GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτοκτόνησε πολιτικός μηχανικός λόγω χρεών

Η τραγική είδηση μιας νέας αυτοκτονίας συγκλονίζει την κοινή γνώμη. Περίπου στις πέντε και μισή το πρωί σήμερα,  ένας άντρας 77 ετών...

Η τραγική είδηση μιας νέας αυτοκτονίας συγκλονίζει την κοινή γνώμη.
Περίπου στις πέντε και μισή το πρωί σήμερα,  ένας άντρας 77 ετών αυτοπυροβολήθηκε στο σπίτι του, στην συμβολή των οδών Χειμάρας και Ελευθερώτριας στην Κηφισιά.
Οι γείτονες ξύπνησαν από τον πυροβολισμό και λίγο μετά έμαθαν ότι ένας συμπολίτης τους είχε βάλει τέλος στη ζωή του, ευρισκόμενος σε απόγνωση από την κακή οικονομική κατάσταση στην οποία βρισκόταν. Οι………
πληροφορίες αναφέρουν ότι επρόκειτο για πολιτικό μηχανικό, γνωστό στην πόλη της Κηφισιάς, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο πολιτικός μηχανικός Σωτήρης Ν. άφησε σημείωμα στο οποίο αποδίδει το απονεννοημένο διάβημά του σε χρέη, ενώ φέρεται να εκφράζει την απόγνωσή του μπροστά στο ενδεχόμενο να αυξηθεί η φορολογία και μάλιστα στις τραπεζικές καταθέσεις.

6 σχόλια

  1. Θα υποφέρουν δύο γενιές Ελλήνων από έξοδο από το ευρώ.ΛΕΝΕ ΩΜΆ ΠΙΑ ΡΕ.

    Αν βγάζω 700 ευρώ τον μήνα; και μου ζητάς 1000 ευρώ τον μήνα ΑΠΛΆ θα με βγάλετε ΕΣΕΙΣ...
    ΑΣ ΤΕΛΕΙΏΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΧΈΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΕΝΝΙΑ ΕΛΛΉΝΩΝ ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΗΣ ΓΕΝΝΙΕΣ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ..

    Χάσαμε τρία χρόνια!! Αν είχαμε βάλει εμείς τους όρους μας, ας μας είχαν βγάλει πριν τρία χρονιά από το Ευρώ, ας είχαμε βγει ΕΜΕΙΣ από το ευρώ που πεθαίνει , αλλά ΔΥΣΤΗΧΟΣ έχομε πολιτικούς νενέκους πουλημένους που πάντα έδινα και δίνουν χρόνο να παίρνουν τα κλεμμένα κάποιοι και να τα βγάζουν έξω από την χώρα .. ΠΆΝΤΑ ΤΟΥΣ ΈΔΙΝΑΝ ΧΡΌΝΟ .. ΠΑ-ΝΤΑ...

    Η κύρια Τρεμη σήμερα είναι στην Γαλλία , για να μας παίξει αύριο το ΜΕΚΑ ένα μήνυμα του αστείου αυτού τυπάκου που τον έβαλαν να το παίζει πρόεδρος της Γαλλίας τον ΟΛΑΝΤ..

    Τα 11 δις μέτρα θα παρθούν στις 18 Ιουνίου ΟΤΙ και να γίνει,ας βγει η ΠΑΠΑΡΗΓΑ Πρωθυπουργός όμως και πάλη δεν βγαίνει το γαμημένο 1+1 μας κάνει 2.. πώς το λένε δεν κάνει 200.. ΠΤΩ-ΧΕΥ-ΣΑ-ΜΕ ..

    Η χώρα θέλει από ΤΩΡΑ οργάνωση για να μην παθαίνουν οι άνθρωποι από την πεινά ,και τους μαζεύουν από τους δρόμους με τα ΚΑΡΆ..

    Η Ελλαδα μπέικε σε περιπέτεια ΤΕΛΟΣ.
    Βγάλετε αμέσως ΤΑ ΔΙΚΆ μας πλάνα μετά από ολοκληρωτική καταστροφή ΟΡΓΑΝΟΘΗΤΕ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΩΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΈΧΟΥΝ ΒΓΆΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΩΣ ΣΑΝ ΝΑ ΧΆΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΌΛΕΜΟ ..

    ΑΚΟΎΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΛΕΠΩ: Κάτι κύριες και κύριους όταν γράφω ένα σχόλιο να μου επιτίθενται για το ότι δεν ξέρω καλή ορθογραφία η καλό συντακτικό.. Άλλοι με λένε ότι είμαι Κομουνιστής, άλλοι Δεξιό ,άλλοι ΠΑΣΟΚ, άλλοι φασίστα...

    Ακούστε όλοι εσείς , σιχαίνομαι βαθύτατα το σημερινό Κ.Κ.Ε με την ηγεσία του αλλά και την Σταλινική ιδεολογία του.

    ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ αν ξέρουν στο Κ.Κ.Ε το τι είναι Αριστερός ; το τι παλεύει ο πραγματικός αριστερός ..1} Δημοκρατία , 2} να μπορεί να φέρνει σε ισορροπία στην οικονομία που θα μπορεί διασφαλίζει την υγεία ,την παιδεία ,της συντάξεις ,την σιτίσει του ΛΑΟΥ, την ασφάλεια του ΛΑΟΥ από τα αρμόδια αστυνομικά όργανα του κράτους, 3} την ανθρωπινή εργασία, 4} την ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ που δεν είναι ίση για όλους τους πολίτες δύστυχος..

    Αυτά πως το πετυχημένης ; με το να βάζεις βόμβες ΟΧΙ, με το να βάζεις τα ΜΑΤ να δέρνουν τον κόσμο ΟΧΙ, με το κανείς συνεχώς Καταγγελίες ΟΧΙ, με το να κάνεις συνέχεια απεργίες για τους
    μεγάλο μισθούς συνδικαλιστές σου ΟΧΙ, με το να απειλή το κεφαλαίο με της προδοτικές κυβερνήσεις τον ΛΑΟ ΟΧΙ..

    Φανταστείτε αν ήμουν σήμερα ηγέτης της αριστεράς και ΠΗΓΑΙΝΑ ως αριστερός ηγέτης και ζητούσα και συμφωνούσα με τους επιχειρηματίες να μου διασφαλίζουν προκαθορισμένους μισθούς που θα μπορούνε οι άνθρωποι να ζούνε ως άνθρωποι, να έχουν ανθρώπινο ωράριο, να έχουν την ασφάλεια τους , την σιγουριά τον μη φαιδρών απολύσεων, να πηγαίνουν οι άνθρωποι να παράγουν με χαρά , να αγαπούν την εργασία τους και μέσων αυτής και τον εργοδότη τους κ.τ.λ ώστε να φύγει ο φόβος της πείνας γενικά της αβεβαιότητας ξέρετε πως θα με έλεγαν; Πράκτορα του κεφαλαίου και ΠΡΟΔΟΤΗ της αριστερής ιδεολογίας αν δεν διασφάλιζα τους υψηλόμισθους εργατοπατέρες και διαφόρους κομματικούς κηφήνες.

    Πια είναι τελικά η αριστερή ιδεολογία για μερικούς ; το μοντέλο της Β. Κορέας; της ΚΙΝΑ; Της παλαιά Σοβιετική Ένωση;

    Αφήνω έξω την Κούβα, γιατί στην Κούβα μόνο με όπλα θα άλλαζε η κατάσταση εκεί , γιατί ήταν ένα -κράτος- όχι του κεφαλαίου,!! αλλά ο παραθεριστικός χώρος της ΜΑΦΙΑΣ ένα παγκόσμιο πορνείο που είχαν έναν δικτάτορα για να τους προστατεύει της ανομίες τους ο Μπατίστας , ξέρω πολύ καλά το τι γίνονταν εκεί. Όμως ακόμα και σήμερα με την κρίση ασιτία δεν υπάρχει στην Κούβα , αναλφάβητους δεν έχει η Κούβα, δωρεάν υγεία υψηλού επιπέδου έχουν όλοι στην Κούβα. Τι δεν έχουν στην Κούβα Μερτσέντες, γιωτ, βίλες , ρούχα του χχχ μόδιστρου όταν ήμουν εγώ εκεί για τρία χρόνια ούτε κόκα κόλα!!!



    Μπούτζουκας Τηλέμαχος Ηράκλειο Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όμως Ξέφυγα από το θέμα μου : Εδώ τι έχομε εμείς μόνο κλέφτες, παντού κλέφτες που δεν τιμωρούνται ποτέ , από μαϊμού ΑΜΕΑ μέχρι ανωτέρα πολιτικά στελέχη, ένας ΛΑΟΣ ραγιάς που θέλει να μεταφέρει της ένοχες αλλού , αυτό που θέλει το πολιτικό σύστημα εύκολους ΣΤΟΧΟΥΣ ..

    Που θα τους βρει ; αμέσως, για όλα φταίνε οι αλλοδαποί , οι κακοί Εβραίοι εμείς ως ανώτερη φυλή ΠΟΤΕ , αν μαχόσουν και έκανες μια νόμιμη καταγγελία για το δημόσιο συμφέρον σε έλεγαν προδότη, ρουφιάνο , σε ταύτιζαν με τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ της γερμανικής κατοχής Η σε έπιαναν και σου έλεγαν έλα μωρέ εσύ θα βγάλεις το φίδι από την τρύπα σκέψου τα παιδία σου με λίγα λόγια ΕΛΑ ρε να φας και εσύ ... Ακόμα και για κακουργηματικες πράξης ,για ναρκωτικά , για παράνομη εκβιαστική πορνεία, για δωροδοκίες , για εκβιασμούς αν τους κατήγγειλες σε έλεγαν ΠΡΟΔΟΤΗ.. { ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ; ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ; ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΖΗΣΕΙ; ΠΟΤΕ ΣΑΣ; }

    Δεν γίνετε πια άλλο ,κάποιοι να έχουν πολυτελή γιωτ, ιδιωτικές παραλίες, να ζουν μια ζωή σαν να μην υπάρξει μία κρίση, με δημοσιογράφους , με εφοριακούς, με πολιτικούς, με δημοτικούς άρχοντες, με αθλητικούς παράγοντες , με νταβατζήδες, φοροφυγάδες, φακελακιδες από γιατρούς μέχρι υπουργούς κ.τ.λ πους τους στηρίζει όλο το αυτό σάπιο σύστημα των υπέρ-πλουσίων Ελλήνων. ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΦΝΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2012;

    Η κάθαρση δεν θα έλθει ΠΟΤΕ από εκλογές 1000 να κάνομε αν δεν λυθούν τα χέρια της ΚΑΘΑΡΗΣ δικαιοσύνης γιατί έχει στους κόλπους της και αυτή πολλούς ακάθαρτους , ώστε να αρχίσουν στους παρανόμους οι κατασχέσεις παρουσιών, χρημάτων , σε ότι έχει ο κάθε ένας μας παράνομα σε ετούτη εδώ τη χώρα, δεν μπορεί σήμερα η ανεργία ανέρχεται στο 22 τοις εκατό επίσημα , ανεπίσημα στο 30% και όλο περισσότεροι άνθρωποι να πηγαίνουν στα συσσίτια για να μην πεθάνουν από την πείνα, άλλοι να ψάχνουν τα φάρμακα τους , άλλοι να πεθαίνουν από ένα απλό πρόβλημα υγεία τους από από από ..
    Ποιοι είναι αυτή η ελίτ που δεν πληρώνουν ΠΟΤΕ κανένα φόρο αλλά έχουν κρύψει δισεκατομμύρια στο εξωτερικό;.

    Πώς μπορεί έχουν πάνω από 200 δισ. ευρώ σε Ελβετία η αλλού;
    Πώς γίνετε όμως ότι μόνο 25 000 Έλληνες έχουν δηλώσει στη χώρα μας εισόδημα 100 000!!! Όταν ακόμα και ΠΟΛΊΤΙΚΟΙ βρίσκονται με εκατομμύρια!!

    Βρέθηκε ο Βουλευτής της Ν.Δ Γιάννη Ιωαννίδη σε υπεράκτια ΕΤΑΙΡΕΊΑ με λογαριάσω 1.000.000 εκατομμύριο δολάρια, και € 620 000 στη Ελλάδα!!!!! ζήτω η φτώχεια ΡΕ..


    Τι λέει ένας {Έλληνας μάγκας σήμερα} Εδώ βρίσκεται βίλα μου, και Φυσικά έχω πάει τα λεφτά μου έξω, μαλάκας είμαι;
    Ακούσατε κανέναν παλιό πολιτικό σύστημα σήμερα δεν τολμά να ρωτά ευθέως για την ευθύνη των πλούσιων Ελλήνων; ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ..Ν.Δ.. ΛΑ.ΟΣ: εεε εξέταζαν κάτι μαϊμού συντάξεις που της έδωσαν οι ίδιοι ..Για το πραγματικό καρκίνωμα δεν έχει κανείς το θάρρος να ρωτήσει ΟΧΙ να το πάταξη!!! Και υπάρχουν σήμερα σε κόμματα αυτοί και ζητάνε την ψήφο μας ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ;


    Αν τους δείτε όλους αυτούς μάχονται λυσσαλέα μόνο για το ευρώ.. Γιατί ; φοβόνται μην σκάσει η φούσκα του ευρω ,διαλυθεί τελείως να γίνει παρελθών και αυτοί νεόπτωχοι ..Η Γερμανία χρόνια τώρα προσπαθεί να συγκριθεί με τις ΗΠΑ ή την Κίνα με όχημα το ευρω αν καταπέσει όμως το ευρω και η Ε.Ε θα ΦΑΝΕΙ ότι είναι ένας οικονομικός πολιτικός νάνος.

    Ως έθνος εξαγωγών, η Γερμανία χρειάζεται το ευρώ και τις ευρωπαϊκές χώρες, όπως οι εμπορικοί εταίροι.

    Ως εκ τούτου θα πρέπει να τα ξεκαθαρίσουμε αυτά , να τους πούμε η θα κολυμπήσουμε όλοι μαζί ή βουλιάξουμε όλοι μαζί.. Τέρμα οι απειλές σας ΠΡΩΤΑ Η ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΕΟΛΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΚΟΙ …ΘΕΛΕΤΕ; ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ; ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ …

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος Ηράκλειο Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρέστης: "Βεβαίως να με φορολογήσεις. Βρες με...

    Τη γλώσσα στη νομιμότητα βγάζει ο εφοπλιστής και μέτοχος σε ΜΜΕ της χώρας Βίκτωρ Ρέστης. Δηλώνει ευθαρσώς, μαζί με άλλους εφοπλιστές, ότι μια αριστερή κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να τον φορολογήσει. Ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε "σοβαρό" το θέμα και αναμένεται επίσημη ανακοίνωση.

    Αίσθηση προκαλεί δημοσίευμα του Bloomberg σχετικά με τη στάση των Ελλήνων εφοπλιστών ως προς την εξαγγελία του ΣΥΡΙΖΑ να τους φορολογήσει.

    Ούτε λίγο ούτε πολύ το αμερικανικό πρακτορείο υποστηρίζει ότι οι εφοπλιστές ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν τη χώρα, σε περίπτωση που μια αριστερή κυβέρνηση προσπαθήσει να επιβάλλει φόρους.

    Το εντυπωσιακό είναι ότι...
    το πρακτορείο φιλοξενεί και δηλώσεις του Βίκτωρα Ρέστη, ο οποίος ευθαρσώς δηλώνει ότι... δεν θα φορολογηθεί και προκαλεί μάλιστα να τον βρουν.

    "Δεν μπορείς να λες στους πλοιοκτήτες που έχουν ένα βαθμό φορολογικής ασυλίας σε όλο τον κόσμο "θα σε φορολογήσω". Ναι, σίγουρα. Βρες με πρώτα", δηλώνει ο Βίκτωρ Ρέστης

    (“You cannot squeeze and tackle a person that is in international shipping trade and finance and say, ‘I will tax you,’” said Restis, who controls a fleet of more than 200 vessels. “The answer is ‘sure, tax me. Find me.’”)

    Η αντιμετώπιση από τους εφοπλιστές και η δήλωση Ρέστη προκαλούν αρνητικές εντυπώσεις, καθώς ο ίδιος δεν είναι απλώς εφοπλιστής, αλλά έχει ισχυρή παρουσία στα ΜΜΕ και στον τουρισμό της χώρας.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι μέτοχος στον ΔΟΛ, είναι συνιδιοκτήτης της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", πρώην μέτοχος στην ΙΜΑΚΟ, ιδιοκτήτης του "Porto Hydra", Ιδιοκτήτης της ναυτιλιακής εταιρίας "Enterprise Shipping & Traiding", υπό τον έλεγχο της οποίας βρίσκονται 98 πλοία ξηρού φορτίου και δεξαμενόπλοια.

    Κατέχει επίσης το 33% της ναυτιλιακής εταιρίας "Freeseas" αγόρασε το κρουαζιερόπλοιο "Delphin Voyager", μπαίνοντας έτσι και στον τομέα της κρουαζιέρας.

    Σε επικοινωνία του NEWS 247 με το γραφείο τύπου και στελέχη του οικονομικού επιτελείου του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτήρισαν το θέμα "ιδιαιτέρως σημαντικό" και ότι το μαθαίνουν από εμάς και πρόσθεσαν ότι θα υπάρξει επίσημη τοποθέτηση την Τετάρτη, επειδή την Τρίτη, λόγω της διακαναλικής συνέντευξης Τσίπρα δεν θα γίνουν άλλες δηλώσεις.

    αντιγράφει..Μπούτζουκας Τηλέμαχος


    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ Η ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΛΑΚΑ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

    Nα φύγουν οι εφοπλιστές και να τους αφαιρεθεί και η ιθαγένεια
    Στο Σύνταγμα άρθρο 4 παρ: 5. αναφέρει ότι: Οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους και στην βάση του 4/3 επιτρέπεται η αφαίρεση ιθαγένειας σε περίπτωση κάποιος ανέλαβε σε ξένη χώρα υπηρεσία αντίθετη προς τα εθνικά συμφέροντα.

    Όμως οι εφοπλιστές δηλώνουν ότι: “Αν μας φορολογήσετε θα φύγουμε από την Ελλάδα”. Nα φύγουν λοιπόν και να τους αφαιρεθεί και η ιθαγένεια.

    Το ενδεχόμενο φορολόγησης της ελληνικής ναυτιλίας από μία επόμενη κυβέρνηση, σχολίασε ο εφοπλιστής, Βίκτωρ Ρέστης, ο οποίος απείλησε πως κάτι τέτοιο θα έκανε τους...
    Έλληνες πλοιοκτήτες να εγκαταλείψουν την Ελλάδα.

    Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του κ. Ρέστη, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, είπε πως «δεν μπορείς να πιέζεις ασφυκτικά ένα πρόσωπο που εκπροσωπεί τη διεθνή ναυτιλία λέγοντάς του ”θα σε φορολογήσω”. Η απάντηση που θα πάρεις θα είναι ”κάν΄το αλλά μετά θα με ψάχνεις”».

    Το Bloomberg σε άρθρο του σχολιάζει την ενδεχόμενη φορολόγηση της ελληνικής ναυτιλίας από μία κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας πως κάτι τέτοιο θα εκτόξευε την ανεργία ακόμη περισσότερο διότι οι Έλληνες πλοιοκτήτες θα έφευγαν από την χώρα.

    Στην συνέχεια αναφέρεται και η φορολογική ασυλία που απολαμβάνουν οι Έλληνες εφοπλιστές, οι οποίοι απασχολούν συνολικά 60.000 εργαζομένους. Ωστόσο ο αριθμός αυτός είναι ακόμη μεγαλύτερος σύμφωνα με τα στοιχεία της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, καθώς μαζί με όσους απασχολούνται σε συναφείς κλάδους της ναυτιλίας, αγγίζει τις 200.000.

    Σύμφωνα με το Bloomberg λοιπόν υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για τις θέσεις αυτές καθώς οι Έλληνες εφοπλιστές εμφανίζονται αμετακίνητοι στις θέσεις τους και δεν είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τα προνόμιά τους σε περίπτωση που η επόμενη κυβέρνηση επιβάλει φόρους στον κλάδο.

    «Η ναυτιλία αποτελεί μια υπεράκτια επιχειρηματική δραστηριότητα και κάθε πράξη εναντίον της είναι σαν να πυροβολεί κάποιος το πόδι του», λέει χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της συμβουλευτικής εταιρείας ναυτιλιακών επιχειρήσεων Petrofin Τεντ Πετρόπουλος.

    Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της DryShips Γιώργος Οικονόμου δηλώνει άγνοια για το ενδεχόμενο φορολόγησης των εφοπλιστών επί των εισοδημάτων αλλά διευκρινίζει ότι σε περίπτωση που γίνει πράξη κάτι τέτοιο τότε σίγουρα η ελληνική ναυτιλία «θα μεταναστεύσει με αποτέλεσμα να μειωθεί το ελληνικό ΑΕΠ». Πάντως οι επιχειρήσεις του κ. Οικονόμου έχουν έδρα εκτός Ελλάδας.

    O πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ) Θεόδωρος Βενιάμης εκτιμά ότι «η φορολογική αντιμετώπιση των εφοπλιστών στην Ελλάδα» δεν είναι ούτε καλύτερη ούτε χειρότερη από τις αντίστοιχες άλλων χωρών όπως η Ολλανδία, η Μάλτα ή η Κύπρος.

    O πρόεδρος της Paragon Shipping με έδρα τη Βούλα, Μιχαήλ Μποδούρογλου θεωρεί ότι «αν αρχίσουν να επισκέπτονται τις ναυτιλιακές εταιρείες εφοριακοί, τότε αυτές οι επιχειρήσεις θα πάψουν να είναι τόσο παραγωγικές όσο σήμερα» αφού θα χάσουν το προνόμιο «της μη αλληλεπίδρασής τους με το ελληνικό κράτος».

    Tα εμβάσματα των εφοπλιστών στην Ελλάδα ανήλθαν στα 15,4 δισ. ευρώ το 2010 ενώ για την προηγούμενη δεκαετία συνολικά έφτασαν τα 140 δισ. ευρώ.

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος Ηράκλειο Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΜΑΣ12 Ιουν 2012, 10:44:00 μ.μ.

    ΝΕΑ Αυτοκτονία 36χρονου στα Σεπόλια

    Στις έξι το απόγευμα ο 36 χρόνος έπεσε από την βεράντα του σπιτιού του στο κενό! Έμενε στον τέταρτο με τους γονείς του οι οποίοι δεν ήταν εκείνη τη στιγμή στο σπίτι!


    Σκατα στο βενιζελο
    σκατα στο Παγκαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση