GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γ. Δραγασάκης: "Το χρέος δεν μπορεί να αποπληρωθεί..."

Προς μια ευρωπαϊκή λύση με κούρεμα και ώς τότε μορατόριουμ Η διαγραφή ενός «σημαντικού μέρους» του δημοσίου χρέους είναι αν...


Προς μια ευρωπαϊκή λύση με κούρεμα και ώς τότε μορατόριουμ
Η διαγραφή ενός «σημαντικού μέρους» του δημοσίου χρέους είναι αναγκαία, καθώς το χρέος δεν μπορεί να πληρωθεί, επισημαίνει σε συνέντευξή του στο in.gr ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δραγασάκης.

Ο κ. Δραγασάκης τονίζει ότι εφόσον δεν μπορεί να υπάρξει άμεσα μία κοινή ευρωπαϊκή λύση, μια μεταβατική λύση θα μπορούσε να είναι η συμφωνημένη αναστολή πληρωμών των τόκων (μορατόριουμ) μέχρι να ορθοποδήσει η οικονομία.
Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο διακοπής της χρηματοδότησης από την τρόικα, λέει ότι «δεν είναι στις προθέσεις μας να προβούμε σε μονομερείς ενέργειες» και επισημαίνει ότι εκτός από τη «μεγάλη αναταραχή που θα προκαλούσε στην Ευρώπη» αυτή η απόφαση, «θα μας έδινε το δικαίωμα να αμφισβητήσουμε το χρέος συνολικά».
Ερωτηθείς για το αν η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να έχει «σχέδιο Β» για το ενδεχόμενο εξόδου της χώρας από το ευρώ, λέει ότι «ένα σύγχρονο και κοινωνικά υπεύθυνο κράτος, πρέπει να έχει εναλλακτικά σχέδια, ακόμη και για τα λιγότερο πιθανά ενδεχόμενα», που μπορεί να αφορούν και σε «ανεύθυνους και ωμούς εκβιασμούς».
Ο κ. Δραγασάκης σημειώνει ακόμα ότι η ρύθμιση και η μερική διαγραφή τραπεζικών οφειλών είναι προϋπόθεση για την εξυγίανση των τραπεζών και την οικονομική ανάκαμψη και θα μπορούσε να είναι μέρος της διαδικασίας ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών.
Για το ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης την επομένη των εκλογών, λέει ότι ως προς τη μεθόδευση του τρόπου αντικατάστασης του Μνημονίου από ένα «ανορθωτικό πρόγραμμα» υπάρχει «όχι μόνο περιθώριο αλλά και ανάγκη συζήτησης» με τις άλλες πολιτικές δυνάμεις.

21 σχόλια

  1. Μεγάλη σημερινή γκάφα του Βενιζέλου, οδηγεί σε ολική φυγή των ψηφοφόρων του προς τη Νέα Δημοκρατία. Ενώ ξέρει ότι ο Σύριζα δεν θα δεχθεί να μπει σε κυβέρνηση με τη Νέα Δημοκρατία, βάζει αυτόν τον όρο τορπιλίζοντας τη δημιουργία κυβέρνησης και οδηγεί σε ακυβερνησία και χάος και τρίτες εκλογές !
    Το ίδιο αδιάλλακτος και με αστείους, ανεφάρμοστους όρους και ο κ. Καμμένος, στρέφει με τη τακτική του τους ψηφοφόρους του προς τη Νέα Δημοκρατία, την οποία παρουσιάζουν ως τη μόνη πολιτικη δύναμη ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ και ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ, με επαναδιαπραγμάτευση του χρέους, βελτίωση των δανειακών συμβάσεων, και σωφροσύνης !!! Η ανικανότητα διαπραγματεύσεων και διαβουλεύσεων μεταξύ των κομμάτων, οι προσωπικές φιλοδοξίες και μικροκομματισμοί τους, οδηγούν τη χώρα σε ανεξέλεγκτη πτώχευση και κοινωνικό χάος,και δείχνουν ότι η χώρα δεν μπορεί να κυβερνηθεί με τέτοιους "λίγους ηγέτες". Η σκέψη που αρχίζουν να κάνουν οι πολίτες είναι - πλέον- να πλησιάσει την αυτοδυναμία η Νέα Δημοκρατία, ώστε να μπορέσει να κυβερνηθεί ο τόπος και να γίνει προσπάθεια αλλαγής πτυχών του μνημονίου, γιατί οι διάφοροι ηγετίσκοι δεν είναι ικανοί των κρίσιμων περιστάσεων. Οι προσπάθειες " κυβερνήσεων συνεργασίες" ΤΟΡΠΙΛΙΖΟΝΤΑΙ από τους ίδιους τους "θαμώνες" τέτοιων λύσεων. Και η ανεξέλεγκτη πτώχευση είναι προ των πυλών, με κύρια θύματα τους κατοίκους των αστικών κέντρων, που δεν έχουν αγροτική- κτηνοτροφική παραγωγή δική τους. Αν υπάρξει στάση πληρωμών και σταμάτημα εισαγωγών, πως οι άνθρωποι της Αθήνας και του Πειραιά θα επιβιώσουν ; Με φραπέ ή μπυρίτσα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ...
    ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ...

    ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΣΤΙΚΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΠΙΤΣΑ, ΜΠΥΡΑ, ΦΡΑΠΕΔΙΑ, ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΓΡΙΟΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΦΑΣΟΛΙΑ... ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ.

    Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΟΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΣΤΟΥΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΥ.

    ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΜΕ ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ Ή ΦΑΡΜΑΚΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία, οι ξένοι μας ειδοποίησαν τριακόσιες φορές πως θα αντιδράσουν σε μορατόριουμ, καταγγελίες και άλλα τέτοια. Δεδομένο ότι οι ανάγκες και οι υποχρεώσεις τρέχουν και το χρήμα φτάνει μέχρι τον Ιούλιο. Στο μεταξύ αβεβαιότητα και απειλές καταστρέφουν ότι έχει απομείνει. Εξαρτώμαστε από τα λεφτά που μας υποσχέθηκαν. Μονομερής καταγγελία, λεφτά στοπ, οι ανάγκες έφτασαν, χρεοκοπία. Η χώρα οικονομικά και πολιτικά απομονωμένη αναγκάζεται να τυπώσει χρήμα που με τη δεδομένη εικόνα της χώρας και των ελλήνων καθώς και τη μειωμένη τους αξιοπιστία (εικόνα που έρχεται με τα νταηλήκια του ο Τσίπρας να ενισχύσει) δεν έχει κανένα αντίκρυσμα. Αδυναμία εισαγωγής πρώτων υλών, ενέργειας και φαρμάκων (πλήρης, όχι όπως τώρα που ήδη έχουμε στενάξει), κάθετη πτώση της παραγωγής, έλλειψη ρευστού, εκτόξευση των τιμών ειδών πρώτης ανάγκης, πανικός (ήδη με την προοπτική του να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ έκαμαν φτερά κάμποσα δις από τις καταθέσεις σε ελάχιστες ημέρες μετά την 6η Μαίου), λουκέτα απανωτά, μαζικότερη ανεργεία από τώρα. Χώρια το βρίσιμο και τον εξευτελισμό που θα ενορχηστρώσουν τα ξένα μέσα εναντίον κάθε τι ελληνικού και θα οδηγήσει σε απαξίωση της χώρας, οικονομικό αποκλεισμό της και σε πλήρες μποϋκοτάζ όσων ελληνικών προϊόντων θα μπορούν ακόμη να παράγονται και να εξάγονται.
    Οι τουρίστες θα λείψουν και τα σύνορα για τους Έλληνες θα κλείσουν παντού, βίζα θα δίνεται με μεγάλη δυσκολία.
    Η χώρα θα εκτοξευθεί κατευθείαν στα χαμηλότερα σκαλιά του τρίτου κόσμου, η φτώχεια και η δυστυχία θα είναι πρωτόγνωρη και πολλά πολλά επίπεδα πιο κάτω από την ήδη πολύ δύσκολη κατάσταση. Θα πέσουμε στην κυριολεξία σε επίπεδα ισημερινής Αφρικής, σε ένα ιλιγγιώδες σπιράλ καθόδου χωρίς διέξοδο από την κόλαση.
    Τόσο απλά.
    Ο λαός ας επιλέξει κόλαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η σκέψη που αρχίζουν να κάνουν οι πολίτες είναι - πλέον- να πλησιάσει την αυτοδυναμία η Νέα Δημοκρατία

    ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΑΧΝΕΙΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η σκέψη που αρχίζουν να κάνουν οι πολίτες είναι - πλέον- να πλησιάσει την αυτοδυναμία η Νέα Δημοκρατία

    ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΑΧΝΕΙΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η σκέψη που αρχίζουν να κάνουν οι πολίτες είναι - πλέον- να πλησιάσει την αυτοδυναμία η Νέα Δημοκρατία

    ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΑΧΝΕΙΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΙΔΙΑ Η ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ. ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΞΑΘΛΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΕΙ

    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΖΩΑ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΕΝΤΟΚΟΠΑ Η ΤΡΕΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ

    ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΠΡΑΞΤΕ ΟΠΩΣ ΑΝΩΤΕΡΩ

    ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΛΕΓΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ


    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΕΙ. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΙΔΙΑ Η ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ. ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΞΑΘΛΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΕΙ

    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΖΩΑ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΕΝΤΟΚΟΠΑ Η ΤΡΕΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ

    ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΠΡΑΞΤΕ ΟΠΩΣ ΑΝΩΤΕΡΩ

    ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΛΕΓΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ


    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΕΙ. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά δεν βλέπετε ότι ο χαρτοπαίχτης Σαμαράς μας οδηγεί καρφί στην ευρωδραχμή; μιλάμε για πολύ επικίνδυνο στοιχείο τα έχει υπογράψει όλα πουλάει και τη μάνα του ο αλήτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατι δεν σας κανει η Χρυση Αυγη?

    Που ριχνει και σφαλιαρες σε κατι τροκια παλαιολιθικα??

    Και δηλαδη θελετε αυτη τη σκατοφατσα να σας κυβερναει?

    Ουστ κοπροσκυλα συριζαιοι.
    Ουστ αποβρασματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝΤΕ ΡΕΕΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ???ΠΕΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ..

    Μου αρέσει η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ανάλυση του δεξιού τσεκουράτου ακτιβιστής για την ΙΣΠΑΝΊΑ !! ΤΡΕΛΑΊΝΟΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ αγόρι!!! μου έρχεται να το φιλήσω!!!!

    1} ΠΕΙΣΤΕΥΩ 1000% ότι ευχομε ΜΑΛΑΚΕΣ πολιτικούς ΜΑ Τελείως μαλάκες και ακολουθούν οι μαλάκες μεγάλο δημοσιογράφοι ..να κάτι σαν τον ΨΑΡΙΑΝΌ ΑΣ πούμε!!!


    2} Πόσο είναι το ΔΗΜΌΣΙΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΌ χρέος της Ισπανίας; άλλοι λένε 80% .. ακούτε τώρα και γελάτε ΔΥΝΑΤΆ..

    Η Ισπανία αποτελείτε - διαιρείται σε 17 Αυτόνομες Κοινότητες..

    1]ΑΝΔΑΛΟΥΣΊΑ,

    2}ΑΣΤΟΥΡΙΑΣ,

    3}ΓΑΛΙΚΊΑ,

    4}ΚΑΣΤΙΛΛΗ ΚΑΙ ΛΈΩΝ ,

    5}ΛΑ ΡΙΟΧΑ,

    6}ΑΡΑΓΩΝΙΑ,

    7}ΚΑΤΑΛΩΝΙΑ,

    8}ΜΑΡΔΙΤΗΣ,

    9}ΚΑΣΤΙΛΗ ΛΑ ΜΑΝΤΣΑ

    10} ΒΑΛΈΝΘΙΑ,

    11}ΕΞΤΡΕΜΑΔΟΥΡΑ,

    12}ΜΟΥΡΘΙΑ,

    13}ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΒΑΣΚΩΝ,

    14}ΝΑΒΑΡΑ,

    15}ΚΑΝΤΑΒΡΙΑ

    16}ΒΕΛΕΑΡΙΔΕΣ ΝΗΣΟΙ,

    17}ΚΑΝΑΡΙΕΣ ΝΗΣΟΙ..

    Της έμαθες δεξιέ ακτιβιστή; Μπράβο!!!άκου τώρα και κρατήσουν ΚΑΛΆ και εσύ και όλοι που δεν γνωρίζουν, Για την Ελλαδα μπήκανε μέσα όλα τα χρέη όλων τον περιφεριων , όλων το δήμων, όλων τον νοσοκομείων όλων το ΔΕΚΟ!!! ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΊΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΣ 17 Αυτόνομες Κοινότητες!!!

    Κάτι τραπεζών μπήκαν !! Αν θα μπούνε οι παραπάνω κοινότητες με όπως τα δικά μας κριτήριά ΄΄ΚΡΑΤΗΣΟΥ ΑΚΤΙΒΗΣΤΗ¨ Το χρέος θα
    εκτηνακτη πάνω από 190% ... φερτέ του ΝΕΡΌ ΡΕ ...Για να σωθεί με εκτίμησης θέλει πάνω από ένα τρις οχτακόσια δις ευρώ !!!

    Γιατί εμάς οι προδότες πολιτικοί έβαλαν μέσα, νοσοκομεία; δήμους; ΔΕΚΟ; ΓΙΑ να φουσκώσουν το χρέος; ΕΊΠΑΝ ΨΩΡΟΚΏΣΤΑΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΤΗΝ ΚΆΝΟΜΕ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΆΤΟ ΜΑΣ !!! ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΊ ΚΆΤΩ 40 ΧΡΟΝΙΆ ΈΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ ΈΧΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΡΔΉ Βαρδινογιάννη ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ και ο ΑΚΗΣ!! Αλλα ο οικονομεας, ο οικονομου, ο λυριτσης ο Καμπουρακης, ο Παπαδακης, ο Καψης, ο τζων πρετεντερής , ο χατζινικολαου, Ο ΤΡΓΑΓΚΑΣ Ο ΕΜΑ!!ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΥΡΑ!!! ΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΕΙΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Η σκέψη που αρχίζουν να κάνουν οι πολίτες είναι - πλέον- να πλησιάσει την αυτοδυναμία η Νέα Δημοκρατία

    ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΑΧΝΕΙΣ;;;"

    Ναι, ναι, συνέχισε με το χυδαίο υβρεολόγιο εφόσον δεν έχεις ΤΙΠΟΤΑ ουσιαστικό επί του θέματος να πεις.
    Επιβεβαίωσε απλά το φασισμό της Παρτάικομμαντατούρ Κομοντούρος-Πλατς

    Δείξε μας το πραγματικό, κτηνώδες, άσχημο πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ

    Η προπαγάνδα του Γκεμπελς αποδομούσε έτσι τους αντιπάλους της
    (πριν λάβει την εξουσία, μετά έκαναν ότι θα κάνει μάλλον με εμάς και ο δημοκρατικότατος ΣΥΡΙΖΑ όταν βγει)

    Και πως φαίνεται η προκατασκευασμένη “γραμμή”, πέρα από το υβρεολόγιο και την προσωπική επίθεση… Η ίδια επιχειρηματολογία σε όλους πάνωκάτω. Και η ίδια ζαφρακιασμένη τοξινωμένη επιμονή...
    Ας δουν όλοι, ποιοί μας πουλάνε ελπίδες και φιλολαϊκό, δημοκρατικό προφίλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΠΡΑΞΤΕ ΟΠΩΣ ΑΝΩΤΕΡΩ

    ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΛΕΓΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ"

    Έτσι αντιλαμβάνεται ο ΣΥΡΙΖΑ τη δημοκρατία. Όποιος δεν τον ψηφίζει αναγορεύεται σε προδότη και οι προδότες ως γνωστόν εκτελούνται, σωστά;

    Δημοκρατικότατο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ, καμμιά σχέση με φασιστονοοτροπίες και τις μαζικές εκτελέσεις που προτείνουν κάποιοι. 

    Ας σκεφτεί ο λαός που τους πιστεύει τι ταφόπλακα πάει να βάλει στην ελευθερία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Καλά δεν βλέπετε ότι ο χαρτοπαίχτης Σαμαράς μας οδηγεί καρφί στην ευρωδραχμή; μιλάμε για πολύ επικίνδυνο στοιχείο τα έχει υπογράψει όλα πουλάει και τη μάνα του ο αλήτης.

    12 Ιουν 2012 4:10:00 μ.μ."

    Αν μας πεις με επιχειρήματα και στοιχεία το γιατί τότε μπορεί και να το δούμε. Μέχρι τότε βλέπουμε απλά τσιτάτα και ύβρεις που σκοπό έχουν να μειώσουν με ύπουλο τρόπο τους αντιπάλους της Κομοντούρος-Πλατς. Έτσι όπως ακριβώς οι σταλινικοί και γκεμπελικοί φασίστες εξόντωναν ηθικά με την υφαρπαγή των εντυπώσεων τους αντιπάλους τους πριν τους εξοντώσουν και φυσικά.

    Έτσι αντιλαμβάνεται τη δημοκρατία ο ΣΥΡΙΖΑ, έτσι θα την εφαρμόσει πριν βγει εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 4.35 ΤΗΝ ΒΟΡΙΔΗΣ ΠΛΑΤΣ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ;
    ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 12 Ιουν 2012 4:26:00 μ.μ.

    Η σκέψη που αρχίζουν να κάνουν οι πολίτες είναι - πλέον- να πλησιάσει την αυτοδυναμία η Νέα Δημοκρατία..
    ///////////////////////////

    Και μετά ; αυτοδυναμία θέλεις δεν θα σου το χαλάσω εγώ ??? εγώ ΝΟ ΒΕΤ, δεν θα ψηφίσω .. μετά την αυτοδυναμία λέω τι; ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΊΤΕ ΥΠΟΜΟΝΉ ΜΈΧΡΙ ΤΟ 2020, ΑΑΑΑ ΣΑΣ ΓΆ@@@@ΣΑ ??? ΕΓΏ ΛΈΩ ΕΘΝΙΚΉ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΉ ΠΟΛΊΤΙΚΗ ... ΝΑ ΤΩΡΑ ΜΕΙΛΑ Ο ΤΣΗΠΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΆΖΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΈΓΡΑΨΕ Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ !!!!
    ΚΑΙ ΛΈΕΙ ΠΙΠΕΣ!!!!! ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΡΑΓΗΛΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ...ΠΟΣΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΗ!!!!ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΛΑΙΩΤΗ ΤΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕΕΕΕΕΕ


    Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΗΛΕΜΑΧΕ ΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
    ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ.ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΗΚΕ ΕΝΑ ΤΥΡΡΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ Η ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ.ΗΔΗ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΕ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΛΟΥΣΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΕΙΝΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΔΟΛΙΑ ΜΕΣΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ.ΣΚΟΠΙΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΙΣΟΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΑΡΤΥΡΑΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΗ.ΔΕ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΛΗΜΜΑ.ΟΠΩΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΣΤΙΣ 7 ΜΑΗ ΕΤΣΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΗ.ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟ ΤΥΡΡΑΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ.ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΗΔΗ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΙΚΗ ΘΕΛΗΣΗ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ.

    ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
    ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

    12 Ιουν 2012 5:02:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "4.35 ΤΗΝ ΒΟΡΙΔΗΣ ΠΛΑΤΣ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ;
    ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ΕΚΕΙ.
    12 Ιουν 2012 5:05:00 μ.μ."


    Όταν λείπουν τα επιχειρήματα αρχίζει η λάσπη και η συκοφαντία, τα ηθικά χτυπήματα κάτω από τη μέση. Ένα ακόμη δείγμα πολιτικής βίας, επικοινωνιακού χαρακτήρα, τσιτάτα και λασπολογία που σκοπό έχουν να μειώσουν με ύπουλο τρόπο τους αντιπάλους της Κομοντούρος-Πλατς. Έτσι όπως ακριβώς οι σταλινικοί και γκεμπελικοί φασίστες εξόντωναν ηθικά με την υφαρπαγή των εντυπώσεων τους αντιπάλους τους πριν τους εξοντώσουν και φυσικά.

    Έτσι αντιλαμβάνεται τη δημοκρατία ο ΣΥΡΙΖΑ, έτσι θα την εφαρμόσει πριν βγει εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. "ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΗΚΕ ΕΝΑ ΤΥΡΡΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ"

    Αυτά μπορείς να τα πεις και σε κάποιον από τη Σομαλία, την Αιθιοπία, το Μπαγκλαντές, το Κογκό; Μην πάμε τόσο μακρυά: τη Γεωργία, την Αρμενία, τις βαλτικές χώρες, τη Μολδαβία; Δεν φτάνουν νομίζεις τα πράγματα εκεί στην Ελλάδα; Αυτή η βεβαιότητα θα σας κάμει να πονέσετε περισσότερο, ειδικότερα όταν μετά τη χρεοκοπία η κάθοδος θα είναι δραματική, ελεύθερη πτώση. Προφανώς θεωρείτε κάποια πράγματα δεδομένα. Δεν τη ζήσατε μάλλον την Ελλάδα που όντως κάποτε ήταν πραγματικά πολύ φτωχή. Δεν την ξέρετε. Ούτε και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία μεγαλοαστοί παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ με τις βαθιές δεξιές τσέπες και τους αφυψηλού λαικούς αγώνες και την αβανγκαρντίστικη νοοτροπία και συμπεριφορά. Γιαυτό επιμένω να σας λέω να ξυπνήσετε γιατί σας κοροϊδεύουν. Μη γελιέστε από τα προσωπεία, νομίζετε θα σας το πουν; Μετά θα το διαπιστώσετε και θα είναι αργά, ανεπανόρθωτα αργά. Τίποτε, λοιπόν, δεν είναι δεδομένο. Ειδικά όταν στηρίζεται στα δανεικά. Με αυτά τροφοδοτήθηκε κατά βάση η ευημερία των τελευταίων ετών. Στην αγοραστική δύναμη ενός πολυπληθούς δημοσίου τομέα που τροφοδοτούσε την υπόλοιπη κοινωνία. Η οποία αγοραστική δύναμη ξεκίνησε τροφοδοτούμενη με μαζικό υψηλότοκο δανεισμό και διόγκωση του κρατισμού στη δεκαετία του 80, η συντήρηση στη συνέχεια του όγκου και των προνομίων του δημοσίου τομέα και οι ποικιλόνυμες παροχές προς τους υπεράριθμους κηφήνες που βόλεψε τότε η πράσινη νομενκλατούρα, αλλά και η εξυπηρέτηση των υπέρογγων υποχρεώσεων που δημιούργησαν τα παμπολα δάνειά της συνέχισαν την κατάσταση και ήδη δημιουργούνταν και ανδρώνονταν γενιές που θεωρούσαν την κατάσταση αυτή δεδομένη. Αυτή ακριβως είναι η προδοσία του ΠΑΣΟΚ προς τον ελληνικό λαό και ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΥΠΟΠΤΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. 
    Θα κατεβούμε πολλά ακόμη σκαλιά από αυτό που είχαμε συνηθίσει ως τώρα. Απλά με την χρεοκοπία που θα φέρει η πολιτική και η ψευτονταηλήδικη επιθετικότητα του ΣΥΡΙΖΑ, που με τη συμπεριφορά του να παίζει τον ολετήρα της Ευρώπης ερεθίζει ακόμη περισσότερο τους Ευρωπαίους εναντίον μας, σπάει κάθε γέφυρα με όσους υπάρχουν ακόμη κάποιες καλές σχέσεις και τσιμεντώνει ένα ισχυρό ανθελληνικό μέτωπο (Δεν είναι τυχαίο ότι οι δεδηλωμένοι εχθροί της Ελλάδας δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά μπροστά στην προοπτική του να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ) η κάθοδος αυτή, μάλλον η πτώση, θα είναι δραματικότατη και πολύ πολύ χειρότερη από ότι η σημερινή. Δεν φαντάζεστε πόσο κάτω. Τότε να δεις θάνατοι, τότε να δεις άνεργοι, τότε να δεις αυτοκτονίες και θανάτους από απλή γρίπη εφόσον ελλείψει συναλλάγματος φάρμακα ούτε θα εισάγονταί και ελλείψει ενεργείας ούτε θα παράγονται ή θα διακινούνται, παρά σε πολύ ελάχιστες ποσότητες σε αστρονομικές τιμές μαύρης αγοράς και μόνο για την κομματική νομενκλατούρα της Κομοντούρος-Πλατς. 
    Ο ΣΥΡΙΖΑ απλά σας κοροϊδεύει. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. νεα δημοκρατια για να ξεβρωμισει ο τοπος να δουμε Θεου προσωπο με τον τσιπρο-φονια μονο αραπη προσωπο θα δουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση