GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα διαφήμιση με το αναγνωστικό της δραχμής!

  Γράφει ο Νίκος Ζαχαριάδης Μετά τα παιδάκια που βρίσκονται στην τάξη της δραχμής και ρωτάνε τον δάσκαλό τους «γιατί κύριε», η Νέ...

 Γράφει ο Νίκος Ζαχαριάδης
Μετά τα παιδάκια που βρίσκονται στην τάξη της δραχμής και ρωτάνε τον δάσκαλό τους «γιατί κύριε», η Νέα Δημοκρατία δίνει συνέχεια με ένα νέο spot, όπου αυτή τη φορά βλέπουμε τα σχολικά βιβλία της τάξης
Νέα θύελλα αντιδράσεων αναμένεται να προκαλέσει η συνέχεια της περίφημης διαφήμισης με το σχολείο την εποχή της δραχμής, καθώς τώρα πλέον, οι δημιουργοί του spot ξεπέρασαν κάθε όριο και χρησιμοποίησαν μια ακόμα πιο ευαίσθητη ομάδα πληθυσμού: Τους …….
πολιτικούς. Για να περάσουν το νέο τρομοκρατικό μήνυμά τους, ότι «Δεν παίζουμε με το μέλλον των πολιτικών μας!»
Σύμφωνα λοιπόν με την «άποψη» της Νέας Δημοκρατίας, αν επικρατήσει κάποιο άλλο κόμμα στις εκλογές, δηλαδή δεν είναι πλέον στην εξουσία τα λαμπρά στελέχη της με τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό, που θα μας κρατήσουν στον πυρήνα της Ε.Ε., θα περάσουμε μοιραία στη δραχμή. Αυτό θα έχει ως άμεση συνέπεια τα αναγνωστικά να μετατραπούν σε μαρξιστικές μπροσούρες! Οι πολιτικοί αρχηγοί θα συρθούν ξανά στα θρανία προκειμένου να μάθουν από την αρχή την αλφαβήτα με φράσεις όπως «Τσου και Α, Τσα» (δηλαδή «Τσά-βες»), ενώ τα σχολεία θα γεμίσουν ομοιώματα της δραχμής και καθηγήτριες που θα μοιάζουν στον Αλέξη Τσίπρα!!!
Ήδη, οργανώσεις για τα δικαιώματα των πολιτικών με ειδικές επικοινωνιακές ανάγκες έχουν κινητοποιηθεί, προκειμένου να σταματήσει η προβολή της διαφήμισης που τους εκμεταλλεύεται και τους προσβάλλει κατάφωρα, καθώς τους παρουσιάζει σαν ανίκανους, καταστροφικούς και κυρίως αφήνει υπαινιγμούς για τις ευθύνες τους.
Επίσης, σε οργισμένη ανακοίνωσή του, ο Ευάγγελος Βενιζέλος διαμαρτύρεται για τη θέση του στο δεύτερο θρανίο, αφήνοντας υπαινιγμούς ότι εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες προπαγάνδας, ενώ ο Πάνος Καμμένος από την πλευρά του, δηλώνει ότι θα κάνει μήνυση στους υπεύθυνους που τον δείχνουν έξω από την τάξη, να κάνει κοπάνα, παρουσιάζοντάς τον δηλαδή σαν αμόρφωτο. 
Αξίζει να σημειωθεί, ότι λίγο πριν βγει στη δημοσιότητα το νέο spot, έγινε μια μικρή παρέμβαση και σβήστηκε η εικόνα του Βλαντιμίρ Πούτιν πάνω από την έδρα, γιατί θα υπενθύμιζε τον ευρωσκεπτικισμό της Νέας Δημοκρατίας, πράγμα που δεν είναι του παρόντος, αφού τώρα αυτό το πουλάει κάποιος άλλος. 
Πάντως, σύμφωνα με μερίδα νεοδημοκρατών που αντιμετώπισαν με σκεπτικισμό το πρώτο σποτ, η συνέχεια ήταν απαραίτητη, αφού στο προηγούμενο, ούτε μισογκρεμισμένη τάξη σχολείου φαινόταν, ούτε η ελλειψη του ηλεκτρικού ρεύματος γινόταν φανερή (όπως θα συμβεί μόλις περάσουμε στη δραχμή…), ούτε τα παιδάκια ήταν ντυμένα με κουρέλια. Και το κυριότερο: Δεν γινόταν φανερό το μήνυμα ότι στην ερώτηση «Γιατί Κύριε…», η απάντηση παραπέμπει στο facebook και στη γνωστή σελίδα «Ρώτησε τον Αντώνη Σαμαρά!»
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση