GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γάζα: Δύο Παλαιστίνιοι νεκροί από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή

Η επίθεση είχε στόχο ομάδα προσώπων ανατολικά του Μπέιτ Χανούν   Νεκροί από ισραηλινά πυρά έπεσαν δύο Παλαιστίνιοι τη Δευτέρα...

Η επίθεση είχε στόχο ομάδα προσώπων ανατολικά του Μπέιτ Χανούν
 
Νεκροί από ισραηλινά πυρά έπεσαν δύο Παλαιστίνιοι τη Δευτέρα έπειτα από αεροπορική επιδρομή στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, κοντά στα σύνορα με το Ισραήλ.
«Δύο Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σε μια ισραηλινή αεροπορική επιδρομή που είχε στόχο ομάδα προσώπων ανατολικά του Μπέιτ Χανούν» ο Ανταμ Αμπού Σελμίγια, εκπρόσωπος των υπηρεσιών πρώτων βοηθειών στην πληγήσα περιοχή.
Αυτόπτες μάρτυρες είπαν πως οι δύο νεκροί είναι ο Μοχάμαντ Σαμπάτ και ο Ισμαήλ Αούντα, μέλη του ριζοσπαστικού κίνήματος Ισλαμικός Τζιχάντ και ηλικίας περίπου 20 ετών αμφότεροι. Οι δύο άτυχοι νεαροί βρίσκονταν πάνω σε μοτοσικλέτα κοντά στα σύνορα με το Ισραήλ όταν επλήγησαν από τη ρουκέτα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.
Την επιδρομή επιβεβαίωσε ισραηλινός στρατιωτικός εκπρόσωπος ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με τη διείσδυση, το πρωί, μια ένοπλης ομάδας στο Ισραήλ κοντά στα αιγυπτιακά σύνορα, στη διάρκεια της οποίας δύο μέλη της ομάδας και ένας ισραηλινός εργάτης σκοτώθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση