοιχεία λένε:
    Ανεργοι: 1.200.000 (χωρίς να υπολογίζονται όσοι έκλεισαν τα μαγαζιά τους), σύμφωνα με τα στοιχεία της EΛΣΤΑΤ

    Φτώχεια: εκτός μισθών και συντάξεων, σύμφωνα με τα στοιχεία της Unicef

    Υγεία: μόνο η τελευταία περίπτωση με τα φάρμακα των καρκινοπαθών αρκεί.

    Ληστείες: 18 τουλάχιστον ημερησίως, σύμφωναα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ.

    Δολοφονίες: 1 κάθε δύο μέρες, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ.

    Αυτοκτονίες: 3 κάθε δύο μέρες!

    Πολιτικοί: στην πλειοψηφία τους πάμπλουτοι και χωρίς ένσημα,βάσει του “πόθεν έσχες” (γιατί εξαφάνισαν τη σελίδα από το site της Βουλής;).

    Ελληνα πολίτη,Ελληνα

    ψηφοφόρε,θυμήσου μεθαύριο στις 17 πως όλα αυτά είναι ένα μέρος από τα επιτεύγματα του ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ .Φτάνει,δεν θέλουμε άλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΌ ΓΡΑΦΕΊΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΑΧΙΑΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣΣΣΣΣ ΜΠΑΚΟΥΓΙΑΝΗΗΗΗΗΗΗ ΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΑΣ

    Το 4ο ΡΑΙΧ εξέδωσε νέα διαταγή: Την Κυριακή ψηφίζουμε όλοι ΝΔ και Σαμαρά!

    Η Ανώτατη Γερμανική διοίκηση προέβη σε νέα ανακοίνωση καθώς το δημοσίευμα των Γερμανικών Financial Times δεν φάνηκε οτι ήταν αρκετό: "Έλληνες, την Κυριακή ψηφίζετε Νέα Δημοκρατία και Αντώνη Σαμαρά αλλιώς...
    τα συμφεροντά μας κινδυνεύουν και αυτό δεν θα το επιτρέψουμε.

    Εαν δεν το πράξετε θα υπάρξουν άμεσες κυρώσεις στον Ελληνικό λαό ξεκινώντας απο τον άμαχο πληθυσμό.

    Έλληνες μην ξεχνάτε, οι Γερμανοί είναι φίλοι σας!" Η ΝΤΟΡΑΣ ΣΑΣ

    Εκ της Γερμανικής διοικήσεως
    Μαντάμ Μέρκελ / Αδόλφος Σόιμπλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλουν μερικοί για την χώρα μου, μορφωμένοι άνθρωποι-παρά-μορφωμένοι θα έλεγα- όπως π.χ Γιάννης Στουρνάρας, Γιώργος Φλωρίδης, Δημήτρης Καλουδιώτης ,Χάρης Σοφιανός, Δοξιάδης, Γιανναράς ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ; Νοικοκυραίοι, ραντιέρηδες, καιροσκόποι ..ΤΟ ΔΙΆΒΑΣΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΚΑΙ ΈΦΡΙΞΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΌ ΣΑΣ!!!! ΑΥΤΆ ΣΤΈΛΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΆΝΙΑ;

    Θέλουν παγκοσμιοποίηση; Θέλουν ανταγωνιστικότητα; Θέλουν νέα παραγωγή κ.ο.κ σωστά τα θέλουν ΑΛΛΑ ο πλανήτης δεν έχει κατοικηθεί ακόμα μια ανώτερη κάστα διανοούμενων σε 30-40 χρόνια ίσως παρουσιαστή ο νεο-ανθρωπισμός που κάνουν ότι θέλουν μέσων νέας τεχνολογίας με μικρο τσιπ κ.τ.λ..

    Ο άνθρωπος όμως δεν θα υπάρχει!!!

    Τολμάνε αυτοί οι διανοούμενοι να δυσφημίζουν την χώρα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

    Μου έφερνε παράδειγμα ο κ. Δοξιάδης τον αγρότη της Μουρθιας με 1000 καντόνια γης πριν δυο χρόνια ..ΣΗΜΕΡΑ που πήγαν τα καντόνια και ο Αγρότης της Μουρθιας κ. Δοξιάδη μου;... Αυτά λέγατε και στο Γ. Παπανδρέου και διαλύσατε την χώρα και τώρα επενδύετε στον Σαμαρά;


    Εγώ θα το ανατρέψω ένα μέρος την την θεωρία σας

    Η ηθική όμως και η εντιμότητα δεν περισσεύουν ούτε στις οργανωμένες μεγαλες επιχηρήσεις του δυτικού κόσμου.

    Θα ήθελα να καταθέσω δύο προσωπικές εμπειρίες από τις παραδόσεις σε γερμανικό πανεπιστήμιο.

    1.Ο καθηγητής συζητά με τους φοιτητές περί του υψηλού κόστους παραγωγής λόγω των αυστηρών περιβαλλοντικών περιορισμών που ισχύουν στην Γερμανία και ρωτά το ακροατήριο για θεραπεία.

    Αφού πρότειναν οι φοιτητές διάφορους τρόπους ο ίδιος ο καθηγητής μας αποσβολώνει όλους:

    -αυτά που προτεινεται κυρίες και κύριοι δεν μας βοηθουν πολύ.Η λύση έιναι να μεταφέρουμε την παραγωγή σε χώρες χωρίς περιβαλλοντικούς περιορισμούς όπως π.χ. οι χώρες της ανατολικής Ευρώπης και της Ν.Α. Ασίας!!!! ΡΕ ΔΙΑΝΟΟΎΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΠΕΣΑΤΕ ΑΚΌΜΑ ΞΕΡΟΊ;

    2.Περι ισολογισμών εταιρειών ο λόγος , και ο καθηγητής ρωτά το ακροατήριο τι μπορεί να σημαίνει ο όρος “ειδικά κόστη”.

    Αφού δόθηκαν κάποιες απαντήσεις , κάποιος από το ακροατήριο προτείνει:

    -Δωροδοκία..

    ο καθηγητής έντρομος απαντά:

    -όχι κυρίες και κυριοι αυτό είναι μια αραβική λέξη. Η γερμανική για αυτό είναι “Δωρεά”!!! ΑΚΌΜΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΕΛΕΊΩΣΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΊΑ ΣΑΣ!!!

    Ψυχρή λογική και κυνισμός.

    Η πράξη δείχνει πως και αυτοί -σε διαφορετική βέβαια, πολύ μεγαλύτερη απο εμάς κλίμακα- βρίσκονται “πέραν του καλού και του κακού”.

    Η πραγματικότητα όμως είναι αυτή και σ’ αυτό το παγκόσμιο περιβάλλον πρέπει να επιβιώσουμε.

    Η ιστορία δείχνει πως και μπορούμε να αοργανωθούμε σωστά και να μεγαλουργήσουμε.

    Αρκεί να συνειδητοποιήσουμε από πού ερχόμαστε και να στοχοποιήσουμε το πού θέλουμε να πάμε.

    {Θα πρωτινά να διαλυθεί η Ελλαδα και να γίνουν πόλης κράτη} Η όπου φτάνει το χέρι σου να κρεμάς το καλάθι σου..Δεν διαφωνώ σε όλα αλλά η χώρα πρέπει να ΓΊΝΕΙ χώρα από της πόλης της και χωρίς εξωτερικό ανταγωνισμό ,δεν φτιάχνετε αλλιώς η χώρα.. Έξω από τον όποιο ανταγωνισμό για 20-30 χρόνια και ΈΝΑ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΣΎΣΤΗΜΑ.. = ΑΞΙΟΚΡΑΤΊΑ ,ΊΣΗ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΉ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΉ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ..

    “Λάμπει μέσα μου κείνο που αγνοώ.
    Μα ωστόσο λάμπει!”

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το συστημα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΜΕΓΚΑ-ΣΚΑΙ
    συνεχιζει να διαμορφωνει τη δημοσια συζητηση,
    (φραγκα εχουν οτι θελουν κανουν)
    με τα ψευτικα διλημματα ευρω η δραχμη,ευρωπη η καταστροφη..
    Στις ιδιωτικες συζητησεις,
    που δεν υπαρχει ο φοβος του αφεντικου,
    πολλοι καταλαβαινουν οτι
    οι φραγκατοι μας παρεδωσαν δεμενους στη γερμανια ,
    σκοπιμα καταστρεφοντας το ελληνικο κρατος(ολυμπιακοι και ευρω).
    Και γιατι μας παρεδωσαν?
    για να καταργηθει η δημοκρατια
    και ναχουν οι φραγκατοι το κεφαλι τους ησυχο,
    αφου ολες τις σημαντικες αποφασεις θα τις αγοραζουν στις βρυξελλες..
    Οι ανοητοι ελληνες,η μεγαλη πλειοψηφια του 90% της νουδουπασοκιας,
    πιστεψαν οτι θα ζουν πλουσια χωρις να δουλευουν,
    οπως πιστεψαν και οι σοβιετικοι οτι θα ζουν καλα με τη μαγεια της αγορας,
    και κατεληξαν πουτανες στα ευρωπαικα μπουρδελα.
    Αυτο που χαλασε τα σχεδια των ελληνων φραγκατων ηταν η οικονομικη κριση του 2008..
    το ονειρο της καταναλωσης εσβυσε,και ενα μικρο ποσοστο ελληνων ξυπνησε..
    ΑΝ ΠΟΤΕ ΞΥΠΝΗΣΕΙ η πλειοψηφια,θα επιδιωξει
    εθνικη κυριαρχια,
    δραχμη,
    ειδικη σχεση με την ευρωπαικη ενωση,
    και δημοκρατια.
    ΑΝ ΠΟΤΕ ΞΥΠΝΗΣΕΙ η πλειοψηφια..θα κανει και τις αναλογες θυσιες
    Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση