GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι διακοπές του Αϊνστάιν...

Δεν παραμελεί τον σκύλο του ούτε στις διακοπές ο ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ. Μαζί με τον Αϊνστάιν και την Στέισι  Κάιμπλερ πήγε στη βίλα του στ...

Δεν παραμελεί τον σκύλο του ούτε στις διακοπές ο ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ. Μαζί με τον Αϊνστάιν και την Στέισι  Κάιμπλερ πήγε στη βίλα του στη λίμνη Κομό στην Ιταλία για καλοκαιρινές διακοπές. Η περιοποίηση για τον Αϊνστάιν δεν σταμάτησε όμως εδώ. 
Την Παρασκευή χαλάρωσε απολαμβάνοντας μπάνιο, κούρεμα και μασάζ σε ένα τοπικό μαγαζί περιποίησης σκύλων, από όπου και  η συγκεκριμένη φωτογραφία. 
Φαίνεται, λοιπόν, πως ο Αϊνστάιν έχει αφήσει πίσω το κακό παρελθόν του, τότε που...

 ο Τζορτζ Κλούνεϊ τόν έσωσε, ενώ ήταν εγκαταλελειμμένος, υπερβαρος με ξηροφθαλμία και θυροειδή. 
''Με αγαπάει, δεν κάνω λάθος. Με ακολουθεί παντού'' έχει δηλώσει ο ηθοποιός.

2 σχόλια

  1. Προς Υπουργείο Οικονομικών

    Κύριοι, μαθαίνουμε ότι βάζετε σε 6 δόσεις το χαράτσι της ΔΕΗ στα σπίτια μας ! Είστε καλά ; Δεν έχετε ακούσει ότι ο κόσμος αδυνατεί να πληρώσει τα εκκαθαριστικά της εφορίας και το ΕΤΑΚ του 2009, ακόμα και τουυς λογαριασμούς της ΔΕΗ και του νερού ;

    Ζητούμε
    1) Καθιέρωση μειωμένου τέλους 1 ευρώ το τμ για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, στη πρώτη τους κατοικία, ανεξαρτήτως περιοχής ! Στην ίδια ρύθμιση να μπουν όσοι δεν έχουν καταφέρει να πληρώσουν το ΕΕΤΗΔΕ του 2011.

    2) Έκπτωση 10% από τις φετινές δηλώσεις ( φόρο εισοδήματος και έκτακτες εισφορές ) για κάθε παιδί της Ελληνικής Οικογένειας και περισσότερες δόσεις αποπληρωμής των πολυεκκαθαριστικών. Δηλαδή, ένας με 2 παιδιά να έχει έκπτωση 20%, με 3 παιδιά 30% κλπ.

    Αλλιώς, αν δεν αλλάξετε άμεσα πολιτική, δεν θα εισπράξετε πολλά από το χαράτσι και ο κόσμος που ήδη έχει ληξιπρόθεσμα χρέη θα πολλαπλασιαστεί.

    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ.ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΜΑΙΛ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΚΛΟΥΝΕΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ ΚΛΟΥΝΙ ΠΡΟΦΕΡΕΤΑΙ ΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση