GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κι εσείς τέκνα;

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί μία δημοσκόπηση για το ευρώ που διεξήχθη σε τέσσερις χώρες της Ευρωζώνης και καταδεικνύει ότι, εκτός από το...

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί μία δημοσκόπηση για το ευρώ που διεξήχθη σε τέσσερις χώρες της Ευρωζώνης και καταδεικνύει ότι, εκτός από τους «συνήθεις υπόπτους» Γερμανούς, οι Ιταλοί, οι Γάλλοι και οι Ισπανοί μας θέλουν εκτός ευρώ.
Η έρευνα έγινε για λογαριασμό τεσσάρων μεγάλων Ευρωπαϊκών εφημερίδων, της γερμανικής Bild, της γαλλικής Le Journal du Dimanche, της ιταλικής Corriere della Sera και της ισπανικής DOWN.
Το 78% των συμμετεχόντων Γερμανών, το 65% των Ιταλών, το 51% των Ισπανών και το 49% των Ιταλών δήλωσε πως επιθυμεί την έξοδο της Ελλάδας από τη νομισματική ένωση.
Εξίσου εντυπωσιακή είναι η πεποίθηση μεγάλου αριθμού ερωτηθέντων ότι η χώρα μας δεν πρόκειται ποτέ να αποπληρώσει τα χρήματα που έχει δανειστεί στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών διασώσεων. Αναλυτικά, το 85% των γάλλων, το 84% των γερμανών, το 72% των ισπανών και το 65% των ιταλών εξέφρασε την άποψη ότι τα κεφάλαια που έχουν δανεισθεί στην Ελλάδα δεν πρόκειται να επιστραφούν.
Από την άλλη πλευρά, μονάχα το 39% των Γερμανών, το 26% των Γάλλων, το 25% των Ισπανών και το 28% των Ιταλών εξέφρασε προτίμηση για επιστροφή σε εθνικό νόμισμα.

1 σχόλιο

  1. Όλες οι εφημερίδες του άρθρου στηρίζουν τη δεξιά στην Ευρώπη.Έτυχε; Τώρα προσπαθούν να στρέψουν τον ένα λαό εναντίον του άλλου. Οι μόνοι που δεν φταίνε είναι αυτοί και το σύστημα που στηρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση