GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσέχουμε τι ψηφίζουμε...

Αφού δεν κατάφερα να τιμωρήσω τους υπεύθυνους της Ελληνικής κατάντιας, των απίστευτων σκανδάλων που χαντακώνουν την αξιοπρέπεια μου και το μ...

Αφού δεν κατάφερα να τιμωρήσω τους υπεύθυνους της Ελληνικής κατάντιας, των απίστευτων σκανδάλων που χαντακώνουν την αξιοπρέπεια μου και το μέλλον του παιδιού μου, αφού δεν δήμευσα την περιουσία των προδοτών και δεν κατάργησα τη βουλευτική ασυλία, δεν θρέφω καμία απολύτως αισιοδοξία για κανένα πολιτικό χώρο στην παρούσα φάση, αλλά και, αφού δεν μπορώ να προδικάσω τη συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ αν έρθει στην εξουσία -οι ενδείξεις δεν είναι οι καλύτερες-.
Αν και δεν με τιμά που το λέω, δεν είναι η συνείδησή μου που με υποχρεώνει αλλά δεν έχω άλλη επιλογή από το να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και νομίζω οι περιστάσεις απαιτούν το ίδιο από όλους εμάς, αναποφάσιστους ή όχι, γιατί αισθάνομαι ότι θα είμαι προδότης και δωσίλογος αν ψηφίσω αυτούς που παρήλθαν από την εξουσία έως τώρα και θεωρώ ότι θα είναι μεγάλη ξεφτίλα αν περιμένω να με σώσουν αυτοί οι ίδιοι. Πιστεύω ότι, δυστυχώς, δεν είναι ώριμες οι καταστάσεις για μια μεγάλη ανατροπή. Δεν γελιέμαι περιμένοντας κάποια σημαντική αλλαγή, απλά πιστεύω ότι, ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ, αν μη τι άλλο κερδίζουμε κάτι πολύ σημαντικό! Χρόνο. Βέβαια, έχω επίγνωση του ότι, αν δεν αξιοποιηθεί κατάλληλα αυτός ο κερδισμένος χρόνος όλα μετά θα είναι πολύ πιο τραγικά για μας!
Για μένα, η επιλογή “να κερδίσω χρόνο”, βρίσκει εφαρμογή στα εξής:
α. χρόνος χρειάζεται για να γίνουν ίσως πιο καθαρά τα αδιέξοδα ή όχι των Ευρωπαϊκών διαπραγματεύσεων που αφορούν την Ελλάδα, αφού αν μη τι άλλο, κάποιου είδους επαναδιαπραγμάτευση θα γίνει
β. δίνουμε χρόνο για να δούμε το είδος, την ποιότητα και το μέλλει γενέσθαι της Ευρωπαϊκής ή παγκόσμιας κρίσης
γ. χρόνο θέλει για να διαμορφωθούν οι κατάλληλες συνθήκες στην Ελλάδα που θα επιτρέψουν την μεγάλη αλλαγή (αλλιώς ίσως μιλάμε για το ιστορικό μας τέλος).
Ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον Γεωπληροφοριακό Χάρτη http://www.rae.gr/geo/ και σημειώστε:
Ανεμογεννήτριες, αιολικά πάρκα, Φωτοβολταϊκοί σταθμοί, Ηλιοθερμικοί σταθμοί, Γεωθερμικά πεδία κλπ…. είναι όλα ξεπουλημένα προ πολλού. Τίποτα από αυτές τις επενδύσεις δεν καταλήγει σε Ελληνικές τσέπες.
Δηλαδή, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, -για πολλά χρόνια τα δουλικά τσιράκια στα σαλόνια των ελίτ- βύθιζαν τη χώρα στο χρέος, -με το αζημίωτο βέβαια- και διαμόρφωναν το κατάλληλο περιβάλλον, ώστε σε ώριμες συνθήκες να εξυπηρετήσουν εκείνους που ελέγχουν τον παγκόσμιο πλούτο και να  καθαρίσουν από τα αγκάθια το χώρο που θα απλωθεί το πλοκάμι του θεριού που αποκαλούν “Ξένες επενδύσεις”.
Και πες μου πως θα νιώθεις, για παράδειγμα, εσύ Ηρακλειώτη που θα βλέπεις -εκτός των άλλων- απέναντι από την πόλη σου πάνω στο νησί τις Ντίας, 31 τεράστιες Ανεμογεννήτριες και θα ξέρεις ότι ούτε ένα ευρώ δεν θα καταλήγει στο να παίζει κάποιο επενδυτικό ρόλο στο μέλλον του παιδιού σου!
Δεν μιλάω για το γεγονός ότι έως τώρα το ίδιο το κράτος πολεμούσε κάθε  Έλληνα επενδυτή που τολμούσε να κάνει παρόμοιες επενδυτικές σκέψεις. Δεν αναφέρομαι στο γεγονός ότι προεξοφλούν ότι θα γίνουν αυτές οι επενδύσεις ενάντια στην ανάπτυξη που θέλουν οι ντόπιοι για τον τόπου τους.
Και πια είναι η ευθύνη σου εσένα; Αφού πρώτα κατασπατάλησες το μερίδιό του παιδιού σου, μετά ξεπούλησες και ότι άλλο είχε απομείνει.
Υπό τις παρούσες συνθήκες, στην Ελλάδα, ελεύθερη οικονομία σημαίνει ελευθερία κινήσεων για τον ισχυρό, τον κρατούντα, τον κατέχοντα και τον κυρίαρχο… που δυστυχώς δεν είναι ο λαός της Ελλάδας… ποτέ δεν ήταν έως τώρα, αλλά που θα έπρεπε κάποια στιγμή με δική μας ευθύνη να το αλλάξουμε αυτό!
http://filologos10.wordpress.com/

11 σχόλια

  1. Αυγή και Αυριανή χέρι χέρι με τον λαικισμό και την δραχμή!

    Με ίδια πρωτοσέλιδα βγήκαν σήμερα στα περίπτερα η Αυριανή και η Αυγή θυμίζοντας με το τσιτάτο 'το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω..." εποχές Ανδρέα Παπανδρέου!
    Τυχαίο που οι δύο εφημερίδες βγήκαν με τον ίδιο τίτλο;
    Δεν νομίζουμε...

    Εμείς πάντως δεν φοβόμαστε το ποτάμι του σκεπτόμενου και βαθιά δοκιμαζόμενου Ελληνικού λαού.
    Φοβόμαστε όμως το ποτάμι των λαικιστών και το ποτάμι των εραστών της δραχμής που θέλουν να πνίξουν στο διάβα τους την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο!

    Και σε αυτά τα δυο σημεία του λαικισμού και της δραχμής οι δύο εφημερίδες είναι από καιρό ταυτόσημες !
    Η 13η συνιστώσα ΠΑ$$$$$$$ΟΚ-£ύριζα..δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Κρατάνε χρόνια οι οικογενειακές σχέσεις Καμμένου-κομμουνιστικής αριστεράς.

    Τα γνωστά ανατολικογερμανικά αυτοκίνητα, Trabant και Wartburg, εξάγονταν όπως βλέπετε παρακάτω από την κρατική Λαϊκή (άλλη λέξη για το "κομμουνιστική") Υπηρεσία εξωτερικού εμπορίου "Μηχανές Μεταφορών Εισαγωγές-Εξαγωγές" (Transportmaschinen Export-Import - Volkseigener Aussenhandelsbetrieb - DDR - Berlin) με έδρα το Βερολίνο της Λαϊκής Δημοκρατίας της Γερμανία, γνωστότερης ως κομμουνιστικής Ανατολικής Γερμανίας.

    Αποκλειστικός εισαγωγέας τους στην Ελλάδα, τη δεκαετία του 70,
    ήταν ο...Ηλίας Καμμένος, πατέρας του Πάνου Καμμένου και τα γραφεία της αντιπροσωπείας τους ήταν Συγγρού 196... που σήμερα έχουν μεταλλαχθεί σε γραφεία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων...

    Το ερώτημα τι έπρεπε να είναι κάποιος τη δεκετία του 60 και του 70 για να είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της κομμουνιστικής Ανατολικής Γερμανίας...

    Είναι ρητορικό γιατί είμαστε σίγουροι πως ο πατέρας του Π. Καμμένου πήρε τυχαία τις κομμουνιστικές αντιπροσωπείες και όχι σαν τον Σωκράτη που τις πήρε επειδή ήταν πράκτορας της Στάζι...


    ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΩΝ ΑΝΕΛ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.

    ΥΓ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΩΝ ΑΝΕΛ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΛΗΝΑ ΜΗ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΓΩΓΟ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕΣ

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΣΟΒΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΟΠΟΤΕ ΑΓΝΟΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΗΡΘΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΠΩΣ ΤΟ 1922

    ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΓΟΥΝΑΡΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΛΗΝΑ ΜΗ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΓΩΓΟ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕΣ

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΣΟΒΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΟΠΟΤΕ ΑΓΝΟΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΗΡΘΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΠΩΣ ΤΟ 1922

    ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΓΟΥΝΑΡΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η δραχμή στον αρχαίο κόσμο αντικαταστάθηκε από το ρωμαικό δηνάριο το 146 π.Χ. Επανεμφανίστηκε σαν νομισματική μονάδα στην μοντέρνα Ελλάδα τον Μάιο του 1832, αμέσως μετά από την εγκαθύδριση του Νέου Ελληνικού Κράτους αντικαθιστώντας τον Φοίνικα που είχε χρησιμοποιηθεί στα χρόνια του Καποδίστρια και για 5 μόνο χρόνια.

    Η πρώτες δράχμες της περιόδου εκείνης κόπηκαν στην Αίγινα (κατά σύμπτωση εκεί και που οι πρώτες Αρχαίες δραχμές εκδόθηκαν το 670 π.Χ) και είχαν στην μπροστινή τους πλευρά το κεφάλι του Βασιλιά Οθωνα.

    Η δραχμή τότε υποδιαιρέθηκε σε 100 λεπτά. Τα πρώτα νομίσματα ήταν χάλκινα των 1,2,5 και 10 λεπτών, ασημένια 25, 50 λεπτών και 1 και 5 δραχμών και το χρυσό των 20 δραχμών. Το ασημένιο της δραχμής ζύγιζε 4.5 γραμμάρια ενώ περιείχε 90% ασήμι ενώ το χρυσό εικοσάρικο περιέιχε 5.8 γραμμάρια χρυσό.

    Το 1863 εκδόθηκε η δραχμή με τον βασιλιά Γεώργιο τον 1ο και έμοιαζε σε σχήμα και βάρος της αρχάιας αττικής δραχμής. Παρόλα αυτά σύντομα το σύστημα άλλαξε και το 1868 η δραχμή απόκτησε το ίδιο βάρος με το γαλλικό φράγκο. Η αλλαγή αυτή του νομίσματος τότε είχε επιπλέον νομίσματα 5 και 10 λεπτών από χαλκό με το όνομα οβολός και διόβολον, ασημένια νομίσματα 20 και 50 λεπτών, 1,2 και 5 δραχμών και χρυσά νομίσματα 5,10 και 20 δραχμών. Επίσης εκδόθηκαν ελάχιστα χρυσά νομίσματα αξίας 50 και 100 δραχμών. Το 1893 όμως η υπερβολική κατασπατάληση και δανεισμός επέφεραν την χρεωκοπία.

    Τα χάρτονομίσματα εκδόθηκαν για πρώτη φορά από την Εθνική τράπεζα το 1841 και ήταν των 10 δραχμών.

    Κατά την διάρκεια της Κατοχής η τρομερή αύξηση του πληθωρισμού και η Γερμανική λεηλασία του Ελληνικού Θησαυροφυλακίου δημιούργησε διαρκής υποτιμήσεις που είχε ως αποτέλεσμα με το τέλος της Κατοχής να υπάρχουν χαρτονομίσματα 100 δισεκατομμυρίων δραχμών.

    Με την απελευθέρωση υπήρξε ανατίμηση και οι παλίες δραχμές ανταλλάχθηκαν με νέες σε αναλογία 50 δισεκατομμύρια προς 1 ενώ εκδόθηκε μόνο χαρτονόμισμα ενώ ο πληθωρισμός ήταν υψηλός.

    Νέα ανατίμηση με 1000 προς 1 έγινε το 1953 με σκοπό συγκρατηθεί ο υπερπληθωρισμός.
    Την 1η Ιανουαρίου 2002 η Δραχμή αντικαταστάθηκε επίσημα από το Ευρώ για να ισχύσει αυτό και νόμιμα από την 1η Μαρτίου του ιδίου έτους.
    Η δραχμή κατά την διάρκεια της ανακύκλωσης σε ευρώ κόστιζε τότε 0.0029 Ευρώ.

    ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΣΙΠΡΟΔΡΑΧΜΕΣ
    ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ 1.500 ΔΡΧ =1 EΥΡΩ..
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΙΣΟΤΙΜΙΑ
    ΘΑ ΤΗΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ....ΚΟΛΑΣΗ.
    τόσο £ύριζα απλά


    Όσες τρέφεται ΑΚΟΜΑ !
    Λαθρολάγνα οράματα κάντε μία Προθέρμανση με το κομπιουτεράκι
    ενόψει ΣΥΡΙΖΑ σας, και δραχμής.
    Έτσι για να προετοιμαζεστε για τον σοσιαλΗστικό παράδεισο που μας υπόσχεται ο Λαφαζάνης άμα επιστρέψουμε στη δραχμή:

    Δείτε τι αξία έχουν τα πλέον άχρηστα χαρτονομίσματα του πλανήτη και σημειώστε πως αυτές οι χώρες δεν θεωρούνται *** χρεοκοπημένες :

    Currecy Country Exchange rate

    Riel Cambodia 4035.55 per dollar

    Guarani Paraguay 4659.27 per dollar

    Guinean Franc Guinea 6884.50 per dollar

    Kip Lao 7948.92 per dollar

    Rupia Indonesia 8826.13 per dollar

    Rial Iran 10,224.9 per dollar

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝ Η ΑΤΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΘΟΔΕΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ...

    ΜΕΤΑ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ, ΚΑΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΣ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ.

    ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ, ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΛΟΦΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ,ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ, ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ. ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.

    ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ : ΕΙΝΑΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΡΑΤΣΟΠΑΣΟΚ, ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΝ ΧΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ Ε.Ε. , ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...

    ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΛΟΓΙΚΗΣ. Η ΥΦΕΣΙΑΚΗ- ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΛΜΑΤΙΚΗ, ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.


    ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΚΑΛΗ- ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.

    17 Ιουν 2012 12:33:00 π.μ.

    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ. Ο ΑΛΕΞΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΣΥΣΦΙΞΕΙΣ ΚΩΛΟΥ, ΣΤΗΘΟΥΣ, ΜΕΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ Ή ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.

    ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. Ο ΑΛΕΞΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ...ΚΩΛΟΥ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΥΧΟΜΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΠΡΩΤΟΣ", ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ.

    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ, ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΠΟΣΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ -ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ- ΘΑ ΞΕΣΦΙΞΟΥΝ, ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΜΠΛΟΦΕΣ ΚΑΙ Η ΡΟΥΛΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΖΙΝΟ...ΑΠΟ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΧΟΡΤΑΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΝΕΩΤΕΡΟΣ ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΧΑΦΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ... Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΙΤΙΚΗ .... ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
    ΠΑΡΑ ΑΥΤΗ ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΤΟΥΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση