GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Αντώνης και οι κηφήνες...

Γράφει ο Σταύρος Θεοδωράκης. Από τα λίγα προσωπικά πράγματα που ξέρω για τον Αντώνη Σαμαρά είναι ότι νεαρός ήθελε να γίνει μελισσοκόμος. Το ...

Γράφει ο Σταύρος Θεοδωράκης.
Από τα λίγα προσωπικά πράγματα που ξέρω για τον Αντώνη Σαμαρά είναι ότι νεαρός ήθελε να γίνει μελισσοκόμος. Το προσπάθησε μάλιστα. Οι φίλοι του ορκίζονται ότι είχε μεγάλη αδυναμία στα μελίσσια  του και νοιαζόταν προσωπικά για την ζωή στην κυψέλη. Θέλω να τους πιστέψω αν και οι «επιδόσεις» του στην πολιτική και κυρίως στη θέση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας δεν μαρτυρά ότι έχει πάρει διδάγματα από την σοφία των μελισσών. Η Νέα Δημοκρατία παρέμεινε στη διάρκεια της προεδρίας του ένα κόμμα με πολλούς κηφήνες και με κακή παραγωγή μελιού. Άλλωστε, ακόμη και αυτοί που τον αγαπούν παραδέχονται ότι «ο Αντώνης σεβάστηκε πολύ την μούχλα» που έχει προσθέσει ο χρόνος στο κλειστό νεοδημοκρατικό σύστημα. Το είδαμε και στο Ζάππειο, στην επίσκεψη του όταν οριστικοποιήθηκαν τα αποτελέσματα. Δίπλα του πόζαραν, σαν γύφτικα σκερπάνια, πολλά προπολεμικά στελέχη μαζί με ορισμένα κατάλοιπα του καραμανλικού καθεστώτος.  Αν πρόσεξα καλά μάλιστα, πίσω από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, αλλά όχι τόσο πίσω ώστε να μην φαίνεται στις κάμερες, ήταν ο Νίκος Αναγνωστόπουλος ο επονομαζόμενος και «φίλος του νεκρού». Ο (πάλαι ποτέ) βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας φέρει επαξίως αυτόν τον τίτλο καθότι για δεκαετίες επισκεπτόταν  καθημερινά το Α΄ νεκροταφείο και μοίραζε πολιτικές του κάρτες, συντεινόμενος ως «ο φίλος του νεκρού». Οι πενθούντες δάκρυζαν με την ιδέα ότι ο άνθρωπος τους είχε έναν τόσο σημαντικό φίλο που τον θυμήθηκε μάλιστα στο τελευταίο του ταξίδι και έδιναν όρκο ότι και αυτοί θα τον θυμηθούν στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση.
Βεβαίως ο Σαμαράς δεν θα μπορούσε να ελέγξει ποιοι πόζαραν μαζί του πίσω από την πλάτη του (αν και το επιτελείο του θα μπορούσε να το είχε φροντίσει) αλλά αυτό που σίγουρα μπορεί να καθορίσει είναι ποιοι θα ποζάρουν μαζί του την ημέρα της ορκωμοσίας. Στα τηλεοπτικά πάνελ μάλωναν όλο το βράδυ αν ο Σαμαράς πρέπει να είναι πρόεδρος της νέας κυβέρνησης. Λάθος. Το σημαντικό ερώτημα είναι αν ο Σαμαράς θα επιλέξει να παραμείνει πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Αν δηλαδή μεταξύ του ρόλου του πρωθυπουργού και του κομματάρχη επιλέξει αυτόν του κομματάρχη. Σε αυτή την περίπτωση ο δρόμος είναι εύκολος. Θα κάνει μια μικρή βόλτα στη Συγγρού και σε δέκα λεπτά θα έχει συγκροτήσει τον κατάλογο των υπουργών του. Ένα στέλεχος ανά γραφείο και τελείωσε. Η άλλη λύση είναι πολύ πιο δύσκολη. Ο Σαμαράς πρέπει να φτιάξει μια κυβέρνηση ικανών στελεχών από όλα τα κόμματα που θέλει να τον στηρίξουν αλλά και με την συμμετοχή λίγων «τεχνοκρατών που ξέρουν την δουλειά».
Η δίμηνη προεκλογική περίοδος έχει αποτελειώσει την προβληματική, έτσι κι αλλιώς, διοίκηση και τα νεύρα των συμμάχων μας (και δανειστών μας) είναι τσατάλια για να αρχίσουμε να τους συστήνουμε …πολιτευτές. Και αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ που καλούνται να συμμετάσχουν σε αυτή την κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας». Το όνομα του πρωθυπουργού είναι σημαντικό αλλά δεν είναι το καθοριστικό. Εδώ που φτάσαμε η χώρα χρειάζεται είκοσι εξειδικευμένους «πρωθυπουργούς». Από τη επιτυχία αυτών των «είκοσι» θα κριθεί η σωτηρία μας. Και για να γίνω πιο σαφής και πιο κυνικός: στον πρωθυπουργό όλο και κάποιος «σύμμαχος» θα του πει «τι να κάνει και πώς». Ο υπουργός Ανάπτυξης όμως θα είναι μόνος του. Όπως μόνος του θα είναι και ο υπουργός Δικαιοσύνης, Παιδείας, Υγείας, Τουρισμού, Εργασίας κοκ. Η πορεία άλλωστε – για να γίνω ακόμη πιο κυνικός – είναι γνωστή, έχει χαραχτεί και δεν θα αλλάξει επειδή θα αλλάξει η φωνή στην «γέφυρα». Το θέμα είναι να αρχίσει να δουλεύει επιτέλους το πλήρωμα.
Αν ο Αντώνης Σαμαράς νοιαστεί να μοιράσει υπουργικές θέσεις σε βουλευτές του, μόνο και μόνο για να το γράψουν στο βιογραφικό τους τότε όντως μπορεί να μείνουν στην ιστορία. Ως «οι υπουργοί του νεκρού», όμως.

11 σχόλια

  1. «Κυβέρνηση με βαθύ μπλέ»
    ενώ θα 'πρεπε να είναι με παρδαλό ρόζ
    Δείτε την πίκρα στο πρωτοσέλιδο του ΕΘΝΟΥΣ ____________________

    Ακόμα δεν έγινε κυβέρνηση και άρχισαν τα (διαπλεκόμενα) όργανα
    Δεν περίμεναν με τίποτε να δουν το Σαμαρά πρωθυπουργό.
    Τον χτυπούσαν επί χρόνια σα… χταπόδι προτάσσοντας το συμφέρον της… δημοκρατικής παράταξης, δηλαδή τον Γιωργάκη και τον Βαγγελάκη και παλιότερα τον Σημίτη.

    Μόλις είδαν λοιπόν το Σαμαρά και την κυβέρνησή του, άρχισαν την αποδόμηση πριν καλά καλά καθίσουν στις καρέκλες.

    Ο λόγος για τα Media της διαπλοκής, τηλεοπτικά και ιντερνετικά κατά κύριο λόγο. Φυσικά περιμένουμε με ανυπομονησία τα φύλλα της Κυριακής για να δούμε που το πάνε οι νταβατζήδες.

    Πάντως, το πρώτο δείγμα γραφής δεν ήταν και πολύ καλό. Πρώτο βιολί το Mega που φαίνεται ότι δυσαρεστήθηκε γιατί δεν έγιναν όλα όσα σχεδιάζονταν την Τετάρτη.

    Δηλαδή δεν μπήκε όλο το σύστημα Σημίτη με ολίγη από Νέα Δημοκρατία. Αλλά το αντίθετο. Ολίγη από εκσυγχρονισμό με πολλά στελέχη της ΝΔ. Σε κάποιους που ήθελαν να επανιδρυθεί το σημιτικό υπουργείο Οικονομικών, δεν άρεσε ούτε η απομάκρυνση Ζανιά, ούτε του Στουρνάρα.

    «Άλλα νομίζαμε χθες, είπε ο Γ. Πρετεντέρης. Αυτό το σχήμα δεν είναι τίποτα άλλο, από μια “βαριά, βαθιά ΝΔ”, τόνισε και συμπλήρωσε ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν ξέρω που είναι, αλλά εδώ στη κυβέρνηση δεν είναι». Αυτό φυσικά ήταν καρφί στο Βενιζέλο.

    Όμως, παρατηρούμε μια παγωμάρα στους επιχειρηματίες των μέσων ενημέρωσης. Να περιμένουν άραγε τα πρώτα δείγματα γραφής του Σαμαρά ή από το Σαββατοκύριακο θα αρχίσουν τα όργανα;

    Από κοντά και ορισμένα sites που ψάχνουν να βρουν ότι αρνητικό μπορεί να έχει η νέα κυβέρνηση για να το χτυπήσουν.

    Από τη γόβα της Κεφαλογιάννη, το παπούτσι του τάδε, την καθυστέρηση του Ρουπακιώτη, τη χαλασμένη πένα του Νικολόπουλου ή τις δύο μόλις γυναίκες.

    Αν έτσι λέγεται η κριτική ας λείπει.

    Ας δουν πρώτα το έργο του Σαμαρά κι εδώ είμαστε να το κριτικάρουμε.
    Όχι όμως ότι δεν αρέσει στα αφεντικά να το χτυπάμε την ώρα που η χώρα χάνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΠΑΜΕ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ.
    ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙΣ ΜΑΣΑ ΟΡΜΑΣ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟ.ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΙΔΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ .ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΤΡΩΚΤΙΚΑ. ΤΟΣΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΣΟ ΚΤΗΝΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντώνη, τους είδες ;;; Πιάσανε τα κανάλια. Δεν πρόκειται να δουλέψουν. Ο καθένας φτιάχνει το προφίλ του, για τις άλλες εκλογές. Αν συνεχίσουν έτσι,ζήτω που κάηκες. Παναγιωτόπουλος, Λυκουρέζος, και οι άλλες ... μουράτες δυνάμεις, δεν κόβουν το χούι τους. Μαζωξέ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Oι επενδύτες στην > στο προτεκτοράτο που λέγετε Ελλάδα και πως τους αθώωναν δικαιοσύνη και τους επιβραβευόταν από τα ΔΥΟ ΚΌΜΜΑΤΑ < .. ΛΑΟΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΊΑ ΑΛΛΙΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΉΣΑΜΕ, ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΞΕΥΤΙΛΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΏΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΉΣΟΥΝ ΜΠΡΙ ΠΑΡΑ..ΓΙΑ ΝΑ ΠΆΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ, ΠΑΡΑΜΎΘΙ ΟΤΙ ΘΑ ΈΛΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΆΡΟΥΝ ΤΣΆΜΠΑ ..ΑΝΝΝ ΒΓΟΎΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΆΓΙΟ ΕΥΡΩ ...


    Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ κ Σπανουδάκης. Ο κ. Σπανουδάκης ο οποίος επί μέρες αρνείται να απαντήσει στις ερωτήσεις που του έχουμε υποβάλει επισήμως, έβγαλε σήμερα μια ανακοίνωση, την οποία δεν έκανε καν τον κόπο να μας στείλει.

    Στην ανακοίνωσή του λέει:

    1. Στην εταιρεία «Πετζετάκις» ανέλαβα Διευθύνων Σύμβουλος στις 6 Φεβρουαρίου 2006 και αποχώρησα στις 6 Δεκεμβρίου 2008. Θυγατρική της «Πετζετάκις» είναι και η εταιρεία «Πλαστικά Βορείου Ελλάδος».

    2. Το Δ.Σ. της εταιρείας με εξουσιοδότησε να προχωρήσω σε συμφωνία για την πλήρη αναχρηματοδότηση των δανείων που είχαν συναφθεί έως τότε και είχαν καταστεί ληξιπρόθεσμα. Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις με συνολικά 19 τράπεζες, η σύμβαση για την αναχρηματοδότηση, αλλά και την διασφάλιση επιπλέον κεφαλαίων, υπεγράφη το 2008.

    3. Κατά την αποχώρησή μου από την εταιρεία, οπότε και ουσιαστικά έπαψα να έχω οποιαδήποτε ευθύνη, όπως προκύπτει από τον ισολογισμό του 2008, τα ταμειακά διαθέσιμα ήταν 6.295.000 ευρώ, ποσό ικανό να καλύψει όποιες υποχρεώσεις της εταιρείας.

    Να σημειωθεί ότι την 1η Ιανουαρίου 2008, όπως προκύπτει από τον ίδιο ισολογισμό, τα ταμειακά διαθέσιμα του Ομίλου ήσαν 1.916.000 ευρώ.

    Ο ισολογισμός εγκρίθηκε στις 27 Μαρτίου 2009 και δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, στις 9/4/2009 (ΦΕΚ 2663/τεύχος Α.Ε. και ΕΠΕ).

    4. Η «δημοσιογραφική» εμπλοκή μου στην υπόθεση «Πετζετάκις» σήμερα, είναι προφανές ότι ουδεμία σχέση έχει με τα πραγματικά περιστατικά, τα οποία τόσο η δημοσιογραφική έρευνα, όσο και κάθε πολίτης, μπορεί ελεύθερα να επαληθεύσει προσφεύγοντας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Oι επενδύτες στην > στο προτεκτοράτο που λέγετε Ελλάδα και πως τους αθώωναν δικαιοσύνη και τους επιβραβευόταν από τα ΔΥΟ ΚΌΜΜΑΤΑ < .. ΛΑΟΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΊΑ ΑΛΛΙΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΉΣΑΜΕ, ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΞΕΥΤΙΛΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΏΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΉΣΟΥΝ ΜΠΡΙ ΠΑΡΑ..ΓΙΑ ΝΑ ΠΆΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ, ΠΑΡΑΜΎΘΙ ΟΤΙ ΘΑ ΈΛΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΆΡΟΥΝ ΤΣΆΜΠΑ ..ΑΝΝΝ ΒΓΟΎΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΆΓΙΟ ΕΥΡΩ ...{ΤΑ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΈΛΕΓΕ ΤΟΤΕ}....ΤΩΡΑ στις 22 Ιουν 2012

    Η σύλληψη για χρέη του Σπανουδάκη..

    Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Γιάννης Σπανουδάκης συνελήφθη από τα στελέχη της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για οφειλές προς το Δημόσιο που φτάνουν τα 375.000 ευρώ.

    Όπως είχαμε αποκαλύψει στο www.koutipandoras.gr ο κ. Σπανουδάκης είχε σοβαρές εκκρεμότητες με την εφορία εδώ και αρκετά χρόνια χωρίς κανείς να δίνει την απαιτούμενη προσοχή.

    Ο κ. Σπανουδάκης την περίοδο της συσσώρευσης χρεών της εταιρείας Πετζετάκις προς το Δημόσιο, κατείχε τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της χρεωμένης εταιρείας.

    Ο NYN διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ και τέως διευθύνων σύμβουλος της Πετζετάκις, λοιπόν, καλείται να πληρώσει περίπου 500 χιλιάδες ευρώ για χρέη προς το Δημόσιο. Η ακίνητη περιουσία και οι τραπεζικοί λογαριασμοί του νυν διευθύνοντος συμβούλου του ΟΠΑΠ έχουν δεσμευτεί.

    Οι αιτήσεις του για άρση των περιοριστικών και δεσμευτικών μέτρων, έχουν απορριφθεί.
    Συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2010 η φορολογική Αρχή ΔΕΚ ΑΘΗΝΩΝ προς διασφάλιση των συμφερόντων του Δημοσίου επέβαλε περιοριστικά – δεσμευτικά μέτρα κατά του σημερινού διευθύνοντος συμβούλου της ΟΠΑΠ Α.Ε. Γιάννη Σπανουδάκη και προέβη στη δέσμευση της ακίνητης περιουσίας του και μέρους των τραπεζικών λογαριασμών του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Oι επενδύτες στην > στο προτεκτοράτο που λέγετε Ελλάδα και πως τους αθώωναν δικαιοσύνη και τους επιβραβευόταν από τα ΔΥΟ ΚΌΜΜΑΤΑ < .. ΛΑΟΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΊΑ ΑΛΛΙΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΉΣΑΜΕ, ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΞΕΥΤΙΛΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΏΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΉΣΟΥΝ ΜΠΡΙ ΠΑΡΑ..ΓΙΑ ΝΑ ΠΆΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ, ΠΑΡΑΜΎΘΙ ΟΤΙ ΘΑ ΈΛΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΆΡΟΥΝ ΤΣΆΜΠΑ ..ΑΝΝΝ ΒΓΟΎΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΆΓΙΟ ΕΥΡΩ ...{ΤΑ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΈΛΕΓΕ ΤΟΤΕ}....ΤΩΡΑ στις 22 Ιουν 2012..

    Εκτός των παραπάνω επιπλέον χρέος 1 εκατ. ευρώ προς το Δημόσιο έχει ο κ. Σπανουδάκης. Σύμφωνα με την Εφορία, από τις 8 του Νοέμβρη του 2011 υφίσταται νέο αυτοτελές φορολογικό ζήτημα για τον Γιάννη Σπανουδάκη από την ΦΑΕΕ Θεσσαλονίκης, η οποία του απέστειλε Σημείωμα προ Ποινικής Δίωξης για οφειλές συνολικού ποσού 2.000.000 ευρώ της εταιρείας ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, για το οποίο ενέχεται ατομικά (και με ατομικό φορολογικό καταλογισμό) έως το 1.000.000 ευρώ.

    Σχετική επιτακτική προθεσμία παρήλθε άπρακτη. Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα από το www.koutipandoras.gr για το ένα εκατομμύριο που χρωστάει ο κ. Σπανουδάκης στην εφορία εδώ http://www.koutipandoras.gr/?p=12825

    Ο κ. Σπανουδάκης αρνούνταν ότι οι δημοσιογραφικές αποκαλύψεις της Πανδώρας ήταν ορθές και σε ανακοίνωση που είχε εκδώσει έλεγε χαρακτηριστικά: «Η «δημοσιογραφική» εμπλοκή μου στην υπόθεση «Πετζετάκις» σήμερα, είναι προφανές ότι ουδεμία σχέση έχει με τα πραγματικά περιστατικά, τα οποία τόσο η δημοσιογραφική έρευνα, όσο και κάθε πολίτης, μπορεί ελεύθερα να επαληθεύσει προσφεύγοντας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.»

    Διαβάστε εδώ http://www.koutipandoras.gr/?p=12846 τις απαντήσεις του κ. Σπανουδάκη που τον άφηναν έκθετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1.Υπάρχει αυτή τη στιγμή δικογραφία εναντίον του κ. Σπανουδάκη, την ώρα μάλιστα που ο νυν διευθύνων της Πετζετάκις οδηγείται στο αυτόφορο;

    2.Πώς επιλέχθηκε για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου κρατικού οργανισμού, όπως είναι ο ΟΠΑΠ, όταν ήταν γνωστά από την πρώτη στιγμή τα χρέη της Πετζετάκις προς το Δημόσιο, όπως και ότι την ίδια περίοδο κατείχε την ομόλογη θέση στην Πετζετάκις με τα υπέρογκα χρέη προς το Δημόσιο να βαραίνουν την ιδιότητά του;


    3.Πώς ο ΟΠΑΠ παίρνει φορολογική ενημερότητα, όταν είναι γνωστό πως ο διευθύνων σύμβουλός του, είναι υπόλογος για χρέη και ατομικά πλέον, προς το Δημόσιο;

    4.Πώς ο Γιάννης Σπανουδάκης παραμένει στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΠΑΠ, όταν το υπουργείο Οικονομικών με τη δέσμευση της περιουσίας του, αναγνωρίζει την συνυπαιτιότητά του εδώ και ενάμισι χρόνο;

    5. Γιατί δεν κινούνται άμεσα οι νομικές διαδικασίες, καθώς ο κ. Σπανουδάκης είναι υπόλογος για 1,5 εκ. ευρώ χρέη προς το Δημόσιο, αλλά παραμένει στην διοίκηση του ΟΠΑΠ, κινώντας υποψίες πως χρησιμοποιεί τον κρατικό οργανισμό για άσυλο.

    6. Πως είναι δυνατόν ο κ. Σπανουδάκης να κρατάει τα ηνία νευραλγικού για την οικονομία της χώρας, κρατικού οργανισμού, τη στιγμή που ως φαίνεται είναι υπόλογος για χρέη προς το Δημόσιο, αλλά και υπόλογος για την αποτυχία των εταιρειών τις οποίες διηύθυνε στο παρελθόν;

    Παρά τις επίμονες προσπάθειες για απαντήσεις από την πλευρά του κ. Σπανουδάκη αυτό δεν κατέστη δυνατό.


    Μπράβο στα παιδιά μας ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ...ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΎΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΈ ΙΩΑΝΗΔΗ ΔΕΝ ΠΛΕΙΡΩΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ,ΚΑΙ ΘΈΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΆΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ...ΜΕ ΚΆΤΙ ΤΙΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΑΖΕΙ Η ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΝΓΚ ΟΛΩΝΝΝΝ ΤΟΝ ΛΑΜΟΓΙΟΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ Ο Κ.ΠΙΛΑΒΙΟΣ ...ΕΥΓΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ Η Νέα Δημοκρατία,

    ένα κόμμα με πολλούς κηφήνες,

    οι κηφηνες οχι μονον δεν παραγουν μελι αλλα εχουν και πολλα εξοδα, τρωνε πολύ, ξαπωλουν χρυσαφικα ασημικα, δανειζονται, διοριζουν ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, εχουν ασωτερικη πληροφορηση για επιδοτησεις επιδοματα προγραμματα της ΕΕ.

    Ετσι ηταν παντα οι ΝΔημοκρατες κηφηνες,
    ποτε με τον μανδυα του ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΑ
    ποτε με την βοηθεια των "κομμουνιστων"
    ποτε με την συννεργασια των απατεωνων του ΠΑΣΟΚ

    ΑΔΙΣΤΑΧΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ
    ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΥΝΝΕΝΟΧΟΥΣ ΠΟΥ,

    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΝΙΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ "ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ"

    ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΟΥΝ!

    Νεα Δημοκρατια
    το κομμα των νοικοκυραιων φοροφυγαδων απατεωνων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

    Δεν σε ψηφισα γιατι απλά δεν σε πιστεψα και ουτε σε πιστευω. Αυτό ομως δεν σημαίνει οτι δεν σεβομαι αυτο που αποφασισε ο λαός, όποτε εχεις ολο εκεινο τον απαιτούμενο χρονο που χρειαζεσαι να φτιαξεις μια δυνατη κυβερνηση και να υλοποιήσεις όλα αυτα που υποσχεθηκες προεκλογικα.
    Γνωριζωντας το μπομπολισταν που ηδη άρχισε τις επιθεσεις του ασχολουμενο οπως παντα με μαλακιες και σκατοειδησεις γιατι αυτο μονο μπορει να αναπαραγει το σκατο καναλο τους, ειδήσεις για πολυ μαλακες και τσογλανολαμογια, σου συνιστω να μην αδιαφορήσεις και να τους βαλεις οχι μονο χερι αλλα αγκωνα.
    Ευχομαι πραγματικα να μας διαψευσεις ολους ευχαριστα οσους είχαμε και εχουμε ενδοιασμους απεναντι σε σενα και στο κομμα σου.
    Γνωριζω οτι εχεις να ανεβεις Γολγοθά και να περασεις σκληρα μονοπατια για να ανακουφίσεις εστω και λιγο αυτον τον κατεστραμμενο τόπο.
    Από ολα οσα υποσχεθηκες προεκλογικα σχετικα με την οικονομια την υγεια την παιδεια τις μεταρυθμισεις την αναπτυξη εγω μενω μονο σε μια σου διακυρηξη που θα την περιμενω.
    ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ- ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ. ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ.ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑΔΗΜΕΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΣΙΩΝ ΤΩΝ ΜΙΖΑΔΟΡΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ. ΙΔΟΥ ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ!!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ. ΔΙΑΨΕΥΣΕ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕ ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΨΕΜΜΑ ΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ Ο ΓΑΠ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ.

    ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτή η κυβερνηση της ΝΔ κατά κύριο λόγο δεν εχει και μεγαλα περιθώρια ανοχής,συνεπώς θα πρέπει να δράσει άμμεσα και προς όλους τους τομείς γιατι δεν ειναι κυβερνηση μονο του 29% αλλα όλων των Ελληνων.

    Θα την χαρακτήριζα σαν κυβέρνηση αναστενάρηδων και οχι σαν καρβουνιάρηδων να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά αλλά να περπατήσουν πάνω σε αυτά.

    Νομίζω ότι ο Αντωνης Σαμαράς οτι θα δικαιώσει το περί δικαίου αίσθημα τουλαχιστον στα θέματα της πολιτικής κάθαρσης και δικαιοσύνης.
    Η τοποθέτηση του κυρίου Ρουπακιά στο υπουργείο δικαιόσυνης προμηνύει κατι τέτοιο.
    Ολοι γνωρίζουν ότι τα ψέμματα τελείωσαν και απεναντι τους έχουν ενα κατεστραμμένο λαό και μια χωρα ερείπιο, γνωρίζουν οτι ακομα και το βηξιμο τους θα αξιολογείται καθημερινά γιατι το αντίτιμο στην κοινωνία είναι οι ζωές ανθρωπων και όχι μονο οι αριθμοί.
    Αν πραγματικά θελουμε κατι να αλλαξει προς το καλύτερο ειναι να στηριχθεί αυτη η κυβερνηση για να υλοποιήσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις της. Αν λοξοδρομήσει να κατακεραυνωθεί και να χτυπηθεί απο ολους και από όλα γιατι τότε οριστικά η χωρα θα είναι ενταφιασμένη και οι εκρηκτικές αντιδράσεις του λαού συνθύμελες. Τοτε κανενας φοβισμένος συνταξιουχος δεν θα βρεθεί να τους βοηθησει με την ψηφο του όπως εγινε στις 17 του μηνος. Αυτό που θα αντιμετωπίσει θα ειναι λαικη οργή χωρις χρώματα και ταμπέλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αντώνη, σάμπως ξεθώριασε εκείνο το "έλεγχος των πολιτικών" για τη μάσα από το 74 και μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση