GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάσχουμε από "το σύνδρομο της Στοκχόλμης";!...

Απο: http://tamgr.blogspot.com . 40 χρονια εξουσιας απο τους ιδιους και αποτελεσμα: χρεοκοπια! Μας βομβαρδιζουν με φοβιες τυπου εμεις η τ...


Απο: http://tamgr.blogspot.com.

40 χρονια εξουσιας απο τους ιδιους και αποτελεσμα: χρεοκοπια! Μας βομβαρδιζουν με φοβιες τυπου εμεις η το χαος, οτι δηθεν εκεινοι μπορουν να μας βγαλουν απο την κριση που οι ιδιοι μας εφεραν!
Υπαρχουν δεξιοι, κεντρώοι, αριστεροι, ακροδεξιοι, ακροαριστεροι, εθνικιστες, αναρχοαυτόνομοι, οικολόγοι, φιλοευρωπαϊστες, οπαδοι του ευρώ χωρίς μνημόνιο, οπαδοι του ευρώ με μνημόνιο, οπαδοι της δραχμής και αλλοι, πληθώρα είναι τα κόμματα που δεν έχουν δοκιμαστεί στην εξουσία, δεν έχουν κάνει συνεργασίες με όσους έφεραν τη χώρα σ΄αυτό το σημείο (τουλάχιστον όχι ακόμα) και καλύπτουν όλο το ιδεολογικό φάσμα.
Εμεις ΓΙΑΤΙ να ψηφισουμε τους ιδιους;
Πασχουμε απο το συνδρομο της Στοκχολμης η ειμαστε ηλιθιοι;
Αλλο τριτο δεν υπαρχει. Αν μας αρεσει να μας εκμαυλιζουν και μετα οι ατιμοι αυτοι κοπρανθρωποι να λενε οτι κι εμεις φταιμε που δεχτηκαμε τα ψιχουλα που μας πεταξαν, για να εχουν δικαιολογια οτι μαζι τα φαγαμε, αν μας αρεσει να μας κλεβουν μεσα στα σπιτια μας αλλοι αληταραδες ελληνομορφοι μασκαραδες βαζοντας φορο και γι αυτους που εχουν αφορολογητο(!), τοτε μη περιμενουμε αλλαγη, αν ομως στ' αληθεια ειμαστε αγανακτισμενοι και αποφασισμενοι να δωσουμε τελος στην παραλογη αυτη ιστορια, τοτε ας πουμε ενα νεο ΟΧΙ πρωτα στους ντοπιους και μετα στους ευρωπαίους, για να καταλαβει ο κοσμος οτι η Ελλαδα ζυγο δεν υποφερει.
Καλη ψηφο!

13 σχόλια

  1. ΑΜΟΚ ΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2011. ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ. ΜΑΖΕΨΤΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ. ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΚΑΙ 4 ΦΟΡΟΥΣ ΦΕΤΟΣ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ! ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ( ΣΑΣ ) ΞΕΚΑΝΕΙ ;

    Τα πρώτα 350.000 εκκαθαριστικά σημειώματα των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος θα στείλει τις επόμενες ημέρες η Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων. Το 65% των σημειωμάτων (περίπου 200.000) είναι...
    χρεωστικά και ο μέσος φόρος, για όσους έχουν εισοδήματα πάνω από 12.000 ευρώ, ξεπερνά τα 700 ευρώ, όση είναι δηλαδή η επιβάρυνση που προκύπτει μόνο και μόνο από το «ψαλίδι» στο αφορολόγητο όριο, που έχει μειωθεί στα 5.000 ευρώ.

    ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΟΣΟΙ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ. ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΕΙΤΕ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΗΣ, ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ - ΚΑΠΩΣ- ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.

    ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΚΟΥΒΕΛΗΣ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΧΑΡΑΤΣΟΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ- ΑΚΗ- ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ- ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΗΘΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΝΩ ΗΔΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 13,1% ΠΟΛΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 10% !

    ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΚΑΡΔΙΑΚΑ, ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ, ΑΝΙΑΤΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΟΠΑΣΟΚ. ΑΝΑΓΛΗΤΟΙ, ΑΦΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ, ΨΕΚΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ, ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ, ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ. ΙΔΟΥ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ :

    Τα οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο είχε περιέλθει τον οδήγησε στην αυτοκτονία. Ο λόγος για έναν 64χρονο επιχειρηματία, πατέρα τεσσάρων παιδιών από τη Σκάλα Κεφαλονιάς, που βρέθηκε κρεμασμένος σε ένα δέντρο μέσα στην αυλή του σπιτιού του!

    Ο αυτόχειρας ήταν ιδιοκτήτης μικρής τουριστικής επιχείρησης με ενοικιαζόμενα δωμάτια κοντά στην περιοχή Αποστολάτα και σύμφωνα με πληροφορίες, τους τελευταίους μήνες αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

    Η τραγική είδηση απαγχονισμού του επιχειρηματία βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία της Σκάλας, καθώς ο 64χρονος ήταν ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος που δεν είχε προκαλέσει αρνητικά σχόλια με τη συμπεριφορά του και ο οποίος ήταν γνωστός για την αγάπη προς τη σύζυγό του και τα τέσσερα παιδιά του.

    Οι φίλοι και γνωστοί του αυτόχειρα δεν μπορούσαν να πιστέψουν πώς ένας ήσυχος οικογενειάρχης αποφάσισε να φύγει από τη ζωή με αυτό τον άδοξο τρόπο και πλέον προσπαθούν να στηρίξουν ψυχολογικά την οικογένειά του από το πολύ ισχυρό σοκ.

    ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣΤΑΤΕΣ ΕΠΑΥΛΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ; ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ! ΚΑΜΊΑ ΨΉΦΟΣ ΣΤΟ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ, ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ! ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κλείνουν τις πόρτες συνεργασίας οι ΑΝΕΛ και το Πασοκ, οπότε υπάρχει κίνδυνος νέας ακυβερνησίας στις 18 Ιουνίου. Αυτό θα οδηγήσει ακόμα περισσότερους ψηφοφόρους τους προς τη Νέα Δημοκρατία, για λόγους σταθερότητας.

    Τόσο ηλίθια προεκλογική καμπάνια δεν έχω ξαναδεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Ντροπή η στάση της Ευρώπης απέναντι στην Ελλάδα»

    «Στους Έλληνες η Ευρώπη οφείλει τις βάσεις του Ευρωπαϊκού Πνεύματος και είναι «ντροπή» με ποιά επιφανειακότητα και επιπολαιότητα γίνεται τώρα λόγος για τους Έλληνες»... επισήμανε ο καρδινάλιος της Αυστρίας, Κρίστοφ Σένμπορν, στη ομιλία του στη μεγάλη εκδήλωση συμπαράστασης με τον ελληνικό λαό, με τίτλο «Είμαστε όλοι Έλληνες», που διοργάνωσε η Ελληνοορθόδοξη Μητρόπολη Αυστρίας στην ιστορική Συνοικία των Ελλήνων στο κέντρο της Βιέννης.

    Για τους Χριστιανούς, οι Έλληνες υπήρξαν επιπλέον, οι πρώτοι στην Ευρώπη που αποδέχτηκαν το Χριστιανισμό, ενώ η Καινή Διαθήκη γράφηκε στην ελληνική γλώσσα, αλλά προπάντων ο όρος της αλληλεγγύης με ανθρώπους που περνούν δυσκολίες, προέρχεται από την ελληνική σοφία και το ευαγγέλιο, τόνισε ο καρδινάλιος, χαιρετίζοντας συγχρόνως ως απολύτως ορθό το σύνθημα της εκδήλωσης «Είμαστε όλοι Έλληνες».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. AI ΣΙΧΤΙΡ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΦΑΡΕΣ ΜΟΛΥΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕΣ.Ο ΔΙΚΟΛΑΒΟΣ ΧΑΡΑΤΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣ ΚΟΙΝΟΣ ΛΗΣΤΗΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΚΟΨΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΠΛΕ.ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ.ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ.ΚΤΗΝΗΗΗΗΗ.ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ 1821 ΒΟΗΘΟΥΣΑΤΕ
    ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΒΟΗΘΕΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΩΣΤΕ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΙΣΣΥΤΙΑ .ΝΤΡΟΠΗ ΑΒΑΣΤΑΧΤΗ ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τι σας εκαναν μωρε και αυτοχαστουκιζεστε?σας γαμησαν σας γαμανε και θα σας γαμανε απο τις 18 με διαφορετικο προσωπιο και θα λετε και ευχαριστω που δεν σας γαμησαν περισσοτερο.ολοι σας προτεινουν να σας γαμησουν λιγοτερο αλλα το γαμησι γαμησι.μια λεξη λοιπον εχει νοημα..........γαμησι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εγω σκεφτομαι να τον δωσω σε σενα ναταλια<>αλλα δεν ξερω που θα σε βρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βαλια η πουστρα5 Ιουν 2012, 6:33:00 μ.μ.

    6:30
    ======
    γιατι καλε
    εμεις δεν σου κανουμε;





    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. «Ντροπή η στάση της Ευρώπης απέναντι στην Ελλάδα»

    «Στους Έλληνες η Ευρώπη οφείλει τις βάσεις του Ευρωπαϊκού Πνεύματος και είναι «ντροπή» με ποιά επιφανειακότητα και επιπολαιότητα γίνεται τώρα λόγος για τους Έλληνες»... επισήμανε ο καρδινάλιος της Αυστρίας, Κρίστοφ Σένμπορν, στη ομιλία του στη μεγάλη εκδήλωση συμπαράστασης με τον ελληνικό λαό, με τίτλο «Είμαστε όλοι Έλληνες», που διοργάνωσε η Ελληνοορθόδοξη Μητρόπολη Αυστρίας στην ιστορική Συνοικία των Ελλήνων στο κέντρο της Βιέννης.

    Για τους Χριστιανούς, οι Έλληνες υπήρξαν επιπλέον, οι πρώτοι στην Ευρώπη που αποδέχτηκαν το Χριστιανισμό, ενώ η Καινή Διαθήκη γράφηκε στην ελληνική γλώσσα, αλλά προπάντων ο όρος της αλληλεγγύης με ανθρώπους που περνούν δυσκολίες, προέρχεται από την ελληνική σοφία και το ευαγγέλιο, τόνισε ο καρδινάλιος, χαιρετίζοντας συγχρόνως ως απολύτως ορθό το σύνθημα της εκδήλωσης «Είμαστε όλοι Έλληνες».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λίγες μέρες πριν τις εκλογές η πτώχευση φαίνεται πλέον σχεδόν αναπόφευκτη.

    Ας τα δούμε από την αρχή.
    ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή δεν μπαίνουν σε καμία κυβέρνηση.
    Βενιζέλος και Καμμένος δηλώνουν ξανά ότι δεν θα συμμετέχουν ή ότι θέλουν κυβέρνηση οικουμενική ή εθνικής ενότητας, στην οποία, όμως, αποκλείεται να μπει ο Σύριζα, αν είναι δεύτερο κόμμα.

    Τι μένει; Ακόμα κι αν η Νέα Δημοκρατία είναι πρώτη ( αλλά με μικρή διαφορά από τον Σύριζα ) δεν θα μπορεί να κυβερνήσει, αν το πασοκ ή οι ΑΝΕΛ δεν δεχθούν μια μίνιμουμ συμφωνία. Πιθανόν, στο πασοκ, μετά τη βέβαιη νέα ήττα με μείωση ποσοστών, μικρή ή μεγάλη, να είναι άλλος αρχηγός, πιο σώφρων και διαλλακτικός, στη πορεία σχηματισμού κυβέρνησης επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου και ανάπτυξης, μαζί με τη ΝΔ και την Δημ. Αριστερά. Αλλά κανείς δεν μπορεί πια να μιλήσει με σιγουριά, λόγω των αλλεπάλληλων επικοινωνιακών λαθών του κ. Βενιζέλου.

    Όπως φάνηκε και σήμερα, με τη μεγάλη πτώση του Χρηματιστηρίου,σε περίπτωση επικράτησης του Σύριζα είτε ως πρώτο κόμμα, είτε ως δεύτερο αλλά με μικρή διαφορά από τη ΝΔ, οδηγούμαστε σε ακυβερνησία και εσωτερική πτώχευση, μαζική φυγή ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων και κεφαλαίων στο εξωτερικό, και ανεξέλεγκτες καταστάσεις στο χώρο της οικονομίας και των εθνικών θεμάτων, καθώς θα είναι βέβαιη η προσφυγή και σε τρίτες κάλπες, λόγω της αδιαλλαξίας του Σύριζα και Καμμένου σε κατάργηση του μνημονίου, και στην εκτός τόπου και χρόνου πολιτική Βενιζέλου.
    Για όσους ξέρουν και λίγη ιστορία, το Κράχ του Χρηματιστηρίου της Ν.Υ έφερε 13εκ ανέργους στην Αμερική. Η πιθανη κατάρρευση τραπεζών στις 18 Ιουνίου, λόγω πανικού, ακυβερνησίας, έλλειψης εμπιστοσύνης στο κρατικισμό του Σύριζα, θα σημάνει και το τέλος των επιχορηγήσεων και ΕΣΠΑ για την Ελλάδα!
    Οι ακραίες, αδιάλλακτες τοποθετήσεις των Βενιζέλου και Καμμένου, σε συνδυασμό με τη άτεγκτη στάση του Σύριζα, οδηγούν μια πολύ μεγάλη μάζα ψηφοφόρων προς τη ΝΔ. Θα είναι αρκετή για να αποφευχθεί η εσωτερική πτώχευση ; Θα το δούμε το βράδυ της Κυριακής εκείνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. AN, ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΙ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΠΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,
    ΞΕΚΑΘΑΡΑ,
    ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΤΟ PLAN B ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΕΙΔΙΚΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ ΟΥΤΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΟΥΤΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ( ΧΩΡΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΣΤ0 1 ΠΡΟΣ 10 ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ). ΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΛΑΔΟ, ΛΟΓΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΙΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

    ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΜΕ ΟΥΡΕΣ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ,ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΙΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ;

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΙΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ, Η ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΛΛΑΞΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΛ Κ. ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΕ ΕΠΙΒΟΛΗ ΟΡΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ, ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΧΑΟΣ, ΟΠΟΤΕ "ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ" : ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΒΕΒΑΙΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ.

    ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ, ΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΤΟΤΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΕ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ Ή ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ( ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ) ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΜΕ 40%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κατά καιρούς προσπάθησαν να κυριαρχήσουν στον κόσμο.

    Όπως ο Χίτλερ, ο εκπρόσωπος των μεγάλων γερμανικών μονοπωλίων, που προσπάθησε να επιβάλει την ιδέα της ανωτερότητας μιας φυλής στον κόσμο, με έναν πόλεμο που στοίχισε τη ζωή 40 εκατομμυρίων ανθρώπινων υπάρξεων.

    Η σημασία των μεγάλων μονοπωλίων είναι τεραστία. Σε σημείο που να εξουδετερώνει την πολιτική ισχύ σε πολλές από τις δημοκρατίες..

    Αν δεν συνέβαινε αυτό, ορισμένες δυνάμεις δεν θα αισθάνονταν την υποχρέωση να αποκαλούν τις αποικίες τους ελευθέρα συνεταιρικά Κράτη προσπαθώντας με τον τρόπο αυτό να καμουφλάρουν την αποικιοποιηση με άλλους όρους.

    Το εσωτερικό καθεστώς του κάθε λαού που του επιτρέπει να εξασκεί την εξουσία του περισσότερο ή λιγότερο απόλυτα, είναι ένα θέμα που πρέπει να ρυθμίζεται απ’ αυτόν τον ίδιο το λαό.

    Μόνο η εθνική κυριαρχία, κατ’ αρχήν, εξασφαλίζει σε μια χώρα το δικαίωμα να αρνείται οποιαδήποτε επέμβαση που θέτει σε κίνδυνο την ύπαρξη της, καθώς και το δικαίωμα να διαλέγει τον τρόπο της διακυβέρνησης που της ταιριάζει καλύτερα.

    Αυτό εξαρτάται από τη θέληση της και ο λαός της είναι ο μόνος που μπορεί ν’ αποφασίσει αν μια κυβέρνηση πρέπει ή όχι να αλλάξει.

    Άρα όλες αυτές οι αρχές περί πολιτικής και εθνικής ισχύος δεν είναι παρά κούφια λόγια, όταν δεν συνοδεύονται από οικονομική ανεξαρτησία.

    Η πολιτική κυριαρχία και οικονομική ανεξαρτησία συμβαδίζουν.

    Μια χώρα που δεν έχει δική της οικονομία και στην οποία εισβάλλουν ξένα κεφαλαία δεν μπορεί να ξεφύγει από την κηδεμονία της χώρας απ’ όπου εξαρτάται.

    Και επί πλέον δεν μπορεί να επιβάλει τη θέληση της, αν βρεθεί σε αντίθεση με τα συμφέροντα της
    χώρας που την εξουσιάζει οικονομικά

    Ερνέστο Τσε Γκεβάρα:

    Ένας επαναστάτης ενάντια στην Σοβιετική πολιτική οικονομία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εντυπωσιακό και πιασαρικο το σχόλιο με το φόρο (116,25 ευρώ),που θα πληρώσει ο χωρίς εισόδημα άστεγος που τρώει από τα σκουπίδια. Με μια μικρή διαφορά. Ο άστεγος χωρίς εισόδημα δεν έχει υποχρέωση να υποβάλει φορολογική δήλωση. Φανταστικά σενάρια όμως, όπως το παραπάνω σχόλιο, αποδυναμώνουν τα επιχειρήματα εναντίον της έτσι κι αλλιώς βαρείας φορολογίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση