GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έδεσαν την υπηρέτρια και τον μαραγκό και «έγδυσαν» το αρχοντικό στη Ν. Ερυθραία...

Η ώρα ήταν 13.05 το μεσημέρι όταν 2 ληστές με αυτόματα όπλα εισέβαλαν στη μεζονέτα στην οδό Χλωρίδος 30 στη Νέα Ερυθραία. Μέσα στο αρχοντικ...

Η ώρα ήταν 13.05 το μεσημέρι όταν 2 ληστές με αυτόματα όπλα εισέβαλαν στη μεζονέτα στην οδό Χλωρίδος 30 στη Νέα Ερυθραία.
Μέσα στο αρχοντικό εκεινη τη στιγμή ήταν μόνο δύο άτομα. Η Φιλιππινέζα υπηρέτρια και ένας τεχνίτης μαραγκός ο οποίος είχε κληθεί στο σπίτι για επισκευές.
Οι ληστές ακινητοποίησαν εύκολα τα θυματά τους. Αφού πήραν όσα χρήματα είχε πάνω του ο μαραγκός, τον οδηγησαν μαζί με την οικιακή βοηθό σε ένα δωμάτιο του σπιτιου, τους εδεσαν και τους κλείδωσαν.

2 σχόλια

  1. Επεισόδια σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του πρώτου Gay Pride στη Θεσσαλονίκη, αφού θρησκευτικές οργανώσεις έκαναν συγκέντρωση και ήρθαν στα χέρια με τους gay και τους αστυνομικούς. Οπωσδήποτε, η ρίψη αυγών, οι διαπληκτισμοί και η ένταση δεν τιμούν την όμορφη Θεσσαλονίκη.

    Κατά την ταπεινή μου γνώμη, οι διοργανωτές του Gay Pride στη Θεσσαλονίκη έκαναν ένα μεγάλο λάθος.

    Τα επεισόδια θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί, αν ενημέρωναν τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης πως το Gay Pride γίνεται προς τιμήν του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

    Αν ενημέρωναν πως θέλουν να τιμήσουν το Μεγαλέξανδρο για τη συμβολή του στο gay κίνημα, όλοι οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης θα γιόρταζαν μαζί τους στους δρόμους. Πιτσιρίκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θεσσαλονίκη: Αυγά και ξύλο στο Gay Pride
    Επεισόδια σημειώθηκαν κατά την παρέλαση του Gay Pride στη Θεσσαλονίκη.

    Πολίτες – κυρίως μέλη θρησκευτικών οργανώσεων – που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης...πέταξαν αυγά και φώναξαν συνθήματα, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στη διοργάνωση του Gay Pride στη Θεσσαλονίκη.

    Ακολούθησαν συμπλοκές στην Αγίας Σοφίας, αλλά και στην Τσιμισκή, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της Αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
    στις 09:30

    Μπουτάρη κοντεύουμε να ψοφήσουμε από τη βρώμα κι εσύ ασχολείσαι με φρου φρου κι αρώματα. Κάποιος να τον πετάξει έξω από το Δήμο και να αναλάβει την Δημαρχεία διαπαραταξιακή επιτροπή.
    Ο άνθρωπος, είναι η ταφόπλακα της πόλης.

    ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ τα άπλυτα μουνιά και τις τραβεστί της Ανταρσύα
    να καθαρίσουν τα ..χυμένα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση