GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ο κόσμος εκτιμά τη λύσσα του κατεστημένου ενάντια στο ΣΥΡΙΖΑ»

«Δεν έχουμε σκοπό να γίνουμε “πλυντήριο” κανενός» τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, αναφερόμενος στα σενά...

«Δεν έχουμε σκοπό να γίνουμε “πλυντήριο” κανενός» τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, αναφερόμενος στα σενάρια προσχωρήσεων στελεχών του ΠΑΣΟΚ στο κόμμα της Κουμουνδούρου, ενόψει των νέων εκλογών 2012, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Flash.
«Είναι ψέματα όσα λέγονται για προσχωρήσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ στο ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Λαλιώτης το διέψευσε ο ίδιος και είπε «είμαι και παραμένω στο ΠΑΣΟΚ». Για τον κ. Κοτσακά που εμφανίζεται ως το δεξί χέρι του κ. Τσίπρα και ο οργανωτικός εγκέφαλος του ΣΥΡΙΖΑ, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι “είμαι συνταξιούχος, ζω στη Χίο, ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές, αλλά δεν έχω καμία οργανωτική ανάμειξη”. Αλλά τη διάψευσή του δεν την έπαιξαν όλοι αυτοί που αναπαράγουν αυτές τις φήμες. Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι που παλαιότερα ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ, ψήφισαν στις 6 Μαΐου ΣΥΡΙΖΑ. Και θα γίνουν πολλοί περισσότεροι. Μισθωτοί, συνταξιούχοι, ανάμεσά τους και κάποιοι που υπήρξαν συνδικαλιστές» σημείωσε ο κ. Παπαδημούλης.
«Δε ζητάμε πιστοποιητικά πολιτικών και κοινωνικών φρονημάτων. Αλλά στο ποιοι είναι στην ηγεσία μας, στα ψηφοδέλτιά μας, ποιοι είναι το πρόσωπό μας, η “βιτρίνα” μας, έχουμε πολύ αυστηρά κριτήρια τα οποία σχετίζονται με τη διαδρομή του καθενός, γιατί δεν έχουμε σκοπό να γίνουμε “πλυντήριο” κανενός. Κι αυτό ακριβώς εκτιμά ο κόσμος σε εμάς, γι’ αυτό υπάρχει το ανοδικό ρεύμα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και γι’ αυτό υπάρχει και η λύσσα ενός κατεστημένου απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ» κατέληξε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση