GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Παπανδρέου μετά το "λεφτά υπάρχουν" τώρα προειδοποιεί πως… τελειώνουν!

Μετά το περιβόητο «λεφτά υπάρχουν» ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, επισημαίνει σε συνέντευξή του Bloomberg ότι απομένο...


Μετά το περιβόητο «λεφτά υπάρχουν» ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, επισημαίνει σε συνέντευξή του Bloomberg ότι απομένουν μερικές εβδομάδες στην Ελλάδα έως ότου στερέψουν τα κρατικά ταμεία…
Ο πρώην πρωθυπουργός επισημαίνει την ανάγκη να υπάρξει κυβέρνηση και να παραμείνει η Ελλάδα μία αξιόπιστη χώρα για την υπόλοιπη Ευρώπη.
«Οι εκλογές της Κυριακής θα απαντήσουν στο ερώτημα εάν οι Έλληνες επιθυμούν την παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη», δηλώνει ακόμα ο Γιώργος Παπανδρέου, στη διάρκεια της συνέντευξης με το Bloomberg.
Δείτε το βίντεο.

ΣΧΕΤΙΚΆ VIDEO

23 σχόλια

  1. κακο ψοφο να εχεις αληταρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
    ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ.ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΗΚΕ ΕΝΑ ΤΥΡΡΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ Η ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ.ΗΔΗ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΕ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΛΟΥΣΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΕΙΝΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΔΟΛΙΑ ΜΕΣΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ.ΣΚΟΠΙΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΙΣΟΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΑΡΤΥΡΑΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΗ.ΔΕ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΛΗΜΜΑ.ΟΠΩΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΗ ΕΤΣΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΗ.ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟ ΤΥΡΡΑΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ.ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΗΔΗ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΙΚΗ ΘΕΛΗΣΗ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ.

    ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
    ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

    12 Ιουν 2012 5:02:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρέστης: "Βεβαίως να με φορολογήσεις. Βρες με...

    Τη γλώσσα στη νομιμότητα βγάζει ο εφοπλιστής και μέτοχος σε ΜΜΕ της χώρας Βίκτωρ Ρέστης. Δηλώνει ευθαρσώς, μαζί με άλλους εφοπλιστές, ότι μια αριστερή κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να τον φορολογήσει. Ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε "σοβαρό" το θέμα και αναμένεται επίσημη ανακοίνωση.

    Αίσθηση προκαλεί δημοσίευμα του Bloomberg σχετικά με τη στάση των Ελλήνων εφοπλιστών ως προς την εξαγγελία του ΣΥΡΙΖΑ να τους φορολογήσει.

    Ούτε λίγο ούτε πολύ το αμερικανικό πρακτορείο υποστηρίζει ότι οι εφοπλιστές ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν τη χώρα, σε περίπτωση που μια αριστερή κυβέρνηση προσπαθήσει να επιβάλλει φόρους.

    Το εντυπωσιακό είναι ότι...
    το πρακτορείο φιλοξενεί και δηλώσεις του Βίκτωρα Ρέστη, ο οποίος ευθαρσώς δηλώνει ότι... δεν θα φορολογηθεί και προκαλεί μάλιστα να τον βρουν.

    "Δεν μπορείς να λες στους πλοιοκτήτες που έχουν ένα βαθμό φορολογικής ασυλίας σε όλο τον κόσμο "θα σε φορολογήσω". Ναι, σίγουρα. Βρες με πρώτα", δηλώνει ο Βίκτωρ Ρέστης

    (“You cannot squeeze and tackle a person that is in international shipping trade and finance and say, ‘I will tax you,’” said Restis, who controls a fleet of more than 200 vessels. “The answer is ‘sure, tax me. Find me.’”)

    Η αντιμετώπιση από τους εφοπλιστές και η δήλωση Ρέστη προκαλούν αρνητικές εντυπώσεις, καθώς ο ίδιος δεν είναι απλώς εφοπλιστής, αλλά έχει ισχυρή παρουσία στα ΜΜΕ και στον τουρισμό της χώρας.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι μέτοχος στον ΔΟΛ, είναι συνιδιοκτήτης της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", πρώην μέτοχος στην ΙΜΑΚΟ, ιδιοκτήτης του "Porto Hydra", Ιδιοκτήτης της ναυτιλιακής εταιρίας "Enterprise Shipping & Traiding", υπό τον έλεγχο της οποίας βρίσκονται 98 πλοία ξηρού φορτίου και δεξαμενόπλοια.

    Κατέχει επίσης το 33% της ναυτιλιακής εταιρίας "Freeseas" αγόρασε το κρουαζιερόπλοιο "Delphin Voyager", μπαίνοντας έτσι και στον τομέα της κρουαζιέρας.

    Σε επικοινωνία του NEWS 247 με το γραφείο τύπου και στελέχη του οικονομικού επιτελείου του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτήρισαν το θέμα "ιδιαιτέρως σημαντικό" και ότι το μαθαίνουν από εμάς και πρόσθεσαν ότι θα υπάρξει επίσημη τοποθέτηση την Τετάρτη, επειδή την Τρίτη, λόγω της διακαναλικής συνέντευξης Τσίπρα δεν θα γίνουν άλλες δηλώσεις.

    αντιγράφει..Μπούτζουκας Τηλέμαχος


    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ Η ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκατα στο Παπανδρεου12 Ιουν 2012, 10:42:00 μ.μ.

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΕ
    ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΚΙΟΛΑΣ

    ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΟΥ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΑ;
    ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΥΡΜΑΤΟΣΧΟΙΝΟ
    ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟ

    ΣΚΑΤΟΨΥΧΕ ΑΛΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας καταλαβουν καλα ολα τα κοπροσκυλα που γονατιζουν μπροστα στους εφοπλιστες σαν τις πουτανες οι πουτσογλυφτες για να καταλαβουν με ποιους εχουν να κανουν.
    Αυτοι ήταν παντα και ποτε δεν αλλαξαν η Ελλαδα για αυτούς ήταν παντα η χωρα που γεννηθηκαν και τιποτε αλλο. Απο εδω άρμεγαν και αρμεγουν ζωντας στο Λονδινο την Ελβετια και την Αμερική.
    Που ειναι ο μαλακοπιτουρας ο ΑΔΩΝΙΣ αυτο το ηλιθιο κατασκευασμα να μας μιλησει γιατους "πατριώτες" εφοπλιστές. Στην Ελλαδα τους φορους πληρωνουν οι εργάτες οι μισθωτοί οι συνταξιούχοι και οι εμποροι όλοι οι άλλοι ειναι στο απυροβλητο εχωντας off shore και εδρες εκτος Ελλαδας σε φορολογικούς παραδείσους.
    Ζησε μαλακα συνταξιουχε με 400 ευρω και αν θελεις φαρμακα και νοσοκομεία ψοφα. Πλήρωνε μαλακα υπάλληλε προκαταβολικα φορο και χαρατσια για να σε εχουν γραμμενο στα αρχιδια τους αυτοι που πινουν τον καφε τους στα κοτερα με τις πουτανες τους.
    Πλήρωνε και εσυ άνεργε από αυτα που δεν εχεις και πηγαινε σαν μαλακας και ψηφισε τα κομματα που τους ταιζουν με το αιμα σου.
    Οι μασκες πέσανε και ολα πια ειναι μπροστα στα ματια σου να τα δεις εκτος και αν από την πολύ μαλακια εχεις χασει και το φως σου γιατι το μυαλο σου το εχεις χασει προπολλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΜΑΣ12 Ιουν 2012, 10:47:00 μ.μ.

    ΝΕΑ Αυτοκτονία 36χρονου στα Σεπόλια

    Στις έξι το απόγευμα ο 36 χρόνος έπεσε από την βεράντα του σπιτιού του στο κενό! Έμενε στον τέταρτο με τους γονείς του οι οποίοι δεν ήταν εκείνη τη στιγμή στο σπίτι!


    Σκατα στο βενιζελο
    σκατα στο Παγκαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πόσο μαλακας είναι αυτός ο δημοσιογραφος που πηγε και ρωτησε αυτο το αρχιδι; Σοβαρο άτομο έκανε δηλωσεις.
    Ο ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ Ο ΠΑΛΙΟΜΠΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ. ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ Ο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΩΣ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΘΡΗΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΘΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝΕ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟ ΑΔΕΙΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΑΛΗΤΑΡΑ.

    ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΟΠΟΥΣΤΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΧΟΛΕΡΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ ΠΑΛΙΟΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Α ΡΕ ΧΑΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. £ύριζα....

    Μ
    Α
    Σ
    Τ
    Ο
    Υ
    Ρ
    Α....

    ΚΡΕΤΙΝΕ !!


    ΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ
    ΔΟΣΗ
    ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ ΣΤΗΝ ΑΤΡΟΦΙΚΗ ΤΣΟΥΤΣΟΥ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Επειδή καλοκαιριασε και ο κυριος Τζεφρυ Γιωργος Σταυροπουλος Παπανδρεου Μινεικο Αναγνωστοπουλος θα αρχισει τις "αποδράσεις" μεχρι την οριστική του απόδραση που να τον καψει η φωτιά τον σκατοψυχο.

    Το επόμενο χαρατσι θα προβλέπει και την αλλαγη του καλοκαιρινου εξοπλισμού του κανο ποδηλατο στολή μασκα εκτος από την μουτσούνα που φοράει μόνιμα.

    Μην παραξενευεστε από τα πολλα ονοματα καθε εγκληματιας που σεβεται τον εαυτο του εχει διαφορα ονοματα για να ξεχωριζει.

    ΠΧ Πως λέμε συνελήφθει ο Δημητρης ή Μητσος ή Κιτσος Σαλταδόρος ή μπουκας η ποντικοφεγγιτης ή παραθυροτρυπας ή σπασομπετουγιας ή κλειδαροτρυπας και κατα κόσμο Δημητρης Νταλαβερτζης.

    Κατι αντιστοιχο συμβαινει και με αυτον τον εγκληματια πολλα διαβατηρια εθνικοτητες για τις δυσκολες ωρες που οσο πανε σφιγγουν γυρω του.

    Η ΠΙΟ ΑΠΑΙΣΙΑ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΗΔΙΑ ΕΜΕΤΟ ΜΙΣΟΣ ΟΡΓΗ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΕΝΑ ΑΧΥΡΕΝΙΟ ΚΑΙ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΕΝΑ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΕΝΑΣ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΣ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΚΑΙ ΞΙΠΑΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.

    ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ ΚΛΟΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Νομίζω ότι αδίκως βρίζετε τον Παπανδρέου για τους παρακάτω δύο βασικούς λόγους:
    1.Ο Παπανδρέου, παρά τα λάθη του, ζητώντας το μείζον που ήταν το «ευρωομόλογο», πέτυχε το έλασσον που ήταν ο ευρωπαϊκός μηχανισμός οικονομικής στήριξης που δεν υπήρχε μέχρι τότε.
    2.Σ’ αυτό το μηχανισμό μπήκε τώρα μετά την Πορτογαλία και η Ισπανία , παρά τα περί του αντιθέτου πομπωδώς λεγόμενα και ακολουθούν η Κύπρος και η Ιταλία. Αυτό σημαίνει ότι όταν έχουν ανάγκη στήριξης, ισχυρότερες της Ελλάδας, βιομηχανικές χώρες, με την Ελλάδα δεν θα συνεχίσει να ασχολείται κανείς!
    Τα διαθέσιμα κεφάλαια, επειδή κατανέμονται σε περισσότερες χώρες, ελαττώνονται . Αρκεί να θυμηθούμε την παλιά δήλωση της Μέρκελ ότι τα μέτρα ήταν ιδιαίτερα σκληρά για την Ελλάδα, ώστε να μη ενθαρρυνθούν και άλλες χώρες να προσφύγουν στο μηχανισμό. Τώρα που οι «άλλες χώρες» προσφεύγουν ,γιατί θα συνεχίσουν να ασχολούνται μαζί μας;
    Μήπως τους είναι ευκολότερο να πατήσουν το κουμπί και να μας στείλουν αδιάβαστους στην κόλαση της φτώχειας; Επομένως ο «εκβιασμός» του Τσίπρα και κάθε Τσίπρα, περί ακύρωσης του μνημονίου το επόμενο πρωί (!!!!), μάλλον εκεί οδηγεί. Μετά θα είναι αργά για δάκρυα….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΥΦΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΩΟ ΠΑΣΟΚ ( ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΠΛΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ), ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΥ ΛΑΟΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ, ΤΗΣ Χ.Α, ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΗΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ :
    1) Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΕ ΜΕ ΕΚΡΟΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ 100 ΕΩΣ 500 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ "ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ" ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΑ ΑΤΜ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !
    2) ΚΟΣΜΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ 4 ΜΕ 5 ΜΟΝΑΔΕΣ,ΤΟΤΕ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ.
    3) ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Ε, ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
    4) ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ Ή ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ( ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ) ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΕΙ, ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΡΑΡΧΗΣ ΚΑΙ "ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ".

    ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ, Η ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ. ΟΣΟΙ ΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΘΑ ΜΕΤΑΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. ΑΛΛΑ Η ΑΤΤΙΚΗ, ΜΕ ΤΑ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ; ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΛΠ ;

    ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΗ, ΑΝΑΓΚΑΙΑ, ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΗ ΛΥΣΗ, ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΕΘΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τα μνημόνια μας χρεωκόπησαν. Με ποιά χρεωκοπία μας φοβερίζουν τώρα ;

    Εχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που ο ανεκδιήγητος Γ.Παπανδρέου και η παρέα του, έβαλαν τη χώρα στο τούνελ του ΔΝΤ και την παρέδωσαν έτοιμη και εύκολη βορά στους διεθνείς τοκογλύφους.
    Στη διάρκεια των δύο αυτών επώδυνων για τη χώρα και τους πολίτες χρόνων, ακούγαμε συνέχεια από τους κυβερνώντες ότι αυτό που έκαναν ήταν μονόδρομος και υποχρεωτική επιλογή γιατί αν δεν το κάναμε, η χώρα θα χρεωκοπούσε με τα ακόλουθα καταστροφικά για το έθνος, τη χώρα και τους πολίτες αποτελέσματα :

    ♦ Δεν θα υπήρχε επάρκεια φαρμάκων και τροφίμων.

    ♦ Η ανεργία θα έφτανε στο 30%.

    ♦ Οι μισθοί και οι συντάξεις θα έπεφταν στα 200 ευρώ.

    ♦ Η εγκληματικότητα με ληστείες και δολοφονίες για την εξεύρεση των προς το ζείν, θα έφτανε σε υψηλά επίπεδα.

    ♦ Οι καταθέσεις θα δεσμευόταν ή και θα χανόταν.

    ♦ Τα εθνικά θέματα θα εγκαταλείπονταν βορά στους εχθρούς μας.

    ♦ Η εθνική κυριαρχία θα διαγραφόταν από το ελληνικό λεξιλόγιο.

    ♦ Ο πλούτος της χώρας θα ξεπουλιόταν αντί «πινακίου φακής».

    Ας δούμε τώρα ποια είναι η κατάσταση της χώρας και των πολιτών σήμερα, μετά από τα δύο χρόνια εφαρμογής αυτής της «υποχρεωτικής», «μονόδρομης» και «διασωστικής» πολιτικής :

    ♦ Φάρμακα δεν υπάρχουν με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν σήμερα ανθρώπινες ζωές. Οι ασφαλισμένοι ασθενείς καλούνται να πληρώνουν εξ ολοκλήρου την αξία των πολύ ακριβών φαρμάκων, τη στιγμή που οι μισθοί και οι συντάξεις έχουν κατεβεί σε επίπεδα φτώχειας και πλήρους εξαθλίωσης.

    Επι πλέον οι ...
    εισαγωγές εχουν ήδη πρόβλημα, χωρίς χρεωκοπία, αφού ολες οι ξένες εταιρίες δεν παραδίνουν πλέον προϊόντα στην Ελλάδα παρά μόνο με πληρωμή με μετρητά. Και αφού λεφτά δεν υπάρχουν, δεν υπάρχουν και φάρμακα και τρόφιμα.

    ♦ Η ανεργία είναι ήδη, με βάση τα επίσημα στοιχεία, στο 22% ενώ ανεπίσημα και με πραγματικά δεδομένα, φτάνει στο 30%, αφού σε κάποιες περιοχές και για τις νέες ηλικίες, ξεπερνάει και το 40%.

    ♦ Οι μισθοί και οι συντάξεις δεν είναι ακόμη στα 200 ευρώ, αλλά είναι στα 400 ευρώ, Εχει καμμία διαφορά για τον εργαζόμενο πολίτη και τον οικογενειάρχη αν καλείται να ζήσει με 200 ή 400 ευρώ ; Δηλαδή κατά τη λαϊκή ρήση «τι τον έκαψες, τι τον παλούκωσες», αφού και με τον έναν τρόπο και με τον άλλον πεθαίνεις.

    ♦ Η εγκληματικότητα είναι ήδη σε ανεξέλεγκτα επίπεδα, με εγκληματικές πράξεις που φτάνουν στο έγκλημα για μερικά ευρώ. Και οι αυτοκτονίες πολιτών γιατί δεν μπορούν να ζήσουν αξιοπρεπώς, να έχουν γίνει καθημερινή είδηση.

    ♦ Οι καταθέσεις των μικρομεσαίων έχουν ήδη χαθεί, αφού η οικονομική εξαθλίωση που υφίστανται δύο χρόνια τώρα, τους ανάγκασαν να τις αποσύρουν και να τις διθέσουν για την επιβίωση των οικογενειών τους, ή την εκπλήρωση των υποχρεώσεών τους.

    ♦ Τα εθνικά θέματα είναι ήδη ανύπαρκτα για τους Ελληνες πολιτικούς, με αποτέλεσμα να έχει στηθεί ένα οργιαστικό πάρτυ των εχθρών γειτόνων μας (Τουρκία, Σκόπια) εις βάρος εθνικών δικαιωμάτων μας που απορρέουν από διεθνείς συνθήκες.

    ♦ Η εθνική κυριαρχία και ανεξαρτησία έχει εκχωρηθεί πλήρως στους δανειστές μας και δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης περί αυτού.

    ♦ Ο πλούτος της χώρας έχει αρχίσει ήδη να ξεπουλιέται και η διαδικασία αυτή προβλέπεται να ολοκληρωθεί με συνοπτικές διαδικασίες οι οποίες προβλέπονται στις δανειακές συμβάσεις και τα μνημόνια.

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ… Εφοπλιστές ΛΕΝΕ: Εάν μας φορολογήσετε, θα φύγουμε??

    Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα παραπάνω εκτεθέντα, ποιά διαφορά θα μπορούσε κανείς να διαβλέψει μεταξύ της υφιστάμενης κατάστασης στη χώρα και αυτής που θα ήταν αποτέλεσμα μιας χρεωκοπίας ;
    Καμμία, λέμε εμείς.

    Και αυτοί που δημιούργησαν την σημερινή κατάσταση παραδίνοντας τη χώρα στους δανειστές μας, τολμούν και ζητούν σήμερα την ψήφο μας για να συνεχίσουν.

    Θα τους την δώσουμε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 12.41

    Η οργή που υπάρχει για τον ΓΑΠ στην κοινωνία δν έχει προηγούμενο.
    Οι λόγοι ειναι προφανεστατοι αν και εντεχνως τον δικαιόλογησες χαρακτηρίζοντας μαλιστα και ως επίτευγμα τον μηχανισμό στήριξης και την ιδέα του ευρομολογου διακαή πόθο των σιωνιστων μασόνων τοκογλύφων όπου θα μπορούν να αρμγουν τους παντες με τόκους και πανωτοκια. Το έζησες πρόσφατα με το όμολογο του Νταρτ που το αγόρασε 90 εκατομυρια και το πληρώσαμε 436!!!!!.
    Πριν από ολα τα εγκώμια σου καλό θα ητανε να δεις τι έκανε ο ΓΑΠ και να μας το χαρακτηρίσεις και αυτο.
    Πριν μπουμε στο ΔΝΤ το είχε ηδη προαποφασισει (συνεντευξη Σαχινιδη) επι 8 μηνες έψαχνε γραμματεις υπουργείων στο δικτυο επι 8 μηνες δεν κουνιοτανε φυλλο στην Ελλαδα. Οι σιωνιστες μασονοι τοκογλυφοι μπαινοβγαιναν στου Μαξιμου αποφασιζοντας για αυτο που ζουμε σημερα και εκτελεστη αυτο το βλαμμενο υποκείμενο.
    Μια κρίση ιδιωτικού δανεισμού την έβαλε μεσα σε ολοκληρη την ευρωζωνη εκμεταλλευομενος τους όρους της συνθηκης Μααστριχτ κατι που γνωριζαν καλα τα κορακια τοκογλυφοι και επιθυμουσαν διακαως να βαλουν στο χερι χωρες τις ευρωζωνης. Ητανε αναμενόμενη η αντιδραση των ευρωπαίων ζητωντας την τιμωρια μας γιατι καταλαβαν με τι καθαρμα εχουν να κανουν και στο προσωπο αυτου του μαλακα όπως τον αποκαλεσε ο Σαρκοζυ η Ελλαδα έχει καταστραφει χρεοκοπήσει και δεν εχει καμια ελπιδα τουλαχιστον για 20-30 χρονια. Η καταστροφή αυτη έφερε αυτοκτονιες και ολεθριες συνεπειες στην κοινωνια δεν νομιζεις ότι αυτο το κτηνος είναι ο ηθικός αυτουργός αυτων των εγκληματων; δεν νομιζεις οτι γεμισε τον κοσμο με ψεμματα κανωντας 4 μηνες διακοπες αναισθησίας απεναντι σε ενα λαό που κατερρεε από τις δικες του επιλογες που του επεβαλλαν τα αφεντικα του στα οποια ειχε δεσμευθει προ πολλου με εγγραφα του wikileaks στην αμερικανικη πρεσβεία που το απαοδεικνυουν και αεχουν αανρτηθει σε όλο το δίκτυο; Αυτον τον πουλημενο αλήτη βγηκες να υποστηριξεις; ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΩΝ ΤΥΠΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.
    Να εισαι σιγουρος αν δεν φυγει απο τις καταρες που του εχει δωσει ο λαός καποια στιγμη αυτο το κτηνος θα βρεθει σε χαντακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης

    Οι εκλογές είναι η αναμέτρηση της ελπίδας με τον φόβο, δήλωσε ο Α.Τσίπρας στον «Εθνικό Κήρυκα»

    Νέα Υόρκη
    Στις εκλογές κρίνεται αν η Ελλάδα θα παραμείνει δεσμευμένη σε μια πολιτική ύφεσης ή αν θα αντιμετωπίσει την κρίση με μια ολοκληρωμένη πολιτική ανάπτυξης και κοινωνικής αλληλεγγύης, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέντευξή του στον «Εθνικό Κήρυκα» της Νέας Υόρκης.

    Αναφερόμενος στα βασικά στοιχεία του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, ο επικεφαλής του σημείωσε ότι «εκλογικός μας στόχος είναι με το αποτέλεσμα των εκλογών της 17ης Ιουνίου να ανοίξει ο δρόμος για μία κυβέρνηση της Αριστεράς, με πυρήνα τον ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ.

    » Προγραμματικό πλαίσιο της κυβέρνησης αυτής θα είναι η ακύρωση του Μνημονίου, η επαναδιαπραγμάτευση με τους δανειστές και η υλοποίηση ενός σχεδίου ανόρθωσης, με στόχο την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη, την παραγωγική ανασυγκρότηση και τη δίκαιη δημοσιονομική σταθεροποίηση.»

    Στην ερώτηση αν εκτιμά ότι αυτή τη φορά θα υπάρξει αυτοδύναμη κυβέρνηση, ο κ. Τσίπρας είπε: «Δεν μπορούμε να προβλέψουμε την εκλογική αριθμητική της 17ης Ιουνίου. Την Κυριακή μιλάει ο κυρίαρχος ελληνικός λαός. Εμείς ζητάμε ξεκάθαρη και ισχυρή εντολή. Ζητάμε την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πρωτιά. Και τα μηνύματα που παίρνουμε από την επαφή μας με τον απλό κόσμο είναι περισσότερο από αισιόδοξα.»

    Όσον αφορά τα «άμεσα κυβερνητικά σχέδια» σε περίπτωση που σχηματίσει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση, ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε ότι «πέρα από την άμεση έναρξη του διαλόγου με τους εταίρους μας, υπάρχουν μια σειρά από άμεσα πράγματα που θα έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και δεκαετίες. Θα μειώσουμε στο ελάχιστο δυνατό τις σπατάλες του κρατικού μηχανισμού εξουσίας, δημιουργώντας ένα ευέλικτο κυβερνητικό σχήμα.

    » Εννοείται ότι θα καταργήσουμε τις στρατιές συμβούλων στα υπουργεία, τους αργόμισθους και χρυσοκάνθαρους της εξουσίας στις ΔΕΚΟ. Θα ξεκινήσουμε άμεσα τη συγκρότηση περιουσιολογίου. Και για λόγους συμβολικούς θα το ξεκινήσουμε από όσους θα στελεχώνουν τον κυβερνητικό μηχανισμό, ώστε να είναι σε πλήρη διαφάνεια για συγκρίσεις τα περιουσιακά τους στοιχεία πριν και μετά τη θητεία τους σε κυβερνητικές θέσεις. Θα περικόψουμε στο μισό τους υπουργικούς μισθούς και θα περιορίσουμε στο ελάχιστο δυνατόν τους έμμισθους συνεργάτες και τους αστυνομικούς συνοδούς που διατίθενται σε υπουργούς και βουλευτές».

    Απαντώντας σε ερώτηση για την ομογένεια της Αμερικής, εξέφρασε την άποψη ότι «οι ελληνικές κοινότητες, όπως και οι ομοσπονδίες τους στο εξωτερικό, πρέπει να είναι αυτόνομες και δημοκρατικά οργανωμένες. Η δική σας Κοινότητα παίζει ιδιαίτερο ρόλο. Όχι μόνο γιατί διατηρεί ζωντανή σε έναν ξένο τόπο την ελληνική πολιτισμική ιδιαιτερότητα, αλλά και γιατί αποτελεί κέντρο προβολής της ελληνικής γλώσσας, του ελληνικού μας πολιτισμού και των εθνικών μας θεμάτων.»

    Τέλος ρωτήθηκε και για το εάν προγραμματίζει κάποια επίσκεψη στις ΗΠΑ για επαφές στην Ουάσιγκτον, αλλά και με την ομογένεια.

    «Θα μπορώ να απαντήσω στην ερώτησή σας μετά τις 17 Ιουνίου. Ελπίζω το εκλογικό αποτέλεσμα να είναι τέτοιο ώστε να μας δοθεί σύντομα αυτή η ευκαιρία» είπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. £ύριζα.... ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ:

    1. Οι μπαχαλάκηδες του ΣΥΡΙΖΑ= Η συνιστώσα των κουκουλοφόρων.

    2. Τα ορφανά του Στάλιν= Τα ορφανά του Λενιν= Λαφαζάνης & ΣΙΑ

    3. Ρένα Δούρου= Ότι αρπάξωμεν καλόν είναι= Ο Άκης πίσω από τα σίδερα κι' αυτή δροσίζεται με νερό "ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ"

    4. Ζωή Κωνσταντοπούλου= Αμμαρτίες γονέων...= Εμείς τι φταίμε;

    5. Γιάννης Δραγασάκης= Ένας κούκος δεν φέρνει το μπάχαλο..

    6. Αλέξης Τσίπρας= Το αγοράκι με τα σπίρτα & τις μολότωφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μην ασχολείστε άλλο με τον "κύριο". Αφήστε να ασχοληθούν τα ειδικά δικαστήρια καθώς θα δικάζεται, μαζί με άλλα "μπουμπούκια" για εσχάτη προδοσία.

    Καπετάν Μακρύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αρ@@@δι, μετα το λεφτα υπαρχουν ακολουθησαν 3 οχι 1 αλλα 3 ΑΝ. Τα λεφτα που σας εξασφαλησε τελειωσαν και τωρα θα σας κοψει κρυος ιδρωτας. Τωρα θα δεις ποσο θα σφιξουν οι κωλοι Τσιπρο-Σαμαραδες. Το μεγαλο μαρυριο της διακυβερνησης εφτασε και ας κανετε πως το θελετε. Ανικανοι, οταν κατλαβαιτε οτι τα κανατε πανω σας να πατε να σας αλλαξουν σωβρακο και καλεστε αλλον να κανει την δουλεια που την ξερει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση