GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η συμμορία έχει … πανικοβληθεί!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός. e-mail: prevejohn@yahoo.gr . Διαβάζοντας τις απαξιωτικές και προσβλητικές δηλώσεις (του αντρογύναιου που ηγε...

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός. e-mail: prevejohn@yahoo.gr.

Διαβάζοντας τις απαξιωτικές και προσβλητικές δηλώσεις (του αντρογύναιου που ηγείται του Δ.Ν.Τ) για την Ελλάδα και τους Έλληνες όλοι μας καταλαβαίνουμε πια το μέγεθος της προδοσίας αυτών που μας κυβέρνησαν τα τελευταία χρόνια.
Είναι πλέον ολοφάνερο ότι όλος αυτός ο έξωθεν συρφετός αφού συνεργάσθηκε επί μακρόν με πολλούς προδότες της εγχώριας πολιτικής σκηνής τώρα θεωρεί την χώρα μας προτεκτοράτο και καρπαζοεισπράκτορα του!
Πολλά δε από αυτά τα πολιτικά ξόανα (πρωθυπουργοί και υπουργοί) αποσύρθηκαν εδώ και καιρό (παρόλες τις τεράστιες ευθύνες τους) και τώρα μένουν σιωπηλά στο παρασκήνιο για να τα ξεχάσουμε. Όμως κάποια άλλα ακόμα και τώρα έχουν το απύθμενο θράσος όχι μόνο να παραμένουν στο προσκήνιο αλλά και να μας απειλούν σαν νταζατζήδες και προστάτες της νύχτας!
Όχι κύριοι τα κόλπα και οι απειλές σας δεν περνάνε πλέον μια και είστε οι υπαίτιοι (με πολιτικές και ποινικές ευθύνες) για το τραγικό παρόν μας αλλά και το εφιαλτικό μέλλον που έχετε προδιαγράψει για όλους μας!
Πρέπει λοιπόν να ξέρετε ότι όσο μας απειλείτε αλλά και όσο σκούζουν και μας κουνάνε το δάκτυλο η Λαγκάρντ, η Μέρκελ, ο Σόιμπλερ, ο Μπαρόζο και οι υπόλοιποι (της συμμορίας που συμμετέχετε) τόσο εμείς πεισμώνουμε και οργιζόμαστε!
Να είστε λοιπόν σίγουροι ότι σύντομα αυτή την οργή θα την εισπράξετε εις το ακέραιο … χωρίς καμία … μα καμία ... επιείκεια! 

16 σχόλια

  1. Ειναι δυνατόν οι Παπανδρεου Παπακωνσταντινου να ειναι ακόμα ελεύθεροι;
    Ειναι δυνατόν να συμπεριφερονται σαν να μην τρέχει τίποτε την στιγμή που διέλυσαν την χωρα;
    Μιλανε όλοι στα καναλια στα ραδιοφωνα στην Ευρώπη για αυτο που ειναι σημερα η Ελλαδα ενα σαπιο και λεηλατημενο κρατος και οι πρωταίτιοι και οχι μονο να κυκλοφορούν ελευθεροι την στιγμη που καθε μερα καταστρεφονται αυτοκτονούν άνθρωποι απειλουνται με κατασχεσεις με φυλακισεις και ζουνε μονιμα κατω από καθεστώς απειλής και εκβιασμού βιώνουν την ανεργία και την φτωχεια χωρις προηγούμενο εχει καταρρευσει το συστημα υγείας εχει ποδοπατηθει το συνταγμα εχουν ξεφτιλισει την παιδεία εχουν ισοπεδώσει τα κοινωνικά στρωματα του λαού κατεκλεψαν μιζαριστικαν λεηλατησαν αρπαξαν επαιξαν πουλησαν ξεπουλησαν και ακομη τηρειται σταση αναμονης απεναντι τους;
    Γιατι κυριοι της δικαιοσύνης δεν κινείστε εναντιον αυτων των καθαρματων και με ευκολία κινείστε να κλείσετε φυλακη ενα οφειλέτη του κρατους; ποιος σας κραταει και δεν επιτελειτε το εργο που ορκιστηκατε να προδφέρετε;
    Ποιοι είναι αυτοι που θεωρούν ότι ειναι υπερανω των νομων και της δικαιοσύνης; απλά καθαρματα εγκληματιες του κοινου ποινικού δικαίου είναι γιατι δεν προχωρατε σε ανακρισεις και προφυλακισεις των συγκεκριμενων αλητών;
    Τι περιμενετε να δειτε τον κόσμο με όπλα στα χερια να απονέμει δικαιοσύνη;
    Γιατι συνεχιζετε αυτη την προκλητική αδιαφορία απεναντι τους την στιγμή που ενας ολοκληρος λαός βράζι στο ζουμί του;
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΤΗΝΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ...ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ; ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ-ΤΟΥΣ στον λαό.
    Εχει αντιληφθεί η δικαιοσύνη και οι ανθρωποι που την υπηρετουν ότι πλέον εχει απαξιωθεί η ζωή όλων μας εξαιτιας αυτων λιγδιαρηδων εγκληματιών απατεώνων; Εχετε καταλαβει ότι ο λαός ζητάει ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;
    Ξεσκιστε τους και ο λαος θα ειναι στο πλαι σας, κανενα ευρω δεν μπορει να σωσει την χωρα οταν η ιδια η χωρα ειναι σαπια και χολεριασμενα τομαρια υπευθυνοι για την καταντια μας συνεχιζουν να βρισκονται αναμεσα μας λες και δεν συνεβη τιποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ολοι βριζουν χυδαια τους συριζαιους
    κανενας συριζαιος δεν βριζει..

    ακομα μια ενδειξη οτι
    ΣΥΡΙΖΑ 40%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τομαρι πρεβενιε
    και λοιποι δημοσιοι
    θα απολυθειτε
    600.000 ατομα..
    και θα τρωτε απο τα σκουπιδια..
    θα κοιμωσαστε στα πεζοδρομια..
    τα παιδια σας θα γινουνε πουτανες στην αλβανια..
    και αυτο θα ειναι μονο η αρχη,βρωμερα κουμουνια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκατα στον Βενιζελο3 Ιουν 2012, 9:30:00 μ.μ.

    Saddam Hussein ███████████████ 100% Complete.

    Osama Bin Laden ███████████████ 100% Complete.

    Mu'ammar Gheddafi ███████████████ 100% Complete.


    Georgios Papandreou ███████████████ 100% Complete

    Venizelos ████████▒▒▒▒ Loading...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγχώριοι προδότες ακριβώς και μετά οι ξένοι.
    Μια κάστα ανθρώπων, μια ελίτ, που πιστεύει ότι μπορεί να αποφασίζει για το σύνολο του Ελληνικού λαού χωρίς να δίνει λόγο σε κανέναν απολύτως!
    Εμείς είμαστε οι αγράμματοι, οι αμόρφωτοι, οι απαίδευτοι, ρε παιδάκι μου, ενώ αυτοί οι οποίοι προέρχονται από τις παραγωγικές τάξεις και έχουν ανέλθει στα υψηλότερα αξιώματα έχοντας ρίξει μόχθο, τα γνωρίζουν όλα!
    Εμείς δεν γνωρίζουμε πως στήνονται αυτά τα παιχνίδια!
    Και αν κάθε 4 χρόνια δεν έπρεπε να κρατάνε τα προσχήματα, αν ήταν στο χέρι τους να μην τηρούν και κάποιες «δημοκρατικές» διαδικασίες, ε τότε δεν θα διαφέραμε σε τίποτα από τον Γουΐλι τον μαύρο θερμαστή, μπροστά στα μάτια τους.
    200,000 στρέμματα Ελληνικής γης έχουν αποφασίσει να γεμίσουν με φωτοβολταϊκά μετατρέποντας την χώρα σε τουριστικό έκτρωμα και σε ότι απομείνει θα καλλιεργούν ότι μεταλλαγμένο αποφασίζουν!
    Θα μας φτάσουν στον πάτο για να μας τα πάρουν για ένα κομμάτι ψωμί.
    Αυτό πάντως που με εξοργίζει περισσότερο δεν είναι οι ξένοι «φίλοι» μας, αλλά οι ντόπιοι εφιάλτες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ.
    Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.
    _______________________________
    ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ.


    "ΣΥΡΙΖΑ..ΕΝΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
    VIDEO. Μεταφορτώθηκε από το χρήστη groverbasilis την 6 Μάρ 2011

    ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ...
    Το βίντεο δεν έχει ως στόχο να προσβάλει τους πατριώτες αριστερούς μάλιστα ένας πατριώτης μπορεί να είναι ΚΑΙ αριστερός

    Αλλά: Αυτή ειναι η Αριστερά σας σύντροφοι μπαχαλάκηδες ..το 2012 ;
    Για να ονομαστουν τα σκοπια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ?
    Για να συνεχιστει η λαθρομεταναστευση ?
    Για να μουσουλμανοποιηθει Η Ελλαδα? Για να κρατικοποιηθουν τα παντα ?


    Προκλητικός ο Μπαλάφας του ΣΥΡΙΖΑ: "Δεν ξέρω καμία χώρα που λέγεται Σκόπια" !

    Προ ημερών ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό, όπου υποστήριξε πως το κόμμα του είναι έτοιμο να περικόψει όλες τις εξοπλιστικές δαπάνες, δηλώνοντας έτοιμος να το «ρισκάρουμε» με την Τουρκία.

    Προχθές μιλώντας στο MEGA για το Σκοπιανό είπε...
    «FYROM λέγεται η χώρα, δεν λέγεται Σκόπια. ΠΓΔΜ, Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας. Δεν ξέρω καμιά χώρα που λέγεται Σκόπια».

    ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΑΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ.
    ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΒΗΜΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!!

    ΕΝΩ σχεδον στο σύνολο οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ "ΦΑΣΙΣΤΕΣ"..!!!
    απο αυτά τα ρεμάλια του Σύριζα
    σαν και σένα ............

    ......Α Λ Η Τ Α Ρ Α. πασόκε σάπιε..
    σ ι χ α μ έ ν ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στην Πύλο βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Παπανδρέου.

    Συγκεκριμένα ο πρώην πρωθυπουργός διαμένει στην Costa Navarino για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, λίγες μέρες πριν την κρίσιμη εκλογική μάχη της 17ης Ιουνίου.
    Zougla.gr

    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ, ΤΩΡΑ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΠΥΛΟ! ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΚΑΚΑ ΨΗΦΟΦΟΡΕ, ΠΛΗΡΩΝΕ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΤΗ ΔΕΗ, ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΚΑΤΣΕ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΣΥΣΣΙΤΙΟ!

    Ο ΑΚΗΣ ΣΤΑ ΠΑΡΙΣΙΑ, Ο ΓΑΠ ΣΕ ΛΟΝΔΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, Ο ΜΠΕΝΥ ΣΕ ΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΑΥΛΕΙΣ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΣΟ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ. ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΣΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ. ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΚΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΝ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για δες και εδώ κάτι πατριώτες!
    www.youtube.com/watch?v=qOgHLUxCpI4&feature=share

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανίατα και καθυστερημένα ζώα του αστικού συστήματος και των αστικών κομμάτων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, που μας οδηγήσατε τα τελευταία 38 χρόνια στην καταστροφή...

    ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ, ποιός είναι ο Σλαβόϊ Ζίζεκ, ο μεγαλύτερος σύγχρονος διανοητής, που μίλησε στο Μουσείο Μπενάκη, σε μια κατάμεστη αίθουσα, που δεν έπεφτε ούτε καρφίτσα;;;;

    Όχι, δεν τον γνωρίζετε, γιατί το επίπεδο σας, είναι ενός ανθρώπου που δεν έχει διαβασει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ!!!!!

    ΕΙΣΤΕ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΜΟΡΦΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΩΝ!!

    ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ (με εξαίρεση τον Τζήμερο, τον Μάνο, τον Βαλλιανάτο, τον Τάκη Μίχα - που τους ΣΕΒΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ!!),

    ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΧΩΡΙΑΤΕΣ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ, ΠΑΠΠΑΔΕΣ, ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!

    ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΙΧΑΤΕ, ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ!!!

    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟΥ, ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ, ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ, ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ, ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΑΡΜΕΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΑΓΕΛΑΔΑ, ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΙΤΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ...

    ΔΕΙΚΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΙ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ!!!

    ΛΑΪΚΗ ΣΑΣ ΒΑΣΗ - ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ!!!

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ...

    ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΚΙ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!!!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ - ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ!

    ΨΗΦΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άρθρο του Γιάννη Πρεβενιού αφιερωμένο στο τραμπούκο
    3 Ιουν 2012 9:14:00 μ.μ.
    ΜΑΛΑΚΑ ΘΑ ΤΟΥ ΚΛΑΣΕΙΣ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ

    Οι μπαχαλάκηδες του διαδικτύου!


    Οι παρακάτω σκέψεις μου έχουν δημοσιευθεί και στο παρελθόν αλλά τις αναδημοσιεύω μια και τις τελευταίες ημέρες...
    όλοι όσοι "τολμούμε" να δημοσιοποιούμε επωνύμως τις σκέψεις μας (που είναι ενάντια στους ξεπουλημένους και στους κωλοτούμπες) δεχόμαστε “κακοήθεις” επιθέσεις από “ανώνυμα” φασιστοειδή “ποντίκια” του ….
    συστήματος! Παρακαλώ τους διαχειριστές των Blogs να απομονώσουν τα σκουλήκια αυτά μια και η ανωνυμία δεν πρέπει να είναι συνώνυμο της μη ... ευπρέπειας!

    Όπως είναι γνωστό στην χώρα μας εδώ και χρόνια οι εκάστοτε εξουσίες πολλές φορές χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν κουκουλοφόρους και παρακρατικούς στα πλαίσια ενός μηχανισμού χάλκευσης και υπονόμευσης των λαϊκών αντιδράσεων για τα πεπραγμένα τους.

    Μάλιστα τον τελευταίο καιρό πολλά από τα μέλη του ανίκανου κυβερνητικού θιάσου χρησιμοποιούν για αυτά τα άτομα την λέξη Μπαχαλάκηδες με σκοπό να μας κάνουν να ξεχάσουμε την λέξη "παρακρατικοί" και ότι αυτό σημαίνει για εμάς και την σύνδεση τους για να μη πω τον εναγκαλισμό τους σε κρίσιμες περιόδους με τους μηχανισμούς καταστολής!

    Τώρα που τα ΜΜΕ στην πλειονότητα τους συμπορεύονται μαζί τους αποκρύπτοντας την αλήθεια αλλά και παραπληροφορώντας τον Ελληνικό λαό ο μόνος αντίπαλος που τους έχει απομένει είναι το διαδίκτυο και η δυνατότητα που μας παρέχει για ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων αλλά και πληροφοριών!!!

    Έτσι αφού δημιούργησαν μηχανισμούς παρακολούθησης για όσους θεωρούν επικίνδυνους (με τις γνωστές βαλίτσες της ΕΥΠ) δημιούργησαν και τους Μπαχαλάκηδες του διαδικτύου οι οποίοι περιδιαβαίνουν ολημερής στα διάφοραblogs και site καταγράφοντας πρόσωπα και σκέψεις που ενοχλούν την κοινοβουλευτική χουντοδημοκρατία τους!


    Αυτοί λοιπόν οι αργόμισθοι και ακαλλιέργητοι "πρακτορίσκοι" κρυμμένοι μέσα στην ανωνυμία τους παρεμβαίνουν (τρομάρα τους) σε επώνυμες σκέψεις ως σχολιαστές και με ανόητους χαρακτηρισμούς, ύβρεις ακόμα και με απειλές προσπαθούν να λοιδορήσουν αλλά το κυριότερο να αποπροσανατολίσουν τους αναγνώστες από την ουσία των σκέψεων του εκάστοτε αρθογράφου!

    Σίγουρα οι δημοσιοποιημένες σκέψεις και πληροφορίες δεν σημαίνει ότι πάντα είναι σωστές και αλάθητες αλλά εκεί έχουν δικαίωμα επώνυμοι και ανώνυμοι (στα πλαίσια του πολιτισμένου διαλόγου) να επικροτήσουν ή να αντικρούσουν με ευπρέπεια τα γραφόμενα! Ας γνωρίζουν λοιπόν οι ανώνυμοι "Μπαχαλάκηδες" του διαδικτύου πως όταν καταφεύγουν σε υβρεοσχόλια ...

    1ον δεν πείθουν!
    2ον εκθέτουν το χαμηλό πνευματικό τους επίπεδο!
    3ον χαρακτηρίζονται ως κομματόσκυλα και ρουφιάνοι του συστήματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανίατα και καθυστερημένα ζώα του αστικού συστήματος και των αστικών κομμάτων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, που μας οδηγήσατε τα τελευταία 38 χρόνια στην καταστροφή...

    ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ, ποιός είναι ο Σλαβόϊ Ζίζεκ, ο μεγαλύτερος σύγχρονος διανοητής, που μίλησε στο Μουσείο Μπενάκη, σε μια κατάμεστη αίθουσα, που δεν έπεφτε ούτε καρφίτσα;;;;

    Όχι, δεν τον γνωρίζετε, γιατί το επίπεδο σας, είναι ενός ανθρώπου που δεν έχει διαβάσει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ!!!!!

    ΕΙΣΤΕ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΜΟΡΦΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΩΝ!!

    ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ (με εξαίρεση τον Τζήμερο, τον Μάνο, τον Βαλλιανάτο, τον Τάκη Μίχα - που τους ΣΕΒΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ!!),

    ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΧΩΡΙΑΤΕΣ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ, ΠΑΠΠΑΔΕΣ, ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!

    ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΙΧΑΤΕ, ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ!!!

    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟΥ, ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ, ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ, ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ, ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΑΡΜΕΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΑΓΕΛΑΔΑ, ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΙΤΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ...

    ΔΕΙΚΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΙ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ!!!

    ΛΑΪΚΗ ΣΑΣ ΒΑΣΗ - ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ!!!

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ...

    ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΚΙ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!!!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ - ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ!

    ΨΗΦΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ


    ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Νοικοκυραιοι της ΝΔ και του Πασοκ
    ΣΩΣΤΕ την Ελλαδα και τα ασφαλιστικα
    ταμεια με νομο τελος στην χορηγηση φαρμακων στους συνταξιουχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κοψε ρε τις παπαριες με τους προδοτες. Η μια μετα την αλλη οι χωρες του Νοτου μπαινουν στον μηχανισμο!! και εκει προδοτες ειναι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 4 Ιουν 2012 8:24:00 π.μ.

    Μας τάχεις πρήξει.

    Μιλάμε,τούμπανο μας τάχεις κάνει.

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 11:50 μμ ΚΑΙ 8:24 πμ, ΜΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ ΚΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΦΙΛΟΑΝΑΡΧΙΚΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ, ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΑΜΦΗΣΒΙΤΗΤΑ ΕΙΣΤΕ 'ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕ ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΑΡΑ'. ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΓΙΟΜΑΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΑΠΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ 'ΑΡΙΣΤΕΡΑ', ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΙ, ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΤΑ ΣΥΚΩΤΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ΕΑΝ ΕΤΟΥΤΟ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 'ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΛΗΣ', ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣΠΛΑΧΝΙΑ - ΑΛΛΑ ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ - ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ 'ΛΑΘΡΟΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟ' ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΜΑΛΙΣΤΑ... ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ (ΑΡΙΣΤΕΡΟΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ, ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΙ ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΑΣ (ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ, ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΟΣ, ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΛΠ) 'ΔΕΝ' ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ. ΕΙΔΕΜΗ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ, ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙΤΕ ΚΕΙ 'ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ' ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΤΕ ΔΩ ΠΕΡΑ,
    ΓΙΑΤΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ...
    ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ 'ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΙ' ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΣΠΟΡΟΙ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ_. ΑΪΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΗΛΙΘΙΟΙ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση