GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς σχολίασαν τα τουρκικά ΜΜΕ τη συμπεριφορά της Χρυσής Αυγής στη Βουλή;;

Σύσσωμος ο τουρκικός τύπος, ασχολήθηκε με την ασεβή συμπεριφορά της Χρυσής Αυγής, απέναντι στους μουσουλμάνους βουλευτές, με αφορμή την ο...

Σύσσωμος ο τουρκικός τύπος, ασχολήθηκε με την ασεβή συμπεριφορά της Χρυσής Αυγής, απέναντι στους μουσουλμάνους βουλευτές, με αφορμή την ορκωμοσία στη Βουλή.
Με τον τίτλο "Η ρατσιστική Χρυσή Αυγή δεν σηκώθηκε όρθια κατά την ορκωμοσία των τούρκων βουλευτών" αναφέρεται η εφημερίδα Aksam στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που δεν σηκώθηκαν, ακθώς ορκίζονταν οι βουλευτές της μουσουλμανικής μειονότητας Χουσεΐν Ζειμπέκ και Αϊχάν Καραγιουσούφ του ΣΥΡΙΖΑ και Αχμέτ Χατζηοσμάν του ΠΑΣΟΚ, ως αντίδραση για την είσοδο των "Τούρκων" βουλευτών στο ελληνικό κοινοβούλιο.
Η Bugun αναφέρεται φιλοξένησε το θέμα με τίτλο: "Αντίδραση για τους τούρκους από το ρατσιστικό κόμμα", ενώ η Haberturk έγραψε: "Οι έλληνες ρατσιστές δεν σηκώθηκαν και πάλι όρθιοι". Η Milliyet εκφράστηκε μέσα από τον τίτλο: "Διαμαρτυρία ρατσιστών για τους τούρκους βουλευτές". Στους ίδιους τόνους και η Sabah με τίτλο "Ασέβεια κατά την ορκωμοσία των τούρκων βουλευτών". Τέλος, η Vatan κυκλοφόρησε με το εξής: "Ασέβεια από τους Ελληνες ρατσιστές στους τούρκους"!

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση