GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Κολομπαρίστικα»(!;)...

Του Θανάση Νικολαΐδη. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ και ανήσυχη στο βραδινό «παράθυρο» η κα Μπακογιάννη και το (πέτρινο) χαμόγελο να εναλλάσσεται με το (γνωστό...

Του Θανάση Νικολαΐδη.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ και ανήσυχη στο βραδινό «παράθυρο» η κα Μπακογιάννη και το (πέτρινο) χαμόγελο να εναλλάσσεται με το (γνωστό) άγριο βλέμμα της. Δεν ήταν η γνωστή Ντόρα με τον πειστικό της λόγο, που σε κάνει να το ξεχάσεις πως είναι κόρη του κ. Μητσοτάκη. Δεν της χρεώσαμε, βέβαια, το…προπατορικό της αμάρτημα, δεν της ζητήσαμε λογαριασμό για την «ανακωχή», ωστόσο, οι προεκλογικές μέρες ήσαν λιγοστές για να «απορροφήσουν» την…κωλοτούμπα της, στο όνομα της σωτηρίας της πατρίδας.
ΚΑΠΟΙΕΣ «τραβηγμένες» λέξεις και όρους δεν τους αντέχει ο δημόσιος διάλογος, αλλά η Ντόρα το…διέπραξε. Με τον κ. Παπαδημούλη απορούντα για τη χρήση…σεξουαλικής ορολογίας εκ μέρους της, που συνιστά βρισιά. Βρέθηκε σε δύσκολη θέση και κατέφυγε στη βωμολοχία για να σκεπάσει την αμηχανία της; Έτσι κι αλλιώς, δεν έχει θέση στα χείλη μιας γυναίκας η λέξη «κολομπαρίστικα». Την πήρε πίσω, η εντύπωση παραμένει κι εμείς προσφύγαμε στα λεξικά: «Κολομπαρίστικα»=το επίρρημα (εμπνεύσεως Ντόρας) του «κολομπαράς» =αρσενοκοίτης= συνουσιαζόμενος με άντρα έχοντας ρόλο ενεργητικό, παιδεραστής αγοριών («τουρκικού» ετύμου, ελληνικής αργκό, με παρετυμολογική επίδραση της λ. κώλος).
ΝΑ ξαναπάμε στην κα Μπακογιάννη-πολιτικό και κόρη του κ. Μητσοτάκη. Δεν σκιάζεται να θίξει, δημόσια, θέματα «επικίνδυνα». Μιλάει με άνεση για Siemens και δείχνει τον (τους) απέναντι. Κι αυτοί (οι απέναντι) δεν τη ρωτούν ποιος, πότε και πώς «φυγάδευσε» τον κ. Χριστοφοράκο, ούτε για αποδέκτες δώρων και…κατσαρολικών.
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ μια Κυβέρνηση Σαμαρά και την κα Μπακογιάννη να σπεύδει για υπουργείο. Μιαν απ’ τα ίδια και…τρέμε Μέρκελ, ένα (πέτρινο) χαμόγελο καθησυχαστικό και μια συνέχεια, μιας και «φύσιν πονηράν ου ράδιον μεταβαλείν»-επένδυση σε δοκιμασμένους και (μη) ξοφλημένους.
ΚΙ αν η πλάστιγγα γείρει ανάποδα και ορκιστεί ο κ. Τσίπρας; Η δεξιά σηκώνει αδιάφορα τους ώμους και ο κ. Σαμαράς χάνει τον ύπνο του, μιας και στον ξύπνιο του βλέπει…Ντόρα. Έτσι κι αλλιώς ο κρυφός πόλεμος θα δημιουργεί αόρατα(;) θύματα και οι φανεροί αντιμάχοι θα ξανακάνουν το θαύμα τους. Για τα κουκιά και τις έδρες, για το κόμμα και την καριέρα τους.
ΤΙ κάνεις, λοιπόν, για να μην έχεις «δραστήριους» (λαλίστατους στα παράθυρα) προεκλογικά και αδιάφορους, μετεκλογικά; Πώς στέλνεις μήνυμα στους «έξω» πως έχουν να κάνουν με έλληνες ενωμένους που αντιστέκονται; Με «κυβέρνηση συνευθύνης» (όρος και πρόταση Βενιζέλου). Κανένας τους έξω απ’ το ρίσκο και τη διακινδύνευση. Για μετρήσουμε την μετεκλογική δράση των προεκλογικών ρητόρων, για να γραδάρουμε τον πατριωτισμό τους.

12 σχόλια

  1. Τελικα εκει που νομιζα οτι τη μονη φορα (και πρωτη παρεπιμπτοντως) που ψηφισα σωστα ηταν την 29η Ιουλιου 1973 οταν ο αειμνηστος Γεωργιος Παπαδοπουλος αφου κατηργησε την βασιλεια διοργανωσε δημοψηφισμα και ρωτησε το λαο:
    Βασιλεια η προεδρικη δημοκρατια??

    Εγω τοτε στα 20μου ψηφισα προεδρικη δημοκρατια οπως και το 97% των Ελληνων ..
    Και η βασιλεια καταργηθηκε.

    Φυσικα εγκλωβισμενος ημουνα (οπως και οι υπολοιποι Ελληνες) ,αλλα σκεφτηκα καλλιτερα ο Γεωργιος Παπαδοπουλος απο εναν "κληρονομικω ελεω" αρχοντα οπως ηταν ο βασιλιας.

    Σημερα δεν ειμαι σιγουρος οτι επραξα σωστα ΤΟΤΕ..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΑ ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ, ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ

    ΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ...

    ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΩΗΝ ΣΠΙΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΑΡΑΒΛΑΧΑΡΑΣ... ΔΙΩΞΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΩΗ... ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΙΣΑ, ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 1000 ΕΥΡΩ. ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΩΝ ΔΕΚΟ, ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΘΕΣΑΡΧΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΞΗΛΩΣΕ ΤΑ ΟΛΑ.

    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΙΣΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ. ΚΑΝΕ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ. ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ 60.000 ΕΥΡΩ, ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΔΗΜΕΥΣΕ ΤΑ ΟΛΑ, ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΟΛΑ. ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΜΕ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΣΕΠΗ. ΚΑΙ 2 ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟ ΠΟΛΥ Η ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΕΞΩ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΜΕΣΑ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΒΓΑΝΟΙ!ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΑ ΜΑΤ, ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ( ΑΝΤΡΑ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ), ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΚΟΨΕ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ, ΚΟΨΤΑ ΟΛΑ.

    ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ. ΔΙΩΞΕ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ. ΚΟΛΕΚΤΙΒΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ; ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΕΡΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΑΝΕΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΚΟΨΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ. ΘΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΤΑ ΘΕΛΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οποιος αγαπαει τη ντορα
    να της παιρνει συσκευες MIELE..
    την αλλη μαρκα δεν την θελει να φαινεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αν διωξουμε τους μεταναστες 2.38..
    αναγκαστικα οι δαπιτες θα δουλευουν στα βουστασια..
    σκατα στο μυαλο,σκατα και στα χερια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο υποψηφιος της ΔΡΑΣΗΣ/ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ απαντα στο ερωτηματολογιο του ΟΥΣΤ
    (ο ΟΥΣΤ ειναι επιχειρηματιας.Οι δηθεν τυπου μανου/τζημερου τον αποκαλουν υβριστικα ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΟΥΣΤ γιατι τους κλεινει τα μαγαζακια και τις παραγκες.Εμεις ειμεθα αυστηρως ουδετεροι εις την διαμαχην αυτην των γιγαντων)
    Η απόλυτη ευτυχία για σένα είναι;
    Να απολυω δημοσιους υπαλληλους.
    Τι σε κάνει να σηκώνεσαι το πρωί;
    ο εφιαλτης οτι μπορει να υπαρχουν ευτυχισμενοι φτωχοι .
    Η τελευταία φορά που ξέσπασες σε γέλια;
    οταν ακουσα το σαμαρα να καταγγελει το μνημονιο.
    Το βασικό γνώρισμα του χαρακτήρα σου είναι;
    Ειμαι πλουσιος
    Το βασικό ελάττωμά σου;
    Δεν ειμαι αρκετα πλουσιος
    Σε ποια λάθη δείχνεις τη μεγαλύτερη επιείκεια;
    στα λαθη των συμπαικτων μου στη μπιριμπα.
    Η τελευταία φορά που έκλαψες;
    εκλαψα απο τα γελια, οταν ακουσα το σαμαρα να καταγγελει το μνημονιο.
    Ποιοι είναι οι ήρωές σου σήμερα;
    Οι διευθυντες που απολυουν κοσμο.
    Ποια είναι η ταινία που σε σημάδεψε;
    Atlas shrugged.
    Το αγαπημένο σου ταξίδι;
    Στην ελβετια
    Οι αγαπημένοι σου συγγραφείς;
    Ayn Rand
    Ποια αρετή προτιμάς σε έναν άντρα;
    Την ανεργια,για να μας δουλευει για ψιχουλα. Αν ειναι και αστεγος ακομα καλυτερα,γιατι τρομοκρατει τους αλλους να δουλευουν περισοτερο
    Και σε μια γυναίκα;
    Την ανεργια.Μας δουλευει για ψιχουλα και μετα μας καθεται για να μην την απολυσουμε
    Ο αγαπημένος σου συνθέτης;
    ο Nικολας Aσιμος.Oλους ετσι θα σας καταντησω.
    Το τραγούδι που σφυρίζεις κάνοντας ντους;
    Money money money..
    Το βιβλίο που σε σημάδεψε;
    Scientific management.
    Ο αγαπημένος σου ζωγράφος;
    Ο Diego Rivera(ναι ρε κουμουνια..)
    Το αγαπημένο σου χρώμα;
    Το πράσινο του δολλαριου.
    Αρεσει και στη βαση μας σε εκαλη και φιλοθεη,
    αλλα κανουν και απιστιες με το γιεν.
    Ποια θεωρείς ως τη μεγαλύτερη επιτυχία σου;
    Λεω οτι μαλακια μου κατεβει και με παιζουν τα media.
    Το αγαπημένο σου ποτό;
    αυτο που πινω στην υγεια των κοροιδων.
    Για ποιο πράγμα μετανιώνεις περισσότερο;
    γιατι δεν πηρα περισσοτερα
    Τι απεχθάνεσαι περισσότερο απ’ όλα;
    την εφορια.
    Ποια είναι η αγαπημένη σου ασχολία;
    Να σας τα παιρνω και να σας κανω και διαλεξη.
    Ο μεγαλύτερος φόβος σου;
    η εφορια
    Σε ποια περίπτωση επιλέγεις να πεις ψέματα;
    στην εφορια
    Ποιο είναι το μότο σου;
    ολα τα λεφτα,κρυφα και μετρητα.
    Πώς θα επιθυμούσες να πεθάνεις;
    Ανθυπατος της Αυτοκρατοριας.
    Εάν συνέβαινε να συναντήσεις το Θεό, τι θα ήθελες να σου πει;
    Εαν υπηρχαν ευκαιριες να κονομησω που δεν τις ειδα.
    Σε ποια πνευματική κατάσταση βρίσκεσαι αυτόν τον καιρό;
    Προσδοκιας.Λες να τσιμπησουν τα κοροιδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΛΑ ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ,

    ΕΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ.

    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΥΜΜΕΝΑ Ή ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ, ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΟΙ ΦΡΑΓΚΟΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ, ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΟΛΗ Η ΑΤΤΙΚΗ, Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Η ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΙΚΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΡΙΗΜΕΡΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΠΙΤΑΡΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΧΙΚΑ, ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΖΟΥΝ , ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ.

    ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΣΤΕΙΛΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ, ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΦΡΟΥΤΑ ΕΠΟΧΗΣ, ΝΑ ΒΟΣΚΟΥΝ ΚΟΠΑΔΙΑ. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΟΥΜΠΕΣ ΤΗΣ ΦΡΑΠΕΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΤΣΑΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ, ΚΟΨΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.

    ΒΡΕΣ ΟΣΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΗ ΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΒΡΕΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑ ΠΟΣΑ ΣΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ
    ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΥΠΗΤΑ. ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΟΦ ΣΟΡ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ. ΦΟΡΟΛΟΓΙΣΕ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 25.000 ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 100.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΔΕΙΞΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ, ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.

    ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ, ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΑ. ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΒΑΣΙΛΙΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ, ΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

    ΔΗΜΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΩΝ, ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ΔΗΜΕΥΣΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΟΤΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ - ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ. ΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ, ΚΑΙ ΡΙΞΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΣΤΙΣ ΔΕΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΑ 1000 ΕΥΡΩ. ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΕΥΡΩ.ΟΛΑ ΙΣΑ. ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΞΕΘΕΜΕΛΙΩΣΕ ΟΤΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΑΥΓΩΝ, ΤΥΠΟΥ ΤΖΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟΝ ΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ, ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΜΥΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΝ ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΕΣ??? ΠΕΤΡΈΛΑΙΑ ΛΕΝΕ..ΜΕ ΣΎΜΜΑΧΟ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΆΝΝΗΔΩΝ

    Το ξέρει μονάχα ο Θεός και η ψυχή τους... Αγκομαχάνε και φυσομανούνε με την Αντουανέτα της πολιτικής στο βήμα της Πλατείας Συντάγματος...

    Τους παραμυθιάζει για γαλάζια περηφάνεια κι αυτοί αλαλάζουν οι μωροί...

    Κανείς δε τους μαρτύρησε πως οι περήφανες υπογραφές δεν μπαίνουν κάτω από κατοχικά κουρελόχαρτα...

    Κάτι μύρισαν όλοι τούτοι και ματαξαναγύρισαν στο Σύνταγμα. Το μόνο βέβαιο είναι πως...Δε μύρισαν περηφάνεια και αταλάντευτη εθνική αξιοπρέπεια.

    Αμφιβάλει κανείς??? Ας δει τι προσυπέγραψε ο αρχηγούλης τους και τα ματαξαναλέμε...
    ---------------------------------
    Η κατάληψη κρατάει τρεις μέρες, την αντιμετώπισή της αναλαμβάνει η ανώτερη Αστυνομική Διοίκηση όλης της Κρήτης, οι ανακρίσεις φυσικά προχωρούν αλλά δεν βρίσκουν την άκρη. Παρόλα αυτά με επιστολή του σε δύο τοπικές εφημερίδες 30 Ιουλίου του 1986 ο Ανθυπαστυνόμος Ασφαλείας Ηρακλείου Χαριτάκης διαμαρτύρεται στον Πρωθυπουργό για “τις πολιτικές παρεμβάσεις στο έργο της Αστυνομίας που της δυσκολεύει την εξιχνίαση διαφόρων υποθέσεων”.
    Μεταξύ άλλων λέει: “Πρόσφατο παράδειγμα η ανθρωποκτονία εκ προθέσεως του Προέδρου των Πηγαδακίων, η εξιχνίαση του οποίου είναι ζήτημα ωρών. Η περιοχή βοά, λύστε τα χέρια της Αστυνομίας και κλείστε τα στόματα που παραπλανούν σκόπιμα δια του Τύπου και δια των ψιθύρων την κοινή γνώμη” (Μεσόγειος, 30 Ιουλίου 1986).
    Οι συγγενείς του Κουτσάκη προτείνουν στους Εισαγγελείς τον Χαριτάκη σαν μάρτυρα. Η ανεξάρτητη δικαιοσύνη, εκτός από τυφλή είναι και κουφή. Ο Χαριτάκης μετατίθεται. Στις επόμενες κοινοτικές εκλογές οι κάτοικοι βγάζουν Κοινοτάρχη τον πατέρα του Κουτσάκη και αρχίζουν αμέσως οι ανώνυμες πλην έγγραφες απειλές «κάθαρμα θα πεθάνεις κι εσύ». Εν τω μεταξύ η ΣΕΚΑ αρχίζει να σέρνει ξανά τους κατοίκους των Καλών Λιμένων στα Δικαστήρια για καταπατητές. Οι κάτοικοι υπομένουν, υποφέρουν και σωπαίνουν, οι ρουφιάνοι είναι παντού»……………Το 1961 ο Νίκος Βαρδινογιάννης αγοράζει 4.400 στρέμματα, αλλά όχι από το μοναστήρι της Οδηγήτριας που είναι ο ιδιοκτήτης τους, τα αγοράζει από Σφακιανούς βοσκούς που τα χρησιμοποιούσαν και που δεν είχαν δικαιώματα αγοραπωλησίας. Η αγοραπωλησία γίνεται θέμα στην τότε Βουλή, αλλά κουκουλώνεται. Ένας άλλος γόνος της οικογένειας ο Παύλος Βαρδινογιάννης είναι Βουλευτής της Ένωσης Κέντρου.γο αργότερα οι Βαρδινογιάννηδες στήνουν την εταιρεία ΣΕΚΑ που αγοράζει γύρω στο 1965 μετά από εικονική δημοπρασία ένα βραχονήσι στο μπάσιμο του όρμου των Καλών Λιμένων, έναντι 75 χιλιάδων δραχμών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. H Αττική, η Πάτρα και η Θεσσαλονίκη ψηφίζουν Σύριζα, δέχονται δηλαδή τους λαθρομετανάστες και ότι αυτό συνεπάγεται!!!

    Μην ακούσω κανέναν από Δευτέρα, αν βγει ο Τσίπρας, να διαμαρτύρεται για ληστείες, εγκληματικότητα, διαρρήξεις, βία κλπ, θα του κόψουν οι υπόλοιποι τον κώλο.

    Κανένας αστυνομικός δεν θα τρέχει να προστατέψει κανέναν ηλίθιο που ψήφισε Τσίπρα, αλλά τον ληστεύουν τα φιλαράκια του Τσίπρα οι Πακιστανοαβγανοί. Από Δευτέρα δεν υπάρχει αυτοδικία, θα ανοίξετε τα σπιτάκια σας, όμορφα κι ωραία, και ο κάθε ληστής ή άνεργος θα παίρνει ότι θέλει. Φαντάζομαι ότι ο Αλέξης θα μαζέψει όλα τα κυνηγετικά όπλα από ΟΛΟΥΣ, ώστε να μην υπάρχει περίπτωση αυτοδικίας, ενώ η Αστυνομία στις περιπτώσεις ληστειών να κάνει απλές συστάσεις στους κακοποιούς.

    Αλέξη, θέλετε στην Αθήνα και στη Πάτρα ; Αλέξη και σέξ-υ από Πακιστανά θα έχετε καθημερινά. Μην τολμήσει κανείς να μιλήσει αν ψηφίζει κόμματα μικρά, να μη τολμήσει να διαμαρτυρηθεί γιατί βγήκε πρώτος ο Αλέξης.

    Εγώ, πάντως, αν με κλέψουν θα πάω να βρω τροφή και στέγη στις βιλάρες των μεγαλοδημοσιογράφων και μπλογκερς που στηρίζουν Αλέξη και κοινοκτημοσύνη. Ελπίζω να θρέφουν εμένα και τα παιδιά μου. Και μάλιστα, προτείνω στον Αλέξη, με τσαμπουκά, αφού τα έβαλε με τη Μέρκελ, να τα βάλει και με αυτούς τους μεγαλοδημοσιογράφους- μπλογκερς και να τους καλέσει να μοιράσουν στα λαό τα σπίτια και τις καταθέσεις τους. Τέρμα η Μύκονος και το Κολωνάκι, τέρμα η Χαλκιδική και η Σαντορίνη, τέρμα η Εκάλη και η Κηφισιά και το Ψυχικό... Όλοι θα πρέπει να θυσιαστούν για το κοινό καλό, με πρώτους εκείνους τους λεφτάδες που στηρίζουν Τσίπρα και Σύριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΥΤΗΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΗ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ Η ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση