GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οικολόγοι Πράσινοι:Η βία και ο ναζισμός δεν έχουν καμία θέση στο Κοινοβούλιο

Η Χρυσή Αυγή φανέρωσε σε όλους τους πολίτες το πραγματικό της πρόσωπο. Το αυγό του φιδιού έσπασε και το φίδι άρχισε να δαγκώνει.  Η οργάν...

Η Χρυσή Αυγή φανέρωσε σε όλους τους πολίτες το πραγματικό της πρόσωπο. Το αυγό του φιδιού έσπασε και το φίδι άρχισε να δαγκώνει.  Η οργάνωση και ο Γραμματέας της που δεν καταδικάζουν τέτοιες επιθέσεις θα είναι ηθικοί αυτουργοί σε οποιαδήποτε εκδήλωση πολιτικής βίας.
Ο υπόδικος Η. Κασιδιάρης με την επίθεσή του στις κυρίες Κανέλλη και Δούρου ανέδειξε  με τον πιο έμπρακτο τρόπο την ιδεολογία που πρεσβεύει το κόμμα του και έβαλε στις οθόνες μας την πολιτική αλλά και τη σεξιστική βία από τα σκοτεινά σοκάκια των γειτονιών μας.
Δεν είναι τυχαίο ότι επιλέγει ως στόχο τις γυναίκες όπως έκανε και την προηγούμενη εβδομάδα με την επικεφαλής της προεκλογικής μας εκστρατείας Ιωάννα Κοντούλη.
Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα μείζον ζήτημα δημοκρατίας και καλούμε τα θεσμικά όργανα να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Πέρα από την άμεση σύλληψη του δράστη της επίθεσης και την παραπομπή του στη δικαιοσύνη, καλούμε το ΕΡΣ και τη Διακομματική να αποκλείσουν τη συμμετοχή εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής από κάθε ραδιοτηλεοπτική συμμετοχή τους.
Ξεκαθαρίζουμε πως εκπρόσωποι των Οικολόγων Πράσινων, σαν ελάχιστο δείγμα διαμαρτυρίας δεν πρόκειται να συμμετέχουν σε συζητήσεις στις οποίες θα συμμετέχουν και εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής.
Η βία και ο ναζισμός δεν έχουν καμία θέση όχι μόνο στις τηλεοράσεις αλλά ούτε στο Κοινοβούλιο, ούτε στους δρόμους και τις γειτονιές μας. Για την υπεράσπιση της δημοκρατίας είμαστε όλοι υπεύθυνοι.

3 σχόλια

  1. Τα ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ θα χτυπούνε για όποιο αντιδρά ιδικά αν είναι το κυβερνητικό σχήμα της Νέας Δεξιάς {MONO AYTOYΣ ΣΥΜΠΑΘΕΊ} η τώρα η μετά Σαμαρά εποχής…

    Εδώ δέχτηκαν της κατοχικές επιτροπές Ραιχεμπαχ κ.τ.λ που τους βαφτίζουν ιδικούς συμβούλους λες και θέλεις ξένους -ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΣ- σύμβουλους ώστε να ασκήσεις κυβερνητική πολιτική..

    Προσωπικά έχω γράψει 1.000 φορές ότι θα χυθεί αίμα, κάποιοι δεν θα αντέξουνε και επειδή δεν ξέρουνε τι και ποίος είναι ο εχθρός απλώς θα βαρά ο ένας τον άλλο γιατί δεν ξέρει ότι ο εχθρός είναι μέσα στα κάστρα , ώστε να έλθουνε μετά να μας επιβάλουνε την ΤΑΞΗ δείτε τον καπετάν Αδωνη τον Ντινόπουλο, τον Κασιδιάρη , τον Μιχαλολιάκο αυτοί θέλουνε την εθνική ηρεμία του ΛΑΟΥ; Κάθε μέρα προκαλούν από τα ΜΜΕ της εμφυλιακες καταστάσεις ..

    ΑΥΤΟI HTAN AYTOI EINAI ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΎ ΑΥΤΟΊ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΜΟΥ, ΜΙΑ ΖΩΉ ΗΤΑΝ …


    Για την Παράδοση της χώρας μου στην τρόικα όλοι αυτοί οι ΚΑΣΙΔΙΑΡΙΔΕΣ είναι ΣΟΥΖΑ !!! αν βρούνε κανένα Αλλοδαπό η Έλληνα να διαμαρτυρείτε θα τον πλακώνουν στο ξύλο , έτσι θα μπούνε στο κόλπο και τα αριστερά μπλοκ και θα φτιάξουν έναν καλός εμφύλιο.

    ΑΚΟΎΤΕ ΚΎΡΙΟΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ... Το Ε.Α.Μ και το ΕΛΑΣ πρώτα πολέμησαν της κατοχικές δύναμης και μετά τους έβαλαν και σφάχτηκαν οι νικητές σύμμαχοι μας!!!

    Αυτά μόνο μπορούνε να κάνουν .. είδατε καμιά επίθεση από τα χρυσά αυγά σε τροικανους ; ΕΔΏ ΘΈΛΟΥΝ ΤΟ ΕΥΡΩ!!!!ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΧ ΚΑΗΜΈΝΗ ΜΟΥ ΠΑΤΡΊΔΑ ΠΑΛΙ ΣΕ ΟΔΗΓΟΎΝΕ ΣΤΟΝ ΕΜΦΎΛΙΟ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΊ , , , ΔΥ-ΣΤΗ-ΧΟΣ .. Διώξετε ρε αγωνιστές της τρεις επιτροπιες που είναι ΣΗΜΕΡΑ στην χώρα μας...

    ΣΤΗΝ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ--ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΏΝ---ΡΑΙΧΕΜΠΑΧ ΣΕ ΟΛΑ .....ΜΙΑ ΖΩΉ ΤΑ ΠΡΌΒΑΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΎΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΆΣΟΥΝ ΤΟΝ ΦΌΒΟ


    Μπούντζουκας Τηλέμαχος Ηράκλειο Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Η βία και ο ναζισμός δεν έχουν καμία θέση όχι μόνο στις τηλεοράσεις αλλά ούτε στο Κοινοβούλιο...".

    Το ΚΚΕ που δεν αναγνωρίζει την αστική δημοκρατία αλλά πρεσβεύει στην επανάσταση και στην εγκαθίδρυση της δικτατορίας του προλεταριάτου,έχει θέση?

    Έ?

    Άντε "σύντροφοι" εδώ σας θέλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση