GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πόσο μέλι έχει η εξουσία;...

Γραφει ο αρισταρχος. Φτάσαμε στην τελευταία βδομάδα πριν τις εκλογές. Όσο μυαλό μας άφησε ο Βενιζέλος και Παπαδήμος θα μας το πάρουν οι δύ...

Γραφει ο αρισταρχος.
Φτάσαμε στην τελευταία βδομάδα πριν τις εκλογές. Όσο μυαλό μας άφησε ο Βενιζέλος και Παπαδήμος θα μας το πάρουν οι δύο μονομάχοι. Και ιδιαίτερα η ΝΔ.
Μοιάζουν με δύο μπακάληδες που ο καθένας αντί να διαλαλεί τα προϊόντα του κοιτάζει να βγάλει σκάρτα τα προϊόντα του αντιπάλου του.
Νομίζετε πως αυτό που στοχεύετε, είμαστε εμείς οι αναποφάσιστοι; Απλά στοχεύετε πάνω στην αηδία μας και την ξεχειλίζετε. Κι εκείνο το γιατί, της μικρής προς τον δάσκαλο, είναι ότι χειρότερο έχω δει. Και μην ανακατώνεις την Αννούλα του Αντρέα ωρέ Αντωνάκη. Εκείνος την έδειχνε για μασκότ και όχι για … εισαγγελέα!.
Δεν μπορώ να καταλάβω την πρεμούρα για να μας κυβερνήσετε. Αντιλαμβάνεστε την ευθύνη που θα αναλάβετε; Έχετε να διορθώσετε λάθη δεκαετιών, την ανικανότητα του ΓΑΠ και την διαχείριση ενός λαού που βρίσκεται στο ίδιο σημείο όπως όταν είχε τελειώσει ο πόλεμος.
Δεν δίνετε δεκάρα για το που έφτασε η ακροδεξιά, από την δική σας ανικανότητα.
Κλέφτες και καταχραστές των δανεικών που έγιναν χρέη μας κυκλοφορούν ελεύθεροι, γιάπηδες που δεν τους αγγίζει/άγγιξε τίποτε και κανένας . Τελικά ο Άκης τα πήρε όλα;
Κουραστήκαμε, αποκάμαμε. Και τα χαράτσια, φόροι, τόκοι και όλα αυτά τα χαρούμενα έρχονται προσαυξημένα και πιο λυσσαλέα.
Είστε και οι δύο κοντά στο ένα τέταρτο των ψηφοφόρων(από 25% ο καθένας). Πως μπορείς να βρίζεις αισχρά και επιτιμητικά το 25% του λαού επειδή απλά και μόνο δεν ψηφίζει εσένα.
Τελικά ο κοινωνικός ξεπεσμός ξεπερνάει κατά πολύ αυτόν τον οικονομικό. Δεν είναι που μας λείπουν τα χρήματα, μας λείπει πάνω από όλα η λογική και συνανθρωπιά. Και τα χρήματα, μπορεί να βρεθούν. Ο σεβασμός και η αγάπη στον διπλανό μας χάθηκαν. Χάθηκαν μαζί με τα δανεικά.

3 σχόλια

  1. Η στυγερή δολοφονία του φαρμακοποιού, τα συνεχή κρουσματα ληστείων και βίας κατά πάντων, αναδεικνύουν μείζον θέμα για τους κατοίκους των αστικών κέντρων, τη βία, την εγκληματικότητα, την έλλειψη προστασίας. Αυτό αφαιρεί ποσοστιαίες μονάδες από τον Σύριζα ( που και νομιμοποιεί τους κάθε λογής λαθρομετανάστες και " ευνουχίζει" την Αστυνομία- ποιος αστυνομικός θα τρέξει, όταν ξέρει ότι θα "φάει" το κεφάλι του από την πολιτική εξουσία Σύριζα ; )και προσθέτει , κυρίως στην Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, ψηφοφόρους στη Νέα Δημοκρατία. Ο φόβος κοινωνικού εκτραχηλισμού και αποθράσυνσης των κάθε λογής κακοποιών στοιχείων από την "ανεκτικότητα" του Σύριζα, στρέφει τους κεντρώους ψηφοφόρους στη Νέα Δημοκρατία.

    Επιπλέον, σήμερα ο κ. Τσίπρας απέκλεισε από κάθε μετεκλογική συνεργασία και το ΠΑΣΟΚ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες ( αδειάζοντας το αντιμνημονιακό μπλογκ και τις ελπίδες του κ. Καμμένου να παίξει ρόλο κυβερνητικού συνεταίρου του Σύριζα ). Έτσι, αν βγει πρώτο κόμμα ο Σύριζα, θα προσπαθήσει να κάνει κυβέρνηση με τη ΔΗΜΑΡ ( το ΚΚΕ δεν πρόκειται να μπει σε μια τέτοια λογική ), με ότι αυτό συνεπάγεται για τα εθνικά ζητήματα. Το ερώτημα είναι αν η ΔΗΜΑΡ θα αντέξει στην αρνητική στάση του κ. Τσίπρα ΑΠΟΛΥΤΑ κατά του μνημονίου, αν θα υπάρξει κυβερνητική σταθερότητα, μιας και ο κ. Τσίπρας δεν "φοβάται" ( με σημερινές του δηλώσεις ) το ενδεχόμενο της δραχμής! Τα σενάρια αυτά οδηγούν σε ακυβερνησία, έλλειψη σταθερότητας, κοινωνικό χάος και συγκρούσεις μεταξύ ακραίων αντιπάλων πολιτικών ομάδων!

    Τέλος, γίνεται κατανοητό ότι οι όροι του κ. Βενιζέλου ( περί οικουμενικής με συμμετοχή του Σύριζα ) και του κ. Καμμένου για απόλυτο ΟΧΙ στο μνημόνιο, τορπιλίζουν ( τουλάχιστον προεκλογικά ) τη δημιουργία κυβέρνησης.

    Μέσα σε αυτό το χαοτικό σκηνικό, οικονομικής, κοινωνικής και εθνικής ανασφάλειας και αποσύνθεσης, οι ψηφοφόροι ( ειδικά ) των αστικών κέντρων ( που επιζητούν ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΙΣΧΥΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΕΛΩΝ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΟΥ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΣΠΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ,ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ )αυτές τις μέρες επιλέγουν να μετακινηθούν από το Πασοκ, τους Ανελ, το Λαος, την Χ.Α ( οι περιστασιακοί της ψηφοφόροι ), τη Δημιουργία Ξανά, το Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας, τη Κοινωνία και από όλα σχεδόν τα μικρά κόμματα προς το να ψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία ( με όλα τα αρνητικά της )που θα τη φέρει σε απόσταση από τον Σύριζα ( για να μην υπάρξει αμφισβήτηση αποτελέσματος ) και πιο κοντά στην αυτοδυναμία, φοβούμενοι τους τραγικούς χειρισμούς των μικρότερων κομμάτων και τις προσωπικές τους εμμονές και τα μικροπολιτικά παιχνίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΝΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΑΝΗΚΟΥΝ.

    ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΡΙΝ 3 4 5 ΜΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΑΤΜ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    ΜΗΝ ΜΑΣ ΣΩΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΗΔΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ, ΠΥΡΟΒΟΛΙΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΚΛΕΒΟΥΜΕ, ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΜΑΣ, ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΌΧΙ ΑΛΛΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΠΌ ΕΣΑΣ.

    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΑΣ ΠΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΥΜΜΗΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΕΙ.

    ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕΛΙ ΠΟΥ Η ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΔΥΣΗ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΔ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση