GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν για διακίνηση όπλων

Τέσσερις Έλληνες, 29, 34, 36 και 41 ετών, συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές της Αττικής με την κατηγορία ότι διακινούσαν όπλα. Στην κατο...

Τέσσερις Έλληνες, 29, 34, 36 και 41 ετών, συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές της Αττικής με την κατηγορία ότι διακινούσαν όπλα.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν πολεμικά όπλα, υποπολυβόλα, πιστόλια, περίστροφα, καραμπίνες και φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.
Η διακίνηση τους γινόταν από κατάστημα όπλων που λειτουργούσε παράνομα στο Περιστέρι και από ταβέρνα στην Πετρούπολη.
Στα σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκαν:
Τέσσερα (4) πολεμικά τυφέκια Τρία (3) υποπολυβόλα εκ των οποίων τα δύο (2) μάρκας THOMSON και το ένα (1) KALASNIKOF Δέκα (10) πιστόλια Τρία (3) περίστροφα Πέντε (5) κυνηγετικές καραμπίνες Πεντακόσια τριάντα επτά (537) φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων για πυροβόλα όπλα και Πέντε (5) γεμιστήρες για πυροβόλα όπλα Έξι (6) αεροβόλα τυφέκια Δέκα (10) αεροβόλα περίστροφα Εκατόν εννέα (109) φυσίγγια κρότου Δέκα (10) κοντάκια όπλων Τρεις χιλιάδες τριακόσια είκοσι (3.320) κυνηγετικά φυσίγγια Οχτώ (8) ξιφολόγχες Δύο (2) σκοπευτικά LASER Μία (1) σκοπευτική διόπτρα όπλου Ένα (1) TASER αράντα τρία (43) καπνογόνα Δύο (2) εκτοξευτήρες βεγγαλικών – καπνογόνων Δύο (2) πυροτεχνήματα – ρουκέτες. Τέσσερα (4) τόξα και δεκατρία (13) βέλη

3 σχόλια

  1. «Δεν θα εκβιαστούμε από την τρόικα στο όνομα της διακοπής της χρηματοδότησης, θα πάμε μπροστά θα αντέξουμε και μία διακοπή χρηματοδότησης, θα υπάρχουν δυσκολίες αλλά θα αντέξουμε και δεν θα οπισθοχωρήσουμε στο όνομα μίας μνημονιακής πολιτικής που είναι καταστροφική για τη χώρα» είπε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης απαντώντας στην ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου για το εναλλακτικό σχέδιο το οποίο δεν ανακοίνωσε χθες ο Αλ. Τσίπρας.

    Ο κ. Λαφαζάνης, ο οποίος απέρριψε κάθε συζήτηση συμμετοχής του ΣΥΡΙΖΑ σε μία οικουμενική κυβέρνηση ή ακόμη και στήριξη κυβέρνησης που θα έχει ως βασικό κορμό τη ΝΔ, εκτίμησε πάντως ότι η διαπραγμάτευση με την τρόικα την οποία θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα φτάσει στο σημείο του εκβιασμού.

    ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΤΕ ; ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ; ΟΙ ΝΕΟΙ ; ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΩΝ 500 Η 1000 ΕΥΡΩ ; ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ;

    ΜΕΓΑΛΟ ΡΙΣΚΟ ΤΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ... ΑΛΛΑ,ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΕΙΣ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ! ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΛΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ... ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ! ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΟΖ, ΛΟΓΩ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΕΡΙΞΕ ΚΑΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σόιμπλε: Σε περίπτωση που η Ελλάδα εξερχόταν της ευρωζώνης, δεν θα άλλαζε τίποτα ως προς τις μεταρρυθμίσεις
    Πηγή: ΑΠΕ 13/06/12-14:41

    «Η Ελλάδα βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση, αλλά δεν θα την βοηθήσουμε, λέγοντας ότι η αιτία των προβλημάτων της βρίσκεται στην Ιταλία ή στη Γερμανία. Η αιτία των προβλημάτων της, για τα οποία υποφέρουν οι Έλληνες, εντοπίζεται στις ελλείψεις της ελληνικής πολιτικής, που συνεχίσθηκαν επί δεκαετίες. Στηρίζουμε την Ελλάδα με δάνεια εντυπωσιακού εύρους, παρά ταύτα, μόνον η Ελλάδα μπορεί να λύσει τα προβλήματά της» δηλώνει ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα «Λα Στάμπα».

    Και ο κ. Σόιμπλε προσθέτει: «Η Γερμανία, μαζί με άλλους, έκανε καθοριστικά βήματα για να σταθεροποιηθεί το ευρώ. Σε κάθε φάση, καταλήξαμε σε συμφωνίες τις οποίες εμείς σεβαστήκαμε, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για όλους τους άλλους. Δείξαμε μεγάλη ευελιξία, δείξαμε κατανόηση, δεν πατάμε φρένο. Θέλουμε πιο δυνατούς θεσμούς και μπορούμε να τους φτιάξουμε ακόμη πιο γρήγορα». Σύμφωνα με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, «η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει σε ισχυρές δομικές μεταρρυθμίσεις, ώστε να λύσει τα προβλήματα της μη ανταγωνιστικής οικονομίας και της ασταθούς δημοσιονομικής κατάστασης. Δεν υπάρχει άλλη οδός, έστω κι αν ο ελληνικός λαός υποφέρει».

    «Σε περίπτωση που η Ελλάδα εξερχόταν της ευρωζώνης, δεν θα άλλαζε τίποτα ως προς την ανάγκη να εφαρμοστούν οι μεταρρυθμίσεις. Είμαστε σαφώς διατεθειμένοι να βοηθήσουμε την Ελλάδα να παραμείνει στο ευρώ, αλλά οι Έλληνες δεν γίνεται να αποφύγουν τις δομικές προσαρμογές. Στο σημείο αυτό, οι εκλογές δεν θα επέφεραν καμία αλλαγή. Είναι καλύτερα να παραμείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη» καταλήγει ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση