GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Με ασάφειες η «διακήρυξη» της νέας κυβέρνησης

Για «απόλυτη έκφραση περίφρασης και γενικότητας» κάνει λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του Πανελλήνιου Αρματος Πολιτών και αναπληρωτής εκπρόσωπο...

Για «απόλυτη έκφραση περίφρασης και γενικότητας» κάνει λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του Πανελλήνιου Αρματος Πολιτών και αναπληρωτής εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Σωτήρης Στανωτάς, σχολιάζοντας τη «Διακήρυξη Κυβέρνησης Εθνικής Ευθύνης» που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα.
Σύμφωνα με τον κ. Στανωτά, πρόκειται για «συμφωνία», η οποία δεν απαντά συγκεκριμένα σε καίρια ερωτήματα όπως πώς θα ανατραπεί η εκχώρηση της εθνικής ανεξαρτησίας της χώρας μέσα από τη δανειακή σύμβαση και τα μνημόνια, πώς θα διευθετηθούν τα εθνικά θέματα και πώς θα επιλυθεί το τεράστιο θέμα της λαθρομετανάστευσης.
Σύμφωνα με το naftemporiki.gr, στο πλαίσιο αυτό, όπως υποστηρίζει, το κείμενο «αφήνει περιθώρια πολλών ερμηνειών και δημιουργεί ακόμη περισσότερα ερωτηματικά στην εξαθλιωμένη ελληνική κοινωνία».

2 σχόλια

  1. Ο Τέρενς της αργομισθίας των 56.000 ευρώ θα μας πει πως κατέληξε η Κύπρος με μνημόνιο;
    Δεν χρειάστηκαν παρά μόνο λίγες ώρες προκειμένου να καταρρεύσουν σαν μπουρδολογίες όλα τα μέτρα εξόδου από της κρίση, που πρότειναν προεκλογικά οι ΑΕροψεκασμένοι του Π. Καμμένου. Ο Τέρενς της αργομισθίας του Agrochannel που παντελόνιασε 56.000 για να κάθεται δεν έχει κάνει ακόμα δηλώσεις για να μας εξηγήσει πως η Κύπρος που έκανε όλα όσα ζήταγαν προεκλογικά οι ΑΕροψεκασμένοι, δηλ.

    -που πήρε δάνειο από του ρώσους
    -που ζητάει νέο δάνειο απ' τους ρώσους
    -που ζητάει δάνειο από τους Κινέζους
    -που έχει ανακηρύξει ΑΟΖ
    -που έχει βρεί φυσικό αέριο
    που, που, που,....

    κατέληξε τελικά να ζητήσει τη συνδρομή της ΕΕ και του ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης!!!

    Ο Π. Καμμένος που τα ξέρει όλα μήπως μπορεί να μας βοηθήσει
    Αν και στο σπίτι του Καμμένου δεν μιλάνε για φωτιές!!!


    - Κατά πάσα πιθανότητα υπάρχουν και εκεί Νενέκοι Γερμανοτσολιάδες , Προδότες , σιωνιστές , εβραιομασόνοι Νεφελίμ , εξωγήινοι....
    και κυρίως ΑΕροψεκασμένοι
    με πουρδές χοντρου παιδιού

    Είναι εθνική ανάγκη να τελειώνουμε με αυτό το χυδαίο, σοβιετικό μόρφωμα του Καμμένου...

    Όσο γρηγορότερα τόσο το καλύτερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίση στους ΑΕροψεκασμένους δημιουργεί η δυσφορία Μανώλη για τον Καμμένο που διάλεξε την έδρα της Β' Αθήνας.

    Την έδρα της Β' Αθηνών επέλεξε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο οποίος εξελέγη επίσης και βουλευτής Έβρου.
    Έτσι, μένει εκτός Βουλής ο γνωστός συνδικαλιστής Γιάννης Μανώλης, ο οποίος είναι πρώτος επιλαχών στη Β' Αθηνών, ενώ μπαίνει στη Βουλή ως βουλευτής Έβρου, ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

    Ο Γ. Μανώλης φέρεται σφόδρα δυσαρεστημένος με την απόφαση του Καμμένου και δεν αποκλείει ακόμα και να...αποχωρήσει από το κόμμα μιας και θεωρεί ότι ο Καμμένος τον κορόιδεψε καθώς επανειλημμένα του είχε τάξει την έδρα στη Β' Αθήνας.

    Η ψυχρότητα του Γ. Μανώλη φαίνεται και από το γεγονός ότι εδώ και μέρες δεν έχει εμφανιστεί σε κανένα μέσο

    - ΜΠΟΡΕΙ να παει σε αλλο κομμα μετα τον Καμμενο..
    Ευτυχως τον φορτωθηκε ο Καμμενος και ησυχασαμε εμεις οπως και με τον Ζωη και τον Μαρκοπουλο που τα ηξεραν ολα μονο αυτοι οι τεσσερις.
    ΤΙ θα γινει το κοινοβουλιο μονο με δυο ξερολες [Καμμενο,Μαρκοπουλο]
    οταν λειπουν οι αλλοι δυο [Ζωης,Μανωλης]με ποιους θα γελαμε τωρα που θα λειπουν οι αντικαταστατες του Γιαννοπουλου με το περιφημο ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ.

    O Mανώλης αντιστοιχεί με τον Φωτόπουλο του Πασοκ,
    αμφότερα κοινωνικά παράσιτα,
    που Υπερχρέωσαν τον ελληνικό λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση