GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Κοιμήσου αγγελούδι μου και ο Τσίπρας σου δουλεύει»...

Φωτεινή Δούναβη . Είναι αδιαμφισβήτητα ο μεγάλος νικητής των εκλογών της 6ης Μαΐου. Φλερτάρει πλέον ανοιχτά με την εξουσία, μιλάει σαν ηγέτ...

Φωτεινή Δούναβη.
Είναι αδιαμφισβήτητα ο μεγάλος νικητής των εκλογών της 6ης Μαΐου. Φλερτάρει πλέον ανοιχτά με την εξουσία, μιλάει σαν ηγέτης και συμπεριφέρεται σαν πρωθυπουργός. Με λίγα λόγια ζει το όνειρο. Ένα όνειρο από το οποίο θα πρέπει να ξυπνήσει όσο είναι νωρίς, αλλιώς πολύ φοβάμαι ότι θα ξυπνήσουμε όλοι μαζί απότομα.
Διαβάζοντας το πρόγραμμα του κ. Τσίπρα και του κ. Δραγασάκη, βρήκα πολλά «θα, θα, θα», μεγαλεπήβολους στόχους και υποσχέσεις, δεν βρήκα όμως τον τρόπο με τον οποίο θα πραγματοποιήσει τις δεσμεύσεις του αυτές. Το πρόγραμμα του μου φάνηκε σαν ένα νανούρισμα για τα αυτιά του λαού «νάνι νάνι κατάργηση μνημονίου, νάνι νάνι πάγωμα μειώσεων, νάνι νάνι επαναφορά κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ». Προφανώς ο κ. Τσίπρας διαθέτει κάποιο κρυμμένο κεφάλαιο, από το οποίο θα αντλήσει όλα αυτά τα χρήματα, εκτός αν στοχεύει να «δανειστεί» επ' αορίστου τις περιουσίες των εχόντων και κατεχόντων, ώστε να επέλθει η εξυγίανση.
Μέτρα όπως η καλλιεργητική κάρτα μπορούν να εφαρμοσθούν μόνο σε μια χώρα με τις αντίστοιχες υποδομές και που δεν βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας. Η κατάργηση του μνημονίου θα επιφέρει ευρωπαϊκή, εθνική, οικονομική και πολιτική ρήξη, είναι έτοιμος ο κ. Τσίπρας για αυτά; Η' μάλλον είναι ικανός; Έχει ετοιμάσει κάποιο άλλο σχέδιο σε περίπτωση που αυτό ναυαγήσει; Πολύ φοβάμαι πως όχι.
Η εμμονή του κ. Τσίπρα στην άρνηση, σ' ένα μόνο πλάνο και σε απαρχαιωμένες ιδέες του χάρισαν παραπάνω ψήφους και τον κατέστησαν ισχυρή αντιπολίτευση , αυτό όμως δεν σημαίνει και ισχυρή αυριανή κυβέρνηση. Πολλοί κάνουν λόγο ότι βρισκόμαστε στο νέο '81, πολλοί παρομοιάζουν τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ με τον Ανδρέα Παπανδρέου. Βιάζονται. Μπερδεύονται από τα πολλά υποσχόμενα λόγια ενός αμφιλεγόμενου πολιτικού. Το '81 πέρασε
*Η κυρία Φωτεινή Δούναβη είναι φοιτήτρια των ΜΜΕ στο Καποδιστραικό Πανεπιστήμιο

15 σχόλια

  1. Μεγάλη σημερινή γκάφα του Βενιζέλου, οδηγεί σε ολική φυγή των ψηφοφόρων του προς τη Νέα Δημοκρατία. Ενώ ξέρει ότι ο Σύριζα δεν θα δεχθεί να μπει σε κυβέρνηση με τη Νέα Δημοκρατία, βάζει αυτόν τον όρο τορπιλίζοντας τη δημιουργία κυβέρνησης και οδηγεί σε ακυβερνησία και χάος και τρίτες εκλογές !
    Το ίδιο αδιάλλακτος και με αστείους, ανεφάρμοστους όρους και ο κ. Καμμένος, στρέφει με τη τακτική του τους ψηφοφόρους του προς τη Νέα Δημοκρατία, την οποία παρουσιάζουν ως τη μόνη πολιτικη δύναμη ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ και ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ, με επαναδιαπραγμάτευση του χρέους, βελτίωση των δανειακών συμβάσεων, και σωφροσύνης !!! Η ανικανότητα διαπραγματεύσεων και διαβουλεύσεων μεταξύ των κομμάτων, οι προσωπικές φιλοδοξίες και μικροκομματισμοί τους, οδηγούν τη χώρα σε ανεξέλεγκτη πτώχευση και κοινωνικό χάος,και δείχνουν ότι η χώρα δεν μπορεί να κυβερνηθεί με τέτοιους "λίγους ηγέτες". Η σκέψη που αρχίζουν να κάνουν οι πολίτες είναι - πλέον- να πλησιάσει την αυτοδυναμία η Νέα Δημοκρατία, ώστε να μπορέσει να κυβερνηθεί ο τόπος και να γίνει προσπάθεια αλλαγής πτυχών του μνημονίου, γιατί οι διάφοροι ηγετίσκοι δεν είναι ικανοί των κρίσιμων περιστάσεων. Οι προσπάθειες " κυβερνήσεων συνεργασίες" ΤΟΡΠΙΛΙΖΟΝΤΑΙ από τους ίδιους τους "θαμώνες" τέτοιων λύσεων. Και η ανεξέλεγκτη πτώχευση είναι προ των πυλών, με κύρια θύματα τους κατοίκους των αστικών κέντρων, που δεν έχουν αγροτική- κτηνοτροφική παραγωγή δική τους. Αν υπάρξει στάση πληρωμών και σταμάτημα εισαγωγών, πως οι άνθρωποι της Αθήνας και του Πειραιά θα επιβιώσουν ; Με φραπέ ή μπυρίτσα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως πάντα θα λειτουργίσει το δαιμόνιο και θα δουλέψουμε. Όχι να περιμένουμε το μάννα εξ ουρανού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βίντεο ξεβρακώνει τα trolls του ΣΥΡΙΖΑ μέσα απ' τα γραφεία τους!!!-

    Η Ομάδα social media του ΣΥΡΙΖΑ έχει στήσει εργοστάσιο παραγωγής… λάσπης.

    Στο βίντεο που ακολουθεί αποδεικνύεται ότι η ομάδα internet του ΣΥΡΙΖΑ:
    παραποιεί τα σποτ της ΝΔ.
    επιτίθεται μαζικά και συντονισμένα με σχόλια κατά της ΝΔ στα κοινωνικά δίκτυα (trolling).
    παράγει σκάνδαλα λάσπης εναντίον του Αντώνη Σαμαρά.

    Μια του κλέφτη, δύο του κλέφτη, τρεις και την κακή του μέρα όπως λέει ο σοφός λαός.
    Έτσι και τα troll του ΣΥΡΙΖΑ την πάτησαν και αποκαλύφθηκαν από ένα βίντεο, με τίτλο «Οι admins του ΣΥΡΙΖΑ», που πρόβαλλε το protagon.gr.
    Ρεπορτάζ: Οι admins του ΣΥ.ΡΙΖ.Α
    Δημοσιεύτηκε στις 7 Ιούν 2012 από Ekloges12 Ρεπορτάζ: Λίνα Παπαδάκη


    Δείτε το και προσέξτε στο τέλος, στο 5:02 που η κάμερα πιάνει μια οθόνη των laptop που έχουν μπροστά τους
    τα troll...
    Προσέξατε με τι ασχολούνται τα troll που δεν παραδέχονται ότι είναι troll;

    Δείτε το αναλυτικά σε ένα μικρό βίντεο που έφτιαξε κάποιος φίλος:
    ΣΥΡΙΖΑ TROLLS Φόρτωση...1895
    Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιούν 2012 από gasattackgr

    Δε νομίζω να αμφιβάλλει πλέον κανείς για το τι κάνουν όλη μέρα οι καραγκιόζηδες με τα γενάκια που λένε ότι δεν είναι troll και ξαφνικά τους τελευταίους μήνες μας έχουν πλημυρίσει στα σχόλια και στα βρισίδια..
    ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ
    Αυτά τα παιδιά, ΝΑΙ, είναι άλλο πράγμα. Ο Στρατούλης, ΟΧΙ, είναι το ίδιο πράγμα.

    Αντε ρε πτωματα τρολαδες που βρηκατε μεροκαμματο και ελπιζετε σε θεσουλες αν ο Τσιπρας παρει κυβερνηση.
    Το μελλον και το πρσωπικο σας συμφερον κοιτατε και ειστε μια απο τα ιδια ο,τι και να λετε...ΣΚΑΤΑ.

    Για ρίξε μια ματιά στις οθόνες των παιδιών αυτών που θες να κυβερνήσουν. Θα δεις οτι δουλειά τους είναι να παραποιούν σποτ της ΝΔ και να βγάζουν σκάνδαλα για το Σαμαρά.
    Νήπια της πολιτικής που με ψήφους του ΠΑΣΟΚ έχουν πάρει φωτιά τα ...
    ...τους τα Λαθρολάγνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΝΕΙΡΟ ΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΥΦΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΩΟ ΠΑΣΟΚ ( ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΠΛΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ), ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΥ ΛΑΟΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ, ΤΗΣ Χ.Α, ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΗΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ :
    1) Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΕ ΜΕ ΕΚΡΟΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ 100 ΕΩΣ 500 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ "ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ" ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΑ ΑΤΜ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !
    2) ΚΟΣΜΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ 4 ΜΕ 5 ΜΟΝΑΔΕΣ,ΤΟΤΕ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ.
    3) ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Ε, ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
    4) ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ Ή ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ( ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ) ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΕΙ, ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΡΑΡΧΗΣ ΚΑΙ "ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ".

    ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ, Η ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ. ΟΣΟΙ ΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΘΑ ΜΕΤΑΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. ΑΛΛΑ Η ΑΤΤΙΚΗ, ΜΕ ΤΑ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ; ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΛΠ ;

    ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΗ, ΑΝΑΓΚΑΙΑ, ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΗ ΛΥΣΗ, ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΕΘΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΒΑΛΕ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ 50 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΗΜΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ;

    ΓΙΑΤΙ, ΑΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΛΟΦΑΡΟΥΝ, ΚΑΙ ΚΟΨΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ, ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΠΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ; ΜΗΠΩΣ "ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ" ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ;

    ΔΗΛΑΔΗ, ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΦΟΡΟΥΣ, ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ, ΕΦΑΓΕ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ, ΤΩΡΑ ΘΑΡΘΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ, ΔΙΩΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΛΙ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ; ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ; ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΑ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ;


    5-6 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΟΙ ΕΚΡΟΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΤΟΝ ΜΑΪΟ!
    Από 100 έως και 500 εκατομμύρια ευρώ οι ημερήσιες εκροές καταθέσεων από την Ελλάδα στο εξωτερικό, λόγω της ανησυχίας για την έκβαση της κρίσης αλλά και της πολιτικής ρευστότητας στη χώρα. Στην διάρκεια του Μαΐου οι εκροές εκτιμώνται στα...
    5 με 6 δισ. ευρώ ενώ ιδιαίτερα αρνητικά έχει ξεκινήσει και ο Ιούνιος.
    Από το τέλος του 2009 μέχρι και σήμερα οι καταθέσεις των ελληνικών τραπεζών έχουν μειωθούν κατά περίπου 80 δισ. ευρώ. Η γενικότερη κατάσταση στο τραπεζικό σύστημα και την οικονομία καθώς και η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών με την διοχέτευση των 18 δισ. ευρώ, συζητήθηκε στο Συμβούλιο Συστημικής Ευστάθειας υπό την προεδρία του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Ζανιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλα έγιναν στην περιοχή Αφάντου της Ρόδου. Πρωταγωνιστές δύο πεινασμένοι Πακιστανοί που έκλεψαν δύο κότες από χωράφι. Αυτό που προκαλεί αίσθηση είναι το γεγονός ότι δεν έφυγαν από την περιοχή, αλλά κάθισαν, άρχισαν να τις ξεπουπουλιάζουν και στη συνέχεια να τις τρώνε ωμές!

    Ο αγρότης και ιδιοκτήτης του χωραφιού, έτυχε να περνά από το σημείο και τους έπιασε στα πράσα! Μόλις αντιλήφθηκε ότι είχαν ξεπουπουλιάσει δύο από τα κοτόπουλά του και τα έτρωγαν χωρίς καν να μπουν στον κόπο να ανάψουν μια φωτιά για να τα ψήσουν, έβαλε τις φωνές.

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΡΤΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ! ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ, ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΑΝ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ. ΘΑ ΑΜΟΛΥΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ... ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ. ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΡΕΞΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤ. ΑΥΤΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗ ΤΑΞΗ ΟΙ ΦΙΛΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΚΟΙΝΟΚΤΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΛΑ ΚΟΙΝΑ, ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΜΑΖΙ ΘΑ ΜΕΝΕΤΕ, ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διγλωσσία Τσίπρα. Τη μια θα επανεξετάσει το Μνημόνιο, την άλλη θα το καταγγείλει.
    /////////////////////////////////////
    Ψέμα: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεκάθαρη θέση για το Μνημόνιο».
    Στην επιστολή του προς τους Ευρωπαίους, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για επανεξέταση και όχι κατάργηση του Μνημονίου: «Συνεπώς οφείλουμε να επανεξετάσουμε ολόκληρο το πλαίσιο της υπάρχουσας στρατηγικής».
    Από την άλλη, στο επικαιροποιημένο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει δέσμευση για μονομερή κατάργηση του Μνημονίου.
    - Τη μία δηλαδή, εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζουν ότι θα καταγγείλουν μονομερώς τη δανειακή σύμβαση.
    + Την άλλη υποστηρίζουν ότι δεν θα την καταγγείλουν μονομερώς, αλλά θα διαπραγματευθούν από την αρχή τα πάντα. Αν εξακολουθήσει να υπάρχει έλλειμμα, θα επιβάλουν έκτακτα μέτρα εσόδων και περικοπής δαπανών.

    Δηλαδή θα αντικαταστήσουν το Μνημόνιο της Τρόικας με ένα άλλο, ελληνικής κατασκευής και δικής τους κοπής, με υλικά ύφεσης!
    Ό,τι απ’ όλα αυτά κάνουν, θα είναι ολέθριο. Θα φέρει φυγή καταθέσεων, νέα λουκέτα, νέα άνοδο της ανεργίας.


    Ο οικονομικός σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Θ. Παρασκευόπουλος, στην εκπομπή της ΝΕΤ “Εκλογές 2012”, (11/06/2012),
    αναφερόμενος στο σύνθημα “ούτε ένα ευρώ στο Νότο”, δήλωσε ότι επιμένουν στην καταγγελία της σύμβασης,
    ότι δεν θέλουμε ευρωπαϊκή βοήθεια και ότι πρέπει να γυρίσουμε πίσω τα λεφτά.

    Aυτή η Ρώσικη Ρουλέτα, με την κάννη στραμμένη στην Ελλάδα, δεν είναι τυχαία.
    Έχουν πολλές απόψεις επί του ίδιου θέματος γιατί θέλουν να καλύπτουν ευρύ κοινό.
    Είναι μια νέα μορφή λαϊκισμού. Εξελιγμένη και άκρως επικίνδυνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί ρε γράφεται μόνο παπαρδέλες;

    Έχομε μπροστά μας ένα ΒΟΥΝΌ με οικονομικά θέματα και εσείς νομίζετε ότι αν θα βγει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α πρώτος η Ν.Δ θα λυθούν αυτομάτως τα προβλήματα;

    Δες ρε ραγιά ΛΑΈ μια φορά τι ΈΡΧΕΤΑΙ να μην λες ΩΧ την πάτησα!! τι γίνεται τώρα; ας βρίζω τον Σαμαρά η τον Τσίπρα...


    Σήμερα στην δευτερογενή αγορά ξέρετε πόσο πουλιέται το χρέος μας στην δευτερογενή αγορά!! ΑΡΧΊΔΙΑ ΞΈΡΕΤΕ ... Οπαδοί ε οπαδοί πρόβατα.. Το ένα ευρώ πουλάτε 15 σεντς ναι 15 σέντσια!!! Αν υπήρχαν μυαλά σε τούτα εδώ τα μάρμαρα τι θα έκαναν; ακόμα και κάτω από το τραπέζι ε;; θα έπερναν μερικά δις και θα έκαναν PSI με 15 σεντς το ένα ευρώ ,θα αγόραζαν το χρεόγραφο των 100 ευρώ 15 και θα το έσκιζαν.. Αλλα τι να πεις !!! γεμίσαμε μαλάκες αναλυτές και ΛΑΜΟΓΙΑ.. 100 δις με 15 δις 300 δις με 45 δις .. Αλλα όταν ακούς τον ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ να λέει για το μοντέλο της Σουηδίας χωρίς να ξέρει ότι η Σουηδία έχει δικό της εθνικό νόμισμα την κορόνα ζητώ που καήκαμε!!!!!.....

    Αμ το άλλο Η Νορβηγία έχει τον ίδιο φυσικό και ορυκτό πλούτο με την Ελλάδα. Με μια μόνη διαφορά. Αυτή τον αξιοποιεί προς όφελός της υπό καθεστώς κρατικής ιδιοκτησίας και δεν τον ξεπουλάει στον πρώτο τυχόντα επενδυτή της αγοράς.

    Η Ελλάδα ομως έχει σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα που δεν έχει η Νορβηγία, όπως π.χ.τεράστιες δυνατότητες αγροτικής και μεταποιητικής ανάπτυξης, αλλά πνίγεται από τις ανοιχτές αγορές και την κοινή αγροτική πολιτική της Ε.Ε.

    Οι κάτοικοι της Νορβηγιας έχουν το υψηλότερο επίπεδο διαβίωσης σ όλο τον κόσμο, κυριως χάρη μόνο στο πετρέλαιο. Ο πληθυσμός της Νορβηγίας είναι περίπου 4.600.000 εκατομμύρια κατοίκους.

    Το 1/4 των κατοίκων της είναι δημοσιοι υπάλληλοι, περιπου 800.000 σαν την Ελλαδα δηλαδή (μονο που η Ελλαδα εχει 11 εκατομυρια κατοικους, δηλαδη περιπου το 1/10 δημοσιους υπαλληλους).

    Τι φταίει λοιπόν και στην Ελλάδα δεν μπορούμε να έχουμε μια αντίστοιχη οικονομία;

    Το μεγάλο και σπάταλο κράτος;

    Οι κοπρίτες δημόσιοι υπάλληλοι;

    Η ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΎΝ 40 ΧΡΟΝΙΆ; ΕΕΕΕΕ ΡΕ ΡΑΓΙΆ ΒΛΆΚΑ ΕΛΛΗΝΑ; ΤΙ;;;


    Μπούτζουκας Τηλέμαχος .. άντε και καλό εμφύλιο μαλακές .. κατέθεσε ο Μιχελακης στην ΕΛΕΝΗ!!!! για αυτόν Αμλυρα ,,,ρε κάτι ΚΥΠΑΤΖΙΔΙΚΑ ΠΑΙΓΝΊΔΙΑ ... αυτός ο ΑΜΛΥΡΟΣ τι είναι ΧΡΥΣΉ ΑΎΓΗ ΣΕ ΚΌΚΚΙΝΗ ΕΚΔΟΣΉ; ΕΔΩ Ο ΚΟΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΧΤΕΝΙΖΕΤΕ { ΜΟΥΝΙ Ο ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ { ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ???

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.Ο ΜΙΣΟΣ ΜΙΣΘΟΣ Η ΜΙΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΓΡΙΟΙ ΦΟΡΟΙ.ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΛΕΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ.ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ ΣΑ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ.Η ΓΗ ΘΑ ΕΚΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΜΕΝΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ.ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ.ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΩΣ ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η σκέψη που αρχίζουν να κάνουν οι πολίτες είναι - πλέον- να πλησιάσει την αυτοδυναμία η Νέα Δημοκρατία

    ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΑΧΝΕΙΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η σκέψη που αρχίζουν να κάνουν οι πολίτες είναι - πλέον- να πλησιάσει την αυτοδυναμία η Νέα Δημοκρατία

    ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΑΧΝΕΙΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η σκέψη που αρχίζουν να κάνουν οι πολίτες είναι - πλέον- να πλησιάσει την αυτοδυναμία η Νέα Δημοκρατία

    ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΑΧΝΕΙΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η σκέψη που αρχίζουν να κάνουν οι πολίτες είναι - πλέον- να πλησιάσει την αυτοδυναμία η Νέα Δημοκρατία

    ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΑΧΝΕΙΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για αυτούς που δεν ξέρουν ότι οι συμφωνίες είναι για να τηρούνται και όταν τις σκίζουν καποιοι, οι πιό ισχυροί συμβαλόμενοι επιβάλλουν τους όρους τους με άσχημο τρόπο .

    ψΗΦΙΣΕ σΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ακύρωση δηλαδη αντικατάσταση με νεο μνημόνιο που θα λεγεται πρόγραμμα ανορθωσης κλπ, για το οποίο χρειάζονται χρήματα ...τα οποία θα προκύψουν από την αναδιαπραγματευση μέρους του χρέους ..η οποία θα γίνει με νέο κούρεμα και νέα δανειακή σύμβαση και αλλο μνημονιο δηλαδη φόροι ..το οποίο θα λένε ότι αποτελεί νέα βάση κλπ . Αν το δεκτούν βεβαια οι Ευρωπαίοι,και αν δεν το δεκτούν εννοείται δραχμούλες με ολα οσα ανεφερε η Εθνικη τραπεζα σαν συνεπειες και οτι ο Γλεζος στην τράπεζα από τον καθε φουκαρα.Γι'αυτο μόνο ο Συριζ αντεδρασε στην έκθεση της Εθνικής τρπαεζας .Μπορείτε να μας δουλεύετε, ατομα νέα και άπειρα στη πολιτική ειχτε...τους αλλους ΟΧΙ.. ....όσο ψηλότερα ανεβαίνει η μαϊμού , τόσο περισσότερο φαίνετα ι ο κ----ς της .Δεν είναι όμως μόνο τα μνημόνια ,είναι και τα σκοπια που θελετε να τα λετε βορεια μακεδονια,οι λαθρομεταναστες σαν ελληνες,να ξεφορτωθουμε την κύπρο με σχέδιο Αναν,καλως ηλθες Τουρκια δεν έχουμε λεφτα για στρατο να πολεμησουμε γιαυτο βγαινουμε εξω απο το Νατο ,αοπλη αστυνομια γιατι οι κακοποιοι και οι κουκουλοφοροι εχουν δικαιωματα.Μια Κουβα στην Ευρωπη.Και για ζησουμε πορνεια για ολους-ολες σε αυτους που θα εχουν ευρω και ενα καλο αγαθο να μας δωσουν σαν δωρο γιατι οσα εχουμε τωρα καποτε θα παλιωσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση