GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποινικές διώξεις για διασπάθιση δημοσίου χρήματος...

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απιστία, ασκήθηκε σε βάρος του καλλιτεχνικού διευθυντή της Όπερας Θεσσαλονίκης την περίοδο 2008-200...

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απιστία, ασκήθηκε σε βάρος του καλλιτεχνικού διευθυντή της Όπερας Θεσσαλονίκης την περίοδο 2008-2009 και ενός μέλους της τότε Εφορείας της Όπερας, για διασπάθιση σχεδόν 1 εκατ. ευρώ.
Η δίωξη ασκήθηκε από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών, αρμόδιο για τα οικονομικά εγκλήματα, Λάμπρο Τσόγκα και η δικογραφία διαβιβάστηκε ήδη στις ανακριτικές αρχές.
Όπως αναφέρει το περιεχόμενο της δικογραφίας οι εμπλεκόμενοι ζημίωσαν το Δημόσιο με 914.000 ευρώ από υπέρογκες και άσκοπες δαπάνες για αλλαγή τηλεφωνικού κέντρου, δικτύου υπολογιστών και εσωτερικές κάμερες, καθώς και ειδικά μηχανήματα παρακολούθησης του χώρου από την Αθήνα.
Η υπόθεση είχε πάει στη Δικαιοσύνη έπειτα από καταγγελίες των μελών της Εφορείας της Όπερας Θεσσαλονίκης την περίοδο εκείνη, που διαπίστωσαν ένα χρέος ύψους 1.200.000 ευρώ.

2 σχόλια

  1. Δεν μας λέτε, οποία περίοδος είναι αυτή?? Έτσι μονόχνωτα δεν μπορούμε πια να σας πιστέψουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΘΑΝΟΥΝ.ΟΠΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙΣ ΒΟΘΡΟΣ.ΟΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΑΛΙ ΒΟΘΡΟΣ .ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ.ΑΛΛΟΙ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΑΛΛΟΙ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση