GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέταξαν κροτίδες σε… αστυνομικούς!

Ακριβά θα πληρώσουν την εξυπνάδα που έκαναν να πετάξουν κροτίδες στα πόδια… αστυνομικών, δύο νεαροί που προσπάθησαν να εξαφανιστούν πριν οι ...

Ακριβά θα πληρώσουν την εξυπνάδα που έκαναν να πετάξουν κροτίδες στα πόδια… αστυνομικών, δύο νεαροί που προσπάθησαν να εξαφανιστούν πριν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. συνειδητοποιήσουν ότι δεν δέχονταν… πυροβολισμούς!
Οι δυο νεαροί ηλικίας 22 και 26 χρόνων περνούσαν τυχαία από το σημείο όπου έκαναν ελέγχους οι άνδρες της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας και σκέφτηκαν να κάνουν… πλάκα σε βάρος τους! Όμως, οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν, τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου για παράβαση του νόμου περί κροτίδων και βεγγαλικών.
Πιο σοβαρό ήταν το επεισόδιο που συνέβη στην πόλη της Ναυπάκτου, όταν ένας επιχειρηματίας τα έβαλε με έναν άνδρα της Δημοτικής Αστυνομίας που του έκοψε κλήση για παράνομη στάθμευση μπροστά στο κατάστημά του, χωρίς να κάνει το ίδιο σε άλλα σταθμευμένα αυτοκίνητα. Λόγο με το λόγο, οι δύο άνδρες ήρθαν στα… χέρια και χρειάστηκε η επέμβαση αστυνομικών για να χωριστούν και να καταλήξουν στο τμήμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση