GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νορβηγία: Φυλακή ή ψυχιατρική κλινική για τον Μπρέιβικ;...

Την Πέμπτη το μεσημέρι η αγόρευση των εισαγγελέων στη δική του μακελάρη. Στο τελικό της στάδιο εισέρχεται η δίκη του Αντερς Μπρέιβικ , του ...

Την Πέμπτη το μεσημέρι η αγόρευση των εισαγγελέων στη δική του μακελάρη.
Στο τελικό της στάδιο εισέρχεται η δίκη του Αντερς Μπρέιβικ, του Νορβηγού που ομολόγησε τη δολοφονία 77 ανθρώπων, τον περασμένο Ιούλιο. Το μεσημέρι θα γίνει η αγόρευση των εισαγγελέων και το ενδιαφέρον όλων στρέφεται στο κατά πόσο θα οδηγηθεί στη φυλακή ή σε ψυχιατρική κλινική.
Οι εισαγγελείς Σβέιν Χόλντεν και Iνγκα Μπέζερ Ενγκ έχουν δηλώσει ότι θα ζητήσουν ο Μπρέιβικ να παραμείνει υπό «υποχρεωτική φροντίδα ψυχικής υγείας» και έχουν ακόμα διατηρήσει το δικαίωμα να ζητήσουν την επιβολή ποινής κάθειρξης 21 ετών ή την προληπτική του κράτηση.
Στη διάρκεια της δίκης, ο Μπρέιβικ δεν επέδειξε καθόλου τύψεις και δήλωσε ότι ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρική μονάδα είναι  το χειρότερο πράγμα στο οποίο μπορέι να υποβληθεί ένας πολιτικός ακτιβιστής.

1 σχόλιο

  1. ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΤΑΤΟΥΑΖ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ;

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΑΛΑΒΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση