GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σουτ στα γυμνά οπίσθια

Αν μη τι άλλο πρωτότυπος ο τρόπος με τον οποίο τιμώρησαν οι ποδοσφαιριστές της Σουηδίας τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα, ο οπο...


Αν μη τι άλλο πρωτότυπος ο τρόπος με τον οποίο τιμώρησαν οι ποδοσφαιριστές της Σουηδίας τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα, ο οποίος ήταν ο… αδύναμος κρίκος σε άσκηση στη διάρκεια της. προπόνησης. Ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας, Γιόχαν Γουίλαντ, υποχρεώθηκε να στηθεί στην άκρη του γηπέδου με γυμνά τα οπίσθια και πίσω τους τους ποδοσφαιριστές να σουτάρουν μέχρι να τον πετύχουν.
[title]Στη φωνητική αναγνώριση επενδύει η Ford[title]
Η Ford και η γνωστή εταιρεία φωνητικής αναγνώρισης Nuance συνεργάζονται για την ανάπτυξη και αναβάθμιση προηγμένης τεχνολογίας σχετικά με το ήδη υπάρχον voice recognition.
Η Ford διαθέτει εδώ και καιρό σύστημα αναγνώρισης φωνής, με το οποίο μπορούσε ο κάθε επιβάτης να δίνει φωνητικές εντολές που αφορούσαν το ηχοσύστημα, το κλιματιστικό, το Bluetooth και το αυτοκίνητο να έπραττε ανάλογα.
Με τη συνεργασία της Ford με τη γνωστή εταιρεία Nuance, η οποία ασχολείται αποκλειστικά με συστήματα αναγνώρισης φωνής, θα αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο το σύστημα voice recognition με αποτέλεσμα να έχει τη δυνατότητα να αναγνωρίσει πιο εύκολα και άμεσα τους επιβάτες, ενώ αυτοί μιλούν φυσιολογικά με σταθερό ρυθμό και σε μέτριο τόνο.
Αυτό το αναβαθμισμένο σύστημα είναι πολύ πιθανόν να το δούμε από το τμήμα της Ford SYNC στα τέλη του 2012, στο νέο μοντέλο, B-MAX.
Πηγή: autotriti.gr

1 σχόλιο

  1. Τα σημερινά δεδομένα για την κάλπη.
    Η στυγερή δολοφονία του φαρμακοποιού, τα συνεχή κρουσματα ληστείων και βίας κατά πάντων, αναδεικνύουν μείζον θέμα για τους κατοίκους των αστικών κέντρων, τη βία, την εγκληματικότητα, την έλλειψη προστασίας. Αυτό αφαιρεί ποσοστιαίες μονάδες από τον Σύριζα ( που και νομιμοποιεί τους κάθε λογής λαθρομετανάστες και " ευνουχίζει" την Αστυνομία- ποιος αστυνομικός θα τρέξει, όταν ξέρει ότι θα "φάει" το κεφάλι του από την πολιτική εξουσία Σύριζα ; )και προσθέτει , κυρίως στην Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, ψηφοφόρους στη Νέα Δημοκρατία. Ο φόβος κοινωνικού εκτραχηλισμού και αποθράσυνσης των κάθε λογής κακοποιών στοιχείων από την "ανεκτικότητα" του Σύριζα, στρέφει τους κεντρώους ψηφοφόρους στη Νέα Δημοκρατία.

    Επιπλέον, σήμερα ο κ. Τσίπρας απέκλεισε από κάθε μετεκλογική συνεργασία και το ΠΑΣΟΚ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες ( αδειάζοντας το αντιμνημονιακό μπλογκ και τις ελπίδες του κ. Καμμένου να παίξει ρόλο κυβερνητικού συνεταίρου του Σύριζα ). Έτσι, αν βγει πρώτο κόμμα ο Σύριζα, θα προσπαθήσει να κάνει κυβέρνηση με τη ΔΗΜΑΡ ( το ΚΚΕ δεν πρόκειται να μπει σε μια τέτοια λογική ), με ότι αυτό συνεπάγεται για τα εθνικά ζητήματα. Το ερώτημα είναι αν η ΔΗΜΑΡ θα αντέξει στην αρνητική στάση του κ. Τσίπρα ΑΠΟΛΥΤΑ κατά του μνημονίου, αν θα υπάρξει κυβερνητική σταθερότητα, μιας και ο κ. Τσίπρας δεν "φοβάται" ( με σημερινές του δηλώσεις ) το ενδεχόμενο της δραχμής! Τα σενάρια αυτά οδηγούν σε ακυβερνησία, έλλειψη σταθερότητας, κοινωνικό χάος και συγκρούσεις μεταξύ ακραίων αντιπάλων πολιτικών ομάδων!

    Τέλος, γίνεται κατανοητό ότι οι όροι του κ. Βενιζέλου ( περί οικουμενικής με συμμετοχή του Σύριζα ) και του κ. Καμμένου για απόλυτο ΟΧΙ στο μνημόνιο, τορπιλίζουν ( τουλάχιστον προεκλογικά ) τη δημιουργία κυβέρνησης.

    Μέσα σε αυτό το χαοτικό σκηνικό, οικονομικής, κοινωνικής και εθνικής ανασφάλειας και αποσύνθεσης, οι ψηφοφόροι ( ειδικά ) των αστικών κέντρων ( που επιζητούν ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΙΣΧΥΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΕΛΩΝ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΟΥ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΣΠΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ,ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ )αυτές τις μέρες επιλέγουν να μετακινηθούν από το Πασοκ, τους Ανελ, το Λαος, την Χ.Α ( οι περιστασιακοί της ψηφοφόροι ), τη Δημιουργία Ξανά, το Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας, τη Κοινωνία και από όλα σχεδόν τα μικρά κόμματα προς το να ψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία ( με όλα τα αρνητικά της )που θα τη φέρει σε απόσταση από τον Σύριζα ( για να μην υπάρξει αμφισβήτηση αποτελέσματος ) και πιο κοντά στην αυτοδυναμία, φοβούμενοι τους τραγικούς χειρισμούς των μικρότερων κομμάτων και τις προσωπικές τους εμμονές και τα μικροπολιτικά παιχνίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση