GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Βαρνάβας, έθαψε τον Τσίπρα...

Από την ΕΛΕΝΗ ΒΑΣΑΚΗ. Εάν ο Δημήτρης Βαρνάβας , πρόεδρος της ομοσπονδίας νοσοκομειακών γιατρών, που συμβαίνει να πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ, ...

Από την ΕΛΕΝΗ ΒΑΣΑΚΗ.

Εάν ο Δημήτρης Βαρνάβας, πρόεδρος της ομοσπονδίας νοσοκομειακών γιατρών, που συμβαίνει να πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ, γνώριζε σήμερα το πρωί τι ξεστομίζει... Ούτε ψύλλος στον κόρφο του! Έθαψε, άθελά του, τον Αλέξη!
Αναρωτήθηκε, λοιπόν, ο ''τετραπέρατος'' γιατρός!
''Τα 430 εκατομμύρια ευρώ, που βρήκε ο Παπαδήμος και τα έδωσε στους τοκογλύφους, δε θα μπορούσε να τα δώσει στο δημόσιο σύστημα υγείας για να μην πεθαίνουν σαν τα ποντίκια οι άνθρωποι;''
Και συνέχισε ακάθεκτος ''Αν, όμως, πεις ότι προτεραιότητά μου είναι να πληρώσω τους τοκογλύφους πρώτα, να τους δώσω 430 εκ για να αποπληρώσω το ομόλογο στους γύπες και το σύστημα υγείας άστο να ψοφήσει, τότε είναι προτεραιότητά σου να οδηγείς τους πολίτες εδώ που τους οδηγείς''.
Απολαύστε, τώρα, το περιεχόμενο των πρακτικών στις 15.5.2012 της συζήτησης των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας:
ΑΛΕΞΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ (Πρόεδρος του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής
Αριστεράς):. Είναι ένα θέμα που διέφυγε της προσοχής μας και της συζήτησής μας σήμερα, αλλά νομίζω ότι είναι σημαντικό. Έχει να κάνει με το ομόλογο που λήγει, αν δεν κάνω λάθος …
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού
Κινήματος): Αφήστε με να πω κάτι, κύριε Πρόεδρε.
Όπως είχαμε πει στην προηγούμενη συνάντησή μας με τη συμμετοχή του κ.
Σαμαρά και του κ. Τσίπρα, εγώ είχα ταχθεί κατά της πληρωμής αυτού του
ομολόγου. Είχαν πει όμως και ο κ. Σαμαράς και ο κ. Τσίπρας ότι περιμένουμε μία
εισήγηση του κ. Παπαδήμου.
ΑΛΕΞΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ (Πρόεδρος του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής
Αριστεράς):
Εγώ του είπα την άποψή μας, ότι θα προκρίναμε μία διαδικασία και λύση να διαπραγματευθεί αυτό το ομόλογο σε τιμές αντίστοιχες της διαδικασίας του PSI.
Όμως, για το ομόλογο αυτό είδα με θετική έκπληξη ότι είχε
την άποψη –μια ριψοκίνδυνη άποψη- να μην πληρωθεί.
Η μη πληρωμή αυτού του ομολόγου, θα μας έθετε αυτομάτως σε κατάσταση «default».

Εισήγηση του κ. Τσίπρα, του αρχηγού σας, ήταν κ. Βαρνάβα η πληρωμή των 430 δις που λείπει σήμερα από τους δεινοπαθούντες άρρωστους ασφαλισμένους!

12 σχόλια

  1. AN, ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΙ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΠΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,
    ΞΕΚΑΘΑΡΑ,
    ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΤΟ PLAN B ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΕΙΔΙΚΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ ΟΥΤΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΟΥΤΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ( ΧΩΡΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΣΤ0 1 ΠΡΟΣ 10 ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ). ΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΛΑΔΟ, ΛΟΓΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΙΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

    ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΜΕ ΟΥΡΕΣ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ,ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΙΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ;

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΙΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ, Η ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΛΛΑΞΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΛ Κ. ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΕ ΕΠΙΒΟΛΗ ΟΡΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ, ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΧΑΟΣ, ΟΠΟΤΕ "ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ" : ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΒΕΒΑΙΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ.

    ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ, ΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΤΟΤΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΕ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ Ή ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ( ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ) ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΜΕ 40%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λίγες μέρες πριν τις εκλογές η πτώχευση φαίνεται πλέον σχεδόν αναπόφευκτη.

    Ας τα δούμε από την αρχή.
    ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή δεν μπαίνουν σε καμία κυβέρνηση.
    Βενιζέλος και Καμμένος δηλώνουν ξανά ότι δεν θα συμμετέχουν ή ότι θέλουν κυβέρνηση οικουμενική ή εθνικής ενότητας, στην οποία, όμως, αποκλείεται να μπει ο Σύριζα, αν είναι δεύτερο κόμμα.

    Τι μένει; Ακόμα κι αν η Νέα Δημοκρατία είναι πρώτη ( αλλά με μικρή διαφορά από τον Σύριζα ) δεν θα μπορεί να κυβερνήσει, αν το πασοκ ή οι ΑΝΕΛ δεν δεχθούν μια μίνιμουμ συμφωνία. Πιθανόν, στο πασοκ, μετά τη βέβαιη νέα ήττα με μείωση ποσοστών, μικρή ή μεγάλη, να είναι άλλος αρχηγός, πιο σώφρων και διαλλακτικός, στη πορεία σχηματισμού κυβέρνησης επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου και ανάπτυξης, μαζί με τη ΝΔ και την Δημ. Αριστερά. Αλλά κανείς δεν μπορεί πια να μιλήσει με σιγουριά, λόγω των αλλεπάλληλων επικοινωνιακών λαθών του κ. Βενιζέλου.

    Όπως φάνηκε και σήμερα, με τη μεγάλη πτώση του Χρηματιστηρίου,σε περίπτωση επικράτησης του Σύριζα είτε ως πρώτο κόμμα, είτε ως δεύτερο αλλά με μικρή διαφορά από τη ΝΔ, οδηγούμαστε σε ακυβερνησία και εσωτερική πτώχευση, μαζική φυγή ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων και κεφαλαίων στο εξωτερικό, και ανεξέλεγκτες καταστάσεις στο χώρο της οικονομίας και των εθνικών θεμάτων, καθώς θα είναι βέβαιη η προσφυγή και σε τρίτες κάλπες, λόγω της αδιαλλαξίας του Σύριζα και Καμμένου σε κατάργηση του μνημονίου, και στην εκτός τόπου και χρόνου πολιτική Βενιζέλου.
    Για όσους ξέρουν και λίγη ιστορία, το Κράχ του Χρηματιστηρίου της Ν.Υ έφερε 13εκ ανέργους στην Αμερική. Η πιθανη κατάρρευση τραπεζών στις 18 Ιουνίου, λόγω πανικού, ακυβερνησίας, έλλειψης εμπιστοσύνης στο κρατικισμό του Σύριζα, θα σημάνει και το τέλος των επιχορηγήσεων και ΕΣΠΑ για την Ελλάδα!
    Οι ακραίες, αδιάλλακτες τοποθετήσεις των Βενιζέλου και Καμμένου, σε συνδυασμό με τη άτεγκτη στάση του Σύριζα, οδηγούν μια πολύ μεγάλη μάζα ψηφοφόρων προς τη ΝΔ. Θα είναι αρκετή για να αποφευχθεί η εσωτερική πτώχευση ; Θα το δούμε το βράδυ της Κυριακής εκείνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας βλέπω κάπως απελπισμένους. Δίκιο έχετε. Το κακό πυ θα σας βρει θα είναι πολύ μεγάλο στις 17/6/2012.

    Δεν πειράζει. Θα συνηθίσετε. Και αν δεν συνηθίσετε, μπορείται να το ρίξετε στο ποτό, για να ξεχάσετε τον πόνο σας. Που, όπως φαίνεται, θα είναι πολύ μεγάλος.

    (Βέβαια, θα σας μείνει αμανάτι ο Ανδρέας Λοβέρδος κυρία Βασάκη μου, να υπερασπίζεται το "εργο" του. Δεν πειράζει. Καλός είναι και ο Ανδρέας στις κομματίκές σας συσκέψεις. Θα μπορεί να σας παργορεί, μέ όσα θα σας λέει. Και θα μπορεί και να σας πείθει. Άλλωστε, θα είστε μεταξύ σας και θα δείχνετε την πρέπουσα αλληλοκατανόηση, αφού ήδη έχετε μείνει ελάχιστοι).

    Άντε και περαστικά. (Τι περαστικά δηλαδή! Δεν θα είναι καθόλου περαστικά. Δεν βαριέσαι, λόγος να γίνεται...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πλοίο (Ελλάδα) βυθίζεται και οι μουσικοί (Τσιπραίοι) διασκεδάζουν.
    Δεν έχουν καταλάβει ότι εάν "σκάσει" η Ισπανία, η Ελλάδα μετά τους αστείους εκβιασμούς του Τσίπρα, θα εγκαταλειφθεί στην τύχη της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αγιούυυυτοοοοοοοοοοο αδελφές και παλουκάρια....
    Υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και ο Βαλλιανάτος: Δεν βλέπει την ώρα να συγκυβερνήσουν
    Δείτε τι έγραψε στο Facebook... μόνο τη λύση του Σκοπιανού ξέχασε:
    ...........


    ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΠΙΑ..

    Aπλα πραγματα παιδια… τι θελουν οι Αμερικανοι (ΗΠΑ) απο την Ελλαδα ?

    Θελουν τα Σκοπια να ονομαστουν Μακεδονια και ετσι να μπουν και στο Νατο και στην Ευρωπαικη ενωση.
    Θελουν την συνεκμεταλλευση του ΟΡΥΚΤΟΥ ΜΑΣ πλουτου με τους Τουρκους.
    Θελουν να συμφωνησουμε για την Κυπρο μας σε ενα νεο σχεδιο ΑΥΝΑΝ..
    Θελουν να μην δημιουργουμε στην Ευρωπη και στην Τουρκια προβληματα για τους λαθρομεταναστες αλλα να τους βολεψουμε ως ‘Ελληνες’ εδω και ετσι σε 20-30 χρονια να εξαλειφθει πια η ενοχλητικη φυλη…
    Θελουν επισης να καταστρεψουν το ΕΥΡΩ και να διαλυσουν την ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ,
    Θελουν να προσχωρησουμε στην νεα ταξη και στον ‘πολυπολιτισμο’ και να αφησουμε στην ακρη την επαρση οτι ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ..
    Φραγκο δεν δινουν φυσικα αν εμεις ψοφησουμε της πεινας η σκοτωνομαστε στους δρομους αρκει να παρουν αυτοι αυτα που θελουν…

    Τωρα σαν μεγαλα παιδια ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ στο προγραμμα του ?

    Μα τα δινει ολα αυτα στο ακεραιο Η ΣΥΡΙΖΑ….. τυχαιο ? .. δεν νομιζω…

    Ρε κατι συμπτωσεις οτι θελουν οι Αμερικανοι ΑΥΤΟ ακριβως να τους δινει το ΣΥΡΙΖΑΡΙΟ….

    Ρε κατι συμπτωσεις….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ, ΕΘΙΞΕ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΛΥΣΑΞΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΠΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝ ΑΠΟΤΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΣΥΖΥΓΟΣ ΛΟΒΕΡΔΟΥ: ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ

    Η χειρότερη μορφή πολιτικού θράσους. Σε επίπεδα που ξεπερνούν τις ανθρώπινες αντοχές. Ο πολιτικός που διέλυσε το ΕΣΥ σε λιγότερο από 2 χρόνια τώρα κατηγορεί τους γιατρούς του ΕΣΥ που δουλεύουν μέρα νύχτα με 1300 ευρώ και οι νοσηλευτές για 500 και 600 ευρώ. Με απλήρωτες εφημερίες, Σαββατοκύριακα, νυχτερινά, επιδόματα. Τα έβαλε με τους γιατρούς και θα τον θάψουν. Αυτό είναι το πολιτικό του τέλος.

    Πέραν αυτών όμως αυτό το πράσινο θρασύ κομματικό τυπάκι, προφανώς έχει ξεχάσει τα δικά του ατοπήματα. Να του θυμήσουμε ένα από αυτα. Τον καιρό που εξύβριζε χυδαία τους δημοσίους υπάλληλους συλλήβδην ως τεμπέληδες, διόριζε τη γυναικούλα του στο δημόσιο! Ναι, στο δημόσιο.

    Η κυρία λέγεται Πηνελόπη Παπαιωάννου, τα τελευταία χρόνια λέει ότι είναι αγιογράφος ενώ από το 1993 μέχρι το 2009 ήταν αεροσυνοδός στην Ολυμπιακή Αεροπορία.

    Στις 12 Νοεμβρίου 2010 με την απόφαση των υπουργών Ντόλιου, Σαχινίδη και Ρέππα, "διορίστηκε" στο δημόσιο και συγκεκριμένα στο Υπουργείο Εσωτερικών σε συνιστώμενη προσωποπαγή θέση.

    Όλα τα παραπάνω θα είχαν την αξία ενός ακόμα "νόμιμου" ρουσφετιού εαν η κυρία Παπαιωάννου δεν ήταν η σύζυγος του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου. Ιδού και το ΦΕΚ ΑΡ.ΦΥΛΛΟΥ 1782 ΣΤΗΣ..12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 για να υπάρχουν παρερμηνείες.



    Η κυρία Παπαιωάννου όταν έφυγε από την Ο.Α πήρε εφ άπαξ 50.000 ευρώ και τώρα θα έχει το δικαίωμα να πάρει ένα δεύτερο και βέβαια να απολαμβάνει τον μισθό της και μια καλή συνταξη για τα γηρατειά. Είναι η γνωστή συνταγή Καρχιμάκη περί "μεταφοράς" των απολυμένων της Ο.Α στο δημόσιο. Νόμιμο, θα πείτε. Ηθικόν; Αλλά τι λέμε τώρα.

    Το θέμα θάφτηκε από όλα τα ΜΜΕ.

    Και να φανταστούμε ότι ο μέγας πολιτικός υποκριτής Λοβέρδος, έβριζε συλλήβδην όλους τους εργαζόμενους στο δημόσιο ως τεμπέληδες. "1 εκ δημόσιοι υπάλληλοι ταλαιπωρούν 9 εκ έλληνες". Ειναι και η γυναικούλα σας μέσα κύριε Αντρέα;" Ντροπή σας και ντροπή μας που σας ανεχόμαστε ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΠΙΑ..

    Aπλα πραγματα παιδια… τι θελουν οι Αμερικανοι (ΗΠΑ) απο την Ελλαδα ?

    Θελουν τα Σκοπια να ονομαστουν Μακεδονια και ετσι να μπουν και στο Νατο και στην Ευρωπαικη ενωση.
    Θελουν την συνεκμεταλλευση του ΟΡΥΚΤΟΥ ΜΑΣ πλουτου με τους Τουρκους.
    Θελουν να συμφωνησουμε για την Κυπρο μας σε ενα νεο σχεδιο ΑΥΝΑΝ..
    Θελουν να μην δημιουργουμε στην Ευρωπη και στην Τουρκια προβληματα για τους λαθρομεταναστες αλλα να τους βολεψουμε ως ‘Ελληνες’ εδω και ετσι σε 20-30 χρονια να εξαλειφθει πια η ενοχλητικη φυλη…
    Θελουν επισης να καταστρεψουν το ΕΥΡΩ και να διαλυσουν την ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ,
    Θελουν να προσχωρησουμε στην νεα ταξη και στον ‘πολυπολιτισμο’ και να αφησουμε στην ακρη την επαρση οτι ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ..

    Φραγκο δεν δινουν φυσικα αν εμεις ψοφησουμε της πεινας η σκοτωνομαστε στους δρομους αρκει να παρουν αυτοι αυτα που θελουν…

    Τωρα σαν μεγαλα παιδια ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ στο προγραμμα του ?

    Μα τα δινει ολα αυτα στο ακεραιο Η ΣΥΡΙΖΑ….. τυχαιο ? .. δεν νομιζω…

    Ρε κατι συμπτωσεις οτι θελουν οι Αμερικανοι ΑΥΤΟ ακριβως να τους δινει το ΣΥΡΙΖΑΡΙΟ….

    Ρε κατι συμπτωσεις….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για αυτούς που δεν ξέρουν ότι οι συμφωνίες είναι για να τηρούνται και όταν τις σκίζουν καποιοι, οι πιό ισχυροί συμβαλόμενοι επιβάλλουν τους όρους τους με άσχημο τρόπο .

    ψΗΦΙΣΕ σΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ακύρωση δηλαδη αντικατάσταση με νεο μνημόνιο που θα λεγεται πρόγραμμα ανορθωσης κλπ, για το οποίο χρειάζονται χρήματα ...τα οποία θα προκύψουν από την αναδιαπραγματευση μέρους του χρέους ..η οποία θα γίνει με νέο κούρεμα και νέα δανειακή σύμβαση και αλλο μνημονιο δηλαδη φόροι ..το οποίο θα λένε ότι αποτελεί νέα βάση κλπ . Αν το δεκτούν βεβαια οι Ευρωπαίοι,και αν δεν το δεκτούν εννοείται δραχμούλες με ολα οσα ανεφερε η Εθνικη τραπεζα σαν συνεπειες και οτι βρει ο Γλεζος στην τράπεζα από τον καθε φουκαρα.Μπορείτε να μας δουλεύετε, ατομα νέα και άπειρα στη πολιτική ειχτε...τους αλλους ΟΧΙ.. ....όσο ψηλότερα ανεβαίνει η μαϊμού , τόσο περισσότερο φαίνετα ι ο κ----ς της .Δεν είναι όμως μόνο τα μνημόνια ,είναι και τα σκοπια που θελετε να τα λετε βορεια μακεδονια,οι λαθρομεταναστες σαν ελληνες,να ξεφορτωθουμε την κύπρο με σχέδιο Αναν,καλως ηλθες Τουρκια δεν έχουμε λεφτα για στρατο να πολεμησουμε γιαυτο βγαινουμε εξω απο το Νατο ,αοπλη αστυνομια γιατι οι κακοποιοι και οι κουκουοφοροι εχουν δικαιωματα.Μια Κουβα στην Ευρωπη.Και για ζησουμε πορνεια για ολους-ολες σε αυτους που θα εχουν ευρω και ενα καλο αγαθο να μας δωσουν σαν δωρο γιατι οσα εχουμε τωρα καποτε θα παλιωσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τα επισημα πρακτικα μας δειχνουν αλλων διαλογο απο αυτο που εσεις μας λετε.ισως εσεισ να ξερερε καλυτερα????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κατά καιρούς προσπάθησαν να κυριαρχήσουν στον κόσμο.

    Όπως ο Χίτλερ, ο εκπρόσωπος των μεγάλων γερμανικών μονοπωλίων, που προσπάθησε να επιβάλει την ιδέα της ανωτερότητας μιας φυλής στον κόσμο, με έναν πόλεμο που στοίχισε τη ζωή 40 εκατομμυρίων ανθρώπινων υπάρξεων.

    Η σημασία των μεγάλων μονοπωλίων είναι τεραστία. Σε σημείο που να εξουδετερώνει την πολιτική ισχύ σε πολλές από τις δημοκρατίες..

    Αν δεν συνέβαινε αυτό, ορισμένες δυνάμεις δεν θα αισθάνονταν την υποχρέωση να αποκαλούν τις αποικίες τους ελευθέρα συνεταιρικά Κράτη προσπαθώντας με τον τρόπο αυτό να καμουφλάρουν την αποικιοποιηση με άλλους όρους.

    Το εσωτερικό καθεστώς του κάθε λαού που του επιτρέπει να εξασκεί την εξουσία του περισσότερο ή λιγότερο απόλυτα, είναι ένα θέμα που πρέπει να ρυθμίζεται απ’ αυτόν τον ίδιο το λαό.

    Μόνο η εθνική κυριαρχία, κατ’ αρχήν, εξασφαλίζει σε μια χώρα το δικαίωμα να αρνείται οποιαδήποτε επέμβαση που θέτει σε κίνδυνο την ύπαρξη της, καθώς και το δικαίωμα να διαλέγει τον τρόπο της διακυβέρνησης που της ταιριάζει καλύτερα.

    Αυτό εξαρτάται από τη θέληση της και ο λαός της είναι ο μόνος που μπορεί ν’ αποφασίσει αν μια κυβέρνηση πρέπει ή όχι να αλλάξει.

    Άρα όλες αυτές οι αρχές περί πολιτικής και εθνικής ισχύος δεν είναι παρά κούφια λόγια, όταν δεν συνοδεύονται από οικονομική ανεξαρτησία.

    Η πολιτική κυριαρχία και οικονομική ανεξαρτησία συμβαδίζουν.

    Μια χώρα που δεν έχει δική της οικονομία και στην οποία εισβάλλουν ξένα κεφαλαία δεν μπορεί να ξεφύγει από την κηδεμονία της χώρας απ’ όπου εξαρτάται.

    Και επί πλέον δεν μπορεί να επιβάλει τη θέληση της, αν βρεθεί σε αντίθεση με τα συμφέροντα της
    χώρας που την εξουσιάζει οικονομικά

    Ερνέστο Τσε Γκεβάρα:
    Ένας επαναστάτης ενάντια στην Σοβιετική πολιτική οικονομία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συνάντηση στο Ζάππειο

    Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει στους πρεσβευτές της G20 ο Αλέξης Τσίπρας

    Αθήνα

    Τα βασικά σημεία του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιάσει στους πρεσβευτές της G20 στις ο Αλέξης Τσίπρας.

    Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 στο Ζάππειο Μέγαρο, μετά από πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ.

    Σύμφωνα με την ηγεσία του κόμματος, η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί ένα πρώτο βήμα διαλόγου με όλες τις χώρες.

    Εκτός των πρεσβευτών της G20 έχει κληθεί και ο πρέσβης της Κύπρου.

    Στις 20:00 ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει στην Ελευσίνα, στον πεζόδρομο στην παραλία, Νικολαΐδου και Χαριλάου.

    ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ,

    Ο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ,

    Η ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,

    ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΦΟΒΟ ΣΤΟ ΛΑΟ!!!

    ΣΤΙΣ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ!!

    ΜΕ ΜΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΝΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΕ ΚΟΡΜΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ 35% !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση