GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπλερ: Να εγγυηθεί η Γερμανία το χρέος των αδύναμων μελών για να σωθεί η ευρωζώνη

Η ευρωζώνη θα επιβιώσει μόνο εάν η Γερμανία εγγυηθεί τα χρέη των δοκιμαζόμενων κρατών μελών της νομισματικής ένωσης, δήλωσε ο πρώην πρωθ...


Η ευρωζώνη θα επιβιώσει μόνο εάν η Γερμανία εγγυηθεί τα χρέη των δοκιμαζόμενων κρατών μελών της νομισματικής ένωσης, δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τόνι Μπλερ, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης που παραχώρησε στο BBC.
«Η μόνη κίνηση που θα σώσει το κοινό νόμισμα πλέον είναι ένα μεγάλο σχέδιο στο οποίο η Γερμανία είναι προετοιμασμένη να δεσμεύσει πλήρως την οικονομία της [στο ευρώ]», είπε ο κ. Μπλερ, υπογραμμίζοντας ότι το Βερολίνο πρέπει να «εκλάβει το χρέος του ενός ως το χρέος όλων.
«Αυτό σημαίνει πως οι άλλες χώρες στην ευρωζώνη πρέπει να μεταρρυθμιστούν, χρειάζονται ακριβή, αξιόπιστα προγράμματα αλλαγής ώστε να μεταρρυθμιστούν, προκειμένου η Ευρώπη να ανακτήσει την ανταγωνιστικότητά της», πρόσθεσε.
Οσο για την παραμονή του Λονδίνου έξω από την ΟΝΕ, ο κ. Μπλερ γνωμοδότησε ότι «εάν [οι Ευρωπαίοι] επιλύσουν [τα προβλήματά τους] και κινηθούν εκ νέου μπροστά,, τότε η Βρετανία θα έχει να κάνει μία πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή» για τυχόν συμμετοχή στο κοινό νόμισμα.

2 σχόλια

  1. ποκάλυψη: "Ιερές μπίζνες" με δωρεές σε Ναούς της Λάρισας!




    ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΙΔΗΣ

    Βιομηχανία εικονικών δωρεών είχε στήσει κύκλωμα στα Φάρσαλα, με τη συμμετοχή ιερωμένων!

    Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά, λέει ο λαός. Αυτό αποδεικνύει η υπόθεση που φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα το Pheme.gr.

    Επί σειρά ετών κύκλωμα ιερωμένων και λογιστών ιερών ναών της περιοχής των Φαρσάλων εξέδιδε -εν αγνοία της Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος, Φαναρίου και Φαρσάλων- εικονικές αποδείξεις δωρεών, αποκομίζοντας κέρδη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

    Μάλιστα, είχαν ρυθμίσει τα ποσοστά των κερδών τους για να μην υπάρχουν έριδες και προστριβές.

    Οι αθεόφοβοι ιερωμένοι αποκόμιζαν ποσοστό 7% επί του ποσού της εικονικής δωρεάς.

    Οι θεομπαίχτες λογιστές κέρδιζαν 3% και το υπόλοιπο οι εικονικοί ευεργέτες της ελληνικής εκκλησίας.

    Την πολύκροτη υπόθεση έφερε στην επιφάνεια η περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας του ΣΔΟΕ, έπειτα από πολύμηνες και πολυσχιδείς έρευνες.

    Είναι χαρακτηριστικό ότι καθοριστικό ρόλο στη διαλεύκανση του μαφιόζικου κυκλώματος, που δρούσε στην περιοχή των Φαρσάλων, είχε η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος, η οποία συνέδραμε στο έργο των ελεγκτικών υπηρεσιών, αποκαλύπτοντας τις "ιερές μπίζνες"!

    Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε τον χαλβά Φαρσάλων, καιρός να μάθουμε τις "δωρεές Φαρσάλων"!

    Σύμφωνα με το πολυσέλιδο πόρισμα του ΣΔΟΕ, που φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα το Pheme.gr, εικονικές αποδείξεις δωρεών εκδόθηκαν από τους ιερείς των εξής Ιερών Ναών της περιοχής Φαρσάλων:

    1. Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης - Ρήγαιο Φαρσάλων.

    2. Υψώσεως Τιμίου Σταυρού – Σταυρός Φαρσάλων.

    3. Άγιος Γεώργιος – Φάρσαλα.

    4. Αγία Σοφία – Πλατάνου Φαρσάλων.

    5. Αγία Αικατερίνη – Ξυλάδες Φαρσάλων.

    6. Άγιος Γεώργιος – Καλλιθέα Φαρσάλων.

    7. Άγιος Βησσαρίωνας – Μεγάλο Ενύδριο Φαρσάλων.

    8. Άγιος Δημήτριος – Κατωχωρίου Φαρσάλων.

    9. Ζωοδόχου Πηγής – Μικρό Ενύδριο

    10. Άγιος Αντώνιος – Φάρσαλα

    11. Άγιος Αντώνιος – Ναρθακίου Φαρσάλων

    Μέσα σε διάστημα δυο ετών, το κύκλωμα των λογιστών, φοροτεχνικών και ιερωμένων, σε συνεργασία με εύπορους κατοίκους της περιοχής, εξέδωσε εικονικές αποδείξεις δωρεών ύψους 1.100.000 ευρώ.

    Με τον τρόπο αυτό το μαφιόζικο κύκλωμα που δρούσε στην περιοχή των Φαρσάλων, αποκόμισε κέρδη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, ζημιώνοντας το κράτος μέσω των φοροαπαλλαγών, δίχως φυσικά να βάλουν έστω και ένα ευρώ για την συντήρηση των ναών ή για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού τους έργου.

    Διαβάστε την έκθεση που συνέταξε η ανακριτική επιτροπή της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, στηριζόμενη στις κατάθεση του επίορκου ιερωμένου Ι.Κ, για το πώς στήθηκαν οι ιερές μπίζνες στην περιοχή των Φαρσάλων το 2008!

    "Κατά τη διάρκεια του έτους 2008 κάποιοι φορολογούμενοι του εζήτησαν αποδείξεις δωρεών, προκειμένου να έχουν κάποια φορολογική απαλλαγή. Έχων αρχικώς κάποιαν αμφιβολία, η φοροτεχνικός Π.Κ τον καθησύχασε πως δεν υφίσταται πρόβλημα. Ούτως εξέδωσε συνολικώς 23 αποδείξεις για το έτος 2008 συνολικού ύψους 138.650 ευρώ. Επιπλέον ανέφερε ότι ουδέποτε ο Ναός ωφελήθηκε εκ των αποδείξεων αυτών"!

    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ???? ΜΕ ΠΟΛΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΟΝΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ..ΣΕ ΠΆΠΑ.. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΌ.. ΔΉΜΑΡΧΟ.. ΒΟΥΛΕΥΤΉ.. ΔΙΚΑΣΤΉ.. ΕΦΟΡΙΑΚΌ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέρμα οι ΜΑΛΑΚΙΕΣ όλων των σημερινών πολιτικών και τον κομμάτων τους...

    Κατηγορήστε ΟΛΟΙ για βαριά κακουργήματα, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, οικονομολόγοι, αναλυτές της ΜΑΛΑΚΙΑΣ..

    1}Δεν ήξερε κανείς σας ότι η Ελλάδα δανειζόταν ΕΔΏ και 30 χρόνια;

    2}Δεν ήξερε κανείς ότι δεν παράγαμε ΤΊΠΟΤΑ και ζούσαμε με δανικά; από κοινοτικά προγράμματα; ΕΣΠΑ και επιδοτήσεις ;

    3} Δεν ήξερε κανείς ότι βάζατε τον γεωργό και πετούσε την γεωργική παραγωγή του στης χωματερές και με επιδότηση μάλιστα ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;..

    Όποιος σήμερα λέει ότι αν μείνουμε στην ΕΥΡΩΠΗ θα σωθούμε με την ανάπτυξη που ΘΑ γίνει είναι ψεύτης...

    Ο Κόσμος έχει παραδεχτή την ΉΤΑ του, είμαστε ένας ηττημένος ΛΑΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΏΝ ΑΛΛΑ ΟΎΤΕ ΜΕΛΏΝ με όλους αυτούς {εδώ έφτασε η χρυσή αυγή να θέλει να καταγγείλει το μνημόνιο αλλά να είναι στην Ε.Ε και στο ευρώ}..

    Δεν υπάρχει ούτε ΕΝΑΣ τους να έμπνευση τον κόσμο ΟΎΤΕ Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α ούτε το Κ.Κ.Ε {Καλά το Κ.Κ.Ε περιμένει να αναστηθεί ο ΛΈΝΙΝ ΚΑΙ Ο ΣΤΆΛΙΝ ΠΑΡΈΑ} να κάνει την μεγάλη ΑΝΤΕΠΊΘΕΣΗ!!! ΜΑΛΑΚΙΕΣ του παρελθόντος ενώ σήμερα θα έπρεπε να είχε ήδη αποθήκες με καρπούς, να οργανώνει κόσμο στην υπερθω για να μην πεινάσει ο κόσμος να έχει κάνει πράξης και ΟΧΙ καταγγελίες..

    Οι άνθρωποι θα πρέπει να σκάψουν την Ελληνική γη , να οργανωθούν έξω από τα σημερινά ΚΌΜΜΑΤΑ και πολιτικές αυτά μυρίζουν μούχλα ...

    Όσο πιο γρήγορα φύγομε από την Ευρωπη και την ευρωζωνη τόσο πιο γρήγορα θα έλθει η ΠΑΡΑΓΩΓΉ ΜΑΣ θα μάθουμε να ζούμε με αυτά που θα βγάζουμε .. Όσο τους δίνομε χρόνο να μας >>δανείζουν<< τόσο θα οργανώνονται για την τελική εξόντωση μας ..

    Είμαστε οι Ηττημένοι ,οι ταπεινωμένοι , κάθε ημέρα χάνομαι την ΑΞΙΟΠΡΕΠΙΑ μας και γινόμαστε και ξευτελισμένοι...


    Όσο η Ευρωπη διαθέτη φορολογικούς παραδείσους ΜΟΝΑΚΌ ,ΛΙΧΝΕΣΤΑΙΝ, ΣΙΤΙ ΛΟΝΔΊΝΟ, ΣΚΟΠΙΆ ,ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΦ ΣΟΡ εταιρείες στο κόσμο τον έχασε ΠΌΛΕΜΟ. ΟΧΙ ΘΑ ΤΟ ΧΆΣΕΙ, ΤΟΝ ΈΧΑΣΕ ΗΤΤΗΘΉΚΑΜΕ ..

    Από εδώ και πέρα θα επηρεάζονται εύκολα οι άνθρωποι και θα έχομε την άνοδο του ΦΑΣΙΣΜΟΎ για μια μπουκιά ψωμί τα πράγματα θα γίνονται ανεξέλεγκτα ...

    Ηττηθήκαμε αδέλφια μην αυταπατάστε μαζί με εμάς όλη η ΕΥΡΩΠΗ πρέπει να μαζέψουμε τους νεκρούς μας και να τους θάψουμε, να σώσουμε τους τραυματίες μας και να ξεκινήσουμε να φτιάχνουμε την Ελλαδα από την αρχή , χωρίς κανένα τους από παλιό πολιτικό κατεστημένο ..


    ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ θΑ ΔΕΊΤΕ την προδοσία αυτής της κυβέρνησης, θα μας πούνε μαζί με τα παπαγαλάκια τους ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ότι >>με ΣΚΛΗΡΕΣ διαπραγμάτευση κερδίσαμε 2-3 χρόνια αναπροσαρμογής ΑΛΛΑ θα μας βάλουν πανωτόκια συν 20 δις ευρώ...<<

    Και μετά το 2015 τι;

    Μην τους ακούτε δεν θα γίνει καμιά επένδυση σε μια χώρα που κάθε ημέρα βγαίνουν και μας λένε ΟΙ ΔΑΝΙΣΤΕΣ σκασμός είστε μια πτωχευμενη χώρα.

    τώρα είναι ώρα που θα κάνουν ΑΡΠΑΧΤΕΣ όλοι , εμείς ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ τους δίνουμε χρόνο; για να μας εξοντώσουν !!!

    Περίμενα από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α να λέει αλήθειες, να κάνει από τώρα κουμάντο σε πρώτες ύλες, καύσιμα, καρπούς σποράς, φάρμακα από χώρες εκτός ΕΥΡΩΠΗΣ ανοιχτά .. όχι να λέει ναι στο ευρώ και ότι εμείς θα το είχαμε επαναδιαπραγματευθεί καλύτερα ??

    Μα δεν βγαίνει ο λογαριασμός θα πούνε πολλοί.. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΌ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ όταν θα είμαστε στο ευρώ και την ευρωζωνη, ΈΧΟΥΝ βάλει αυτό το πυρηνικό όπλο που λέγετε του 3% στα δημοσιονομικά σας..δεν θα το πιαστεί το 3% ποτέ ούτε σε 250 χρόνια..

    Αλλά άντε και να το πιάσαμε, μην χαλάσω το όνειρο κάποιων, όσο υπάρχουν οφ σορ,σιτι Λονδίνου, Μονακό η Ελλαδιτσα δεν θα δει άσπρη ημέρα..

    Ακουστέ το μεγάλο κόλπο ΕΚΕΊ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ αλλά και στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α ... ΚΑΝΈΝΑ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΊΟ ΔΕΝ ΣΥΝΔΈΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΆΛΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

    ΓΙΑ ΚΆΝΕΤΕ ΕΝ ΟΝ ΛΑΙΝ ΣΎΣΤΗΜΑ ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΤΑ ΠΕΡΟΥΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΤΟΥ ΚΆΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΣ. ΤΟΥ ΔΗΜΆΡΧΟΥ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΎ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΉ ΜΑΣ ,ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΎ ΜΑΣ. ΤΟΥ ΕΦΟΡΙΑΚΟΎ ΜΑΣ..

    ΛΑΟΊ ΞΥΠΝΆΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΎ ΜΑΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΝΆΝΕ ΤΑ ΔΆΧΤΥΛΑ, Η ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΩ ΤΡΌΠΩ Η ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΤΡΌΠΩ.....

    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΉΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΎΟΥΝ ΆΛΛΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση