GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καραμανλής: "Αντώνη, μπορώ να νικήσω τον Τσίπρα"!

Έτοιμος για παν ενδεχόμενο δήλωσε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά ο Κώστας Καραμανλής. Σε συνδιάσκεψη που έγινε τη Τετάρ...

Έτοιμος για παν ενδεχόμενο δήλωσε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά ο Κώστας Καραμανλής. Σε συνδιάσκεψη που έγινε τη Τετάρτη στα γραφεία της Συγγρού το νέο μέλος του Blog μας ο Νεκτάριος Παλινδρομάκης ήταν εκεί ώστε να αντλήσει πληροφορίες για όλο το παρασκήνιο στις διαπραγματεύσεις της Νέας Δημοκρατίας τόσο με τα δεξιά περιφερειακά κόμματα όσο και με το ενδεχόμενο να μην οδηγήσει στις κάλπες της 17ης Ιουνίου ο Σαμαράς τη ΝΔ αλλά ένα πρόσωπο που συμβολίζει τις τελευταίες μέρες ευημερίας που γνώρισε το έθνος!
Γυρνώντας ο Νεκτάριος στα γραφεία της ομάδας ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος, ενώ πέσαμε όλα τα παιδιά επάνω του για να μάθουμε τη σχεδιάζεται για το δυνατό come back στις κάλπες. Ο Στέφανος ξεκίνησε και τον ρωτούσε για τη κατάσταση που ήταν ο Σαμαράς μετά από τόσα τηλέφωνα με Ντόρα και Γιώργο, ενώ εγώ ρωτούσα για τις σκέψεις του Καραμανλή πάνω στο σχέδιο του κόμματος για την επανένωση της κεντροδεξιάς!
“Ο Αντώνης ήταν συντετριμμένος από τη στεναχώρια του” είπε ο Νεκτάριος, ” Καταφέραμε και ανταλλάξαμε μερικές κουβέντες για το εκλογικό αποτέλεσμα και αντιλήφθηκα πόσο συμπονούσε τη θέση των Ελλήνων και πόσο τους δικαιολογούσε για τη στροφή τους στο Σύριζα” συνέχισε, έτσι πήραμε χαρτί και στυλό και αρχίσαμε να γράφουμε τα λόγια του Αντώνη…
” Τους καταλαβαίνω Νεκτάριε, φερθήκαμε σκληρά και πίστεψε με εμείς πονέσαμε περισσότερο, πρότεινα να κάνουμε και δικές μας περικοπές αλλά με απείλησε η Αλέκα με νέα Δεκεμβριανά” ο Νεκτάριος ήπιε μια γουλιά από το ουίσκι του και συνέχισε να μας αφηγήτε ” Θα κάνω τα πάντα για να προστατέψω τους Έλληνες από το κακό της Αριστεράς ! Ο Τσίπρας τα έχει βρει με τους δανειστές και έχουν αποφασίσει να μας γυρίσουν στη δραχμή με αντάλλαγμα εδάφη από τη Θράκη και τη Κρήτη , πρέπει να προστατέψω τη πατρίδα μου! ” Η φωνή του βγήκε σα λυγμός και επέστρεψε πίσω να μιλήσει με τα στελέχη του κόμματος.
Ήμασταν αρκετά μουδιασμένοι και βυθιστήκαμε σε σκέψεις για το μέλλον αυτής της χώρας… Ο Νεκτάριος μας είπε πως έμεινε να παρακολουθεί τις εξελίξεις για αρκετή ώρα όταν τελικά ο Αντώνης με τον Καραμανλή πήγαν στο τρίτο όροφο όπου βρίσκεται το project room του κόμματος, ευτυχώς η Αλεξία που είναι υπεύθυνη ήξερε το Νεκτάριο και του επέτρεψε να παρακολουθήσει τη συζήτηση των δύο αντρών και τριών συμβούλων τους που κατεύθασαν μετά το Νεκτάριο.
” Η ώρα είχε πάει έντεκα και ο Κώστας Καραμανλής στεκόταν όρθιος κοιτώντας τη κίνηση της Συγγρού και λογίζονταν όσα ειπώθηκαν στο αμφιθέατρο πριν λίγο” είπε ο Νεκτάριος, “Μέχρι που σε μια στιγμή γυρνάει και χτυπάει με μια γροθιά το γραφείο του Αντώνη! “συνέχισε.
“Μπορώ να τον Νικήσω Αντώνη! φώναξε βραχνιασμένος ! Μπορώ Αντώνη, Μπορώ να νικήσω το Τσίπρα ” και παρατήρησε ο Νεκτάριος “Είχαμε μείνει όλοι μας άφωνοι, ενώ ο Αντώνης είχε ακουμπήσει τα γυαλιά του στο γραφείο και έσφιγγε με τα δάχτυλα του τις κόρες των κλειστών ματιών του.”
Ο Νεκτάριος μας εξήγησε πως το κλίμα ήταν βαρύ και οι τρεις σύμβουλοι είχαν αποστασιοποιηθεί από τους δύο μεγάλους άνδρες και συζητούσαν στο καναπέ. “Εν συνεχεία ακολούθησε ένας πολύ δυνατός διάλογος που δε περίμενα πως θα είχα τη τύχη να ακούσω”
“Είσαι η ίδια η παράταξη, χωρίς εσένα η Νέα Δημοκρατία δεν έχει ψυχή, η Ελλάδα δεν έχει ελπίδα” είπε ο Αντώνης και συνέχισε… ” Αν βγεις μπροστά τώρα θα σε πολεμήσει η αριστερά, ξέρεις πως η ώρα σου θα ρθει όταν θα βάλεις το βέτο στο Τούρκο και ως τότε σε θέλουμε ακέραιο και άφθαρτο!”. Ο Κώστας κοίταξε το πάτωμα και ψιθύρισε ”Γιατί δε σε πιστεύουν, τι έχουν πάθει ;” και ο Σαμαράς αποκρίθηκε σηκώνοντας όρθιο το ανάστημα του ” Γιατί το Πασοκ δηλητηρίασε αυτό το λαό με ψέμα και διαπλοκή και τώρα δε ξεχωρίζουν την αλήθεια από το ψέμα”, “Δεν έχεις άδικο” απάντησε ο Κώστας, “Μήπως ο Πάνος δεν αποκόλλησε τον αγνό Νεοδημοκράτη από τη μήτρα του με ψέματα και παραμύθια ;” αναρωτήθηκε.
Τότε ο Σαμαράς πήρε το ποτήρι με τη βότκα του και το σπάσε στο πάτωμα ! ” Θα τη σκίσω γιατί είναι πουτάνα είπε!” Οι άντρες του δωματίου κοιτάγανε όρθιοι… ” Τη πουτάνα τη Μέρκελ θα τη σκίσω αρκεί να μου δώσουν την ευκαιρία!”
Ο Νεκτάριος δεν ήθελε να συνεχίσει, βγήκε έξω και άναψε ένα τσιγάρο, ” Δε μας αξίζει…” μουρμούρισε, “Δε μας αξίζει να στερηθούμε αυτό τον άνθρωπο!”

14 σχόλια

  1. Ο Καραμανλής,πράγματι,κάποια στιγμή θα κληθεί να σώσει τον τόπο.Για την ώρα όλοι οι άλλοι αρχηγοί δεν φαίνεται νάχουν τη δύναμη που χρειάζεται να συνεγείρουν και να ωθήσουν το λαό μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ο ΕΝΑΣ ΦΕΣΩΝΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥΛΑΓΕ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο χοντρός και ο λιγνός
    με τα βρακιά στα χέρια
    θα τρέχουν να ξεπλύνουνε
    χεσμένα κωλομέρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σου δώθηκε η ευκαιρία και την πέταξες. Τώρα περίμενε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και μετά όλοι μαζί πήγανε για φαγητό στο αγαπημένο εστιατόριο του Κωστάκη του Καραμανλή.

    Καπετάν Μακρύς. Έλεος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ουαχαχαχαχα...ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ...ουαχαχαχαχα...

    Ο ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗΣ...χαχαχαχαχα

    ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ !!

    Την ώρα που χιλιάδες καρκινοπαθείς πεθαίνουν αβοήθητοι, λόγω έλλειψης φαρμάκων,

    την ώρα που αγωνίζονται να επιβιώσουν οι νεφροπαθείς, οι διαβητικοί, οι παραπληγικοί, οι καρδιοπαθείς,

    την ώρα που ένας στους τρεις είναι άνεργος (1 στους 2 νέους),

    την ώρα που θερίζει η φτώχια, η εξαθλίωση και η δυστυχία,

    την ώρα που χιλιάδες άνθρωποι ψάχνουν στα σκουπίδια για να φάνε,

    την ώρα που 2000 αξιοπρεπείς συμπολίτες μας οδηγήθηκαν στην αυτοκτονία και κάθε ημέρα που περνά, συνεχίζουν να αυτοκτονούν άνθρωποι,

    την ώρα που ΟΛΑ είναι υπό διάλυση – Υγεία, Παιδεία, Ασφαλιστικά Ταμεία, Κράτος,

    την ώρα που σε αυτήν την καταστροφή μας οδήγησαν ΤΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, με τις μίζες, τις Siemens, τα υποβρύχια, τα δομημένα ομόλογα, τις «περήφανες» Ολυμπιάδες τους, τα SWAPS τους, τα Βατοπαίδια τους, τους Κουμπάρους τους… κλπ. κλπ…

    Αν μετά απ’ όλα αυτά, ΕΣΥ επιμένεις να τους ψηφίζεις,

    τότε είσαι ΑΘΛΙΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΟΥ !!!

    και επιπλέον ΠΡΟΔΩΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ!!

    Γιατί κάθε ψήφος σε Σαμαρά και Βενιζέλο, είναι ψήφος στην Μέρκελ, στον Σόϊμπλε, στους μεγαλοτραπεζίτες, στους διεθνείς τοκογλύφους, στο παγκόσμιο παρασιτικό Κεφάλαιο, στις δυνάμεις Κατοχής της χώρας μας!!

    ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ:

    «Ψήφος σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ !!»

    ΘΕΛΕΙΣ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;; ΨΗΦΙΣΕ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!!

    ΘΕΛΕΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ, ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ;;

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α, ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα πράγματα δεν φαίνονται καθόλου ρόδινα. Με νέες δηλώσεις του οι κ. Βενιζέλος και Σκανδαλίδης δήλωσαν οτι θέλουν οικουμενική, ενώ γνωρίζουν ότι ο Σύριζα δεν θα δεχθεί, ούτε ο Καμμένος. Τις ίδιες αδιάλλακτες απόψεις, περί μη συγκυβέρνησης με Σαμαρά, εξέφρασε ο κ. Καμμένος, κάνοντας σχεδόν αδύνατη τη συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας και Σωτηρίας.ΚΚΕ και Χ.Α δεν θέλουν να μπουν σε διακυβέρνηση,οπότε η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά στο φάσμα μιας "Μικρασιατικής καταστροφής", μια εβδομάδα πριν τις εκλογές.
    Ο Σύριζα, με την ουσιαστική κατάργηση της ιδιωτικής πρωτουβουλίας τορπιλίζει κάθε προσπάθεια ανάπτυξης. Με τη φυγή των επιχειρήσεων στο εξωτερικό,ποιους θα φορολογήσει ; Από που θα αυξηθεί το ΑΕΠ ; Το Δημόσιο δεν παράγει πλούτο για να αναδιανεμηθεί στους πολίτες. Το χειρότερο είναι ο κίνδυνος εμφυλίου πολέμου ( στους δρόμους ) μεταξύ συνιστωσών του Σύριζα και της Χ.Α, ενώ η διάλυση των Σωμάτων Ασφαλείας θα προκαλέσει συγκρούσεις μεταξύ Ελλήνων- μεταναστών, οπαδών διαφορετικών ομάδων, θα οδηγήσει σε αυτοδικία και διάλυση του κοινωνικού ιστού. Για πρώτη φορά, μετά τη μεταπολίτευση, η Ελλάδα κινδυνεύει με χάος, ακυβερνησία, κοινωνικές ταραχές και συγκρούσεις ακραίων ομάδων, εσωτερική οικονομική κατάρρευση.Μέσα στα πλαίσια αυτού του πανικού, πολίτες κάνουν μαζικές αγορές τροφίμων, φαρμάκων και σκέφτονται να αποσύρουν καταθέσεις, αν βγαίνει πρώτο κόμμα ο Σύριζα. Το κλίμα θα επιδεινωθεί, αν η ΕΕ δεν μπλοφάρει και κόψει πιστώσεις, επιδοτήσεις και ΕΣΠΑ. Από την άλλη είναι αδύνατον η ελληνική κοινωνία να αντέξει αυτό την καταστροφική, οριζόντια, φορομπηχτική πολιτική Βενιζέλου, που οδηγεί σε ύφεση και αύξηση της ανεργίας.
    Συμπερασματικά, δεν αρκεί πλέον να βγει πρώτο κόμμα η ΝΔ, αλλά θα πρέπει να έχει μεγάλη διαφορά από τον Σύριζα, για να αποφευχθεί μια ολική, νέα "μικρασιατική καταστροφή" σε μια εβδομάδα από τώρα. Από τη στιγμή που πασοκ και ανελ δείχνουν ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΟΙ σε ακραίες θέσεις ακυβερνησίας, οδηγούν τους ψηφόφορους τους προς τη ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. το ειδαμε πριν μιλήσει η νδ είχε 25 % μετα που μηλησε και ειπε να ψηφίσουμε ν.δ κατέβηκε στο 18%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 0 χοντροκωλοκωστας θα μας σώσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε Κωστακη δεν πας για καμμια γαρδουμπα; για κανενα κοκορετσι...μην φοβασαι γυναικα γιατρό έχεις;;;;;;;;;;;;;με σπουδες νηπιαγωγου διάνοια!!!ολα τα σφαζει ολα τα μαχαιρωνει μην φοβασαι δεν παθαινεις τιποτε.

    Ρε κοροιδο θα αφήσεις το playstation και θα ασχοληθείς με ενα κατεστραμμενο λαό που δεν φερεις καμία εύθυνη;;;;;;;;;;;;;

    Καλοκαιριαζει Κωτσαρη το κοληταρι σου ο ΓΑΠ αρχισε τις αποδρασεις απο εδω και απο εκεί, δεν παιρνεις και εσυ τα Καραμανλακια να πας σε καμμια παραλια να παιξετε με τα κουβαδακια και μετα να ξεκοκκαλισεις και καμμια βεργα γύρο;
    Ασε τους λεονταρισμούς χορτασαμε σωτηρες σε αυτο τον τοπο, γιαυτο σου λεω έχεις αραξει λεφτα εχεις ολα πληρωμενα ειναι τον μπελα σου ψαχνεις ασε που μπορει να σκισεις και κανενα καλσον να ανοιξεις κανενα φερμουαρ.
    Ακομα καποιοι στο κομμα πινουν νερο στο ονομα σου, άλλωστε γιατι να μην το κανουν μεσα σε 8 χρονια κανανε περιουσιες δυο γεννεων! θα ηταν και αχαριστοι.
    Κατσε λοιπον εκει γραψε κανενα βιβλιο με τα μεγαλα πολιτικα επιτευγματα σου!! και δωστο να το διαβαζουν οι χειροκροτητες σου και οι συγγενεις σου.
    Να δεις που στο τελος θα σε κανουνε και σενα ΕΘΝΑΡΧΗ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ ΗΜΙΘΕΟ κατι τελος παντων θα εχεις ευφημο μνεία μην στεναχωριεσαι οτι ηταν να κανεις σε αυτο τον τοπο το εκανες με τον καλυτερο τροπο.
    Γιαυτο σου λεω παρε εκει τον Μαμαλακη τον Μποτρινι και τους άλλους σεφ που εχουμε και πειραματίσου σε αυτο που ξερεις καλα. ΜΑΜ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑΝΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λέτε να πλησιάζει η ώρα του του σαπιοκοιλιά-τεμπελχανά Καραμανλή;
    Υπέρβαρος σωματικά, ελλιποβαρής πολιτικά, αχρείαστος πανελλαδικα …

    Αυτός ο μελίρρυτος κενολόγος, κήρυκας του σεμνά και ταπεινά, που ανέχθηκε την διαφθορά και την άφησε να θεριέψει, καταγγέλλοντάς την…

    Λιτανείες κάνουν τα μιζαρισμένα αρχιλαμόγια για την επιστροφή του σουβλακολάγνου… γατί είναι ο μόνος που εγγυάται την αφαίμαξη της χώρας και την σίγουρη ατιμωρησία τους,…

    Το παρελθόν του Κωστάκη τους, τους εγγυάται για το μέλλον τους…
    Βαρέθηκα να ακούω και να διαβάζω …σιωπεί ο Καραμανλής… θα μιλήσει ο Καραμανλής… επιστρέφει ο Καραμανλής…, αθώος ο Καραμανλής …

    AEI SIXTIR KARAMAN -ALH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ζήτω η Ντόρα Ζήτω ,η θρησκεία , Ζήτω το λογιστικό ΛΑΘΟΣ Ζήτω η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ..

    Ας το διάολο ένας καλώς λογιστής δεν υπάρχει σε αυτή την χώρα!!!! ΨΥΦΙΣΤΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΘΑ ΒΡΟΎΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ...ΠΩΣ ΔΙΆΟΛΟ ΞΕΧΝΆΝΕ ΟΙ ΚΏΛΟ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΝΑ ΔΗΛΏΝΟΥΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΜΑΣ !!!!!Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και χρηματική εγγύηση επέβαλε η Ανακρίτρια στον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλο.

    Στην απολογία του ο πρώην δήμαρχος, υποστήριξε ότι η υπεξαίρεση και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος για τα οποία κατηγορείται δεν είναι τίποτα άλλο από ένα λογιστικό λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση