GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: Ο άνθρωπος που το δέρμα του έγινε… μπλε!

Ότι θα δείτε στις οθόνες σας είναι 100% αληθινό. Το δέρμα του Πωλ Κάρασον από τις ΗΠΑ, ξαφνικά έχασε το φυσιολογικό του χρώμα και άρχισε ...

Ότι θα δείτε στις οθόνες σας είναι 100% αληθινό. Το δέρμα του Πωλ Κάρασον από τις ΗΠΑ, ξαφνικά έχασε το φυσιολογικό του χρώμα και άρχισε να γίνεται γκρίζο και στη συνέχεια μπλε. Οι γιατροί στην κυριολεξία τα έχασαν, όπως και ο ίδιος φυσικά. Τελικά ύστερα από συνεχείς και επαναλαμβανόμενες εξετάσεις που τον υπέβαλλαν διαπίστωσαν πως ο Κάρασον είχε κάνει κάτι που κατέστρεψε το ανθρώπινο του χρώμα και τον μετέτρεψε σε… πρωταγωνιστή στην ταινία Χ-ΜΕΝ.
Όταν ο Κάρασον έχασε τον πατέρα του, πέρασε μια περίοδο κατάθλιψης. Άρχισε να χάνει τα μαλλιά του, και στο δέρμα του άρχισαν να δημιουργούνται λέπια, φολίδες. Ήταν τρομερά αγχωμένος. Τότε αποφάσισε να πίνει νερό στο οποίο είχε προηγουμένως, κάνει ηλεκτρόλυση με... κολλοειδές ασήμι. (την δεκαετία του 90, το κολλοειδές ασήμι χρησιμοποιούταν ευρέως σαν “φάρμακο”. Τα αποτελέσματα του ήταν ατεκμηρίωτα και στις ΗΠΑ, ήταν παράνομη η χρήση του σαν φάρμακο).
Τελικά ο Κάρασον υπέστη την ασθένεια “ARGYRIA”, από το ελληνικό “αργυρία”. Προκαλείται από τη συσσώρευση σωματιδίων από ασήμι στο δέρμα και η έκθεση του στο φως το μετατρέπει σε μπλε!
Δείτε το βίντεο…

Πληροφορίες: iatropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΆ VIDEO

2 σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση