GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε...έκδοση ντοκιμαντέρ από την κόρη του Παντελή Βούλγαρη...

Σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, η Κωνσταντίνα Βούλγαρη, κόρη του Παντελή Βούλγαρη και της Ιωάννας Καρυστιάνη, παρακολουθού...

Σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, η Κωνσταντίνα Βούλγαρη, κόρη του Παντελή Βούλγαρη και της Ιωάννας Καρυστιάνη, παρακολουθούσε διακριτικά με μια κάμερα στο χέρι την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ προς τις εκλογές και το αποτέλεσμα της 17ης Ιουνίου.
Η 33χρονη σκηνοθέτης, εντυπωσιασμένη από το φαινόμενο ΣΥΡΙΖΑ, ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τις δράσεις του κόμματος, τις συγκεντρώσεις και τα πρόσωπα που βρίσκονται πλέον στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.
Μιλώντας στο protothema.gr, η σκηνοθέτης ανέφερε: «Δεν έχω καμιά πολιτική σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Όμως τους τελευταίους μήνες, παρακολουθώντας στα τηλεοπτικά κανάλια δημοσιογράφους και πολιτικούς από διάφορα κόμματα να επιτίθενται σκληρά και με απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου τρόπο στον ΣΥΡΙΖΑ, ένιωσα την ανάγκη να καταγράψω την καθημερινότητα στα γραφεία του, στις λαϊκές συνελεύσεις με στόχο να γίνει ένα ντοκιμαντέρ που θα αποτυπώνει την ατμόσφαιρα και τις συμπεριφορές, πολιτικές και ανθρώπινες του κόσμου του».
Μένει να δούμε αν θα προβληθεί από το Discovery Channel στη σειρά "Εξαπατώντας έναν λαό".

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση